KERESÉS search-close

Hollandia

82 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hollandia"

Less be a ValóVilág piroslámpás negyedébe!

Az utolsó napjához ért az európai nemzetek hete a villában. Utoljára Hollandiát, Ausztriát és Németországot kellett valósághűen ábrázolniuk. A helyzet akkor kezdett fokozódni, mikor az amszterdami piroslámpás negyedbe látogattak a "turisták".
 

Akár 20 milliós fizetést is kaphatnak itthon a focisták

Egy magyar játékosnak a pénz miatt ma már nem érdemes Hollandiába vagy Belgiumba igazolnia. Nem is játszik ott már szinte senki, hiszen itthon is megkeresi ugyanezt a pénzt, kisebb teljesítménnyel, egy gyengébb bajnokságban. És talán egy új mondást is érdemes megtanulni, nagy pénz, kis foci.

ÁLLATI: Így vette birtokba új rezidenciáját a 22 tagú pávián család

22 tagú galléros pávián család érkezett a Veszprémi Állatkertbe. A csapat két napig utazott Hollandiából, hogy végre birtokba vehesse új otthonát. Az állatkert gondozói különböző csemegékkel várták a népes csapatot, aminek legidősebb tagja 30 a legfiatalabb pedig 1 éves.

Miért szül máshogy egy holland kismama, mint egy magyar?

Hollandiában az otthonszülés ingyenes, a kórháziért fizetni kell. Ott sok döntést az anyára bíznak, itt leginkább az orvosok diktálnak. Ott az állam a szülés után 8 napra segítőt fizet a kismamáknak, itt… ez csak álom lehet. És ott az orvos zsebébe csúsztatott boríték nem létezik. Egy Rotterdamban dolgozó magyar szülésznő mutatta meg nekünk a nagyon is jól működő holland rendszert.

Elfogták az Utrechtben lövöldöző férfit, három embert ölt meg

Elfogták a hollandiai Utrechtben lövöldöző férfit. Három embert ölt meg, amikor tüzet nyitott egy villamoson, majd elemenkült. Hajtóvadászat indult és este megtalálták a 37 éves török származású gyanusítottat. Sajtóinformációk szerint nem terrortámadásról, hanem családi leszámolásról lehet szó.

Most már hazamenne a terrorista

Hazavinné magával Hollandiába férje azt a brit nőt, akit otthon megfosztottak állampolgárságától, miután 15 évesen csatlakozott Szíriában az Iszlám Állam terroristáihoz. A probléma csupán annyi, hogy a holland férj maga is a terrorszervezet harcosa volt - szerinte azonban igazán adhatnának nekik egy második esélyt.

Az egyik díler 69 éves anyja hozta Magyarországra a 200 millió forint értékű drogot

200 millió forintot érő drogot csempészett Magyarországra a gyanú szerint az a társaság, akiket szombaton fogtak el a rendőrök Budapesten. 20 kiló ecstasy-t és több mint 5 kiló kokaint foglaltak le.

Magyar fotós siker: 10 éve várt a megfelelő pillanatra

Ismét rangos díjat nyert egy magyar természetfotós! Máté Bence Hollandiában kapott elismerést egyik képéért a múlt hétvégén: a madarak kategóriában győzött kócsagokat ábrázoló fotójával. Rajta kívül még egy magyar, Daróczi Csaba jutott a legjobbak közé a versenyen, amelyre ötvenöt ország fotósai neveztek. Máté Bence azt mondta, több mint 10 éve várt arra a pillanatra, amikor díjnyertes képe készült. 

Orosz katonai kémek hekkeltek

Tetten értek négy oroszt Hollandiában, amint számítógépes támadást indítottak a vegyifegyverek ellenőrzését végző nemzetközi szervezet ellen - közölte a holland védelmi miniszter. A brit kormány, amely a Kremlt vádolja, megfenyegette Moszkvát.

Hajas László fia Amszterdamba költözött

Hajas László fia, Dávid Amszterdamban tanul tovább, így a mesterfodrász az elmúlt napokat a fia költöztetésével töltötte.

