KERESÉS search-close

Ham ko Ham

77 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ham ko Ham"

Megnősült az X-Faktor énekese


szerző:
2018.05.23. 12:47
Megnősült az X-Faktor énekese

A Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójában - zenekarával együtt - feltűnt énekes élete újabb mérföldkőhöz érkezett. 

Itt a Ham ko Ham új videoklipje!

Pont egy éve számoltunk be arról, hogy elkészült az X-Faktorból megismert Ham ko Ham első videoklipje, a forgatásra pedig természetesen stábunk is elkísérte a csapatot. A tehetségkutatóban a srácok mentora ByeAlex volt, aki tartotta a kapcsolatot a fiúkkal, olyannyira, hogy ő teker az ellopott bicikliről szóló kisfilmben, sőt, végül kiderült, hogy… De nézzék meg inkább a klipet!

Ilyen videóüzenetet még sosem kapott a Ham ko Ham!

A 2016-os X-Faktor legjobb zenekara nem hitt a szemének, avagy a fülének, mikor megnézték a nekik szánt üzenetet…

A 2016-os X-Faktor versenyzői rádiós turnéra indultak

Opitz Barbit, Vince Aliz Lizát és a Ham ko Hamet a tavalyi X-Faktorban ismerhette meg az ország, mostanra pedig már saját szerzeményeiket hallhatjuk a rádiókban.

Saját slágerekkel turnéznak az X-Faktorosok

Opitz Barbit, Vince Alíz Lizát és a Ham ko Ham vidám srácait a tavalyi X-Faktorban ismerhette meg az ország - mostanra pedig már első saját számaikat hallgathatjuk a rádiókban, sőt turnéra is indultak...

Story Extra 2017-05-25


szerző:
2017.05.25. 16:55
Elkészült a Ham ko Ham első videoklipje!

Elkészült az X-Faktorból megismert Ham ko Ham első videoklipje, a forgatásra pedig természetesen stábunk is elkísérte a csapatot. A tehetségkutatóban a srácok mentora ByeAlex volt, aki továbbra is tartja a kapcsolatot a fiúkkal, olyannyira, hogy ő teker az ellopott bicikliről szóló kisfilmben, sőt, végül kiderül, hogy… De nézzék meg inkább a klipet!

Fókusz 2017-04-04


szerző:
2017.04.04. 17:25
KLIPPREMIER! – Tovább dübörög a Ham ko Ham és a Jaggers!

Nem hiába, a 2016-os X-Faktor a zenekarok éve is volt. A fiatal tehetségek azóta is keményen megdolgoznak a sikerért, aminek meg is van az eredménye. Itt vannak az új dalok! Mutatjuk!

X-Faktor: Melyik énekest szeretnéd élőben látni a Sziget színpadán? Szavazz!

Rendkívül jó hírünk van! Idén a 2016-os tehetségkutató versenyzői is esélyt kaptak arra, hogy felléphessenek a Sziget fesztiválon. Nem kell mást tenned, csak a kedvencedre voksolni!

Lányok gyűrűjében a Ham ko ham! – Ez történt velük az X-Faktor óta!

A 2016-os tehetségkutató legjobb zenekara hihetetlen népszerűségnek örvend, és ez a mai napig töretlen. A verseny óta a srácok rendkívül jól vannak, tanulnak, dalolnak és még egy meglepetéssel is készülnek a rajongóknak. Mutatjuk!

Tarolt a Ham ko Ham


szerző:
2017.03.01. 18:00
Tarolt a Ham ko Ham

A 2016-os X-Faktor legjobb csapatát olykor lányok hada is kergeti az utcán. De nem csak ilyen helyzetben állják meg a helyüket. A bowling pályán is bizonyították, humorral mindent meg tudnak oldani.

Story Extra 2017-03-01


szerző:
2017.03.01. 17:25
A Ham ko Ham tagjai igencsak meglepődtek ma reggel! – FOTÓK!

