KERESÉS search-close

Harry herceg

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Harry herceg"

Először az új évben a nyilvánosság előtt a hercegi pár

Tavaly ezen a napon először jelent meg nyilvánosan a hercegi pár a rajongók legnagyobb örömére. Harry herceget első 2018-as, hivatalos megjelenésére Meghan Markle is elkísérte. A pár egy brixtoni rádióállomás vendége volt, ahol ki is próbálhatták magukat élő adásban.

Ez történ idén májusban

Megalakult a negyedik Orbán kormány, először végeztek robotizált agyműtétet Magyarországon: Összeházasodott Harry herceg és amerikai kedvese. Fucsovics Márton pedig 36 éve nem látott magyar teniszsikert ért el. Mutatjuk mi történt májusban.

Hollywood egyik legnagyobb csillaga lehet Harry herceg és Meghan hercegné gyermekének keresztapja!

Minden jel arra mutat, hogy a királyi család legújabb jövevényének a világ egyik legsármosabb férfija lesz a keresztapja.

Harry herceg szembe megy a királyi családdal?

Egy éve számolt be a Fókusz arról, hogy Harry herceg elvált nőt készül feleségül venni, amire a királyi családban korábban nem volt példa. Bár eljegyzésüket csak néhány nappal korábban jelentették be, az ausztrál kormány máris hívta a szerelmeseket nászútra.

Ilyen egy hercegi lánykérés!

Egy évvel ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét a harminchat éves színésznőt, Meghan Markle-t. Harry saját tervezésű gyűrűt adott menyasszonyának, amelyből a gyémánt még Diana hercegnőé volt.

Tényleg ikreket vár Harry herceg felesége?

Feltételezések szerint ikrekkel várandós Harry herceg felesége, Meghan Markle. Már javában zajlanak a fogadások a kisbaba nemét illetően, az egyik fogadóirodában pedig meglepően sokan tippelnek arra, hogy a hercegné ikreket vár.

Harry herceg a brit királyi család legnépszerűbb tagja

A egyik angol újság oldalán jelent meg az a friss kutatás, amely rangsorolta az uralkodó ház tagjait népszerűségük szerint. Harryt az alattvalók 77%-a kedveli. Nem sokkal maradt le mögötte nagymamája, II. Erzsébet, a harmadik helyen pedig Vilmos herceg áll.

 

Megállíthatatlan a Meghan-Harry őrület

A brit hercegi pár, akik nemrég jelentették be, hogy első babájukat várják, Ausztráliába utaztak, ahol elképesztő szeretet fogadta őket. Harry, azaz Henrik sussexi herceg csak hatodik a trónöröklési rendben, mégis ő most a legnépszerűbb a brit királyi családból.

Mennyire tervezett a királyi család magánélete?

Az angol királynő családjában a közelmúltban több fontos esemény is történt, egy esküvő, egy baba születése, valamint Harry herceg és Meghan hercegné bejelentése a babavárásról. Vajon mit hozott a véletlen és mit tervezett meg az uralkodó?

Harry herceg féltékenységi jelenetet rendezett?

Nemrég még minden Meghan Markle és Harry kisbabájáról szólt, mostanra viszont kicsit kiakadt a herceg.

Féltékenységi jelenetet rendezett Harry herceg

Harry herceg és várandós felesége, Meghan Markle kedden érkeztek meg Ausztráliába, ahol óriási tömeg várta őket, hatalmas ajándékokkal és díszes virágokkal. A herceg viszont kiszúrt egy férfit a tömegben, aki a kelleténél nagyobb csokrot szeretett volna átadni Meghan-nek.

Gyermeket vár Meghan hercegnő

Gyermeket vár Megan hercegnő, Harry herceg újdonsült felesége - jelentette be az angol királyi család. A rövid közleményből annyi derül még ki, hogy a gyermek tavasszal születik. A 37 éves Meganről már a hétvégén elterjedt a pletyka, hogy állapotos, mivel Eugénia hercegnő pénteki esküvőjén egy alakját palástoló, bő kabát volt rajta.

Babaváró hangulatban Nagy-Britannia: Meghan Markle és Harry első gyermeküket várják!

Amit a sasszemű rajongók korábban kiszúrtak, igaznak bizonyult! Ma reggel az angol királyi család hivatalos Twitter oldalán jelentették be, hogy a 37 éves Meghan Markle várandós. Pillanatok alatt babaváró hangulatba került az egész Brit Birodalom.

