KERESÉS search-close

Hegedűs a háztetőn

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hegedűs a háztetőn"

A Hegedűs a háztetőn kulisszatitkai

Évtizedek óta játsszák világszerte töretlen sikerrel a híres jiddis regényből készült Hegedűs a háztetőn című musicalt, amiben ezúttal Tevje szerepét - Alföldi Róbert rendezésében - Stohl András alakította vasárnap kétszer is a Budapesti Sportarénában, nyolc ezer néző előtt.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Belestünk a Hegedűs a háztetőn kulisszái mögé

Alföldi Róbert ismét kitett magáért, újabb lenyűgöző sikerű darabot álmodott a színpadra. Olyan színészlegendákkal és sztárokkal a főbb szerepekben, mint Csákányi Eszter, Stohl András, Tóth Gabi, vagy a reggeli házigazdája Fehér Tibor. A Hegedűs a háztetőn című világhírű musical főpróbáján pedig mi is ott voltunk és természetesen belestünk a kulisszák mögé is.

Fókusz 2017-09-11


szerző:
2017.09.11. 17:20

Story Extra 2017-09-11


szerző:
2017.09.11. 16:50

Musical az elfogadásról


szerző:
2017.09.10. 18:40
Musical az elfogadásról

Teltház előtt mutatták be délután a Hegedűs a háztetőn című musicalt az Arénában. A darabot Alföldi Róbert rendezte. Tevjét, a tejesembert Stohl András alakítja, de játszik Csákányi Eszter, Tóth Gabi és Hevér Gábor is. Az előadás a nyitottságról és az elfogadásról szól.

Hegedűs a háztetőn Alföldi Róbert rendezésében

Alföldi Róbert rendezésében látható minden idők egyik legismertebb musicalje, a Hegedűs a háztetőn hétvégén a Budapest Sportarénában, egy különleges kialakítású színpadon. A zenés darab 1964-ben mutatkozott be először a Broadway-n.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Sztárparádéval készülnek a Hegedűs a háztetőn premierjére

A darabot Alföldi Róbert rendezi. A tejesembert Stohl András alakítja, de szerepel még Csákányi Eszter, Fehér Tibor és Hevér Gábor is. A pénteki összpróbán már csak néhány utolsó mozdulaton kellett finomítani. A színészek azt mondták: a rendező mindenkitől egyformán a legjobbat várja. A musicalt, amely az elfogadásról is szól, jövő vasárnap mutatják be a Papp László Sportarénában.

2017-ben Alföldi Róbert az ötödik legértékesebb híresség!

A Forbes magazin minden évben listázza a legértékesebb magyar hírességeket. Alföldi idén az ötödik helyen végzett, és bár nagyon örül ennek a helyezésnek, a rendező most a Hegedűs a háztetőn című musicalen dolgozik. A bemutató szeptember 10-én a Papp László Sportarénában lesz látható Stohl András főszereplésével.

Alföldi Róbert a legendagyáros!

Alföldi Róbert a Hegedűs a háztetőn újraértelmezésével nem akar botrányt, de bármi megtörténhet. Az olvasópróbán azt is elárulta, miért tekint tanítványaként az egyik szereplőre, Fehér Tiborra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való