Nem kell kifizetnie a jogtalan büntetést

Nem kell fizetnie annak a nőnek, aki úgy kapott gyorshajtásért büntetést Hollandiában, hogy sosem járt ott autójával – írja a veol.hu. A pápakovácsi asszony már egy éve küzdött a jogtalan pénzbírság ellen. Végül egy Hollandiában élő magyar segített neki tisztázni a félreértést.

 

13 ezer km - biciklivel!


szerző:
2018.06.19. 09:14
13 ezer km - biciklivel!

Horváth Bálint barátnőjével gondolt egy nagyot, és a Hollandiában szerzett biciklis tapasztalataikra támaszkodva rögtön nemcsak a szomszéd faluig, hanem egészen Indiáig tekertek, ahol egy könyvtár létrejöttében segédkeztek. Íme a teljes történet!

Franciák büszkesége a vízi taxi

Bemutatták a franciák büszkeségét: a repülő vízi taxit. Az eszköz teljesen más jármű, mint amit eddig megszokhattunk. Csak egy kis része érintkezik a vízzel, ezért teljesen stabil. Áram hajtja, így még csendes is. A hollandok már érdeklődnek utána. Kínában viszont már előrébb, pontosabban feljebb járnak.

PLUSZ: Kiprich József, a holland foci sztárja

Kiprich József, a magyar labdarúgó válogatott és a Feyenoord egykori klasszisa mesélt hollandiai élményeiről. Sztorizás - csak itt, a Facebookon!

A legendás sportolóval legendás stadionokat jártunk körbe a Fókusz pluszban! Nézze meg a riportot itt!

Diplomáciai vita Hollandia és Magyarország között

Megszakította nagyköveti szintű diplomáciai kapcsolatait Magyarország Hollandiával, miután a Budapestről távozó holland nagykövet a magyar kormányt bírálta egy interjúban. Gajus Scheltema a 168 órának nyilatkozott. Arról beszélt, hogy a terroristák ugyanolyan elv mentén kreálnak ellenséget, mint a magyar kormány. Magyarországon átláthatatlanul költik az uniós pénzeket és az Orbán-kormány világlátása marxista. Bírálta a civiltörvényt is. Szijjártó Péter külügyminiszter azt mondta, hogy a holland nagykövet megsértette és gyalázta Magyarországot. Ezért a magyar kormány nyilvános magyarázatot követel Hollandiától. A holland külügyminiszter kínosnak nevezte a diplomáciai incidenst.

Előkerültek a Keresem a családom! eltűnt munkatársai!

A holland tévéseknek még múlt hét szombaton veszett nyomuk Kolumbiában. Akkor emberrablásra gyanakodott a világ. Most kiderült az igazság!

ELRABOLVA: tévéstáb esett fogságba Kolumbiában

Egy szélsőbaloldali gerillacsoport rabolhatta el a holland Keresem a családom műsorvezetőjét és operatőrét. Az újságíróknak Kolumbia és Venezuela határának közelében veszett nyoma. 

Hollandia választ


szerző:
2017.03.15. 18:47
Hollandia választ

Kiszámíthatatlan, ki nyeri a holland választásokat. Szakértők szerint a legnagyobb kérdés, mennyire tud előretörni a populista, menekültellenes, szélsőjobboldali Szabadság párt. Az előzetes felmérések szerint koalíciós kormányzás lesz. A választások előtti utolsó hetet a hollandiai török tüntetések határozták meg, amelyek azután törtek ki, hogy a kormány megtiltotta két török miniszternek, hogy Erdogan mellett kampányoljon Hollandiában.

Lombikbotrány Hollandiában


szerző:
2016.12.28. 18:35
Lombikbotrány Hollandiában

Lehet, hogy nem az apa az apa – lombikbotrány Hollandiában. Az utrechti egyetem lombikbébi programjába csúszott hiba, amely miatt elképzelhető, hogy több különböző nőtől származó petesejtbe ugyanannak a férfinak a spermáját juttatták. A bajt egy eszköz okozhatta, amellyel a petesejteket termékenyítették meg. A feltételezések szerint a csőben maradtak egy férfi hímivarsejtjei, aki így akár 26 gyerek apja lehet.

