KERESÉS search-close

Hevesi Kriszta

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hevesi Kriszta"

Nyáron tényleg egyre többen szexelnek a szabadban?

A szexuálpszichológus, Hevesi Kriszta nem a fesztiválszezonhoz köti, hogy egyre többen esnek egymásnak nyílt terepen, akár mások szeme láttára.

Hevesi Kriszta a biztonságos fesztiválozásért harcol

2018-ban indult el a Safety First kampány, aminek a célja, hogy a lehető legkevesebbre szorítsák a fesztiválokon történő különböző egészségügyi, biztonsági baleseteket. A kampány egyik arca, Dr. Hevesi Kriszta.

Mit tehetünk az internetes zaklatás ellen?

A közösségi oldalak világában sokkal könnyebbé vált a zaklatók dolga. Bármikor megtalálhatják az áldozatukat, ráadásul a kamaszok különösen érzékenyek erre, ezért fokozottan kell figyelnie a szülőknek.

A Barátok közt sztárjai is könnyebben szerelembe esnek a tengernél

Hamarosan indul a Love Island, ami minden reménykedő szinglinek megadja a lehetőséget arra, hogy megtalálja az igazit. Még Aradi Balázs és Nagy Alex sem vitatja, hogy jobban fellobban a tűz, ha romantikus a környezet.

Naponta akár 200-szor is csinálhatjuk, és a kezünk árulja el róla a legtöbbet - vajon mi ez?

Egy felmérés szerint, amikor két idegen ember először találkozik, pár percen belül máris füllentenek valamiről egymásnak. Egy átlagos ember naponta legalább tízszer, de akár kétszázszor is ferdíthet a valóságon úgy, hogy mások észre sem veszik. A hazugságnak sokféle oka lehet: füllenthetünk büntetéstől való félelem, megfelelési kényszer, nyerészkedés, önmagunk fényezése vagy konfliktus elkerülése miatt is. De hogy állnak a kérdéshez a Barátok közt színészei?

Kivételes nők, akik mindannyian 40 felett vállaltak gyermeket

Olyan édesanyákat mutatunk, be, akik bár mindannyian az átlagosnál jóval később vállaltak gyermeket, a ráncaik nemhogy gyarapodtak, hanem egyenesen megfiatalodtak. Tudjuk ugyan, hogy a nők életkorát nem elegáns firtatni, de mivel esetükben ez volt az egyetlen objektív rendezési szempont, ez alapján rangsoroltuk a helyezetteket.

Kacérkodás vagy felelőtlenség: küldhetünk-e magunkról szexi képeket?

Egy amerikai kutatás szerint az egyetemisták 50%-a kapott már szexi fényképet a telefonjára, 64%-uk pedig küldött is. A technológia fejlődésével szinte már átlagosnak számít, ha okos telefonunkba elmentünk néhány erotikus fotót magunkról. Viszont azt hogy ezeket kinek küldjük tovább, jobb ha alaposan átgondoljuk, hiszen nem tudhatjuk hogy ki mit kezd vele. Celebek és politikusok is megtapasztalták már, hogy mennyi kockázattal, esetleg botránnyal jár, ha erotikus fotóik miatt később zsarolhatóak lesznek.

A férfiak elköteleződés-fóbiája miatt magányosak a nők?

Egyre több a kapcsolatfüggő nő, akik közül sokan 30 éves koruk után már szinte bárkibe beleszeretnek, aki mond hozzájuk néhány kedves szót. A férfiak pedig azt hiszik, hogy tengernyi nőt szerezhetnek meg, miért akarnának egynél leragadni?

Miért nem szeretik magukat a XXI. századi nők?

A szexuálpszichológus szerint nemcsak a felgyorsult világ nehezíti a nők helyzetét, hanem a női magazinok által sugallt elvárások is és az, hogy hiába vagyunk műveltek, okosak, a reklámok is hatnak ránk, csak nem vesszük észre.

Ketten ismét azonnal búcsúztak a versenytől

Sajnos nem mindenki teljesített annyira jól, hogy feljusson a galériára, sőt a versenyzők közül rögtön ketten is kiestek a zsűri döntése alapján.

Vajon a versenyzők „ledominálták” a séfeket főzés közben?

Az első főzés mindig vízválasztó a versenyzőknek, pláne amikor a két séf is megjelenik a pultjaiknál. Vajon ma bátrabban fogadták az ítészeket?

