KERESÉS search-close

Horváth Lili

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Horváth Lili"

Horváth Lili két fiával mutatta meg nekünk a Szigetet

Gyerekekkel a szigeten! A Fesztivál szezon nem csak a felnőttek kedvenc időszaka. A Jászai Mari-díjas színésznő, Horváth Lili két fiával mutatta meg nekünk a Sziget gyermekbarát oldalát.

A híres színésznő megmutatta kislányát

Három évvel ezelőtt, ezen a napon mutattuk be Horváth Lili - akkor három és fél hónapos - kislányát, akit az egész család nagyon várt már, hisz két fiú után végre egy kis hölgy érkezett a családba. A színésznő elsőként a Reflektor nézőinek mutatta meg a három és fél hónapos Dorka Lilit.

Lányával játszik Tordai Teri

Évek óta tervezték a közös előadást, mert mindenképpen szerettek volna még együtt játszani. Tordai Teri és lánya, Horváth Lili anyát és lányát alakítják egy családtörténetben, amelyben bátran vállalták saját kapcsolatukat is.

Ön felismeri a húsz évvel ezelőtti Kertész Gézát?

A Barátok Közt egykori Kertész Gézája egy meglehetősen régi, de annál mókásabb csoportképet posztolt Facebook oldalára. Sikerült mindenkit felismerni a képen? Semmi gond, segítünk!

Magyar győzelem Karlovy Varyban


szerző:
2015.07.11. 18:55
Magyar győzelem Karlovy Varyban

Magyar film nyert Karlovy Varyban. A külföldi kritikusok díját hozta el Horváth Lili filmje: A szerdai gyerek. A rendező első nagyjátékfilmjében amatőr főszereplőkkel dolgozott. Híradónknak a film premierje után Horváth Lili azt mondta, kockázatos volt teljesen amatőr szereplőket keverni profi színészekkel, de megérte.

Horváth Lili bemutatta kislányát

Horváth Lili három és fél hónapos kislányát az egész család nagyon várta már, hisz két fiú után végre egy kis hölgy érkezett a családba. A színésznő elsőként a Reflektor nézőinek mutatja meg a három és fél hónapos Dorka Lilit.

Reflektor 15-05-05


szerző:
2015.05.06. 01:55
Reflektor 15-05-05

Reflektor: Horváth Lili megmutatja a kislányát. VV Cristofel megbánta tetteit.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való