KERESÉS search-close

Hungarian's Got Talent

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hungarian's Got Talent"

A Peet Project szokatlan koncertet adott

A Hungary’s Got Talent felfedezettje, a Peet Project egészen szokatlan koncertet adott. Egy sétahajó fedélzetére várták a rajongókat, ahol természetesen felcsendült a legújabb daluk. Ebben eddig nincs semmi különös, na de nagy fába vágták a fejszéjüket, mert az egyik legnagyobb LGT slágert gondolták újra…

Jó ebédhez szól Bangó Adrienne éteri hangja

A Hungary's Got Talent énekes-hegedűs versenyzője ugyan nem jutott be a verseny végső döntőjébe, azonban fülbemászó hangja megérdemli, hogy bármikor, különösebb indok nélkül elővegyük. Különösen akkor, ha tavaly éppen ezen a napon született a felvétel.

Molnár Niki óvodás kislánya is rúdtáncol

Méghozzá nem is akárhogy. A fiatal tehetség még csak öt éves, de míg más gyerekek a játszótéri mászókákon gyakorolják az akrobatikus mozdulatokat, addig ő édesanyja figyelmét a rúdon és a karikán élvezi. A videóból pedig kiderül, hogy felnőtteket megszégyenítő módon űzi ezt a már-már sportnak is nevezhető mozgásformát, ami habár lehet, hogy sokak számára hihetetlennek tűnik, mégis jótékony hatással van a gyermekek fejlődésére.

Hörcher László méteres hajzuhatagát még Kiszel Tünde is megirigyelte

A Got Talent nevezője formabontó produkcióval készült a válogatóra, azonban hiába ötvözte a prózát a metálos zúzással, sajnos a zsűri úgy döntött, nem juttatja tovább az élő show-ba. A klikk után most Ön is megnézheti a nem mindennapi performanszot!

Már meg is van a mindent eldöntő döntő első három résztvevője

Elstartolt a Got Talent legelső élő show-ja, ahol a top 30-ba jutott legjobb közül egy este tízen mutatták meg újra, hogy nincsenek híján a műsor címében is szereplő tehetségnek. Hét produkciónak sajnos véglegesen távoznia kellett, egy csapatnak valószínűleg különösen fájdalmas volt a kiesés, a zsűri ugyanis egyetlen igen nélkül ejtette ki őket.

Niabe Doriane


szerző:
2015.11.20. 23:00
Niabe Doriane

Rövid bemutatkozás:

19 éves élettel teli, nagy tudás vággyal rendelkező, bolondos, szó szerint és átvitt értelemben véve is színes egyéniség vagyok. Nagyon érdekel az emberek viselkedése személyisége, szervezete, a világmindenség működése és a kapcsolat e két dolog között. Ezen túl egy egyszerű ember vagyok nagy álmokkal és célokkal :)

Szalacsi Sándor 2015-ben is köztünk jár

Németh Zsolt Andor felforralta Csuja Imre agyvizét, cserébe ő is eléggé felkapta a vizet, mikor a zsűritagok kiejtették. A színfalak mögött adta ki magából dühét.

Új szuperprodukció érkezik az RTL Klubra!

Hogy hogyan is függ össze Szűcs Zoli, a Got Talent és az RTL Klub, arra ma reggel fény derült. De vendégünk volt még a tegnapi Párbaj vesztese, VV Fanni, s mellette ex-villalakók is érkeztek hozzánk, akik hamarosan újra beköltözhetnek a Villába. S hogy milyen témák voltak még hétfőn a 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

Új tehetségkutató érkezik az RTL Klubra!

Hogy vajon miről is szól ez a tehetségkutató, miben más ez, mint az eddigiek, és hogyan is függ össze Szűcs Zoli, a Got Talent és az RTL Klub, arról most lehullt a lepel!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való