Ezért várja annyira a 10 új versenyző, hogy a séfeknek főzzenek!

A Válogató harmadik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit is várnak a séfektől, és mit szólnak a Michelin-csillagaikhoz!

Hevesi Krisztáéknál ő az egyetlen hús, akit a párja megtűr

Krisztának bőven lesz kihívás a Konyhafőnök VIP-ben, hiszen párjával évek óta vegetáriánusok. Ráadásul Kriszta az édességeket is kerüli, ha teheti, éppen emiatt nemcsak a húsok, de a desszertek is kihívást jelenthetnek majd neki.

Hevesi Kriszta


szerző:
2018.10.31. 07:00
Hevesi Kriszta

Krisztának bőven lesz kihívás a Konyhafőnök VIP-ben, hiszen párjával évek óta vegetáriánusok. Ráadásul Kriszta az édességeket is kerüli, ha teheti, éppen emiatt nemcsak a húsok, de a desszertek is kihívást jelenthetnek majd neki.

Gyakran a szex áll a konfliktusok hátterében

A szexuálpszichológus arról beszélt a Reggeliben, hogyan kell a konfliktusokat jól kezelni. Emellett elárulta, mi szokott a valós oka lenni a héthöznapi csipkelődéseknek.

Tabuk nélkül Hevesi Krisztával és Horváth Évával

A hölgyek a mai párkeresés árnyoldalairól meséltek nekünk. Beavattak minket a nehézségekbe és az is kiderül, hogy hol és miként érdemes 2018-ban társat keresni!

Felelősségteljes fesztiválozás!

A hazai fesztiválok szervezői összefogtak és egy különleges kampányt indítottak, hogy a fesztiválozás a szórakozás mellett biztonságos hely maradhasson. Hevesi Kriszta, Metzker Viki és a fesztiváligazgató Fülöp Zoltán avattak be minket a kampány részleteibe.

Miért hasonlítanak a hölgyek párjai saját édesapjukra?

Sikerült bebizonyítanunk, igaz-e, hogy a nők olyan férfit választanak maguk mellé, akik hasonlítanak az édesapjukra. Vajon tudatosan vagy tudat alatt tesszük mindezt? Hevesi Krisztával, Peller Annával és Mikikével kerestük a választ.

Klimax: egy természetes folyamat, ami mindenkit utolér

Számos olyan sztárt ismerünk, akik szépek és nőiesek tudtak maradni a változó kor után is, a menopauza beköszöntével. A téma érzékeny, nem szeretnek sokan beszélni róla, hiszen a nőiesség fogalma összekapcsolódik a termékenységgel, a klimax pedig a kor, vagyis az öregedés velejárója, és a termékenység elvesztését is jelenti. De vajon miért van az, hogy a klimax szó hallatán csak a nőkre gondolunk, amikor ez a természetes folyamat a férfiakat is érinti.

Mi a jó párkapcsolat titka Hevesi Kriszta szerint?

Ha valaki, akkor Hevesi Kriszta szexuálpszichológus tudja a választ!

Heves(i) szerelem: Hogyan tartják életben a tüzet?

Szerelmesek hete a Reggeliben: A mai szerelmespár eddig még nem nagyon nyilatkozott magánéletüket illetően, sőt nem is igazán jelennek meg együtt kamerák előtt. Hevesi Kriszta és Hevesi Tamás most mégis őszintén meséltek kapcsolatukról Mariannak és Mikinek.

Extrém testmódosítások és ami mögötte van

Egy német modell kivetette 4 bordáját, hogy fűzőben, brutál vékonyan, hatalmas dekoltázzsal élhesse a mindennapjait. Egy argentin srác pedig arról beszélt a napokban egy brit tévéműsorban, hogy 15 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy tündévé változhasson. Az elmúlt napokban több hír is felreppent az ilyen és ehhez hasonló extrém testmódosításokról. Ezt a témát vitattuk meg Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal és Dr. Tizedes György plasztikai sebésszel.

 Sáfrány Emese és Hevesi Kriszta elárulják bomba alakjuk titkát

Sáfrány Emese és Hevesi Kriszta nem csak barátságuk, hanem bomba formájuk titkaiba is beavatják a Story Extra nézőit, valamint azt is megtudhatják, hogy mit javasolnak a kezdő életmódváltóknak!

