KERESÉS search-close

Horváth Gáspár

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Horváth Gáspár"

Összeállt a Jetlag Nemazalánnyal


szerző:
2019.05.02. 08:14
Összeállt a Jetlag Nemazalánnyal

Az egykori Anti Fitness Club frontembere, Molnár Tamás új zenekara, a Jetlag készített egy új dalt Halastyák Fannival, akit Nemazalány művésznéven ismerünk. Mindenkinek új arcát mutatja majd ez az együttműködés.

Két hétig ünneplik a perzsák az újévet, Lotfi Begi mesélt róla

Az élet ünnepléséről és a természet üdvözléséről szól az év köszöntése a perzsáknál. Lotfi Beginek már felesége is beleásta magát a szokásokba, talán többet is tud róla, mint maga Begi.

Asztalitenisz VB-re készített dalt és klipet Lotfi Begi és az Irie Maffia

Közel 70 éve nem volt nagyobb asztalitenisz esemény Európában, de most Budapest ad otthont a világbajnokságnak. Ebből az alkalomból készült el a Friends.

Új albummal jelentkezik a Kelemen Kabátban!

Boldi és Gáspár legújabb albumuk készítéséről meséltek nekünk, és az is kiderült, hol és mikor mutatják be a nagyközönség számára munkájuk gyümölcsét!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való