KERESÉS search-close

Heti szőrös

28 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Heti szőrös"

Fogadd örökbe Gusztit!


szerző:
2019.05.13. 08:18
Fogadd örökbe Gusztit!

A közepesnél kisebb (12-14 kg-os) kutyát hamarosan megszépítik és olyan gazdit keresnek neki, aki lakásában tartaná őt, vagy kertes házába fogadná, szabad bejárással a lakásba.

Heti szőrös: Bodza és Málna


szerző:
2019.04.16. 08:11
Heti szőrös: Bodza és Málna

A már 3 hónapos kicsik vélhetően két alomból származhatnak. Várhatóan közepes méretűre nőnek majd. Oltva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe őket, olyan szerető gazdiknak, akik lakásban, vagy kertes házban, de állandó házba bejárással fogadnák őket örökbe.

Heti szőrös: Zsömi és Bolka


szerző:
2019.04.02. 08:10
Heti szőrös: Zsömi és Bolka

Zsömi 3 éves kislány, Bolka 2 hónapos fiú. Valószínű közepes méretű lesz majd (10-15 kg), de a papa nem ismert. Oltva, mikrochippel, egészségesen, lakásba, vagy kertes házba, de a lakásba szabad bejárással ajánlott. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Heti szőrös: Berci


szerző:
2019.02.05. 08:26
Heti szőrös: Berci

Berci 3 hónapos, közepes méretű kisfiú, keverék kutya. Mikrochip nem volt benne, olyan gazdit keresünk neki, aki lakásban tartaná vagy családi házban, de beengedné az udvarról a házba. Jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet.

Heti szőrös: fogadd örökbe Chilit!

Chili 6 hónapos kisfiú, aki év végén került az alapítványhoz. Eleven, játékos, kistestű (kb.8 kilós), más kutyákkal barátkozó kiskutya, és komolyan érdeklődik a szobatisztaság iránt.

Vidd haza Mirát!


szerző:
2018.12.12. 08:12
Vidd haza Mirát!

Új kutya vár örökbefogadóra! Mira keverék kutyus, helyes, kedves, okos családi kedvenc lehet, aki nagyon embercentrikus, egyedi kutyának ajánlják, mert a többi állatot annyira nem szereti.

Fogadd örökbe Mogyit, a világ legnyugisabb kutyusát!

Ahogy a nézők már megszokhatták, a Heti szőrös blokkunkkal igyekszünk segíteni a gazdátlan kutyusunkon. Jöjjön most egy újabb kis árva: Mogyi!

Fogadd örökbe Bubut!


szerző:
2018.10.09. 07:41
Fogadd örökbe Bubut!

A Vigyél haza Alapítvánnyal karöltve hétről hétre szerető családra váró kutyusokat mutatunk be. Íme új heti szőrösünk, Bubu!

Heti szőröseink Fahéj és Füge!


szerző:
2018.09.12. 07:53
Heti szőröseink Fahéj és Füge!

Rengeteg kisállat vár szerető otthonra, így ismerkedjünk meg az új heti szőrösünkkel, jobban mondva heti szőröseinkkel: íme Fahéj és Füge! Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet: info@vigyelhaza.hu

Heti szőröseink Manci és Franci!


szerző:
2018.08.13. 07:40
Heti szőröseink Manci és Franci!

Mancit és Francit, a három hónapos németjuhász jellegű keverék kutyusok megkapták már az oltásaikat és a mikrochipet is, és egészségesen keresik végleges gazdáikat. A nagyra növő, aktív kiskutyák még naponta háromszor esznek, ezért sok szabadidővel rendelkező családokat keresünk nekik. Jelentkezni itt lehet: info@vigyelhaza.hu!

Heti szőrös: Erzsi


szerző:
2018.07.30. 07:51
Heti szőrös: Erzsi

Erzsi 2015-ben került a Macskavilág Alapítványhoz, és egyszer már örökbe is fogadták, de sajnos családi okok miatt ismét gazdi nélkül maradt. Fogadd örökbe Erzsit: info@macskavilag.hu

Heti szőrös: fogadd örökbe Balut!

Egy édes, 8 hónapos tacsi keverék várja, hogy gazdira találjon. Szabó Andrea, a Vigyél Haza alapítvány önkéntese mesélt egy kicsit az utcán talált kölyökkutyusról, Baluról.

Kesu vagyok, gazdit keresek!


szerző:
2018.06.11. 07:18
Kesu vagyok, gazdit keresek!

Kesu 5 hónapos Staffordshire keverék fiú, akit törött combcsonttal adtak le. A szakszerű orvosi beavatkozásokat és a gondos ápolást követően a kutyus maradéktalanul felépült, és egészséges, szerető gazdiját keresi!