 

Igen, manapság már a férfiak is plasztikáztatnak

Dr. Urszán Albert plasztikai sebész mesélt – az eddig tabunak számító – jelenségről és a leggyakrabban kért beavatkozásokról. Hogyan lehet például valakinek műtéttel kockahasa vagy akár nagyobb pénisze? Mi a különbség a nők és a férfiak megfelelési kényszeréről? Minendre választ adott.

Hevesi Krisztával kitárgyaltuk a pornófüggőséget

Sokféle függőségről tudunk, alkohol, szerencsejáték, drog… és igen, pornófüggőség is létezik! Vannak azonban olyanok, akik túlzásba viszik, sőt nem bírnak ki egy napot sem anélkül, hogy ránézzenek egy ilyen filmre. Hogyan alakulhat ez ki? És milyen veszélyei lehetnek?

Survivor Klaudiát Hevesi Kriszta készítette fel a dzsungelre!

A szexi szöszi modell túlélőként már bizonyított a Survivor-ben, most az egyik legfelkészültebbként érkezett ki a Celeb vagyok, ments ki innen-be. A csapattársai megismerését sem bízta a véletlenre, Hevesi Kriszta segítségét kérte, aki korábban már a túlélő show-ra is felkészítette rutinos dzsungel lakóként.

Reggeli és afrodiziákumok Hevesi Krisztával

A Kifőzde mai szakácsa Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus volt, aki igazi francia luxusreggelit készített. És ha már főzés, mesélt kicsit a vágykeltő ételek mítoszáról is.

Mindenki ugyanarra vágyik, de nem ugyanúgy!

Hogyan jutunk el az egyéjszakás kalandtól egészen a komoly párkapcsolatig? Erről hallhattuk Hevesi Krisztina szexuálpszichológus véleményét, aki pikáns útmutatást adott a nézőknek.

Hogyan függ össze az evés a vágykeltéssel? Hevesi Kriszta válaszol!

Az osztrigáról sokaknak jut eszébe a vágyfokozó hatása. Hevesi Krisztával tisztáztuk, hogy valóban léteznek-e afrodiziákumok, és ha igen, hogyan fejtik ki hatásukat.

A tavasz a szerelem évszakja


szerző:
2017.04.25. 07:31
A tavasz a szerelem évszakja

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus arról beszélgetett Annáékkal, hogy a tavasz az a hónap, amikor pezsegnek a hormonok, és sokan szerelembe esnek. A szerelem sokféle tud lenni, és három komponensből tevődik össze: ezek a szenvedély, az intimitás, és az elköteleződés.

Hevesi Krisztina nyújtani tanul Aleskától

Aleska, azaz Sáfrány Emese legutóbb világbajnoki második helyezést ért el légtáncban, és egy ideje már nemcsak hobbiként tekint a légtornára, hanem szívesen avat be másokat is a kecses mozdulatok elsajátításában. A csinos légtáncos tanítványa ezúttal Hevesi Krisztina szexuálpszichológus volt.

Az orlandói tömeggyilkos titkai

A legtöbben még mindig csak találgatnak az egyik legnagyobb amerikai tömegmészárlás valódi okairól. Az már a terror másnapján kiderült, hogy Omar Mateennak korábban volt kapcsolata melegekkel, sőt, valószínűleg ő maga is úgynevezett rejtőzködő meleg volt, nem merte felvállalni a másságát. Hevesi Kriszta pszichológus szerint előfordulhat, hogy ezek az emberek önmaguk vagy mások ellen fordulnak.  

Így lett Hevesi Kriszta a végzet asszonya!

A mindig mosolygós szexuálpszichológust látogattuk meg nem annyira váratlanul, de garantáltan vágatlanul. Kriszta, aki már a dzsungelt is megjárta az RTL műsorával, ezúttal Sharon Stone szexi „lábcsábítását” is bemutatta. Ahogy pedig a nyakkendővel bánik, az maga a csoda.

Story Extra 2016-02-11


szerző:
2016.02.11. 17:25
MEGSZÉGYENÍTÉS:

A szexuálpszichológus szerint a durva, nyilvános megszégyenítés eddig is jelen volt a kamaszok körében, de ez most a technika fejlődésével még nagyobb teret kapott az interneten. Ez az úgynevezett cyberbulling, ami különösen a fiataloknál veszélyes, volt olyan eset, ami öngyilkossághoz vezetett.
 