 

Justin Bieber és Dukai Regina együtt?

A gyönyörű modell és énekesnő igen exkluzív társaságban múlatta az időt mostanában, sőt olyan világsztárokba is belebotlott, akikre senki sem számított.

Európai kitüntetés a Krétakörnek

Európa egyik legrangosabb kulturális kitüntetését kapta meg a Krétakör Hollandiában. A díj a kulturális változásért átadott elismerés, amely 25 ezer eurós pénzdíjjal is jár. A Krétakör mellett egy digitális kultúrával foglalkozó spanyol szervezetet is elismertek.

Díjat nyert a VOLT és a Sziget


szerző:
2016.01.14. 18:15
Díjat nyert a VOLT és a Sziget

Két kategóriában is nyert magyar fesztivál szerda este a hollandiai Groningenben tartott European Festival Awards gálán.

A politikai korrektség nevében cenzúrázza a klasszikus festményeket egy holland múzeum

Száz évvel ezelőtt ennek a festménynek az volt a címe: Fiatal néger lány. Mostantól viszont Fiatal lány legyezővel néven fut az amszterdami Rijksmuseum kollekciójában. Több, mint száz képet neveznek át az egyenlőség és a diszkrimináció elutasítása jegyében.

Kulka János új életet kezd?

Kulka János meghódította Amerikát. A Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész az elmúlt hónapokban rengeteg helyen járt. Nyáron színpadra lépett Bécsben és Hollandiában, szeptemberben pedig Bostonban és New Yorkban is koncertezett.

Élőszobor világbajnokság


szerző:
2015.09.28. 18:55
Élőszobor világbajnokság

Általában mozdulatlanul állnak, mégsem tudjuk levenni a szemünket róluk. Az élőszobrokról van szó, akikkel a világ legtöbb városában találkozhatunk, amint pénzadományért szórakoztatják a járókelőket. A legjobbaknak a hétvégén világbajnokságot rendeztek a hollandiai Arnheimben.

SZEMKÁPRÁZTATÓ: Pislogó és lélegző szobrok

Türelem, és kitartás. Ahhoz, hogy valaki jó élőszobor legyen, ezekre a tulajdonságokra mindenképp szükség van - mondták az idei világbajnokság résztvevői. De a nézőket el is kell kápráztatni. Ezért egy-egy produkciót hosszas készülődés előz meg. 

Lakóházakra zuhant két többtonnás daru Hollandiában

A baleset a Rajna folyó egyik hídjának a felújítása közben történt: a híd egyik darabját akarták a helyére illeszteni, amikor a híd eleme magával rántotta a hatalmas gépeket. A daruk öt lakóházat és két boltot temettek maguk alá, a romok alól egy embert kellett kimenteni.

Hintót is lefoglaltak a futtatóktól

Luxusautókat, házakat, és egy hintót is lefoglaltak a rendőrök, amikor lányok futtatóira csaptak le Nógrád megyében. A három férfi a gyanú szerint Hollandiában, Hágában dolgoztatta a lányokat, és szinte minden pénzt elvettek tőlük.

Megérkezett Lara, a tigrislány


szerző:
2015.05.10. 18:55
Megérkezett Lara, a tigrislány

Szumátrai tigrislány érkezett a Nyíregyházi Állatparkba. Az 5 éves Gio már régóta társra vágyott. Most teljesült a vágya, hiszen Lara, a tigrishölgy egészen Hollandiából utazott idáig, hogy találkozhasson vele. A különösen veszélyeztetett állatokból mindössze 400 él a szabadban, Szumátra szigetén. 300 pedig különböző állatkertekben.

NEM MINDENNAPI: Leverte a drónt a csimpánz

Nem mindennapi felvételt tett közzé a holland Arnhem városának állatkertje. A park drónra szerelt kamerával készített éppen felvételeket a csimpánzokról, amikor az egyik állat, megelégelve a felettük kőröző szerkezetet, egy bottal "leszedte" a drónt. Az ügyes majom a hatástalanított drónhoz ment, majd vizsgálgatni kezdte. Rövid idő után elunta ezt, és otthagyta. A szerkezet ugyan teljesen tönkrement, de a rászerelt kamera túlélte a zuhanást, és a felvételek is megmaradtak, amelyeket az állatkert közzé is tett.