Heti szőrösünk Drazsé!


szerző:
2018.05.28. 08:03
Heti szőrösünk Drazsé!

Dr. Faragó Vivien, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese bemutatta nekünk Drazsét, a barátságos, keverék kisfiú kutyust! Drazsét benti tarásra adják örökbe - jelentkezni az info@vigyelhaza.hu e-mail címen lehet!

Heti szőröseink Fürtös, Fricska és Fodros!

Szabó Andrea, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese három cukiságot hozott hozzánk, akiket örökbe lehet fogadni - íme a Pumi-tesók!

Fogadd örökbe Barkát!


szerző:
2018.04.23. 07:36
Fogadd örökbe Barkát!

Barka 4 hónapos keverék: a papát nem ismerjük, de lehet benne rottweiler, és bull jelleg is. Várhatóan közepes termetű lesz, oltással rendelkezik. Vidd haza, és tegyétek boldoggá egymást!

Heti szőrös: Barka


szerző:
2018.04.17. 07:54
Heti szőrös: Barka

A Vigyél Haza Alapítvány egy dobozban talált rá Barkára és testvéreire az erdő mélyén, ti pedig most örökbefogadhatjátok a kiskutyát! Telefonszám: 0620 934 4826

Heti szőrösünk Zoé!


szerző:
2018.04.03. 07:43
Heti szőrösünk Zoé!

Ismerjétek meg ezt a 2 éves, kertesházba ajánlott és ivartalanított „barátságos nagy mackót”, Zoét!

Heti szőrösünk Ármin!


szerző:
2018.02.27. 07:37
Heti szőrösünk Ármin!

Ármin egy 8 hónapos kan kutyus, aki combcsont törést szenvedett mindkét hátsó lábán, mostanra viszont maradéktalanul meggyógyult. Lakásba, vagy kertes házba, kinti-benti kutyának is ajánljuk!

Heti szőrös: Guszti egy szerető gazdira vár!

Majdnem minden héten megpróbálunk örökbe adni egy kedves kiskutyust, hogy segítsük a Vigyél haza! Alapítvány munkáját. A mai nap is érkezett hozzánk egy szőrgombóc. Ő Guszti.

Heti szőrös: fogadd örökbe Sárit!

Múlt héten Léna és Luna már szerető otthonra talált, azonban anyukájuk még keresi gazdiját. A barátságos kutyus hosszan tartó éhezés után került a Vigyél Haza Alapítványhoz. Fogadd örökbe az alábbi telefonszámon: 0620 934 4826.

Tündéri kiskutyák várják az új gazdijukat

A Heti szőrösben most két édes apróság, Luna és Léna kucorodtak Anna és Miki ölébe, sőt a cuki mackók végül Anna ruhája alatt bujkálva nyugodtak meg igazán. Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány elnöke mesélt egy kicsit a félig német juhász kölykökről.

Fogadd örökbe Bogit!


szerző:
2017.12.13. 07:49
Fogadd örökbe Bogit!

Dr. Faragó Vivien, a Vigyél Haza Alapítvány önkéntese mutatta be Tibinek és Gábornak Bogit, aki szerető gazdira vágyik. Ismerd meg te is a cuki négylábút!

Pöttöm gazdit keres!


szerző:
2017.12.11. 07:48
Pöttöm gazdit keres!

Ez a négy éves, kistestű, kan keverék kutyus keresi szerető családját ezen a héten a Reggeliben. Korábbi gazdája elhunyt, így egyedül maradt, ugyanis senki nem vállalta, hogy gondját viseli.

Heti szőrös: Mázli


szerző:
2017.10.24. 07:45
Heti szőrös: Mázli

Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány alapítója ezúttal egy kisfiút hozott a Reggelibe, hogy bemutassa leendő gazdájának.

Fogadd örökbe Mollyt!


szerző:
2017.10.19. 08:00
Fogadd örökbe Mollyt!

Molly 1,5 éves, kistestű, nagyon kedves kutyus, aki szerető gazdira vár. Ráadásul Anna még hangot is kölcsönzött a számára!

Új kutya tanítási technika: a Tükör módszer!

Korom Gábor, az új módszer alapítója a gazda felelősségéről, a kutyáknak szükséges egészséges élettérről és a kert jelentőségéről, valamint céljáról beszélt, de azt is elárulta, nem mindegy mióta él velünk kedvencünk.

Heti szőrös: Fogadd örökbe Lüszit!

A Vigyél Haza Alapavítány alapítója, Óvári András és az örökbefogadásra váró Lüszi volt Anna és Miki vendége a Reggeliben. A nézők megismerhették a közepes termetű, barátságos négylábút, aki a héten szeretne gazdára találni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való