Otthoni randik, ahogy a sztárok csinálják

Bár a héten még meglehetősen tavaszias az időjárás, ami persze kedvez a szerelmeseknek a kinti sétálós, túrázós kimozdulós programokhoz, nem lesz ez mindig így, és valljuk be, amint jönnek a mínuszok, mi is szívesebben ücsörgünk a párunkkal a fűtött lakásban. Ennek ellenére fontos, hogy ne süppedjünk bele az otthoni unalomba, próbáljuk meg feldobni a párunkkal otthontöltött időt. Milyen tippjei vannak erre sztárvendégeinknek? Vendégeink Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus, Josh és Antal Timi elárulták.

Miért buknak a nők a rosszfiúkra?

A nők nagy részének pontos elképzelése van arról, hogy milyen férfi mellett szeretnék leélni az életüket, de a sors gyakran átírja a forgatókönyvet. A legtöbben egy mesebeli hercegről álmodnak, aki minden megtesz értünk. A valóság azonban mást mutat: a legtöbben a rosszfiúk után epekedünk, akikkel bizony nem fenékig tejfel az élet. De vajon mi lehet ennek az oka? Miért a rosszfiúkra buknak a nők? Erre kerestük a választ Hevesi Krisztával és VV Dennis-szel.

Mire vágyik egy férfi a párkapcsolatban?

Mire vágyik egy férfi a párkapcsolatban? A nagy kérdés, amit bizony nem egyszerű megfejteni. Pláne, ha mást gondol erről a nő és mást igényel a pasi. Sztárvendégeinkkel próbálunk meg rájönni arra, mire is van szükségük a férfiaknak

Szabad a szex a szabadban, csak más észre ne vegye?

Látják? Nem látják? Na, látják! Egy olyan dolog nyomába eredünk most, ami nem látszik, mégis van. A szabadtéri szex. Éjjellátó kamerával indulunk a sötét budapesti éjszakába, hogy kiderítsük melyek a legkedveltebb helyei a szabad szerelem híveinek.

Szabadtéri szex: nem látszik, mégis van

Látják? Nem látják? Na, látják! Egy olyan dolog nyomába eredünk most, ami nem látszik, mégis van. A szabadtéri szex. Éjjellátó kamerával indulunk a sötét budapesti éjszakába, hogy kiderítsük melyek a legkedveltebb helyei a szabad szerelem híveinek.

SZEX A TERMÉSZETBEN: Miért vágyunk rá?

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint a természetközeli szexre férfiak és nők egyaránt vágynak. Egyrészt a plusz izgalom miatt, másrészt mert a természetbe is visszavágyunk. Persze ez időjárásfüggő is, nyilván egy forró mediterrán éjszakában nagyobb kedvet éreznek hozzá a párok, mint a röpködő mínuszokban.

Bakancslista


szerző:
2015.08.10. 10:00
Bakancslista

Nyertes Zsuzsa, Lehoczky Gyuri és Szabó Dávid elárulták, hogy milyen kimondott vagy kimondatlan vágyai vannak, azaz mik szerepelnek azon a bizonyos bakancslistán. Hevesi Krisztát arról kérdeztük, hogy miről árulkodnak alváspózaink, és azt is megtudhattuk, hogy mit tegyünk, ha válogatós a gyerekünk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Miről árulkodnak alvópózaink?

Az alvó pózok sok minden miatt alakulhattak ki – kezdve magzati korunk fekvésétől, kis ágyunk kényelmétől, anyukánk ölben tartó fogásától – és persze félelmeinket is beleérte. De valóban jellemzik-e egy pár életét, és ha igen, mit árulnak el róluk, Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal beszélgettünk.

Hódít az aputest!


szerző:
2015.05.19. 17:40
Hódít az aputest!

Három amerikai lány kitalálta, hogy az apukájukéra emlékeztető, nem túl szálkás, de bizalomgerjesztő férfitest inkább a kedvencük, mint az izomkolosszus Adoniszoké. Márt nevet is kapott: egyszerűen aputestnek becézik, Leonardo DiCapriónak vagy Adam Sandlernek is ilyen van. Polgár Géza riportja.

APUTEST: „Ez nem óda a sörhasért”

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint az aputest-trend sokkal inkább igyekszik normális mederbe terelni a dolgokat. Azt üzeni a férfiaknak, hogy így fogadják el őket, ahogy vannak, cserébe ők se várják el a nőktől, hogy annyit foglalkozzanak a testükkel, mint a szépségiparból élő nők.

