KERESÉS search-close

Hanna

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hanna"

Az X-Faktor győzteseivel leptük meg a nyolcéves beteg Hannát

Tudja, hogy mennyi a fehérvérsejtje, tudja, hogy beteg, azt is, hogy daganata van. Tudja, hogy ha romlanak az értékei, akkor kórházba kell mennie. Hanna nemrég múlt nyolcéves, és súlyos betegséggel küzd. Sikerült teljesítenünk a kislány egyik álmát, amikor összehoztuk a találkozót a USNK rajongó Hannával és az X-Faktor győzteseivel.
Hanna állapotáról és a nagy találkozásról, ide kattintva még többet megtudhat.

SÚLYOS BETEG: Hanna megmondta, hogy végigcsinálja és meggyógyul

Hanna azt mondja, hogy csak egy lehetőség van, hogy meggyógyul. Ezért ő is, családja, a teljesen idegenek is mindent megtesznek. A mosolya, az arca ragyogása pedig nem hazudik, ő valóban meg akar gyógyulni. Apukájával ketten mesélik el, hogy milyen állapotban van most, és hol tart a kezelése.
A Fókusz riportját, ide kattintva nézheti meg.

Az egész falu összefogott Hannáért

Egész falu fogott össze: 2 éves kislánynak gyűjtenek adományokat a Heves megyei Nagyúton. Hanna születésekor maradandó agykárosodást szenvedett. Bal oldalát szinte egyáltalán nem tudja használni. A helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből esélyük lenne kifizetni a műtétet, ami sokat javíthatna Hanna állapotán. Ha Ön is szeretne segíteni a családnak, kattintson: IDE!

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 5 éves kislánynak a Pest megyei Pátyon. Hanna nyitott gerinccel született – csak bottal tud menni, önállóan nem képes ellátni magát. Ezért a helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből ugyanis már lenne esélyük kifizetni a műtétet, ami után Hanna már egyedül is tudna járni.

Az édesanyával készült interjút itt nézhet meg hosszabban.

 

Nagy fordulat a Barátok köztben!

A kedd esti Barátok közben ismét olyasmi történik majd, ami teljesen megváltoztatja a szereplők életét. Nyári Dia várandóssága eddig is nehéz helyzet elé állította a sorozat íróit, de hogy mi lesz ezután Hanna karakterével? Kiderül a kedd esti Barátok köztből!

 

Sorsdöntő epizód jön a Barátok köztben

Ma este kiderülhet, hogy: Hanna, Peti vagy Balázs mellett kötelezi el magát. A színészek elárulták, ők hogyan cselekednének karakterük helyében.

Áron összeomlott: elment a kedve a főzéstől?

Áron nagyon a szívére vette, hogy ők állnak a legrosszabbul a csapatok közül, ezt nem is iagzán tudta leplezni. Zé és Hanna együttes erővel próbáltak lelket önteni belé.

Kávé vagy kakaó? Áronék a véletlenre bízták a tortájukat?

Hanna nagy elánnal szórta bele a kakaóport a tésztaalapjukba, azonban valami nem stimmelt vele... a turpisság már csak akkor derült ki, amikor kiszedték a megsült tésztát a sütőből: néha a kakaó inkább kávé!

Áron és Hanna tésztái kirobbanva támadták meg őket

A zöld csapatnak meggyűlt a baja a parmezános tésztácskákkal: megállíthatatlanul lőttek ki a csőből! És ha ez nem lett volna elég, a zselés tojásokkal is végtelen küzdelmet vívtak.

Ők a Konyhafőnök Junior legjobbjai: íme a top 6!

Hanna, Anita, Anna, Zalu, Áron és Bence! Ők a Konyhafőnök Junior második szériájának döntősei! Vajon mit szóltak, amikor kiderült, ők hatan küzdhetnek a győzelemért? Nyugi, nem álltunk meg itt, még a Finálén is elmerengtünk a gyerekekkel.

Hanna és a Séf pesto-barkóbába kezdtek!

Bolognai, pepperoni? Jaaaa, hogy pesto! Hanna nem volt benne biztos, hogy hogyan is került a húsra a bazsalikom, de a Séf egy jó kis játékkal rávezette a kislányt a helyes megoldásra.

Vajon hogyan áll össze Hanna ügyesség-létrája?

Hanna jól átgondolta, hogy kinek, milyen zöldséget ad, hiszen szépen besorolta magában, kik a legjobbak és a leggyengébbek a versenytársai közül. Szerinted kit tart a legerősebbnek?