Várandós a hercegné!


szerző:
2018.10.15. 16:20
Várandós a hercegné!

A Kensington Palota hivatalos Instagram oldalán jelentette be az örömhírt: Meghan sussexi hercegné gyereket vár. A pársoros tájékoztató szerint a baba jövő tavasszal születhet meg.

Gólyahír: új taggal bővül a brit királyi család!

Az örömhírt az Instagramon jelentették be - íme a lefordított verzió!

Harry herceg alig tudta visszafogni magát

Harry herceg kis híján dalra fakadt egy színpadon, de inkább végül visszafogta magát. Sussex hercege és hercegnője egy Hamilton című előadást tekintett meg a Londoni West Enden, a darab végén pedig pár szóba beszéltek egy jótékonysági kezdeményezésről is.

Meghan Markle-nek a királynő miatt kell kihagynia a 70. Emmy-gálát

Különleges felkérésre kellett nemet mondania Meghan Markle-nek. Harry herceg feleségének a királynő miatt kell kihagynia a 70. Emmy-gálát, Erzsébet ugyanis helytelenítené a megjelenést.

Lenyűgöző ajándékkal lepte meg Erzsébet királynő a hercegi párt

Bár Harry herceg és Meghan hercegné azt kérték, a nászajándékaikra szánt összeget jótékony célokra ajánlja fel mindenki, a királynő meglepetését nem utasíthatták vissza.

Hatalmas házat kapott Harry herceg és Meghan hercegné

Hatalmas házat kapott Harry herceg és Meghan sussexi hercegné Erzsébet hercegnőtől. Májusban keltek egybe a fiatalok, és azt kérték mindenkitől, az ajándékra szánt összeget ajánlják fel inkább jótékony célokra. Persze az anyakirálynő ajándékát nem fogják visszautasítani.

Harry és Meghan Kanadában tölti  a mézesheteket

Harry herceg és Meghan sussexi hercegné egy eldugott és csendes nemzeti parkban tölti majd a mézesheteket - tudta meg a TMZ. A Jasper Nemzeti Park a legmagasabb igényeket is kielégíti - az utóbbi évtizedekben már többször látta vendégül a brit királyi család tagjait.

Magyar vendég a hercegi esküvőn

Hogy ki is az az Alessandra Balazs, és hogyan kerülhetett a magyar származású vendég a meghívottak közé? Ennek is, és még több kulisszatitoknak járt utána a Fókusz stábja!

 

Később megy nászútra a hercegi pár

Köszönetet mondott a királyi család mindazoknak, akik Windsorba utaztak, hogy ott lehessenek Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A királyi kastélyhoz vezető úton végig éljenző tömeg fogadta az ifjú párt. Az esküvő után tiszteletükre a trónörökös, Károly herceg adott fogadást.

Meghan és Harry – mi a közös bennük?

Két különböző világ, de egyre több közös pont. Más vallásúak, más földrészen élnek, idősebb az ara, ráadásul elvált, Harry pedig a család fekete báránya, de mindketten társadalmi és egyenjogúsági ügyek elkötelezett hívei.

Hercegi esküvő – a nap eseményei

Mutatjuk a ceremóniát – szépen, sorjában. Mi volt különleges, mi hagyományos, és hogy tetszett mindez a népnek.

Az egész világ kíváncsi a királyi frigyekre, de miért?

A régmúltban a királyi esküvők legtöbbször nem az érzelmeken, hanem a szülők, családok, dinasztiák érdekein alapultak, nem csoda, ha a házasulandó fiatalok ezt nem viselték jól.

Titkok és történetek királyi nászutakról

Harry herceg és Meghan Markle nászútjának úticélja valószínűleg Afrika lesz. Az ara eljegyzési gyűrűjében egy botswanai gyémánt ragyog, az országban pedig nem sokkal megismerkedésük után jártak…

Álomesküvő Windsorban - helyszíni beszámoló

Az angol királynő kisebbik unokájának legfontosabb napjáról számol be az egész világsajtó. Mi mutatjuk, mit tapasztaltak azok, akik a helyszínen követték az eseményeket.

Problémás tiniből a nép hercege

Harry herceg rögtön tudta, hogy Meghan lesz az igazi. A vakrandiból lett románc meglehetős gyorsasággal fordult komolyra.

