KERESÉS search-close

Hatice

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hatice"

Szulejmán – Az uralkodó kegyetlen döntést hozott!

Pont egy évvel ezelőtt Szulejmán úgy dönt, száműzni fogja húgát, Haticét. De mielőtt meghozná a drasztikus döntését, meglátogatja testvérét, aki nem tudott megbocsátani az uralkodónak, és még mindig Ibrahim pasát gyászolja.

Megható pillanat! – Ibrahim emléke újra megkísérti Szulejmánt

Az uralkodó sokat gondol régi barátjára, és mikor a pasa kedvenc hegedűjátékát véli felcsendülni, egyszerűen magába zuhan. Ibrahikm és Hatice lánya az, aki oly szépen hegedül, és aki majdnem megríkatja Szulejmánt.

Döbbenet! Ilyen szép nő lett Hatice szultána kislánya!

Szulejmán húgának, Fatmának az érkezése bizony felbolygatta a palota életét, pedig Hürrem még egyáltalán nem sejti, hogy a szultána bosszút forral Hatice és Sah szultána miatt. Fatma el is hozza magával elhunyt testvérének, Haticének lányát, Huricihan szultánát. Szulejmán nem is hisz a szemének, mikor meglátja a gyönyörű nővé érett szultánát, de Hürrem sem.

Ha igazi Szulejmán-rajongó vagy, ez a kvíz biztos nem fog ki rajtad! - Vagy mégis?

Volt már olyan, hogy egy epizódot többször visszanéztél? Kívülről fújod Hürrem mondatait, lelki füleiddel hallod Szulejmán varázslatos szerelmes verseit? Ha vérbeli rajongó vagy, akkor tudni fogod, kitől származik az adott idézet, vagyis melyik szereplő mondta. Próbáld ki magad!

Tragédia! – Hatice a halálba küldi magát és szörnyű titkát!

Kiderült az igazság! Hatice szultána keze van a dologban, ő raboltatta el Hürremet, és csak ő tudja, hogy a szultána hol van. Ibrahim elvesztése, Szulejmán figyelmetlensége, a sok szenvedés és fájdalom odáig vezetett, hogy Hatice saját kezűleg vetett véget életének, és mérget ivott. Haláltusáját Szulejmán és Sah szultána is végignézte. Szomorú és fájdalmas pillanatok következnek! 

Ibrahim pasa: „Általa érezheti szívverését”

Haticét az uralkodó újra férjhez akarja adni. Úgy tűnik, nincs más megoldás, a szultánának el kell fogadnia Szulejmán döntését. A helyzet nem könnyű, mert Ibrahim szelleme, azaz szerelme egyfolytában kísérti az özvegyet.

Szulejmán háremhölgyei vérfagyasztó jelenettel sokkolnak

Ibrahim pasa halála óta nem volt ekkora felháborodás, széthúzás a sorozat rajongói között, mint szerda este. A szultánák csatája az eddigi legbrutálisabb és legkegyetlenebb összecsapás, amit valaha láthattunk az uralkodó palotájában.

Véres küzdelem a szultánák között – Ilyet még nem láttál!

Egy jó ideje áll a bál a két szultána között. Az uralkodó testvére, Ibrahim özvegye feltette mindenét annak érdekében, hogy a Validét a halálba kergesse. De erre a brutalitásra még ő sem számított.

Hürrem egyre rosszabbul van – Már hat az átok?

Úgy tűnik Nigar őszinteségi rohama nem a véletlennek köszönhető. Minden előre el volt tervezve, és ha így halad Hatice, Hürrem sorsa megpecsételődött.

Szulejmán legszebb imája Hürremhez – Videó!

Valóban létezik ilyen erős szerelem, mely túlél mindent, ármányt, intrikát, szemfényvesztést, fekete mágiát? Igen, van! A sorozat egyik legromantikusabb pillanatát hoztuk el nektek.

Hatice bosszúja elkezdődött


szerző:
2016.05.25. 23:00
Hatice bosszúja elkezdődött

Hatice tényleg nem fél semmitől, a mostani húzása az eddigi legkegyetlenebb. Rontást küldött Hürremre, ami el is kezdte felemészteni a szultána testét és lelkét.

 

Hatice: „Fogsz te még könyörögni halálodért”

Sejthettük előre, az özvegy szultána terve nem lesz kegyes. Azt viszont, hogy ilyen messzire képes elmenni a megboldogult Ibrahim kedvese, sosem hittük volna. Döbbenet!

Fekete mágia! – Mire készül Hatice?

A szultánának semmi se szent, előtte szinte már nincs akadály, így bármikor készen áll arra, hogy kikészítse, meggyötörje Hürremet. Vajon most mit tervez?

Nazli szörnyű halála


szerző:
2016.05.11. 23:00
Nazli szörnyű halála

Hürrem és Hatice szultána folytonos vitája egy újabb ártatlan ember halálát követelte. Vajon ezzel véget ér a szultánák szörnyű harca?

Ő Hatice vs. Hürrem csatájának újabb áldozata

Ibrahim halála sem volt elég ahhoz, hogy a szultánák közti harc alábbhagyjon. A folytonos gyűlölködés nem ért véget, és kegyetlen háborújuk egy újabb ártatlan ember életét követelte.

Szulejmán kegyetlen döntést hoz

Az uralkodó száműzni szeretné Hatice szultánát, de mielőtt végleg döntene, meglátogatja húgát. A találkozóból komoly veszekedés alakul ki. 

Hatice megrázó búcsúja Ibrahim pasától

Nincs mit tenni, a szultána elhagyja otthonát. Fájdalmas búcsút vesz a palotájától, de legelőször a pasa emlékétől.

Megrázó Videó! – Hatice és Ibrahim utolsó párbeszéde

Az uralkodó kegyetlen döntést hoz. Végérvényesen száműzi húgát a palota közeléből. A szultána nehezen, de végül beadja a derekát, engedelmeskedik bátyja akaratának. Hatice fájdalmas búcsút vesz otthonától, és lélekben szerelmétől is, Ibrahimtól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való