Hanna lett a Junior zöldségellenőr!

Miután az első feladatban Hanna volt a legügyesebb, ő kapta az előnyt. Így a második feladatban ő dönthette el, hogy versenytársai milyen zöldségekből készítsenek főzeléket.

Hanna végül összebarátkozott a marha tőggyel?

A kezdeti undor ellenére Hanna összehaverkodott a marha tőggyel és megpróbálta csirkemellként feldolgozni a különlegességet. Amikor azonban kóstolásra került a sor...

Kíváncsi vagy, mire vannak rákattanva a versenyzők?

Mindenkinek megvan a maga mániája, a Junior versenyzői sem kivételek ez alól. Bence, Anita, Olivér, Hanna és Dani most neked is elmesélik, mit imádnak a legjobban! Valaki a késekért, más a hajfonatokért vagy éppen a Gyermekvasútért rajong: vajon melyikért ki?

Hoppá! A Konyhafőnök Junior egyik versenyzője a Kifőzdében!

A mai Kifőzdében Vajda Hanna tette próbára főzőtudományát, aki a versenyben való élményei mellett azt is elárulta, nem csak a főzés a nagy szerelme.

Hanna dijoni mustáros szürke harcsája

Izgalmas étel várt a kicsikre a második feladatban: halakat kellett készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz Hannától, nézd meg a receptjét.

Hanna nem adta fel: a túlsózott hal sem foghatott ki rajta

Hiába veszített a szumó párbajban, Hanna elhatározta: ő is felmegy a galériára. Ebben még az sem gátolta meg, amikor a Séf odasúgta neki, hogy ehetetlenül sós lett a hala.

Pocakot fel, fűszernövényeket elő: Viki és Hanna szumó párbajon csaptak össze

A zöldek lettek a legjobbak a nudlis kihívásban, ezután egy izgalmas párbajon dőlt el, melyikük mehet fel a galériára. Nemcsak a pocakok feszültek egymásnak, de a fűszernövény tudásuk is.

A zöldek nem értették a „trancsír nudlik” rejtélyét

Hanna és Viki érzésre estek neki a házi készítésű nudliknak, azonban a feladat végén felütötte a fejét valami furcsaság: a pisztáciás tésztácskák furcsa állagot öltöttek.

Mennyi idő kell egy óriás nyalóka elpusztításához? A továbbjutók megmondják!

Vikihez Hanna és Dani csatlakozott a galérián, így ők hárman jutottak tovább az elődöntő következő fordulójába. Hogy milyenek voltak az eddigi feladatok és mit főznének szívesen a jövőben? Elmesélték!

Hanna és Viki fantasztikus nudlija

Izgalmas étel várt a kicsikre az első feladatban: csapatban kellett nudlikat készíteniük. Kíváncsi vagy, hogyan értékelte a zsűri az ételeket? Lesd meg itt a kóstolást! Ha pedig tippekre vágysz a zöldektől, nézd meg a receptjüket.

Vigyázat! A Juniorok megmondják a tökéletes szülinap receptjét!

Mi kell ahhoz, hogy egy ilyen nap tutira a legjobb lehessen? Ágyban reggeli, punnyadás, család, házi készítésű torta, titkos bulik... Volt itt mindenféle ötlet, amit egy vagány ünnepelt megkívánhatna! Ki ne maradj a partiból!
 

Hanna: „Be akarom bizonyítani, hogy ügyes vagyok”

A 12 éves Hanna Budapestről érkezett, ha nagy lesz, mentőorvos szeretne lenni, de azt mondja, most főzni imád a legjobban.

Dominik úgy smárol, mint egy rotációs kapa

Dominiknak és Hannának lehetősége nyílt csókolózni egymással, a fiatalok pedig bevállalták. Dominik a kezébe vette az irányítást, és szó szerint leteperte Hannát.

Dominik heves csókja nem győzte meg Hannát

Hanna egy belevaló lánynak tartja magát, sokat bulizik, és szeretné megtalálni a nagy Ő-t. Miután a lány kiválasztotta randipartnerét, Dominikot, a srác bejött a stúdióba. Anikó felajánlotta a fiataloknak, hogy csókolózzanak, és az első csók alapján döntsék el, összepasszolnak-e. Dominik és Hanna bevállalták, de a lányt nem győzte meg randipartnere lehengerlő stílusa.