A zenekar nemes egyszerűséggel berobbant az X-Faktorba, és onnan már nem volt megállás. A fiúkért azóta is odavannak a rajongók, sőt a minap egy hihetetlenül cuki ajándékkal lepték meg kedvenceiket. 

CelebKvíz - Mennyire emlékszel decemberre?

Ha te is hűséges olvasója voltál a márciusban indult CelebKlubnak, akkor ezt a kvízt pont neked találták ki. Most próbára teheted tudásod! Emlékezzünk vissza közösen, hogy mi történt idén a külföldi hírességekkel és a hazai sztárjainkkal!

A Ham ko Ham tagjai a rokonokkal töltik a szilvesztert

A zenekar tagjai még nem tudják, hogy hol töltik a szilvesztert, de csak úgy mint mások, ők is a családjukkal szeretnének lenni az év utolsó napján.

Örömzenéléssel ünnepel a Ham ko Ham

A zenekar tagjai hagyományaikról, karácsonyi ételeikről és ünnepi terveikről meséltek.

X-Faktor: Mindenkit megleptek az élő adások eredményei

A 2016-os X-Faktor élő show-inak szavazási eredményeit a Fókusz kapta meg elsőként, amelyeket megmutattunk a legjobb három versenyzőnek és Tóth Gabinak is. Jöjjenek tehát a várva várt részletek, miként oszlott meg idén a több mint 2,5 millió szavazat a 12 versenyprodukció között.

Ham ko Ham: „Büszkék vagyunk”

A zenekar számára ugyan véget ért az X-Faktor, de az igazi élet csak most kezdődik el a srácoknak. Igaz, picit csalódottak, de nincsenek elkeseredve, hiszen rengeteg mindent kaptak az elmúlt időszakban. Már most tudják, merre tovább, és egy titkos projektről is meséltek nekünk.

ByeAlex a Ham ko Hammel közös

A mentor utolsó zenekara számára is véget ért az X-Faktor. Habár most még friss a kiesés az élménye, hamarosan új kihívások el néznek majd Alexék.

Mi lesz a Ham ko Hammel a kiesésük után?

Az X-Faktor 6. élő show-val véget ért a verseny a zenekar számára. Márkó elárulta, hogy mi lesz most a kiesésük után.

Tóth Gabi a Ham ko Hamnak:

Tóth Gabi ugyanazt érezte a Ham ko Ham második produkciója után, mint Mata Ricsi előadása után, mert szerinte a Finálé előtt nem szabadott volna "viccelődni". Gáspár Laci osztotta Gabi véleményét, és ráadásul szerinte a dal sem volt rendesen felépítve. Alex és Peti azonban úgy gondolják, hogy most volt itt az ideje a szórakoztatásnak.

Ham ko Ham: Szájber gyerek (Kistehén)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg a Ham ko Ham második produkcióját!

Puskás Peti a Ham ko Hamnak:

Puskás Peti szerint bátortalan volt a Ham ko Ham produkciója, és úgy hallotta, hogy Márkó nem találta el az elejét a dalnak. Gáspár Laci értékelte, hogy mertek újítani a srácok, de a 25 év felettiek mentora szerint ez a stílus nem állt jól nekik. Tóth Gabi szerint teljesen szét volt esve az egész előadás. ByeAlex beismerte, hogy voltak problémák, de úgy gondolta, hogy itt az ideje a kockáztatásnak.

Ham ko Ham: Szerelem (Rúzsa Magdolna)

A versenyzők két dallal készültek az X-Faktor hatodik élő show-jára, az egyik az ő kedvencük, a másik a mentoruké. Nézd meg a Ham ko Ham első produkcióját!

A Ham ko Ham tagjai megtanultak sushit készíteni

A Ham ko Ham tagjai meglepték mentorukat, és elvitték őt egy sushi bárba, ahol megtanulták a japán étel készítésének minden fortéját. Legalábbis megpróbálták megtanulni...