Világraszóló esküvő Windsorban

II. Erzsébet királynő unokája, Harry herceg feleségül vette amerikai kedvesét. A pár helyi idő szerint nem sokkal dél után mondta ki az igent. A ceremóniát a helyszínről követte az RTL riportere.

Sztárok és ruhák a hercegi esküvőn

A legjobban mindenki azt várta, hogy milyen ruhát visel majd a menyasszony, és persze az is sokakat érdekelt, kik lesznek a sztárok, akik meghívást kaptak az esküvőre.

Himnusz az esküvőn


szerző:
2018.05.19. 16:41
Himnusz az esküvőn

Sok szempontból is megtöri a hagyományokat ez a frigy, de jól mutatja azt is, hogy ha kell, akkor a királyi család is képes haladni a korral. Az esküvőn voltak abszolút hagyománytisztelő elemek, mint például a Himnusz eléneklése, de egészen különleges elemekben sem volt hiány. A teljes ceremóni elérhető az RTL MOST-on.

Beszáll az ifjú pár a nyitott hintóba

Íme, az ifjú pár! A királynő a mai napon nemesi címet is adományoz az újdonsült családtagnak. Harry és Meghan a Sussex hercege és hercegnője címet kapja meg a királynőtől.

Egymás ujjára húzták a gyűrűket

Elmondták esküjüket és egymás ujjára húzták a gyűrűt Meghan Markle és Harry herceg. Az eljegyzési gyűrűt, amelyben állítólag két olyan gyémánt is van, amelyek Diana ékszereiből származnak, állítólag maga, Harry herceg tervezte.

A nagy pillanat: kimondták az igent!

Így mondta ki az igent Harry herceg és Meghan Markle. A teljes esküvő hamarosan visszanézhető az RTL MOST-on!

Esküvői etikett: mik a királyi alapszabályok

Komoly etikett szabályok vonatkoznak Harry hercegékre is. Az Oltári csajok szereplői és egy szakértő segítségével eláruljuk, mik a királyi alapszabályok, megmutatjuk, hogyan néz ki az esküvői meghívó és az is kiderül, hogy a leendő hercegnének milyen kritériumoknak kell megfelelnie a menyegzőn.

A hercegi esküvő szombaton 12:55-től élőben követhető az RTL Klubon és az RTL weboldalán!

Élőben közvetíti az RTL Klub a brit hercegi esküvőt

Május 19-én 12:55-től élőben közvetíti Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét az RTL Klub.

A Spice Girls nem, Elton John viszont igenis fellép ezen a „király lagzin”!

Hosszas találgatások után végre hivatalosan is bejelentették, hogy a Sacrifice, az I’m Still Standing, a Tiny Dancer (és még sorolhatnánk) előadója nemcsak hogy ott lesz az esküvőn, de a szórakoztató szerep is őt illeti.

A legelszántabb rajongók már a kastélynál várják a hercegi esküvőt

A legelszántabb rajongók már most elfoglalták a legjobb helyeket a windsori kastélynál, hogy semmiről ne maradjanak le Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjén.

10 sztár, akikről nem is gondoltad volna, hogy a brit királyi család tagjai

Már csak hármat kell aludni, és eljön a várva várt nap. Harry herceg május 19-én az egész világ előtt veszi feleségül szerelmét. Ezzel Meghan Markle is tagja lesz a híres és népszerű királyi családnak. Ám vannak olyan világsztárok, akik már most is a nemes famíliához tartoznak, ugyanis kék vér csörgedezik az ereikben.

Nem megy el lánya hercegi esküvőjére az örömapa

Ezt egy amerikai internetes hírportálnak mondta. Megromlott egészségi állapotára hivatkozott, kiderült: annyira megviselték az előkészületek, hogy szívrohamot is kapott. Brit lapok szerint az elmúlt hetekben az örömapát jó színben feltüntető lesifotók valójában megrendezettek voltak, ráadásul ezekért Thomas Markle még pénzt is kapott.

Meghan Markle édesapja nem, de Rihanna ott lesz Harry hercegék esküvőjén?

A menyasszony édesapja úgy döntött, hogy nem vesz részt a hercegi esküvőn. Döntésének okairól lánya vallott, valamint Rihanna is nyilatkozott Harryék nagy napjáról.

HERCEGI ESKÜVŐ: Híradó különkiadás!

Egy frigy, amilyet még nem látott a világ! A hercegi esküvő szombaton, élőben az RTL Klubon és az RTL weboldalán!

