KERESÉS search-close

Iain Lindsay

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Iain Lindsay"

A gyerekekért is futnak idén a Balaton körül

A „Felhőtlen gyermekkor” kampányán keresztül hátrányos helyzetű és bántalmazott gyerekek nyári táboroztatására is gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet. Az Ultrabalatonon is indít egy futócsapatot a szervezet.

Márk és Gergő is skótszoknyát húzott Szent András nap tiszteletére

Iain Lindsay, Nagy-Britannia budapesti nagykövete mesélt a Reggeli stúdiójában arról, milyen az igazi Szent András nap. A nagykövet a többezer éves skót-magyar kapcsolatokról is beszélt a nézőknek.

Brit nagykövet: maradhatnak Nagy-Britanniában a kint élő magyarok

Azok a magyarok, akik 2020 végéig mennek Nagy-Britanniába, utána is az országban maradhatnak, csak letelepedési engedélyt kell majd kérniük – erről is beszélt az RTL-nek adott interjújában Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete. Ezt követően viszont már a tehetség, a tapasztalat és a képességek döntik el, kit fogadnak majd be. A diplomata arra számít, hogy az unió és Magyarország is méltányos, a reciprocitás elvén alapuló szabályokat hoz majd azzal kapcsolatban, a Brexit után hogyan telepedhetnek le vagy vállalhatnak munkát a brit állampolgárok a többi tagállamban. A nagykövetet a Brexit gazdasági hatásairól azt mondta: folyamatos párbeszédet folytatnak a magyar és brit vállalatokkal, és abban bízik, hogy a jövőben sikerül mindkét ország számára előnyös kereskedelmi kapcsolatot kialakítani. Iain Lindsay szerint a Theresa May miniszterelnök által beterjesztett megállapodás-tervezet, amely tartalmazza, hogyan lépne ki az ország az unióból, megadja a lehetőséget Nagy-Britanniának, hogy visszaszerezze az irányítást azokon a területeken, amelyek miatt a választók az unióból való kilépésére szavaztak korábban.

A budapesti brit nagykövet a magyarokért fut!

Adni jó! Különösen azoknak, akik rászorulnak. Évről évre, több alkalommal is felhívja a figyelmet a hátrányos helyzetű gyermekekre az Ökumenikus Segélyszervezet - szombaton is értük futnak. A kezdeményezés mellé állt a brit nagykövet úr is!

Nagykövetek, akik rajonganak értünk

Az egyik a nyelvünket, a másik pedig a zenénket imádja. Hogy látnak minket azok a nagykövetek, akik maguk kérték, hogy Budapestre jöhessenek dolgozni. A brit nagykövet verset szaval, a mongol pedig koncerten is fellépett már egy magyar népdallal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való