A négy döntős a Palladio Orchestrával nyitotta meg az X-Faktor hatodik élő show-ját!

A színpadon a négy döntős és száz gitár, vagyis a Palladio Orchestra zenélt! Micsoda nyitány!

Ki jut be a Fináléba?


szerző:
2016.12.10. 20:00
Ki jut be a Fináléba?

A legjobb négy versenyző közül csak három juthat tovább szombat este a fináléba. A Ham ko Ham, Mata Ricsi, Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi küzd majd meg a "dobogó lépcsőfokaiért".

Fókusz Plusz 2016-12-10


szerző:
2016.12.10. 18:50
Nézd meg, hogy grimaszolnak az X-Faktor énekesei!

Kovács Dóri egy izgalmas kihívásra invitálta az X-Faktor sztárjait. Nézd meg, hogy fintorognak a Ham ko Ham tagjai, Opitz Barbi, Mata Ricsi, és Gorbunov Dmitrij, és szavazz, hogy szerinted kié volt a legjobb.

HAM KO HAM:

A szombati élő adásnál ott lehetett a Fókusz stábja. Nemcsak a kulisszák mögé nézhettünk be, de az énekeseket is elcsíptük egy-egy mondat erejéig.

Tóth Gabi: „Annyira jót buliztunk Ham ko Ham!”

A stúdióban elszabadult az őrület a zenekar produkciójának hatására: Gabi ezt a felszabadultságot várta egész eddig, Puskás Peti Michael Jackson-t vélte felfedezni Márkó táncában, Gáspár Laci szerint a fiúk nagyon tudnak, iszik is rájuk majd egyet, majd irigységből megruházta ByeAlexet, miután ő is lepacsizott a csapatával.

Ham ko Ham: Romano bijo mash-up (Gergely Róbert - Emanuelle és Parno Graszt)

Az ötödik élőshow estéjén mindenki két egyéni produkcióval áll a színpadra: két különböző nyelven énekelnek, melyek közül az egyik egy magyar dal.

Gáspár Laci a Ham ko Hamnak: „Nagyon szeretlek titeket”

Laci szerint Márkó most énekelt a legjobban, örült a bevállalós dalválasztásuknak. Puskás Peti elmondta: az ilyen pillanatokért érdemes nézni a műsort. Gabi azt érezte, hogy egy kicsit félve énekelték el ezt a dalt.

Ham ko Ham: Gelem, gelem (Cigány himnusz)

Az ötödik élőshow estéjén mindenki két egyéni produkcióval áll a színpadra: két különböző nyelven énekelnek, melyek közül az egyik egy magyar dal.

A Ham ko Ham ByeAlex-szel hódított meg egy hangszerboltot

Alex szerint a múlt heti jó teljesítményük után, a fiúk megérdemeltek egy-egy új hangszert. Márkó nem nagyon tudta, mit kezdjen magával, miközben a többiek nézelődtek, ezért különböző hangszerekkel próbálkozott.

Maszkura nemcsak a színpadon zenélt együtt a Ham ko Hammel

Bíró Szabolcs, azaz Maszkura az X-Faktor negyedik élő showjában a Ham ko Hammel együtt lépett fel. Maszkura nagyon élvezte a közös munkát, ugyanis amíg a srácok nem léptek színpadra, örömzenéltek az öltözőjükben.

Tóth Gabi Ricsinek és Márkónak: „Srácok, ez nagyon ebben volt”

A mentoroknak átjött a fiúk közti összhang, örömzenélésnek vélték. Puskás Peti külön megköszönte Márkónak azt, hogy mennyire csodálatosan bánt Ricsivel. ByeAlex egyszerűen csak annyit mondott, hogy nagyon király volt.

Ham ko Ham és Mata Ricsi: Van valami a levegőben (Halott Pénz)

Izgalmas duettek váltották a Még mindig rólad írok dalt tematikát. A TOP 6 döntős három menő slágerrel tért vissza a színpadra.