Kilenc halott a Niklas orkán miatt

Az utóbbi évek egyik legerősebb vihara több mint 190 kilométeres óránkénti sebességet meghaladó széllökéseket hozott. Németországban, Svájcban és Hollandiában is megbénult a vasúti és a légi közlekedés is.

Fókusz 15-02-11


szerző:
2015.02.11. 19:20
Fókusz 15-02-11

Fókusz: Feladták a leckét? - Mitől lehet jobb a 9 osztályos iskola? Hogyan és mit tanulnak a gyerekek Hollandiában vagy Amerikában? Tarol a sikerszéria - Ünnepelnek az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, 2 év alatt mindenki sztárrá vált. Kicsapta a biztosítékot - Fanni és Edina édesanyja is felháborodva nézi a Való Világot. Hogyan kommentálják a lányok szereplését?

Fegyverrel követelte, hogy a tévében szerepelhessen

Fegyveres férfi hatolt be a holland állami tévé épületébe. Adásidőt követelt magának, de aztán a rendőrök ártalmatlanná tették. Az akcióban senki nem sérült meg. Azt nem tudni, milyen közlendője volt a magát hekkernek nevező fiatalembernek.
 

HÍRNÉV: Így teperték le a tévéhez berontó fegyverest

Fegyveres férfit instruál valaki a holland tévé egyik stúdiójában. Az élő adást azonnal kikapcsolták, így ezeket a felvételeket csak később láthatták a tévénézők is. A csatorna munkatársa elmondta neki, hogy mit fog látni, amikor adásban lesz. A fiatalember ott beszélt arról is, hogy hekker és hogy a titkosszolgálatnak dolgozott. Ezalatt már úton voltak a stúdió felé a rendőrök. Amikor meglátták, hogy hol van a támadó, nem haboztak. Fegyvert rántottak, és megindultak felé. Rögtön eldobta a pisztolyt, és követte a rendőrök utasításait.
 

Bőröndben csempészte a drogot


szerző:
2015.01.29. 18:05
Bőröndben csempészte a drogot

Több mint 12 millió forint értékű drogot próbált meg Budapestre csempészni egy férfi, akit a napokban kaptak el a budapesti nyomozók. A futár Hollandiából érkezett és több mint két kiló amfetamin volt nála.

Félresikerült egy leánykérés Hollandiában

Egy szerelmes ifjú darut bérelt, hogy arról leereszkedve adjon szerenádot párjának. Csakhogy a nem megfelelően rögzített gép felborult, és lebontotta egy szomszéd ház tetejét. A megpróbáltatásoknak még ezzel sem volt vége.


 

Nem tartották be az előírásokat

Nem tartotta be a biztonsági előírásokat annak az autós-motoros showműsornak a szervezője, amelyen hárman - köztük egy öt éves kisfiú - meghalt Hollandiában.
 

Halálos baleset az autós show-n


szerző:
2014.09.29. 18:42
Halálos baleset az autós show-n

Hárman meghaltak, amikor tömegbe hajtott egy Monster Truck Hollandiában. A nagykerekű pickup teherautó sofőrje az egyik mutatvány után elvesztette uralmát autója felett.

SZÖRNYŰ: Áthajtott a nézőkön


szerző:
2014.09.29. 16:42
SZÖRNYŰ: Áthajtott a nézőkön

Hárman meghaltak, amikor tömegbe hajtott egy úgynevezett Monster Truck Hollandiában. A nagykerekű pickup teherautó egy autós-motoros show-műsorban vett részt, amikor az egyik mutatvány után a sofőr elvesztette uralmát felette.  A jármű nagy sebességgel áthajtott a kordonon majd a nézőkön. Egy gyerek és két felnőtt meghalt, öten kritikus állapotban kerültek kórházba, és még 18-an megsérültek.
 