Film készül Harry herceg és Meghan Markle közös életéről

Május 19-én biztos, hogy szinte minden szempár a világon Harry és Meghan esküvőjét fogja nézni. De előtte egy kis betekintést kaphatnak majd a rajongók és az érdeklődők a szerelmesek múltjába, hogy felkészülten nézhessék végig a világraszóló menyegzőt.

Harry herceg esküvője teljesen lázban tartja a briteket!

A royal-lagzira már csak jövő hétvégéig kell várnunk, és néhány nap múlva egy brit tévécsatorna bemutatja az év „legkirályabb” filmjét, ami Harry herceg és Meghan Markle románcáról szól.

Retro buli várható a királyi esküvőn?!

Egyre több pletyka csordogál Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének részleteiről - sokan már azt is tudni vélik, milyen zenére ropja majd a násznép a lagzin.  Nem volt könnyű kialakítani a zenei palettát: Harry szíve a slágerek felé húz, Meghan viszont a lágyabb dallamokat kedveli.

 

Harry bátyját kérte fel tanúnak

Harry herceg testvérét, Vilmost kérte fel tanúnak közelgő esküvőjére. A ceremóniára 600 vendéget hívtak meg, további 200-an csatlakoznak a tömeghez az este folyamán.

Vajon milyen ruhát visel majd Meghan Markle a nagy napon?

Hamarosan itt a május, ami Londonban egyet jelent a nagy felhajtással, hiszen 19-én esküszik Harry herceg és csodaszép ex-színésznő szerelme, Meghan Markle. A rajongók nem győzik kivárni a hivatalos értesítéseket a részletekről, pedig már az is kiderült, hogy citromos-bodzás ízű lesz az ünnepi torta. A legfontosabb kérdés azonban még hátra van: mit visel majd az ara a nagy napon?

Már most hatalmas a készülődés Harry herceg esküvőjére!

A brit rendőrség már tegnap elkezdte a felkészülést az egy hónap múlva esedékes királyi esküvő miatt. Már most átkutatják például Windsor csatornáit.

Harry hercegék nem kérnek a nászajándékból

Harry herceg és Meghan Markle május 19-én mondja ki a boldogító igent, de esküvői ajándékok helyett inkább jótékonysági szervezetek támogatását kérték rajongóiktól és a vendégektől egyaránt.

Őket biztos nem fogja meghívni Harry herceg

Egyszerűen oldotta meg a diplomáciai dilemmát Harry herceg és Meghan Markle: sem Donald Trumpot, sem Barack Obamát nem hívták meg közelgő esküvőjükre.

 

Újabb kulisszatitkok derültek ki a királyi pár esküvőjéről

Ha nem is az évszázad, de az év esküvőjére készül Harry herceg és amerikai kedvese, Meghan Markle. Folyamatosan derülnek ki az információk a friggyel kapcsolatban, most éppen az, hogy milyen lesz a dekoráció a nagy napon.

 

Harry herceg nem aggódik az esküvő miatt

Napra pontosan két hónap múlva, május 19-én kerül sor az év talán legjobban várt esküvőjére, akkor vezeti ugyanis Harry herceg oltár elé Meghan Markle-t.

Ilyen volt a királyi jegyespár első körútja

Harry herceg és mennyasszonya, az amerikai Meghan Markle Skóciába érkezett az esküvő előtti bemutatkozó körútjuk keretében. Úgy tűnik, a britek máris oda vannak a jövendőbeli hercegnéért, aki úgy viselkedik, mint ahogy azt a királyi család etikettje előírja.

Egyre több részlet derül ki az álomesküvőről

Harry herceg és Meghan Markle minden részletet megoszt a nyilvánossággal! Legutóbb kiderült, már tervezgetik a családalapítást, de november végi eljegyzésük óta az egész világot leendő esküvőjük tartja lázban.

Először jelent meg idén nyilvánosan a hercegi pár!

Idén először jelent meg nyilvánosan a hercegi pár a rajongók legnagyobb örömére. Harry herceget első idei, hivatalos megjelenésére menyasszonya Meghan Markle is elkísérte. A pár egy brixtoni rádióállomás vendége volt, ahol ki is próbálhatták magukat élő adásban.