„Ez a produkció most olyan erős lesz, mint Bud Spencer pofonjai”

Az énekesek nagyon várták a közös munkát, mert Peti szerint Márkó kicsit tudott apáskodni Ricsi felett, Ricsi pedig így sokkal nyugodtabban tudott készülni. Úgyhogy az összhang tökéletes volt a próbákon.

Gáspár Laci a Ham ko Ham tagjainak:

Gáspár Laci szerint a Ham ko Ham az X-Faktor legnagyobb győztese, mert megnyerték Alex barátságát. Puskás Peti a srácok produkciója után már biztosra tudta, hogy el akar majd menni a koncertjükre. Tóth Gabi szerint a fiúk elkapták az X-Faktor lényegét, és a mostani volt a legjobb produkciójuk.

Ham ko Ham: Hajolj bele a hajamba (Péterfy Bori & Love Band)

Még mindig rólad írok dalt! A negyedik élő show-ban a versenyzők az egyéni produkcióikban olyan múzsák előtt tisztelegtek, akik vagy amik megihlették a dalokat. Voltak érzelmes, szerelmes számok, de könnyedebb dallamok is felcsendültek.

Hova tűnt a Ham ko Ham?


szerző:
2016.11.26. 21:18
Hova tűnt a Ham ko Ham?

ByeAlex a színpadi jelenlétet és a közönséggel való interakciót igyekezett megtanítani a zenekarnak, ami azonban ezután történt, arra még a mentor sem számított...

Gáspár Laci: „Felgyújtottátok a várost”

Gabi szerint fantasztikusak voltak, Márkó végre megérkezett a versenybe. Laci hiába vesztette el a mikrofonját, Alexébe üvöltötte a véleményét. Peti is érezte: végre elhitték, hogy ők nagyszínpadra valók. Miközben rengeteg dicséretet kaptak, mentoruk azért még ennél is többet kért tőlük.

Ham ko Ham: Apuveddmeg (Wellhello)

A harmadik élő show tematikájának is a műsor egyik mentora adta a témáját, ami nem más, mint a pörgős buli slágerek! A The Biebers Pont most című száma is erről szól, ha hív a város, akkor bizony menni kell a partiba.

A Ham ko Ham tagjai mindent megtesznek egymásért

Az egész csapat mindent megtett azért, hogy Márkó a legjobbat hozhassa ki magából a színpadon, miután az előző héten eléggé sok kritikát kaptak. De nem csüggedtek, igaz barátokként próbálták feldobni egymást.

ByeAlex egy zenekarral folytatja a versenyt!

Az 1, élő show-ban a Jaggers számára, most pedig a Soulbreakersnek ért véget az X-Faktor. ByeAlex elárulta, hogy szerinte mi lehet az oka Écskáék kiesésének.

Puskás Peti a Ham ko Ham tagjainak:

A Belmondo énekese szerint ezzel a dallal nem lehet hibázni, de Puskás Peti szerint azért voltak benne hibák. Tóth Gabi azt a tüzet és erőfeszítést szerette volna látni a dal egészében, ami csak a végén jelent meg.

Ham ko Ham: Mikor (Belmondo)


szerző:
2016.11.12. 20:45
Ham ko Ham: Mikor (Belmondo)

Csakúgy mint az előző héten, a mai estének is van tematikája, ami nem más, mint "A szeretet él"! A versenyzők olyan érzelmes dalokat adnak elő, amik a szerelem, a barátság és az összetartozás jegyében íródtak.

A Ham ko Ham tagjai teljesen mások a próbateremben, mint a színpadon?

A Ham ko Ham mentora azon dolgozik, hogy a zenekar tagjai a színpadon is legalább annyira felszabadultak legyenek, mint a próbákon. Ezt a legkülönfélébb módszerekkel próbálta elérni ByeAlex, ami jó hangulatot eredményezett a próbateremben.