Következő rész (2017. június 16.)

Vajon Péter beszél végre Hannával a kapcsolatukról? Ágnes hallucinál a méreg miatt. Zsófi Rómába költözik Bencével. Miklóson ismét eluralkodik a bűntudat András halála miatt.

Barátok közt: Ez történt a 22. héten

Zsófi akaratlanul megsérti azokat, akik segíteni próbálják, ami könnyen lehet, hogy beláthatatlan következményekkel jár. Milán veszélyes tervet eszel ki. Péter nem tudja, hogyan alakítsa a kapcsolatát Hannával, és ez egyre jobban nyomasztja. Bandi egyre nehezebben bírja a nyomást, és megdöbbentő dolgot tesz. Gizella meglepő döntést hoz a vizsgáival kapcsolatban, ráadásul váratlan látogatójuk érkezik. Tóbiás végre olyan munkát végezhet, amihez igazán ért.

Kovács Patrícia nagy dobásra készül!

Kovács Patrícia arról mesélt, szerinte hogyan lehet összeegyeztetni a karriert és a szülői létet. Mesélt a személyes tapasztalatairól, és arról is, hogy szerinte meg kell tanulni nemet mondani! Az ő életében Hanna élvez prioritást, még akkor is, ha sok időt tölt a színházban.

Péter elmondja Hannának, hogy megtalálta Ottó barátnőjét az online társkeresőn

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. október 25-i epizódjaiból!

Hanna bekavar Natasa és Peti randevújába

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 18-i epizódjaiból!

Emília zaklatója Hannát rabolja el Natasa helyett

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. augusztus 2-i epizódjaiból!

Máté összezavarodik, amikor Péter és Hanna felvilágosítják, hogyan kell randizni

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 28-i epizódjaiból!

Lesérült a Barátok közt sztárja

A sorozat stábja visszatért a nyári szünetről, hogy a 8000. epizódot méltó ünnepléssel köszönthessék. Nyári Dia, Kiss Ramóna, Nagy Alexa, Csórics Balázs és Kiss Péter Balázs is elmesélte, hogy mi történt velük az elmúlt pár hétben.

Sérülést szenvedett a Barátok közt sztárja

A sorozat stábja visszatért a nyári szünetről, hogy a 8000. epizódot méltó ünnepléssel köszönthessék. Nyári Dia, Kiss Ramóna, Nagy Alexa, Csórics Balázs és Kiss Péter Balázs is elmesélte, hogy mi történt velük az elmúlt pár hétben.

Zsófi Hannát hibáztatja Tóbiásék költözése miatt, ezért nekiesik a gangon

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 19-i epizódjaiból!

Hanna és Natasa rátalálnak a drogoktól ájult Péterre

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. július 7-i epizódjaiból!

Nyári Dia életének ez a szakasza lezárult

A Barátok közt forgatásai leálltak, ugyanis a stáb és a színészek is vakációra mentek. Az utolsó munkanap lezárásának megadták a módját, így a pihenést egy közös bulival indították. A sorozat Hannájának ez a nyár viszont valaminek a végét is jelentette…

Hanna bepánikol a súlyos állapotban lévő Pétertől

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 27-i epizódjaiból!

Ottó elzavarja a bunkó Rókust, aki nem hagyja békén Hannát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 15-i epizódjaiból!

Rókus a játék részeként egyedül hagyja a kikötözött Hannát

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 3-i epizódjaiból!

Előző rész (2016. május 26.)

Natasa újabb furcsaságokat tud meg Rókus és Hanna kapcsolatáról. Vajon Tóbiás valóban lemondott Kristófról? László elindul a zarándokútra. Vajon az áradás meghiúsítja Veintraub és Miklós szállodaprojektjét?

Következő rész (2016. május 26.)

Natasa újabb furcsaságokat tud meg Rókus és Hanna kapcsolatáról. Vajon Tóbiás valóban lemondott Kristófról? László elindul a zarándokútra. Vajon az áradás meghiúsítja Veintraub és Miklós szállodaprojektjét?

Hanna és Lili talál egy cikket, amelyben Krisztián szerepel

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 19-i epizódjaiból!

Hanna felgyújt egy kukát, hogy Tóbiás találkozhasson a tűzoltójával

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. május 17-i epizódjaiból!

Következő rész (2016. május 17.)