Meghan Markle fittyet hány a hagyományra

Harry herceg menyasszonya újabb meglepetéssel készül a királyi esküvőt illetően - páran tudni vélik, hogy a nagy napon nem édesapja, hanem anyukája kíséri majd az oltárhoz…

Star Wars premier hercegekkel

Tegnap este tartották Londonban a legújabb Csillagok Háborúja rész európai premierjét. Az Utolsó Jedik gálaelőadására szinte minden szereplő eljött, köztük a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill, vagy a Reyt játszó Daisy Ridley, de a Royal Albert Hallban megnézte az új epizódot Harry és Vilmos herceg is.

Eladó lett Meghan Markle lakása

Harry herceg menyasszonyát a magánéleti kötelezettségei az eljegyzés után most már Londonba szólítják, így bárki beköltözhet torontói otthonába.

Karatéra jár Harry herceg mennyasszonya!

Láthatáron a királyi esküvő  - a május szertartás előtt azonban még nagyon sok a tennivalója Harry hercegnek és Meghan Markle-nek. Talán meglepő, de a menyasszony karate edzéseken vesz részt hamarosan - de egyáltalán nem azért, hogy már most is tökéletes alakját fitten tartsa a menyasszonyi ruhához. Sokkal inkább az önvédelmi képzésen lesz a hangsúly - ez kötelező a királyi család tagjainak, és nagyon hasznos is lehet túszejtés esetén.

Harryék megtörik a hagyományt

Bár Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata felhőtlen, kisebb meglepetéseket azért tudnak okozni a palotában.

Harry herceg elvált nőt vesz el

Bár eljegyzésüket csak néhány napja jelentették be, az esküvőre pedig majd csak május 26-án kerül sor, az ausztrál kormány máris hívta a szerelmeseket nászúra.

 

Már készülnek az emléktárgyak Harry herceg esküvőjére

Brit állampolgár lesz, áttér az anglikán vallásra és feladja színészi karrierjét Harry herceg leendő felesége. Az angol királynő unokája és az amerikai színésznő hétfőn jelentette be, hogy összeházasodnak.

 Az utolsó lépés az oltár előtt!

Hétfőn a nyilvánosság előtt is bejelentette Harry herceg és Meghan Markle, hogy összekötik az életüket. A színésznő Markle még egy tiszteletteljes gesztust tesz a királyi család felé az esküvő előtt: a tervek szerint megkeresztelkedik és konfirmálni is fog.

Ilyen volt Harry herceg lánykérése

Hétfőn hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét a harminchat éves színésznőt, Meghan Markle-t. Harry saját tervezésű gyűrűt adott menyasszonyának, amelyből a gyémánt még Diana hercegnőé volt.

 

Fókusz 2017-11-28


szerző:
2017.11.28. 17:20

Harry herceg megnősül


szerző:
2017.11.27. 19:00
Harry herceg megnősül

Újabb esküvő lesz a brit királyi családban. Harry herceg eljegyezte kedvesét, a színésznő, Meghan Markle-t. Ez a frigy nem is olyan régen még elképzelhetetlen lett volna.

Hercegi összeköltözés


szerző:
2017.11.22. 16:10
Hercegi összeköltözés

Az összeköltözés határán áll Harry Herceg és szerelme, Meghan Markle. A színésznő állítólag már kutyáit, Bogartot és Guyt is Londonba szállíttatta - így semmi akadálya az összebútorozásnak.

Ma te is Harry hercegtől fogsz elolvadni! Figyelj!

Minden napra kell valami hiper cukiság, ami feldob és felvidít egy kicsit. A mai töltést nem más, mint az angol előkelőség adja meg nekünk. A nap videója jön!

Harry herceg eljegyzési dilemmája

Mi áll a hercegi álompár: Harry és Meghan Markle, amerikai sorozatsztár  boldogságának útjában? Ha lesz esküvő, a színészi karriernek vége...?

A teljes adást ITT nézheti meg!

Harry herceg barátnőjével jelent meg

Harry herceg és barátnője bemutatkozott a nyilvánosság előtt - egy jótékonysági eseményre érkeztek együtt. Hosszú időn keresztül csak találgatták, hogy együtt van Harry és a színésznő, közös fotót csak paparazzók lőttek korábban. A hivatalos bemutatás viszont jelképes lehet: decemberben állítólag már az eljegyzés következhet.

Betartják az etikettet!


szerző:
2017.09.12. 17:24
Betartják az etikettet!

