KERESÉS search-close

Harkányi Endre

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Harkányi Endre"

85 éves Harkányi Endre!


szerző:
2019.03.26. 18:55
85 éves Harkányi Endre!

Azért akart mindig is színész lenni, mert akkor minden lehetett - ezt mondta Híradónknak Harkányi Endre. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész ma ünnepli 85. születésnapját. Sokan emlékezhetnek rá a Valahol Európában című filmből, és a Vígszínházból, ahol karrierje legnagyobb részét töltötte egészen 2015-ig. De az ő hangján szólalt meg Mézga Géza, a magyar rajzfilmhős és ő szinkronizálta például Danny de Vito-t is. Színpadra már nem állna újra, emlékiratán dolgozik. A színművésszel készült teljes interjút ITT lehet visszanézni!

HARKÁNYI ENDRE: életpályájáról mesélt a születésnapos színész!

1947-ben ezer gyerek közül választották ki az akkor 13 éves Harkányi Endrét a Valahol Európában című film egyik szerepére, aki ma ünnepli 85. születésnapját! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész ma sem unatkozik: emlékiratát rendezgeti, amelynek címe az lesz, hogy Valahogy Európában. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja egy hosszú interjúban mesélt csöppet sem unalmas életéről az RTL Híradó stábjának!

Harkányi Endre szakmai díjat kapott

Bandi bácsi lelkesedése még mindig töretlen a színház után. A színészetről és az utazás iránti szenvedélyéről is kérdeztük. De Muri Enikő is ellátogatott hozzánk, aki bosszantó szomszédairól számolt be és kért segítséget egy ügyvédtől. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Rangos szakmai díjat kapott Harkányi Endre

A színész kapta meg a Harsányi Zsolt-emlékdíjat. Bandi bácsi már több évtizedes pályát tudhat maga mögött, de még mindig ugyanazzal az energiával és lelkesedéssel megy be a színházba és még arra is jut ideje, hogy egyik legnagyobb szenvedélyének, az utazásnak hódoljon. A díjról és további terveiről kérdeztük a színészt.

Harkányi Endrét rangos elismerésben részesítették

Vendégünk lesz Harkányi Endre, színművész aki egy rangos elismerésben részesült, erről beszélgetünk. Megunt holmiainkat bármikor rászorulóknak adományozhatunk - minden amit az első közösségi adománypontról tudni kell. Illetve szó lesz a légkondi-szezon veszélyeiről is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való