Hogyan viseli Nóra az igazságot Róbert megölésével kapcsolatban? Sikerül Vilmosnak és Bözsinek megbeszélnie a temetkezéssel kapcsolatos nézeteltérésüket? Sikerül Hanna terve a tűzzel és Kristóffal? Mivel bukik le Emília Zsolt előtt?

Natasa és Hanna figyelmeztetik egymást, hogy partnereik hazugok

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 29-i epizódjaiból!
 

Következő rész (2016. április 20.)

Vajon Júlia képes újra megbízni Leitoldban? Vajon meddig játszhatja Hanna a kismamát? Gizella álmai szertefoszlanak. Vajon milyen trükkel próbál Haller Nóráék közelébe férkőzni?

Ez történt a 15. héten


szerző:
2016.04.15. 22:00
Ez történt a 15. héten

Gizella a Rózsában aukciót szervez a bisztró tartozásainak kifizetésére. Hanna gyakorlásképp próbarandit szervez Tóbiásnak. Vilmos randevúra hívja Bözsit, de egy váratlan esemény majdnem tönkreteszi azt. Lili megtesz mindent, hogy az Ádám által róla készült képeket visszaszerezze. Péter házibulit szervez, ahol Ottó olyan lánynak csapja a szelet, aki miatt komoly problémái lehetnek. Attila rájön Péter titkára. Veintraub tájékoztatja Miklóst, hogy sínen van a terv, amelynek segítségével a Berényi Kft.-t tönkre akarják tenni. Zsolt várja a szabadulását, ami úgy tűnik, hogy komoly akadályokba ütközik. Nóra meglátogatja Emíliát, és nem veszi észre, hogy követik.

Tóbiás összeveszik Hannával, mert a megkérdezése nélkül írt róla cikket

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. április 5-i epizódjaiból!

Következő rész (2016. április 04.)

Attila és Nóra úgy döntenek, a köztük történteknek nem lesz folytatása. Egy ismerős arc újra felbukkan a Mátyás király téren. Hanna cikket ír Tóbiásról. Ottó elárulja Péternek, mit tud Attiláékról.

Nyári Dia megmutatta, milyen az igazi nő

A gyengébbik nem képviselői rengeteget foglalkoznak azzal, hogy megfeleljenek a környezetük igényeinek, illetve a média által sulykolt szépségideáloknak. De biztos, hogy úgy kell kinéznünk, ahogy azt elvárják tőlünk?

Hannánál elszakad a cérna


szerző:
2016.03.01. 21:30
Hannánál elszakad a cérna

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. március 1-jei epizódjaiból!

Hanna rányit Ádámra és Zsófira, amint Zsófi aktot rajzol Ádámról.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. január 15-i epizódjaiból!
 

Ádám és Hanna újra összejönnek.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. december 7-i epizódjaiból!

Hanna próbál erős maradni, amikor Ádám elköltözik, de amikor a férfi elmegy, összeomlik.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 24-i epizódjaiból!

Hanna, miközben Ádámmal beszél telefonon, megjegyzést tesz a temetésen a halott özvegyére, amit a hölgy meghall.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 11-i epizódjaiból!

Ők az ÉNB legszexibb szereplői!

Falatnyi bikiniben pózoló, szuper szexi csajok, és izmos, sármos fiúk . A Fókusz az Éjjel-Nappal Budapest történetének legszexibb bombázóját, és legjobb pasiját kereste. A nézők szerint az ÉNB legdögösebb csaja Maja, míg a sorozat legjobb pasija Milán!

Hanna elmondja Ádámnak, hogy kivel csalta meg.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. november 3-i epizódjaiból!

Barátok közt 2015-10-21


szerző:
2015.10.21. 21:35
Balázs megcsókolja Hannát.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. október 14-i epizódjaiból!

Barátok közt 2015-09-24


szerző:
2015.09.24. 21:25
Barátok közt 2015-09-24

Megtalálják-e Zsolték Alizt? Elkészültek a Magdi szobor tervei. Hogy alakul Liza zenei karrierje? 7593-7594. rész

Balázs megígéri Péternek, hogy segít neki visszaszerezni Hannát.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 23-i epizódjaiból!

Barátok közt 2015-09-21


szerző:
2015.09.21. 21:25
Barátok közt 2015-09-21

Júlia üzleti sikere mindent tönkretehet. Eléri a Nórának szánt meglepetéssel Róbert, amit akar? Hanna életébe régi ismerős tér vissza. 7587-7588. rész

Péter közli Nórával, hogy nem akarja, hogy Hannával taktikázzon a tárgyaláson.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az  emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 14-i epizódjaiból!

