KERESÉS search-close

Hegedűs D. Géza

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hegedűs D. Géza"

Állástalan színészeknek segít Hegedűs D. Géza és Mihályi Győző

A legnevesebb művészek vállaltak fellépést az Együtt-Egymásért-Mindenkiért Jótékonysági Gálaesten, ami azokon a színészeken segít, akik nem kapnak munkát. A szervezők erről is beszéltek a Reggeliben, hogy mi mindennek vannak kiszolgáltatva a tehetséges, de mellőzött művészek.

A rendező régi vágya teljesül

Színházi ritkaságot mutat be péntek este a Pesti Színház. Bulgakov, Bíborsziget című művét Hegedűs D. Géza rendezi, akinek régi vágya volt színre vinni ezt a kevéssé ismert művet. Szerinte azért is aktuális ez a történet, mert a kreativitásról szól, az alkotók kétségbeesett, szenvedélyes küzdelméről, hogy a színház tovább élhessen. 

Örök szerelem a szegedi szabadtérin

Shakespeare Rómeó és Júliáját próbálják a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm-téri színpadán. Hegedűs D. Géza irányításával a két háború közötti Olaszország világa jelenik meg a színpadon, a történet fiatal szerelmespárját Vecsei H. Miklós és Mészáros Blanka alakítja.

Rómeó és Júlia prózai feldolgozásban a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Rivalizálás, ármány, gyűlölködés és a legyőzhetetlen szerelem. Rómeó és Júlia történetét már kívülről tudjuk és ugyan már több tucatszor feldolgozták, még mindig tud újat mutatni. Az év prózai produkcióját Hegedűs D. Géza állítja színpadra fergeteges szereposztásban július végén a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

30 kilót hízott egy szerep kedvéért a magyar sztár!

Külföldi színészektől láthattunk már hasonló átváltozást, itthon viszont egyedülálló ez a teljesítmény!

Ez Hegedűs D. Géza súlyingadozásának oka

Több, mint harminc kilót hízott egy szerep kedvéért. Mindezt úgy, hogy csaknem húsz éve él vegetáriánusként. Hegedűs D. Géza legújabb szerepe kedvéért szedett fel, majd adott le hatalmas súlyfelesleget.

 

XXI. század: Miért szeretjük a krimit?

Vajon mi az oka annak, hogy az emberek rajonganak a bűntények műfajáért? És mi is az az újságírói ethosz? Minden kiderül ma este a XXI. században. A témával kapcsolatban Lázs Sándor, a műsor szerkesztője és Hegedűs D. Géza, színész volt Anna és Miki vendége a Reggeliben.

Portré 2018-02-04


szerző:
2018.02.05. 01:30
Egy szerep kedvéért hízott 20 kilót Hegedűs D. Géza

Hegedűs D. Géza Kossuth-díjas színművész, rendező, egyetemi docens, rektor-helyettes, Ibrány és a XIII. kerület díszpolgára évtizedekig szenzációsan tartotta a formáját, így sokakat megijesztett, amikor szinte egyik napról a másikra felszedett magára húsz kilót, ráadásul még a fejét is kopaszra borotválták. De, Hegedűs D. Gézánál nagyon is tudatos volt az „elhízás”. Elmondja miért. A Fókuszban is készült vele riport, azt ide kattintva nézheti meg.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti meg!

Színházzal a beteg gyermekekért


szerző:
2017.12.19. 09:14
Színházzal a beteg gyermekekért

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat idén ismét jótékonysági estet tart a Vígszínházban, ahol ezúttal a Szentivánéji álom című vígjátéka kerül színpadra. A szereplők között Eszenyi Enikő, Stohl András, Ember Márk és Gyalu, az Oroszlán szerepében Hegedűs D. Géza is megtalálható, aki most a kulisszatitkokba is beavatta a nézőket.

A hely, ahol az álmok születnek

Egy hely, ahová csak kevesen léphetnek be, ahol fel sem fogható, mit csinálnak éjjel-nappal, és persze, ahol legendák születnek. Forgatásunk során napokat töltöttünk el a Színművészeti Egyetemen. Hogy lássuk, hogy születnek az álmok. És valóra válhatnak-e?

Tanít, játszik és a felismerhetetlenségig átváltozik egy szerep kedvéért - Hegedűs D. Géza

Nehezen felismerhető a külső, de összetéveszthetetlen a mosoly. Hegedűs D. Gézával, Barabás Évi beszélgetett a vasárnapi Portréban.

Don Juan a Pestiben


szerző:
2016.11.02. 19:00
Don Juan a Pestiben

Volt tanítványaival együtt szerepel Hegedűs D. Géza a Don Juan legújabb átdolgozásában. A Pesti Színházban a színikritikusok szerint a legígéretesebb pályakezdőnek választott rendező, Kovács D. Dániel állítja színpadra a darabot, amelyet már több mint 350 éve játszanak a színházak világszerte.

Egy színész, aki kinőtte a szépfiú szerepeket

A szépség és a néha szörnyeteg, a búsképű lovag lobogó hajjal és a lánglelkű örökifjú tarkopaszon – Hegedűs D. Géza a XXI. században.

XXI. század 2016-02-23


szerző:
2016.02.23. 22:25
Nyári Dia profi edző lett!

A Barátok közt Hannája nem kis fába vágta a fejszéjét, ugyanis gyermekeknek szeretne fitneszedzést tartani. Hogy miért pont ezt a foglalkozást választotta, az kiderült a pénteki 8:08-ban. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül.

Elhunyt Pap Vera


szerző:
2015.04.10. 08:29
Elhunyt Pap Vera

59 évesen, méltósággal és türelemmel viselt hosszú betegség után elhunyt Pap Vera, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes és  Kiváló művész. A színésznőre pályatársával, Hegedűs D. Gézával emlékeztünk. 

Gátlástalanság, vizsgadrukk és a jó kolbász elkészítésének titka

A csütörtöki adásban is sokakat érintő témákról volt szó, olyan vendégekkel, mint az Éjjel-Nappal Budapest Karolája, ValóVilág szereplők, és ellátogatott hozzánk a 21. század pasija is!

Hegedűs D. Géza a 21. század pasija

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésszel magánéletről, életmódváltásról és arról beszélgettünk, hogy 40 év után mit tud adni neki még a színház.

8:08 – Minden reggel 13-10-18

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Hegedűs D. Géza nem elfogult apuka

A hamarosan 60. születésnapját ünneplő, Kossuth-díjas színész régi álma vált valóra: egy színpadon játszhat a lányával, Barbarával.

Reflektor 13-04-19


szerző:
2013.04.20. 00:55
Reflektor 13-04-19

Reflektor: Tóth Gabi a bátor, Lola a magas fiúkat szereti. Hegedűs D. Géza nem elfogult apuka.

Fél kettő 11-10-17


szerző:
2011.10.17. 14:15
Fél kettő 11-10-17

Fél kettő: Kigyógyult az anorexiából - Egy év alatt 100 kilót fogyott, de ma már ideális a fiatal lány testsúlya. Árulkodó jelek - Hogyan ismerhetjük fel, hogy a partnerünk hazudik? Egy csók és más semmi - A háború előtt sikerfilm volt, most színdarab, vendégünk volt Hegedűs D. Géza.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való