KERESÉS search-close

Heilig Gábor

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Heilig Gábor"

Újra együtt a Szombat Esti Láz sztárpárosa!

Heilig Gábor Südi Iringóval együtt lépett fel a 2014-es Szombat Esti Lázban - most újraegyesítettük a páratlan párost!

Ezt nem hittük volna: így kezdte karrierjét Heilig Gábor!

Heilig Gábor karrierjének elejéről mesélt nekünk, amikor még nem zeneszerzőként, szövegíróként, és előadóművészként kereste kenyerét, hanem... kiderül riportunkból!

EMLÉKEZÉS: Több mint 25 éves barátság volt!

Három év telt el azóta, hogy Bajor Imrét legyőzte súlyos betegsége. A nagy nevettető személye a mai napig ugyanolyan erősen él szerettei és a közönség szívében. 25 éves barátságukra Heilig Gábor emlékezett vissza a Fókusz kamerája előtt.

A teljes adást ITT nézheti meg!

A több szex jobb memóriát eredményez?

Egy tanulmány szerint a gyakori együttlétek segítik a nőket az absztrakt szavak megjegyzésében. A Heti Hetes asztaltársasága ennek a hírnek a hallatán rögtön elkezdte hiányolni Ceglédi Zoltánt, aki ezúttal sajnos távol maradt. Majd Heilig Gábor és Teddy összetűzésén mulattak.

 

Hajdu Steve meggondolatlan jelzővel illette feleségét?

Egy bírósági eljárás kapcsán ragadta a szót magához Hajdu Steve, aki házasságával indokolta a témában való jártasságát. A Heti Hetes asztaltársasága megdöbbent a merész kijelentésen...

Farkasházy Tivadar zavarba hozta Ábel Anitát?

Ezúttal a hideg ihlette meg a Heti Hetes asztaltársaságát. A különös beszélgetés akkor vált még viccesebbé, amikor kiderült, Heilig Gábor úgy nevetett, hogy nem is hallotta a poénokat...

Pénz vs. szerelem - beszélgetés a fiatal nők házasodási szokásairól

Divatba jött a fekete menyasszonyi ruha. Ez a téma pedig remek táptalaja volt egy jó kis beszélgetésnek. Csak sztereotípia, vagy van némi valóságalapja annak a felvetésnek, miszerint a fiatal nők csupán érdekekből házasodnak össze idősebb férfiakkal?

Durva dolgokat felejtettek a szállodában!

Egy majdnem két mázsás sertést veszített el valaki, de ennek köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy milyen extrém dolgokat felejtettek már emberek a hotel szobájukban. Annyit elárulunk, nem csak a nagymama található a lista élén...

Farkasházy Tivadar felesége végig sikoltozta a nászutat

Egy indiai férfi a túl sok szex miatt adta be a válókeresetet. A téma kapcsán felmerült, hogy a férfiak vagy a nők kérik inkább az intim együttlétet. Farkasházy Tivadar elárulta, hogy ő erre már nem emlékszik, viszont van, amire igen...

Papp Réka Kinga a segédeszközök használatának nehézségeiről...

A 80-as években csúnya baleset ért egy pornószínésznőt, ezért Ceglédi Zoltán jól összefoglalta a lényeget: aminek az egyik felét emberbe dugjuk, annak a másik felét nem dugjuk a konektorba! Míg Papp Réka Kinga a segédeszközök rendeltetésszerű működtetésének nehézségeiről mesélt, addig Ábel Anita azon csodálkozott, hogy a kezek használata már retro?!
 

Különös dologokat dobált Hajdu Steve

Az erkély nagyon csalogató látványosság tud lenni az emberek számára. Habár az alap történet teljesen más volt, Hajdu Steve furcsa emlékeiről mesélt a Heti Hetes asztaltársaságának.

Heilig Gábor megzenésítette a hosszú élet titkát

Egy 109 éves nő elárulta, hogyan tudott ilyen csodás kort megérni. A hosszú élet két elengedhetetlen tényezője igazán komikus, de éppen ez az, ami megihlette Heilig Gábort. Halljuk!

Késések és leleplező vallomások a Heti Hetesben

Habár hihetetlennek tűnik, mégsem ritka pillanat, amikor egy színész elkésik, vagy éppen nem jelenik meg saját előadásán. Heilig Gábor, Hajdu Steve és Gálvölgyi János erről tudott mit mesélni....

Kuncze Gábor lesz a Heti Hetes legújabb vendége

A Heti Hetes 108. vendégével találkozhatnak a nézők vasárnap este 22 órától az RTLII-n.

Magyar György a hűtlenségi lista élén áll hivatása miatt

Az Egyesült Államokban szakmák szerint vizsgálták, hogy kik azok, akik gyarkabban csalják meg a párjukat. A nők között első helyen állnak a titkárnők, őket követik a színésznők, harmadik helyen pedig a takarítónők végeztek. A férfiaknál a zenészek a legmegbízhatatlanabbak, a második helyet náluk is a színészek birtokolják, és a harmadik helyen a jogászok állnak.

Lebontják a tízemeletes panelek felső emeleteit?

Érdekes elképzelés ütötte fel a fejét. A tízemeletes panelházakat konkrétan derékba törnék a kellemesebb klíma reményében. A hatodiktól felfelé élőket pedig rendkívül hasznos tanáccsal látták el: költözzenek kertes házba!

Eltörlik a földrajz órákat?


szerző:
2016.04.24. 23:00
Eltörlik a földrajz órákat?

A Magyar Földrajzi Társaság kiáltványt fogalmazott meg, majd aláírásgyűjtésbe kezdett azért, hogy ne szűnjön meg a földrajzoktatás a szakgimnáziumokban. Nem mindegy, hogy röghegység vagy lánchegység?

Magyar György beszólt a tanároknak

Az ügyvéd úr elmesélte, milyen egy orosz-német szakos tanár gyerekének lenni. "Rossz voltam, el voltam kapatva." - kezdte a történetét. Kihasználva édesanyja jelenlétét, bátran szólalt fel önmaga védelmében a tanárával szemben.

Ilyen nő lenne Para-Kovács Imre

Újabb gyöngyszem került be a Heti Hetes történelmébe, ami Para jeleneteit illeti. Ezúttal női szerepet szánt magának, nem is akármilyen szöveggel.

Heilig Gábor verset írt egy aktuális helyzetről

Erdészek fizetését emelték meg brutális összegekkel. Ebből indult ki a beszélgetés, amelyet Heilig Gábor saját költeményével koronázott meg az eszmecsere végén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való