Hanna megpofozza, majd megöleli az anyját.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. augusztus 14-i epizódjaiból!

Hanna Péter vállán sírja ki magát Ádám szeme láttára.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. augusztus 11-i epizódjaiból!
 

Míg Ádám és Hanna egymáséi lesznek, addig Péter segítséget kér Aliztól, hogy tönkretegye Ádámot.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 16-i epizódjaiból!

Hanna és Ádám megcsókolják egymást.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 7-i epizódjaiból!

Hanna pofon vágja Alizt, és elmondja Ádámnak, hogy Aliz lefeküdt Petivel.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. július 2-i epizódjaiból!

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-02

Éjjel-Nappal Budapest: Marci reggel megrémül, amikor meglátja Maját maga mellett az ágyban, attól tart, hogy részegen véletlenül megcsalta Evelint. Regina figyelmezteti Marcit, hogy beszélnie kell a barátnőjével, ha már ezt a hibát elkövette. Marci belátja, hogy el kell mondania Evelinnek az igazat és el is határozza, hogy megteszi. Barbi reggel másnaposan kijön Regina szobájából és azonnal összetalálkozik Joe-val. Nagyon kellemetlenül érzi magát a tegnapi beszólása miatt, de nem akarja Joe-val tisztázni a helyzetet.

Éjjel-Nappal Budapest 15-07-01

Éjjel-Nappal Budapest: Maja és Kristóf a reggelinél összevesznek, mert Kristóf a többiek előtt azt állítja, hogy Maja Marciba szerelmes. Maja hatalmas hisztit csap, és Miki is Maja mellé állnak. Kristófnak végleg elege lesz, és kiköltözik az albérletből Dávidhoz. Marci tisztázni akarja Majával a történteket, és egyértelműen elmondja neki, hogy ő Evelint szereti. Zsófi és Félix amiatt, hogy Félixet előző nap összeverték, nagyon bizonytalanok és félnek. Zsófi el akar menni a rendőrségre, de Félix ezt megtiltja neki.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-30

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Maja nehezen bírja elviselni Marci és Evelin bimbózó szerelmét, és kétségbeesetten az apjához rohan tanácsért. Miki azonban buzdítja: harcoljon Marciért. Mikor kiderül, hogy a napot Marci és Evelin a strandon akarják tölteni, Maja váratlanul csatlakozik hozzájuk Kristóffal. Alexa a dala feléneklésénél harcol a szöveggel, ezért Bécy jelzi a producernek: a dal nem megfelelő Alexa számára! A producer azt ajánlja, hogy vegyenek fel egy sima elektro számot, amit egy nagy színpadi show-val lehetne összekötni.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-29

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Marci gyanút fog, amikor sms-t kap Evelintől. A lány betegségre hivatkozva lemondja a tetoválásra megbeszélt időpontot. Marci úgy dönt, hogy felkeresi Evelint. Hamar rájön, hogy a lány csak úgy tesz, mintha beteg lenne. Ám amikor Evelin egy félreértést követően bevallja, hogy szerelmes belé, Marci ledöbben. Amikor minden lakótárs kijelenti, hogy nem akar fotózkodni Lali könyvének a kedvéért, Lalinak az az ötlete támad, hogy a régi lakókat szervezi be erre.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-26

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Milán szeme előtt még mindig csak egyetlen ellenség képe lebeg: Drex! Karesz megszervez egy látogatást Milán szüleihez, ahol felébred Milánban a vágy, hogy bosszút álljon Izabellán. Később a színjátszó tanfolyamon leégeti Izabellát azzal, hogy tönkreteszi a ruháit, amiket ő vett neki. Reggel Joe keményen felébreszti Lalit, de szerencsére kiderül, hogy amíg ő átaludta az éjszakát, a lakótársai befejezték a kéziratát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-25

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel a srácok azon tanakodnak, hogyan mászhatnának ki mihamarabb az adósságokból. Drex azt javasolja, hogy este árverezzenek el mindent, amit vettek. Milán azonban még mindig vigasztalhatatlan, amiért Izabella elutasította, és még egyszer kérdőre vonja a lányt. Izabella bevallja neki, hogy csak kihasználta. Lali teljesen ki van készülve reggel. Másnap kell leadnia a könyve kéziratát, és még nagyon sok mindent kell csinálnia. Hogy fog mindennel végezni?

