KERESÉS search-close

Horányi Júlia

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Horányi Júlia"

Hasonlóság kell a szerelemhez vagy az ellentétek vonzzák egymást?

Sokak szerint, jó ha az ember párja mást, mint ő, míg mások pont azt gondolják, hogy mindig mindenről ugyanakkor ugyanazt kell gondolni. Vajon mi a hosszú kapcsolat titka, erre kerestük a választ Horányi Julival, Karczagi Dalmával és Csordás Ákossal. 

Horgas Eszter a Hungary’s Got Talent zsűrijében

A fuvolaművész elmesélte, hogyan készül a nem mindennapi feladatra és mik a tapasztalatai zsűritársaival. Varga Feri énekessel arról beszéltünk, hogy mennyire nehéz szülőnek lenni. Horányi Julival és Práger Kittyvel pedig a tökéletes férfi után kutattunk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Létezik a tökéletes férfi?

Mindenkinek határozott elképzelése van arról, hogy milyen legyen élete szerelme. De létezhet olyan, aki valóban minden tekintetben tökéletes? Erre a kérdésre kerestük a választ Horányi Juli énekesnővel és Práger Kitty versenytáncossal.

Hogyan készül Horgas Eszter a Got Talentre?

A fuvolaművész a Got Talent zsűrijében. Elmondja, hogyan készül erre a feladatra. Miért csináljanak a férfiak terhességi tesztet? A hererák veszélyeiről beszélgetünk. Horányi Julitól és Práger Kittytől megkérdezzük, hogy vajon érdemes-e várni a tökéletes férfira. De egy világot megjárt extrémsportoló is vendégünk lesz holnap reggel.

Kimentették Tóásó Elődöt

Holnap a Bolíviából kimentett Tóásó Előd kapcsán beszélgetünk a mentést szervező Baptista Szeretetszolgálat képviselőjével, majd Horányi Julit, Borbény Ricsit és Lehoczky Gyurit pedig arról faggatjuk, hogy mik a tipikus randibakik, amiket nem árt elkerülni, később pedig azt is megtudhatjuk, hogy a tavaszi nagytakarítás során mire ügyeljünk, hogy ne ártson a sok vegyszer.

Az X-Faktor döntősei meséltek a Fináléról

Horányi Juli, Benji, és Nagy Ricsi az X-Faktor 2014 finalistái meséltek élményeikről, és arról, hogyan élték át az utolsó hétvégét. Nagy Ricsi úgy érzi, az elmúlt hónapokban mély barátságok alakultak ki,így nem vetélytársként néztek egymásra, sokkal inkább olyanok lettek, mint egy nagy család. Juli számított a második helyre, hiszen tudta, hogy a mezőny legfiatalabbjának, Andinak hatalmas rajongó tábora van, mégis nagyon boldog, amiért a második hely az övé lett. Benji cseppet sem szomorkodik a harmadik hely miatt,sőt, nagyon hálás azért, hogy a részese lehetett ennek a csodának. A karácsonyt mindannyian otthon töltik, és kipihenik a verseny fáradalmait,de utána teljes erőbedobással folytatják az éneklést!

Extra produkció


szerző:
2014.12.20. 21:05
Extra produkció

Szabó Balázs Bandája feat. Julie Rens – Hétköznapi

Horányi Juli & Fábián Juli duett

Fábián Juli & Zoohacker - Like a child

Párbaj: Horányi Juli


szerző:
2014.11.15. 21:55

Eredményhirdetés


szerző:
2014.11.15. 21:35
Bella a színpadon igazi nő, de a hokimeccsen előbújik belőle a vadabbik énje

Bella hétről-hétre igazi nő a színpadon, de egész héten próbált szellemileg felkészülni a mai feladatra, így mentorával, Szikora Robival és Andival jégkorong meccsen járt. A lány azért szereti a hoki meccseket, mert ott kijöhet belőle a férfiasabb énje is.

X-Faktor: tehetségek, akik könnyeket csaltak a mentorok szemébe

1 millió 800 ezer nézőnek aranyozta be Jonathán a szürke, zuhogó esős estéjét szombaton. A mélyen vallásos fiú volt az első az X-Faktor második válogatásán, amikor a mentorok meghatódtak.   

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való