Aputestért rajonganak a nők?

Egy amerikai lány tette közzé röpiratában az új férfi-ideált, amit magyarul aputestnek neveztek el. Számos érvet felsorol a picit pocakos, de edzett férfiak mellett. Hevesi Kriszta és Valkó Eszter reggel elárulta, hogy mit gondol erről.

Tökéletes időzítés a párkapcsolatban, egyáltalán létezik ilyen?

4. randi, 2 év, 4 év, 5 év… Egy jól működő párkapcsolat számokban –legalábbis ez derül ki a filmekből, magazinokból, barátnői csevejekből. Sokakban felmerül a kérdés, hogy mi a tökéletes időzítés egy kapcsolatban – vagyis mikor van itt az ideje az első csóknak, az első együttlétnek, vagy épp a boldogító igen kimondásának. Hogy is van ez? Ada, Oláh Gergő és Solti Ádám segítségével fejtettük meg egy párkapcsolat ideális ritmusát. Fodor Bianka riportja.

IDŐZÍTÉS:

Mikor van itt az ideje az első csóknak vagy az első együttlétnek? Kövessünk szabályokat, vagy inkább hallgassunk a szívünkre? A szexuálpszichológus szerint előfordulhat, hogy egyéjszakás kalandból házasság lesz, de nem véletlenül ez a ritkábbik eset. Az ember ugyanis szeret várakozni.

60. születésnapját ünnepli Dolák-Saly Róbert!

Mindenki Boborjánja 60. születésnapját ünnepli, akit családról, munkáról faggattuk, valamint Beleznay Endrétől azt is megtudhattuk, hogy milyen viszonyt ápol anyósával. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Miért rettegünk az anyóstól?

Sok pár életében mérföldkőnek számít az első találkozás az anyós-apósjelölttel, és a kapcsolat további szakaszaiban is meghatározó, hogy milyen a kapcsolatunk a párunk szüleivel. Hevesi Kriszta, szexuálpszichológussal és Beleznay Endrével beszélgettünk, aki elmesélte, hogy gyűlt-e már meg a baja az anyósával.

HEVESI KRISZTA: „Nem tudnak róla beszélni”

Hevesi Kriszta, szexuálpszichológust kérdeztük, hogy mik a tapasztalatai, a bántalmazott nők hogyan viszonyulnak erőszakolójukhoz. Miért nem beszélnek a történtekről, miért fordulnak magukba ahelyett, hogy megosztanák?

Jó, ha levetkőzzük a gátlásainkat?

VV Renit és Dávidot arról kérdeztük, hogy mennyire nehéz megnyílni a kamerák kereszttüzében és hol van az a pont, amely már szerintük nem tartozik a nyilvánosságra.

Meddig bírja Hevesi Kriszta szex nélkül?

Aurelio bekérdezett, de mégsem Kriszta jött zavarba a választól. Egy biztos, a szexuálpszichológus nem bort iszik és vizet prédikál. Krisztának arról is megvan a véleménye, mi lesz kint a dugópajtásokból.
 

Hevesi Kriszta a szexjelenetekre kíváncsi

Kriszta imád kukkolni, majd elmagyarázta, mivel is foglalkozik úgy, hogy Aurelio is értse. A Károly totál izgalomba jött a hallottaktól.
 

Molnár Andi lett a Dzsungel királynője!

Hevesi Krisztát, Novák Angélát és Fördős Zét a kinti élményekről faggattuk és arról, hogy visszatekintve hogyan élték meg a dzsungellétet. Arról is megkérdeztük őket, mit szólnak az új dzsungelkirálynőhöz

Újabb celebeknek kellett elhagyniuk a dzsungelt

Már csak öt lakója van a dzsungel tábornak. Múlt hét szerdán Nyertes Zsuzsától, míg csütörtökön Bárdos Andrástól vettek búcsút a nézők. A műsor első kiesője pedig Hevesi Kriszta.  Hogy miként élték meg a kint töltött napokat, mi volt a legnehezebb és mi hiányzott nekik a legjobban, elmesélik.
 

Reflektor 14-11-07


szerző:
2014.11.07. 23:25
Reflektor 14-11-07

Reflektor: Hazaért a Celeb vagyok első két kiesője. Jótékonykodtak a bytheway-es fiúk.