Harry herceg és Meghan Markle hónapok óta egy párt alkot, kapcsolatuk azonban az átlagemberekhez képest jóval lassabb tempóban halad. Hogy, miért? Kiderül a videóból!

Story Extra 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 16:50

Családi emlékek!


szerző:
2017.07.27. 18:00
Családi emlékek!

William és Harry herceg saját fényképgyűjteményéből osztott meg párat nemrég a Kensington Palota Instagram oldalán. Igazi különlegességekről van szó: a képek 20-25 évvel ezelőtt készültek, amikor édesanyjuk, Diana is élt. Mókázások a tesóval,  családi nyaralások és bensőséges pillanatok édesanyjukkal - ezek a fotók még közelebb hozták az amúgy is igen emberi hercegnőt.

Senki sem akar közülük a trónra kerülni!

Senki sem akar közülünk a trónra kerülni!” Ezt a meglepő kijelentést tette Harry herceg legújabb interjújában, és ezt magára és bátyjára, Vilmos hercegre értette.

 Még nem fogadták el teljesen!

Harry herceg szerelme, Meghan Markel nem mehetett el Pippa Middleton esküvőjére, az esti bulin viszont már ő is megjelent. A királyi családban nagyon fontos szerepe van a formáságoknak: ebbe pedig nem fért bele az, hogy egy barátnő is megjelenjen egy ilyen fontos eseményen.

Összeköltözések éve!


szerző:
2017.03.28. 17:25
Összeköltözések éve!

Idén ősszel Melania Trump és fia, Baron is beköltözik a Fehér Házba, így Donald Trump családja körében élhet a továbbiakban. Hivatalos közleményében tudatták: amint véget ér a tanév, a tizenegy éves Barront kiveszik az iskolából és magántanulóként folytathatja a tanulmányait.
Harry herceg is komoly döntésre szánta el magát: a színésznő Meghan Marklellel egy új szintre lépett kapcsolatuk, ezért ők is összeköltöznek. Állítólag bátyja közelében találtak egy megfelelő ingatlant, Harry pedig már alig várja az összebútorozást.    

 

Harry hercegtől kapott gyűrűt!

Meghan Markle egyre közelebb kerül a királyi családhoz: novemberben mi is beszámoltunk róla, hogy már hónapok óta egy párt alkot Harry herceggel, a napokban pedig újabb szintre léphetett kapcsolatuk.

A jó ügy szolgálatában!


szerző:
2017.02.06. 17:25
A jó ügy szolgálatában!

Hónapok teltek el azóta, hogy Katalin hercegné a mentális betegséggel küzdők ügyét minden energiájával felkarolta, azóta Vilmos herceg és Harry herceg is csatlakozott hozzá. Az angol királyi palota hivatalos Intsagram-oldala hétről hétre követi áldozatos munkájukat, így az is kiderül a fotókból, hogy egyiküknek sem  esik nehezükre a közvetlen kapcsolattartás az emberekkel.

CelebKvíz - Mennyire emlékszel novemberre?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

Végre! Közös fotó készült Harry hercegről és kedveséről!

A királyi sarj és sorozatsztár barátnője, Meghan Markle féltve őrzik magánéletüket a külvilág elől, azonban a kíváncsiskodók nem hagynak nekik nyugtot, aminek végül egy kép lett az eredménye! Mutatjuk!

Veszélyben van Harry herceg barátnője?

A világsajtó hetek óta kíváncsian lesi az újdonsült pár minden lépését, ám úgy tűnik, nem csak ők figyeltek fel a szerelmesekre. Miről lehet szó? Eláruljuk!

Fél év után már a házasságról beszélnek!

Nagy az izgalom az angol királyi család háza táján: Harry herceg nemrégiben bemutatta barátnőjét édesapjának. A 35 éves Harry májusban találkozott a sorozatszínésznő Meghan Markle-lel, a nyár elején pedig már egy párként tartották őket számon közös barátaik.

William és Harry herceg meglátogatta Chewbakkát

Mióta megszülettek a gyerekei Vilmos hercegnek, nyilvánvalóan még kevesebb ideje jut a hobbijaira – kivéve, ha a Star Wars-ról van szó. A hercegek Chewbakkával is ölelkezhettek, és Harry beült egy RZ 1- A szárnyú űrhajóba, Vilmos pedig BB-8-et vizsgálta meg közelebbről.

Harry herceg egy tigris bőrébe bújt!