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-24

Éjjel-Nappal Budapest: A srácok a szállodai lakosztályukban ébrednek reggel. Milán még mindig sikertelenül próbálja ágyba vinni Izát. Drex felhívja Kareszt, így Milán és Iza kettesben maradhatnak. Karesz a lakóhajóra siet, ahol Drex felhívja a figyelmét arra, hogy zárolták a hitelkártyájukat. Amikor Maja reggel megtudja, hogy Dávid születésnapi partija Bécynél lesz, attól tart, hogy Marci és Evelin találkozhatnak és kibékülhetnek egymással. Mindent elkövet, hogy ezt megakadályozza.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-23

Éjjel-Nappal Budapest: Milán már korán reggel majdnem megőrül a vágytól, mert ma lesz a nagy nap – mára ígérte meg neki Iza, hogy lefekszik vele. Cserébe Milán rendelt egy limuzint, ami elviszi őket egy luxusszálloda lakosztályába. Karesznak ez egyáltalán nem tetszik. Simon reggel ismét zaklatja Dorinát, amire a lány durván reagál. Balu viszont átlát rajta és elmondja neki, hogy minden jel arra utal, hogy még nem zárta le a dolgot a volt barátjával.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-22

Éjjel-Nappal Budapest: Mivel Miki hosszabb ideig Budapesten marad, Kristóf Maja könyörgésének és ígérgetésének hatására megpróbál egy kicsit nyitni felé, és segít Mikinek új szerzeménye, egy régi lakóautó felújításában. Ám Miki ahelyett, hogy hálás lenne, csak hergeli Kristófot. Zsófi egész hétvégén amiatt aggódott, mert Norbert védelmi pénzt követel és megzsarolta Félixet. Amikor reggel újabb fenyegető üzenet érkezik, Zsófi úgy dönt, hogy visszamegy az ügynökséghez, hogy gyorsan pénzt szerezzen.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-19

Éjjel-Nappal Budapest: Joe nagyon összeveszik Mikivel, kihajítja az albérletből, ám néhányan azt javasolják neki, hogy béküljenek ki. Közben Barbi szenved, hogy Joe végleg visszautasította őt. Joe a többiek nyomására úgy dönt, hogy még egyszer beszél Mikivel, hogy kibéküljenek. Barbi kétségbeesésében elégeti a szeretett esküvői könyvét, hogy végre végérvényesen lezárja a dolgot Joe-val. Amikor Norbi reggel megjelenik Dávid lakásában, hogy becserkéssze Félixet, Félix elküldi. Norbi nem adja fel, megjelenik a büfébusznál.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-18

Éjjel-Nappal Budapest: Joe véglegesen szeretné Barbi tudtára adni, hogy nem lát vele esélyt a közös jövőre. Amikor azonban ezt elmondja neki a kozmetikában, Barbi félreérti. Joe kétségbeesik, és hagyja, hogy Miki kiprovokáljon belőle egy vallomást, amelyben elismeri, hogy semmi másra nem vágyik, mint hogy végre nyugta legyen ettől az egész Barbi-ügytől. A rockerek Joe vallomását titokban filmre veszik. Alexa nem vesz tudomást Bécy bocsánatkéréséről, és még mindig nagyon dühös, hogy Bécy hazudott neki.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-17

Éjjel-Nappal Budapest: Joe nem veszi fel Barbinak a telefont, mert sejti, miért hívja: tudni akarja Joe döntését, megpróbálja vele újra, vagy sem. Ugyan Joe még mindig érez valamit Barbi iránt, de azzal is tisztában van, hogy Barbi nem így érez. Amikor Miki tudomást szerez a dologról, meg akarja győzni Joe-t, hogy neki szüksége van a szabadságra, és Barbi csak „bezárná” őt. Alexa örül, hogy próbafelvételt készít vele a producer, ami nagyon bosszantja Borit.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-16

Éjjel-Nappal Budapest: Joe reggel ér haza Hanna nyíregyházi búcsúztatójáról, és meglepődve látja, hogy Miki náluk van látogatóban. Rettenetesen megörül neki, elhatározzák, hogy kirúgnak a hámból, mert Joe-nak egy kis kikapcsolódásra van szüksége a Barbi miatti érzelmi káoszból. Bécy reggel megint nekikezd, hogy rábeszélje Alexát a felvételre. Ám amikor Alexa újra visszautasítja, más alternatívát keres, mert nem akar befürödni a drága zeneszámmal. Boriban megtalálja az ideális beugrót. Este azonban Alexa - Barbi hatására - meggondolja magát.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-15