Hazaért a Celeb vagyok ments ki innen! első két kiesője

A Celeb vagyok, ments ki innen! idei második szériájának első két kiesője, Hevesi Kriszta és Pars Krisztián csütörtök délután ért haza Budapestre. Az olimpiai bajnok nem lepődött meg, hogy neki kellett másodikként elhagynia a tábort, és mint mondja, egy kicsit meg is könnyebbült, a koplalást ugyanis nagyon nehezen bírta, és már alig várta, hogy találkozzon a szerelmével.
 

Fókusz 14-11-06


szerző:
2014.11.06. 18:00
Fókusz 14-11-06

Fókusz: Szembesítés - Nyertes Zsuzsa könnyei elapadtak, Hevesi Krisztát pedig nem zavarja, hogy pikáns képek jelentek meg róla. Kétségbeesés - Az édesapa hónapok óta nem látta a lányát, pedig a bíróság neki ítélte. Mindenhol őt keresi. X-trém tréning - Alföldi Róbert sajátos módszerrel segít mentoráltjain, Tóth Gabi pedig fegyverrel száll szembe velük.

HEVESI KRISZTA: „A koporsós próbát szerettem volna a legjobban”

Hevesi Kriszta szexuálpszichológust, a Celeb vagyok első kiesett versenyzőjét a repülőtéren faggatta a Fókusz csapata a dzsungelben töltött napjairól. Kriszta örül annak, hogy elsőként jöhetett haza, azonban sajnálja, hogy nem őt temették el élve a bátorságpróba során.

Aleska péppé verte Évát, majd legjobb barik lettek

Megvan az új közellenség, Molnár Andi 10 csillagos bátorságpróbájával vívta ki Aleska és Éva ellenszenvét. A két lány napközben még püfölte egymást, estére viszont összecimbiztek. Nyertes Zsuzsa fellélegezhetett, ő távozott ma a dzsungelből.

Éva és Aleska összecimbizett, megvan az új közellenség!

Mit gondoltok, sokáig fog tartani Éva és Aleska barátsága?

Molnár Andi 10 percig bírta élve eltemetve

Molnár Andi 10 csillagot szerzett az egyik legdurvább bátorságpróbán. Szerintetek a féregevés vagy az élve eltemetés a rosszabb?

Így sikálta egymást Pityu és Krisztián

Szerintetek Aleska és Molnár Andi fürdése volt a szexibb vagy a fiúké?

Éva kiakadt, hogy Aleska jobban gyűrte a 3 menetet

Éva szerint nem volt korrekt Aleskától, hogy az arcát is ütötte. Ti igazat adtok Évának?

Összecsapott a békéscsabai cséphadaró és a komlói üstökös

Aleska és Éva végre levezethette a feszültséget, csépelték egymást rendesen. Szerintetek is Aleska volt a jobb?

Nyertes Zsuzsának Pityu ágyában sem volt jó

Zsuzsa az éhezést bírja, az éjszakáktól viszont retteg az eső miatt. Szerintetek is ez a legrosszabb dolog a dzsungelben?

Peti egyre nehezebben bírja a szerelme nélkül

A kóla után a mai adásban a kávé és a csoki jelentősége értékelődött fel. De volt szerelmi vívódás, újra lecsapott a celebciklon és végül valaki megint hazament.

Majdnem tettlegességig fajult a legdurvább balhé

A dzsungelben minden apróság felértékelődik. A Celeb vagyok eddigi legdurvább balhéja például egy korty kóla miatt robbant ki. Még le sem nyugodtak a kedélyek, jött az újabb hidegzuhany: már ma el kellett hagyni valakinek a dzsungelt.
 

Szavazz online! - Ki legyen a

A „Celebciklon” nevű bátorságpróbára az összes táborlakónak mennie kell, de döntsd el te, ki legyen az, akin áll vagy bukik a játék sikere! Dszungelkaraokézni Puskás Petit láthatjuk majd, így ő védettséget élvez.

 Pákó érkezésével szétszakadt a tábor

Pákó mint egy atombomba, úgy robbant be a dzsungelbe, és szépen mindent fel is forgatott, elkezdődött a klikkesedés. Volt még szerelmi vívódás, száműzetés és durcizás.

Bréking: Újabb celeb érkezett a dzsungelbe!

Nincs unalom a dzsungelben és nyugalom sem. És nem csak azért, mert ezt Éva nem hagyná. A táborlakóknak olyan meglepetésben volt részük, amire álmukban sem gondoltak volna. Van, aki még rémálmában sem.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való