Nézzük, mit szólt a Ham ko Ham frontembere a csinos lányokhoz!

A zenekar énekese elárulta, hogy nagyon jó érzés volt számukra a szerdai közönségtalálkozó, hiszen rengeteg olyan emberrel találkoztak, akik tényleg szeretik őket. Kovács Dóri, az X-Stage műsorvezetője pedig nem hagyhatta ki az egyik legfontosabb kérdést sem...

Akár hasonmásversenyen is indulhatnának az X-Faktor döntősei

Szombaton ismét bizonyíthatnak az X-Faktor versenyzői! Addig is eljátszottunk a gondolattal, hogy melyik ismert énekesre emlékeztetnek a tehetségkutató 2016-os szériájának döntősei. Megdöbbentő hasonlóságokra bukkantunk!

A nézők döntöttek: Mata Ricsit hallhatják élőben a WestEnd megújult Deichmann üzletében!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

A szavazást lezártuk: hamarosan kiderül, melyik produkciót hallhatjátok élőben!

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében! A szavazást lezártuk, azt azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy ki győzött!

Még szavazhatsz, melyik döntős produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Ugye nem felejtetted el? Csak rajtad múlik, melyik döntős énekel majd élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében!

Döntsd el te, kinek a produkcióját szeretnéd élőben hallani!

Most lehetőséged nyílik arra, hogy eldöntsd, melyik X-Faktor döntőst szeretnéd élőben hallani november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében.

Előtte-utána fotókon az X-Faktor 12 döntősének átalakulása

November 5-én az X-Faktor első élő show-jának keretein belül állt újra színpadra a 12 döntős versenyző, akik ezúttal profi fodrászok, sminkesek és stylistok kezei között alakultak át. A megdöbbentő átváltozásokért olvasd el cikkünket!

ByeAlex a Ham ko Hamnek:

Laci büszke a srácokra, szerinte jók voltak, jól összerakták a számot. Gabi elmondta, erről szól ez a műsor: fel kell éleszteni régi slágereket és a magukévá tenni. Peti szerint remek ötlet volt a feldolgozás, de ennél többet kell teljesíteniük.

Ham ko Ham: Ott várok rád (Hip Hop Boyz)

Ez vagyok én! Ez az X-Faktor első élő show-jának tematikája, vagyis bemutatkozik a 12 döntős egy-egy olyan dallal, amiben igazán meg tudják mutatni a személyiségüket.

A Ham ko Ham tagjai mindig felvállalják önmagukat

A srácoknak az iskola és a kollégium a második otthonuk, hiszen itt nőttek fel. Nagyon fontos nekik, hogy ne szégyelljék, honnan jöttek és ezt a kicsiknek is igyekeznek megtanítani.

Ne feledd, november 5-én 20:00-kor startol az X-Faktor első élő show-ja!

A versenyzők nagyon sok héten át küzdöttek azért, hogy eljussanak az élő show-ig. A nézők szeptember 24-e óta követhetik nyomon az énekesek sorsát, múlt vasárnap pedig az is eldőlt, ki az a 11 döntős, akiket az élő show-ban láthatunk majd. Most már nem kell sokáig várni, ugyanis ma este 20:00-kor kezdetét veszi az X-Faktor első élő showja!

MentorKvíz: Te mennyit tudsz ByeAlexről?

Az Atomic Playboyz, a Jaggers, a Ham ko Ham, a Soulbreakers, a Dynamite Dudes, és a The Wedding at the Slaughterhouse is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

MentorKvíz: Kiderült, mennyit tudnak a zenekarok ByeAlexről!

Az Atomic Playboyz, a Jaggers, a Ham ko Ham, a Soulbreakers, a Dynamite Dudes, és a The Wedding at the Slaughterhouse is megpróbálkozott a kvízzel. Te tudod a válaszokat?

Ők a 2016-os X-Faktor döntősei!