Éjjel-Nappal Budapest: Maja jól meglepődik, amikor reggel az apja, Miki egyszer csak beállít látogatóba Kanadából. Azonban az első pillanattól feszült a légkör Kristóf és Miki között. Maja be akarja bizonyítani Mikinek, hogy Kristóf szuper pasi, azért, hogy megindokolja Miki előtt, miért nem akar visszamenni Kanadába. Félix még mindig csalódott Zsófi és Karola „mellékállása” miatt. Amikor Karola kísérlete, hogy meggyőzze Félixet a munka komolyságáról, kudarcot vall, a lány elhatározza, hogy megint kiteszi bátyját a Kornéllal történő konfrontálódásnak.

Kovács Patrícia kislánya húsz fiúval is felér

A színésznő szerint Hanna nagyon életvidám és eleven, pont olyan, amilyen gyermekre vágyott. Patrícia és férje öt éve házasok. Kislányuk sokat van együtt féltestvérével, Sárával, aki Péter előző házasságából született, de szeretnének neki egy kisebb testvért is, bár arról még nem döntöttek, hogy mikor.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-12

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Gábor elhatározza, hogy tovább fog harcolni Franciskáért. Megkéri Lalit, hogy terelje el Réka figyelmét, akivel Gazsó szülei össze akarják hozni. Gábor az istállóban találkozik Franciskával. Először összevesznek, de a végén megkívánják egymást és a szénában szeretkeznek. Reggel Ildikó szinte kényszeríti a lányát, hogy menjen hozzá Erikhez. Barbi viszont még mindig bizonytalan, hogy helyesen döntött-e. Végül elhatározza, hogy lemondja az esküvőt, amivel nagyon megbántja Eriket.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-11

Éjjel-Nappal Budapest: Gábornak egyetlen célja van, hogy megakadályozza Franciska eljegyzését. Ám Lalinak köszönhetően lekésik a csatlakozást és így későn érkeznek meg: Franciskát már eljegyezték! Franciska nem túl lelkes, amikor meglátja Gábort, és nyilvánvalóvá teszi számára, hogy Gazsóhoz fog hozzámenni. Amikor Barbi reggel találkozik Erikkel, még mindig nem tudja, hogy a házasság mellett vagy ellene döntsön. Meg kell tudnia, hogy Joe mit érez iránta, ezért elmegy hozzá.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-10

Éjjel-Nappal Budapest: Amikor Gábor reggel közli a lakótársaival, hogy meg akarja akadályozni Franciska és Gazsó eljegyzését, Lali a fejébe veszi, hogy feltartóztatja Gábort. Egy kis trükkel sikerül magához bilincselnie Gábort. Azt azonban nem vette számításba, hogy Gábornak aznap, az utazás előtt még dolgozatot kell írnia. Amikor Bécy meglepi Alexát és a lakótársait egy karaoke géppel, meg van róla győződve, hogy az Alexa miatti fáradozásai hamarosan kifizetődnek.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-09

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor nagyon szenved a Franciska miatti szerelmi bánattól, így Lali elhatározza, hogy felvidítja. Egy ügyes hazugsággal meg akarja szöktetni Prágába, de sajnos a hullaszállító valahol a semmi közepén lerobban. Gábor kedve egyre inkább romlik, de megvicceli Lalit, így Gábor újra jobban érzi magát. Egészen addig, amíg a mamája nem telefonál: Gazsó meg akarja kérni Franciska kezét. Karesz biztos benne, hogy Miri jobbat érdemel, mint Drex, és be akarja bizonyítani, hogy a fiú hajlandó lenne megcsalni a lányt.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-08

Éjjel-Nappal Budapest: Krisztián megkéri Alexát, segítse ki, mert az egyik modell váratlanul lemondta a fotózást. Alexának kétségei vannak, de azért beugrik, miután Krisztián biztosítja, hogy nem akar tőle semmit, lehetnek csak barátok is. A fotózás során azonban Alexa félreérti Krisztián egyik mozdulatát, és azt hiszi, hogy a fiú tapogatni akarja. Barbi szilárdan elhatározza, lemondja az esküvőjét Erikkel. Amikor Joe tudomást szerez a tervéről, felkeresi Barbit és megpróbálja meggyőzni, menjen férjhez.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-05