A köztudottan állatvédő brit herceg egy nepáli szafari során a fenséges ragadozó bőrébe bújt.

Harry herceg egy sorozatsztárral randizik

Ha hihetünk a pletykáknak, Vilmos öccse ezúttal Jenna Colemant csábította el.

Reflektor 15-06-24


szerző:
2015.06.25. 01:10
Reflektor 15-06-24

Reflektor: Barabás Éva színészként debütált. Laky Zsuzsi már a harmadik babát tervezi.

Csak egy csókot akart


szerző:
2015.05.09. 18:50
Csak egy csókot akart

Csókolni vagy nem csókolni? Ez a kérdés motoszkálhatott sokak fejében, miután Harry herceget egyik rajongója a puszi helyett szájcsókkal akarta köszönteni Sydneyben, és házassági ajánlatot is tett neki. A csókos próbálkozásnak híre ment, és Új-Zélandon már ezzel fogadták hódolói a brit királynő unokáját.

II. világháborús vadászgéppel repült Harry herceg

A különleges manőverek közben Harry Wales századost végig filmezték a pilótafülkében. Annyira élvezte, hogy még ő maga is arra volt kíváncsi, hogy vajon milyen arcot vágott repülés közben. A 30 éves herceg a brit elit helikopteralakulatnál szolgált, mint pilóta, megjárta Afganisztánt, idén viszont leszerel a seregtől.
 

Fókusz 14-06-11


szerző:
2014.06.11. 19:30
Fókusz 14-06-11

Fókusz: Herceg inkognitóban - Mit keresett a brit királyi család fekete báránya titokban Magyarországon? A Fókusz Harry nyomába eredt. Kómában a sztár - Mesterséges kómában altatják a Hungária és a Dolly Roll szívtipróját! Fekete Gyula egy luxushajón kapott agyvérzést. Titkos randevú - Tóth Gabi az amerikai X-faktor sztárjával randevúzott. David Correy megtalálta a közös hangot a magyar mentorral.

Magyarországon mulatott a trónörökös

A hétvégén titokban Magyarországon járt Harry herceg. A legfiatalabb brit trónörökös barátja esküvője miatt látogatott hazánkba. A Fókusz stábja bejutott abba a kastélyba, ahol a lakodalmat tartották, sőt Harry szobáját is megmutatjuk.

Fókusz 13-01-22


szerző:
2013.01.22. 20:55
Fókusz 13-01-22

Fókusz: Kikészült - A leleplező videó tönkretette az életét. Veronika végre színt vallott, de végigsírta az interjút. Vége a harcnak! - Lázas munkában Zámbó Krisztián, Stone, a Nyári lányok és a P.J.Z. Beindult az X-Faktor-gőzhenger. A szerelem diadala - Zsuzsa egymás után hétszer is lebénult, és a látását is elvesztette. A férje kitartott mellette.

Bevetésen Harry herceg


szerző:
2013.01.22. 19:00
Bevetésen Harry herceg

Harry herceg, ahogy eddig csak nagyon kevesen láthatták. Őfelségét és társait Afganisztánban akár napjában többször is riaszthatják. A 29 éves fiú nem kap kivételes bánásmódot. A legkeményebb helyzetekben is bevetik.

Button barátnőjét hódította meg Harry herceg

Vilmos herceg öccse, aki a világ legkapósabb agglegénye, ismét egy szőke szépséget csábított el.

Harry újra az afganisztáni fronton bizonyíthat

A The Sun úgy tudja, hogy ha minden a tervek szerint alakul, Harry jövő áprilisban kezdheti afganisztáni frontszolgálatát.

Hivatalosan is helikopterpilóta Harry herceg

A brit trónörökös kisebbik fia sikeresen levizsgázott a katonai helikopterpilóták kiképzésén.

Harry herceg északra tart


szerző:
2011.03.30. 11:53
Harry herceg északra tart

Csatlakozott egy északi-sarki expedícióhoz Harry herceg, aki a tervek szerint öt napig tart majd a csapattal.

Öccsét választotta Vilmos herceg

Felkérte öccsét, Harry-t Vilmos herceg, hogy legyen az esküvői tanúja.

Megkaphatja örökségét Harry herceg

Édesanyja, Diana hercegnő kétmilliárd forintnak megfelelő összeget hagyott rá.

Megint Afganisztánba menne Harry herceg

Helikopter-pilótaként szeretne visszatérni Afganisztánba menne Harry herceg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való