Jövőhéten már élőben jelentkezik az X-Faktor, ahol kizárólag az önök szavazata számít!

Ham ko Ham:

A zenekar frontembere úgy véli, maximálisan teljesítették azt, amit saját maguktól elvártak. Szerencsére nemc sak ők gondolták így...

A Ham ko Ham megnehezítette ByeAlex dolgát, ugyanis a srácoknak nagyon hullámzó volt a teljesítménye. Márkó bizonytalansága Alexet is elbizonytalanította, mégis úgy döntött, hogy továbbviszi a srácokat az élő show-ba!

Alex szerint a Ham ko Ham most volt a legjobb!

Alex elmondta mentorsegédjének, Lábas Vikinek, hogy a Ham ko Hamben sok potenciált lát, bár Márkó sokszor bizonytalan. A srácok most nagyon odatették magukat, Vikit pedig az első hangtól rázta a hideg!

 

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Ham ko Ham: Fekete fehér (Oláh Gergő)

Az idei X-Faktor Tábora véget ért, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a Mentor Házhoz érkezett. Íme a Ham ko Ham produkciója!

Hatalmas sikert aratott a Ham ko Ham!

ByeAlex még a produkció előtt kijelentette, hogy nagyon sokat vár a zenekartól. Habár még két szék van hátra, ő simán bevállalja azt is, hogy hat helyett csak öt csapattal menjen tovább a mentorházba.

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Ham ko Ham: Nem voltál jó (Margaret Island)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme a  Ham ko Ham produkciója!

A Ham Ko Ham kegyelemkettessel jutott tovább

A Ham ko Ham a válogatóra egy ByeAlex dallal érkezett. Mivel a fiúk akkor felrobbantották a színpadot, és négy hatalmas igennel jutottak tovább a Táborba, a mentorok most is sokat vártak tőlük!

A produkció teljes hosszában ide kattintva visszanézhető!

Ham ko Ham: Gangsta's Paradise (Coolio)

Az idei X-Faktor válogatói véget értek, így az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora a táborhoz érkezett. Íme a Ham ko Ham produkciója!

X-Faktor: nem mindennapi sorsok a tehetségkutató színpadán

Megmutatjuk, mi vár az utánunk kezdődő X-Faktor válogatóján a mentorokra. Az élmény kísértetiesen hasonlít arra, amikor a jelentkezők a Hallelujával, később pedig Adele slágerével szinte kikergették a színházteremből a nézőket. De addig is mi megmutatjuk miért, illetve kikért utazott ezer kilométert stábunk. Nyíregyházán túl, Hodászon meglátogattuk azt a bandát, akikről ByeAlex, kijelentette, hogy jobbak, mint az eredeti. Aztán Szegeden a nagyapjával élő Dmitrijjel találkoztunk, akit megrázó háborús élményei űztek át Ukrajnából Magyarországra, és a mi szerencsénkre az X-Faktor színpadára.

HAM KO HAM:

A Ham ko Ham nagyot dobott az X-Faktorban. Az egyik mentor, ByeAlex számát dolgozták fel, aki hatalmas dícséretet mondott a fiúknak, nevezetesen azt, hogy jobb volt, mint az eredeti. Hogy mit jelent a zenekar neve és mit várnak az X-Faktortól, kiderül az interjúból!

Ham ko Ham: Még mindig (ByeAlex és a Slepp)

Szeptember utolsó hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme a Ham ko Ham produkciója!

Alig jutottak szóhoz a Ham ko Ham tagjai

A fiúk számára fenomenális érzés volt a színpadon állni, ugyanis hatalmas elismerést kaptak a közönségtől és a mentoroktól egyaránt.

Megható volt a Ham ko Ham örömzenélése

Nagy dologra vállalkoztak a fiúk, de remekül vették az akadályokat. ByeAlex dalát dolgozták át, amire az eredeti elő csak ennyit mondott: "Jobb, mint az eredeti!"

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való