Éjjel-Nappal Budapest: Reggel Joe még mindig állati dühös Reginára, amiért Regina elmondta Eriknek, hogy Barbi és Joe lefeküdtek egymással. Barbi beszélni akar még egyszer Erikkel, de Erik elküldi. Ezalatt Ildikó meggyőzi Joe-t arról, hogy Barbi soha nem lesz boldog, ha nem engedi el, és megkéri, mondja ki végre Barbinak, hogy vége. Reggel Milán Drex és Karesz legnagyobb meglepetésére Izával állít be a nappaliba. Iza Milánnal töltötte az éjszakát. Karesz és Drex már azt hiszi, Milán végre lefeküdt a lánnyal, de kiderül, megint nem történt semmi.

Hanna megcsókolja Ádámot.


szerző:
2015.06.04. 21:30
Éjjel-Nappal Budapest 15-06-04

Éjjel-Nappal Budapest: Az albérletben vegyes lelkesedéssel készülődnek a lakók az esti partira, amit Lali szervez a világ legszuperebb lakótársainak. Joe még egyszer helyre teszi Reginát, és a lelkére köti, hogy eszébe ne jusson idehozni Barbit. Joe legnagyobb meglepetésére Barbi mégis beállít a buliba. Dávid már reggel idegesen kezdi a napot, amikor Bécy ráparancsol, hogy vegyen részt a nyárköszöntő bikinis partiján, miközben hivatalos az albérleti buliba is. Nincs más választása, kényszerűségből beleegyezik, hogy a főnökével tölti az estét, de később rájön, hogy egy bikinis parti nem lehet olyan rossz.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-03

Éjjel-Nappal Budapest: Barbi az Erik legénybúcsúját követő reggelen alig emlékszik valamire a masszív alkoholfogyasztás miatt. Mikor megkérdezi Joe-tól, hogy történt-e valami említésre méltó, Joe nem mondja el Barbinak, hogy az éjjel szerelmet vallott neki. Barbiban egy világ omlik össze, mikor Regina kőkeményen szembesíti az éjjel történtekről. Reggel Maja újra egy alkalmi kalandjával találja egy ágyban Kristófot, és kiveri a balhét, majd megszakítja a fiúval fenntartott kapcsolatát. Ezek után Maja Marci társaságában talál vigasztalást, amíg fel nem bukkan Evelin.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-02

Éjjel-Nappal Budapest: Milán meg van győződve róla, hogy még aznap sikerül meghódítania Izát mindenféle kedveskedéssel. Milán shoppingolás közben lesi a lány minden kívánságát. Karesz felhívja Milán figyelmét, hogy szerinte a lányt csak a pénze érdekli, de Milán nem veszi komolyan a figyelmeztetést. Barbi és Erik között feszült a viszony, mivel Erik úgy érzi, Barbi elárulta Joe-val kapcsolatban. Amikor Barbi még a leánybúcsúját is le akarja mondani, és még Joe is lemondja a részvételét Eriknél, Erik dühödten felkeresi Joe-t, hogy kérdőre vonja.

Éjjel-Nappal Budapest 15-06-01

Éjjel-Nappal Budapest: Nagyon szorít az idő, és Regina számára esélytelennek tűnik, hogy a büfébusz megvásárlásához szükséges pénzt megszerezze, ezért társat keres. Mind Dávid, mind Zsófi arról győzködik, hogy Félixen kívül nem fog más partnert találni, Regina elgondolkodik a dolgon. Végül az utolsó pillanatban megveszi Félixszel együtt a büfébuszt. Amikor Milán és Karesz váratlanul arany hitelkártyát kapnak a bankjuktól, azt hiszik, hogy mérhetetlenül gazdagok. Menő cuccokat vásárolnak, és egy sportkocsit is lízingelnek.

Éjjel-Nappal Budapest 15-05-29

Éjjel-Nappal Budapest: Gábor korán reggel szerelmi bánatban szenved, mivel előző nap lefeküdt Franciskával és haraggal búcsúztak el egymástól. Hirtelen felbukkan Gábor unokatestvére Gazsó, és megkéri, hogy kísérje el aláírni az új fagylaltozója adásvételi szerződését. Gazsó út közben áradozik Gábornak, hogy mennyire boldog Franciskával. A fagylaltozó előtt ráadásul összefutnak Franciskával és Marikával. Franciska és Gábor megpróbálják tisztázni a dolgokat, miközben Gábor nagy nehezen azt hazudja neki, hogy nem szerelmes belé.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való