Fergeteges Sziget-járat


szerző:
2013.08.05. 19:00
Fergeteges Sziget-járat

Sokan irtóznak a hosszabb utazásoktól, a hollandok viszont egyenesen megőrülnek érte, főleg, ha az a vonat éppenséggel a Sziget Fesztiválra igyekszik. A minden évben óriási bulit ígérő járatra ezúttal mi is jegyet váltottunk!

Extrém otthonok: hogyan kell egy kockában élni?

Van, aki Guinness rekordot dönt vele: vajon milyen lehet egy sarkára állított óriás kockában aludni és élni? 38 család Hollandiában már évtizedek óta így él, de ezért mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk.

Fókusz 13-05-22


szerző:
2013.05.22. 19:50
Fókusz 13-05-22

Fókusz: Eltűntek - Erőss Zsolt felesége már a kislányának is elmondta, hogy édesapja nem jön haza többé. A kocka el van vetve - A holland kockaház tulajdonosa milliókat keres azzal, hogy mutogatja extrém házát. Éjjel-nappal bikini - Teszteltük az idei fürdőruhadivatot Zsófival és Joe-val, miközben Lali a medence mellett csajozott.

Magyar drogcsempész bukott le Írországban

Egy magyar férfi biztosan tagja volt annak a bandának, amelynek tagjait most vették őrizetbe.

Magyar gyermekotthonért jótékonykodnak Hollandiában

Hampel Katalin kollekciójából rendeznek jótékonysági divatbemutatót péntek este Hollandiában.

Hegyet követelnek maguknak a hollandok

Havas hegy Hollandiában. Ilyen csak képzeletben létezik a teljesen sík országban. Vagy talán mégsem.

Bizalmas adatokat lopó hackereket fogtak el

14 hackert tartóztattak le az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Hollandiában.

Lángoltak a tornyok Hollandiában


szerző:
2011.07.17. 12:34
Lángoltak a tornyok Hollandiában

Tűz ütött ki két holland rádió - és tévéátjátszó tornyon.

Imádnak nálunk élni a külföldi családok

Magyarország a világ közepe, a legszebb és legjobb hely, ahol csak élni lehet. Ezt állítják azok, akik Hawaiiról, Ausztráliából, Hollandiából vagy Svédországból költöztek hozzánk. Szerintük mi nem vesszük észre, milyen szerencsések vagyunk.

Nemet mond Hollandia a kóser vágásra

Betiltották Hollandiában azokat a rituális vágásokat, amelyek esetében az állatokat nem altatják el.

A bővítésről is tárgyaltak Hágában

A legtöbb maga elé tűzött feladatot elvégezte Magyarország az Unió soros elnökeként, de ez nem ment volna Hollandia támogatása nélkül.

30 ezren tekertek a Critical Massen

A rendezvényre elhívták a holland nagykövetet is, aki a holland királynőnek tolmácsolja majd a magyar bringások születésnapi jókívánságait.

Lövészklub tagja volt a holland ámokfutó

Három lőfegyver volt a tulajdonában, de egyelőre nem tudni, hogy a lövöldözés során ezek egyikét használta-e.

Vérfürdő a bevásárlóközpontban

Hat halottja, és legalább 10 sebesültje van a holland bevásárlóközpontban történt szombati lövöldözésnek.

Mérgek szabadultak ki egy holland üzemből

A hatóságok szerint nagy a kockázata annak, hogy mérgező anyagot lélegeznek be azok, akik a szabad ég alatt tartózkodnak.

Óvodákban dolgozott a molesztáló

Letartóztattak egy 27 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint elképzelhetőleg 50 kisgyerekkel fajtalankodott.

Fesztiváloztak a dögös vörösek

Ötödik alkalommal rendezték meg a vörös hajúak fesztiválját Hollandiában.

Részeg kapitány miatt feneklett meg a hajó

A svéd rendőrség közlése szerint az ukrán kapitány alkoholszintje négyszer nagyobb volt a megengedettnél.

Kivonulnak a hollandok Afganisztánból

Hollandia összes katonája távozik az országból szeptemberig. A tálibok követendő példának nevezték a lépést.

