KERESÉS search-close

Hatvan

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hatvan"

Két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak a verekedő kamaszok

Két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak a bántalmazó kamaszok. Diáktársaik előtt vertek össze egy tinilányt a hatvani gimnáziumban. A 2017 májusában történt ügyben hétfőn hozott ítéletet az egri bíróság. A 15 éves lányt két iskolatársa, egy 16 és 17 éves lány bántalmazott brutálisan. Áldozatuk fejét betonoszlopba verték, a fejét rugdosták, majd a haját is megtépték. Mindezt 100 diák nézte végig

Felmondott az összes betegszállító a hatvani kórházban

A Független Egészségügyi Szakszervezettől úgy tudjuk, azért hagyják ott az intézményt, mert nagyon keveset keresnek, annak ellenére, hogy rendkívül sokat, havonta több mint 300 órát dolgoznak. A kórháznál azt írták az RTL Híradónak, hogy pótolni fogják a betegszállítókat.

Tavaly egy látogatója sem volt a hatvani kerékpáros kalandparknak

Teljes kudarc: egyetlen látogatója sem volt tavaly Hatvanban az Európai Unió pénzéből épült kerékpáros kalandparknak. 2017-ben pedig mindössze négyen használták – erről a G7 írt először. Híradónknak Hatvan polgármestere is elismerte, hogy a beruházás "nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket". A kerékpáros kalandpark és a hozzá kapcsolódó fejlesztések több mint egymilliárd forintba kerültek.

Elkezdődött a felújítás a Budapest-Hatvan vasútvonalon

10 hónapos felújítás indult a Budapest-Hatvan vasútvonalon. Volt olyan vonatpótló busz, ami reggel fél órát késett, de a járatok többsége csak 5-10 perccel tért el a menetrendtől. A megkérdezett utasok szerint kellemetlen, hogy többször is át kell szállni, de az utastájékoztatást megfelelőnek találták.

Vonatpótló buszok közlekednek hétfőtől Pécel és Aszód között

Hónapokig vonatpótló buszok közlekednek hétfőtől Pécel és Aszód között. A HÉV járatokat is sűrítik majd. Megkezdődik a Budapest- Hatvan vasútvonal felújítása. Az utasok egy része káosztól tart, mert csúcsidőben a vonatok is zsúfoltak voltak. A MÁV szerint a korszerűsítés után csökkenhet a menetidő  és több járat közlekedhet majd.

Sok baleset volt egyetlen nap alatt

Műszakja végén éppen autójához igyekezett az a fiatal nő, akit kedden este gázoltak halálra Hatvan egyik gyártelepén. Olyan erővel ütötte el egy autó, hogy a testével még egy táblát is kidöntött. Szigetszentmiklóson egy út szélén bicikliző férfit gázoltak halálra.

Szúrós szagú gáztól lettek rosszul

Diákok is rosszul lettek a kiszivárgó szúrós szagú gáz miatt egy hatvani gimnáziumban. Egy lombik kupakja pattant fel, és kiáradt a benne lévő szer. A közelben egy pedagógus tartózkodott, ő erős köhögésre és légzési nehézségekre panaszkodott. Az épületet átszellőztették, de később csaknem tucatnyi diák arról számolt be, hogy nehezen veszi a levegőt. Végül 9 tanulót és két felnőttet vittek kórházba.

Bűzös anyag lepte el a földeket Hatvan mellett

Ismeretlen eredetű, bűzös anyag lepte el a földeket Hatvan mellett. A fekete színű massza olajos állagú, szaga legjobban kerozinra, vagy gumira hasonlít. Civilek vették észre a szennyezést kedden reggel. A hatóságok azonnal mintát vettek az anyagból, egyelőre azonban még nincsenek eredmények. A terület közvetlen közelében egy hulladékkezeléssel foglalkozó cég telephelye van, ma nem akartak nyilatkozni. Az önkormányzat feljelentést tesz az ügyben.

 

Siófoki vihar:

Kishíján tragédia lett a nyaralásból! Hétfőn reggel érkezett a hatvani család a siófoki kempingbe. Sátorban akartak aludni, de aztán fél nyolc körül megérkezett a vihar...

Leállósávban előzött, kitette a NET-re

Egymás után szegte meg a közlekedési szabályokat, mindezt videóra vette, majd az interneten büszkén közzétette egy autós. Látszik, ahogy az M3-ason a leálló sávban előzött, nem tartotta be a követési távolságot és a jobbra tartással sem törődött. A közlekedésbiztonsági szakértő szerint többszázezer forintos bírságra számíthat. A hatvani rendőrség már eljárást indított az ügyben.

Aligátor kószált Hatvanban


szerző:
2016.08.29. 17:25
Aligátor kószált Hatvanban

Szabadon kószáló aligátort fogtak az éjjel Hatvanban. Tóth Pál Bence egy esküvőről tartott hazafelé, amikor fél 4 körül megpillantotta az állatot. Azonnal kiszállt, hogy megnézze, a hüllőnek szerencsére be volt kötve a szája. Mint kiderült, egy közeli cirkuszból lépett meg. Azonnal felébresztették az ott dolgozókat, akik a rendőrökkel közösen fogták be végül az állatot.

Két év után tönkrement a bicikliút

Több százmillióba került, két éve adták át és már tele van hibákkal. A Hatvan és Boldog közti bicikliútnak vannak olyan szakaszai, amik kettérepedtek. A kátyúkat bitumennel töltötték fel, a két éves kerékpárút így most járható. Azt, hogy kinek a hibájából ment tönkre, egyelőre nem lehet tudni.
 

BICIKLIÚT: Több százmillióba került, tönkrement

Több száz méteren át kígyózik az a hosszú repedés, amit kedd délelőtt vett fel az RTL Híradója, Hatvant Boldoggal összekötő bicikli úton. Az úthibát bitumennel töltötték fel azért, hogy ne akadjon el benne a bicikli kereke. A 7 és fél kilométeres bicikli utat két éve adták át.

30 sérült a buszbalesetben


szerző:
2016.03.15. 18:05
30 sérült a buszbalesetben

Hajnalig tartott, mire kiemelték az árokból a buszt, ami hétfőn az M3-as autópályán szenvedett balesetet. 30-an sérültek meg, 12 utast kórházba is kellett vinni, miután Hatvannál valamiért lecsúszott a busz a pályáról és árokba borult. Az utasok csak annyit vettek észre, hogy a jármű jobbra- balra dől, majd egy nagy csattanással átszakítja a szalagkorlátot.

Megtalálták a két éves kisfiút

Előkerült az a kétéves kisfiú, aki szerda délelőtt tűnt el Hatvanban. A keresőcsapatok még kora este megtalálták Tamást, a család egyik rokonánál. Szerencsére semmi baja nem esett. Úgy tudjuk, hogy a gyerek a nyitott kertkapun át szökött ki az udvarról.

Strandolás közben állt meg a fiú szíve

A 14 éves fiú életéért ötven percig küzdöttek a mentők, de nem tudták megmenteni. 15 éves társával fürdött a hatvani strand medencéjében, amikor váratlanul elmerült. Azonnal kihúzták, az úszómester elkezdte az újraélesztését, de ekkor már nem lélegzett.

Előzetes: Ötven percig küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni

Meghalt az a 14 éves fiú, aki szombat reggel merült el a hatvani strand medencéjében. A fiú éppen 15 éves társával fürdött, amikor váratlanul elmerült. Azonnal kihúzták, az úszómester elkezdte az újraélesztését, de a gyerek ekkor már nem lélegzett. A gyanú szerint szíve állhatott le fürdőzés közben. A tragédia részletei este hatkor az RTL Klub Híradójában.

Előzetes: Baltával ölte meg anyját egy 17 éves fiú Hatvanban

A gyilkosság előtt összevesztek anyjával, aki késsel támadt rá. A fiú ezután ragadta meg a baltát. Úgy tudjuk, hogy a háromgyermekes egyedülálló asszony sokat veszekedett gyerekeivel, az utcában élők szerint terrorizálta őket. A fiú ellen emberölés miatt indult eljárás, de miután kihallgatták, szabadon engedték. Hogy miért, elmondjuk hat órakor az RTL Híradóban. 

Elektromos mopedjével hajtott fel az autópályára

Miszter Szőr az összes helyi kocsma törzsvendégének számít. Itt találta ki azt is, hogy mopedjével útnak indul Budapestre. A cimborák természetesen csak nevettek az ötletén, de mint mondják, már megszokták ezeket tőle.

Törzsutas: Dél-Alföld és a Mátra

Törzsutas: Országjáró túrára indulunk. Előbb a Dél-Alföldön barangolunk, Szarvas, Örménykút, Mezőtúr, Túrkeve lesznek a menün, majd észak felé haladva előbb Hatvanba utazunk, aztán pedig a Mátrában hűsölünk egy kicsit. Témáink is igen változatosak lesznek: sajtkészítés, fazekasság, strandolás, vendéglátás, lövészet.

Tragédiával végződött az éjszakai műszak

Öten meghaltak, heten megsérültek, amikor egy autóbusz és egy kisbusz ütközött össze a 21-es úton Vizslás közelében korán reggel.

Fél nap alatt két nagy tűzeset


szerző:
2011.09.23. 16:18
Fél nap alatt két nagy tűzeset

Csütörtökön Hodászon egy melléképület égett le, majd pénteken Hatvanban egy családi ház.

50 milliós beruházás Hatvanban


szerző:
2011.09.19. 18:47
50 milliós beruházás Hatvanban

Logisztikai képző központot adtak át Hatvanban. Az épületben a logisztikai ügyintézők gyakorlati képzésére van lehetőség.

Földrengés ébresztette a hatvaniakat

Kisebb földrengést érzékeltek Hatvantól 10 kilométerre északra.

Birkák okoztak balesetet


szerző:
2011.08.03. 09:48
Birkák okoztak balesetet

Az úttestre tévedő juhnyáj miatt ütközött össze két gépkocsi a 32-es számú főúton szerda reggel Jászfényszaru és Hatvan között.

Besokalltak a kátyúktól Hevesben

A Hatvani Volán járatmegszüntetést fontolgat a környékbeli utak katasztrofális állapota miatt.

Szakemberhiány miatt épül a képzőközpont

50 millió forintból épül logisztikai képzőközpont Hatvanban.

Hamis vizsgáztatás egy hatvani parkolóban

Közokirat-hamisítás miatt folytatnak eljárást egy helyi, felnőttoktatással foglalkozó cég dolgozói ellen.

Napelem erőmű épül Hatvannál


szerző:
2010.09.12. 16:53
Napelem erőmű épül Hatvannál

20 milliárd forintból épül fel hazánkban a térség legnagyobb napelem erőműve.

Molotov-koktélokkal támadtak egy hatvani házra

A támadásban senki nem sérült meg és a házban is csak kisebb kár keletkezett.

Leszámolásra készültek Hatvanban?

Lőfegyvereket és közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak a rendőrök vasárnap Hatvanban.

Milliós kábítószerfogás Hatvanban

Egy embert előzetes letartóztatásba helyeztek, hárman szabadlábon védekezhetnek.

Hatvan szerződést bontott a Hospinvesttel

Több mint másfél órás vita után, 14 igen, és 4 ellenszavazattal döntött az önkormányzat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való