Spanyolország a világbajnok!


szerző:
2010.07.11. 23:06
Spanyolország a világbajnok!

Spanyol mámor, holland bánat Dél-Afrikában. Iniesta góljával 1-0-ra legyőzték a spanyolok Hollandiát.

Döntőben a hollandok


szerző:
2010.07.07. 09:05
Döntőben a hollandok

A németalföldiek több mint 3 évtized után jutottak ismét a döntőbe.

Elődöntős Hollandia!


szerző:
2010.07.02. 19:12
Elődöntős Hollandia!

Hollandia jutott a legjobb négy közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután az első negyeddöntőben 2-1-re legyőzte Brazíliát.

Búcsúztak a szlovákok és a chileiek

Brazília és Hollandia jutott tovább a dél-afrikai focivébén.

MORBID: Halálos pihenés


szerző:
2010.06.23. 21:00
MORBID: Halálos pihenés

Négy évig feküdt holtan egy holland férfi, mert rokonai szó szerint vették kérését, miszerint ne zavarják hálószobájában.

Hazaviszik a repülőbalesetet túlélő kisfiút

Szombaton szállítják haza Hollandiába a líbiai repülőbalesetet egyedül túlélő kilencéves holland kisfiút.

Pánik tört ki a háborús megemlékezésen

Több tucatnyian megsérültek Amszterdamban kedden, amikor pánik tört ki egy második világháborús megemlékezésen.

Ál-pilótát fogtak el Hollandiában

Összesen 10 ezer órát repült hamis engedéllyel különböző, brit, olasz és belga légitársaságok szolgálatában.

Kivonulnak a hollandok Afganisztánból

Várhatóan augusztusban kezdik meg a holland csapatok kivonását Afganisztánból.

Összeomlott a holland kormány


szerző:
2010.02.20. 17:30
Összeomlott a holland kormány

Nem tudtak megegyezni Hollandia afganisztáni szerepvállalásának meghosszabbításáról.

Rózsás helyzetben a kokaincsempészek

Milliós kokainfogás Amszterdamban: a kábítószer 20 ezer szál Bálint napi rózsával együtt érkezett.

Haiti árvák érkeztek Hollandiába

Többségüket még a földrengés előtt fogadták örökbe, de kilenc gyerek a katasztrófában veszítette el szüleit.

Várkonyi András emlékezetes szilvesztere

A színész Hollandiában járt, ahol még egy rendhagyó fürdőzésre is rá akarták venni.

Gönczi Gábor élményei a dominó-gyárban

A műsorvezetőnek egy napon át kellett segédkeznie a dominók építésében a holland kisvárosban.

Peller Mariann sokkoló élménye


szerző:
2009.11.11. 08:55
Peller Mariann sokkoló élménye

A műsorvezető Hollandiában járt a Dominó-nap helyszínén és a repülés során végig fohászkodott.

Droggal kereskedtek a holland kávézóban?

2008-ban 110, 2007-ben pedig 120 kiló cannabist találtak a „kávézóban”.

Vonatok ütköztek Hollandiában


szerző:
2009.09.25. 13:06
Vonatok ütköztek Hollandiában

Vonatszerencsétlenség történt Hollandiában. Álló szerelvénybe rohant egy tehervonat.

Erdőtűz elől menekítették az időseket

Több mint fél ezer embert, nyugdíjasokat és egy luxushotel vendégeit kellett kimenekíteni.

Buszbaleset Spanyolországban


szerző:
2009.07.31. 08:36
Buszbaleset Spanyolországban

A jármú letért az útról egy kanyarban, nekiütközött egy autónak, majd felborult.

Kiállítják Anne Frank naplóját

A koncentrációs táborba hurcolt 15 éves lány pénteken lenne 80 éves.

Autó rohant a királynőt kísérő menetbe

A holland uralkodónak nem esett baja, de négy ember meghalt. SOKKOLÓ FELVÉTELEK!

Ámokfutó ölt egy rotterdami kávézóban

A férfi, válogatás nélkül lövöldözött a vendégekre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való