KERESÉS search-close

Halász Klaudia

71 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Halász Klaudia"

A versenyzők füstjelekkel üzentek a séfeknek?

Volt, akinek elfüstölt az étele, mások cipőtalppá változtatták a főelemet, valaki pedig a gépekkel nem boldogult. A séfek különös megoldásokkal találkoztak a konyhában.

Ha nagy a baj a konyhában, Zé segít!

A második főzés alatt eljött az a pont, hogy már Zé sem bírta ki, segítenie kellett Klaudián, aki egyáltalán nem boldogult a gépekkel.

Halász Klaudia nem bírt rájönni, hogy mit is lát a tányérján

A második feladat alapanyagait Sárközi Ákos válogatta össze a versenyzőknek, azonban volt egy híresség, aki egy igazán lehetetlen dolgot nem ismert fel a tányéron.

Ha csapatot nem is, egy utolsó esélyt azért kaptak

Újabb főzés, újabb lehetőség. A versenyzők közül még mindig akadtak olyanok, akik nem győzték meg teljesen a séfeket, ezért pénteken visszatérnek egy újabb kihívásra.

Sárközi Ákos: „Ez a hús él!”

Nyers hús, félresikerült tálalások, eltolt textúrák, mégis rengeteg lehetőség. A séfek ugyan nem akartak mindenkit a saját csapatukba, mégis így is adtak még egy esélyt öt versenyzőnek.

Halász Klaudia nemet mondott Rácz Jenő tanácsára?

Negyven perc alatt egy óriási wellington bélszínt készíteni? Rácz Jenő látta, hogy Klaudiának esélye sincs így, ezért adott neki egy jó tanácsot... a versenyző azonban követte az eredeti terveit.

Zé paráztatott, a versenyzők pedig menekültek előle

Mielőtt a két séf is megérkezett volna, Zé ma is felmérte a terepet a konyhában. A kérdései között azonban megbújt egy-két hasznos tanács is, amelyekkel nem kicsit a frászt hozta a versenyzőkre.

Vajon a mai tizesből kik kerülnek be a séfek csapataiba?

A Válogató második napján tovább folytatódik a küzdelem, ismét 10 híresség méretteti meg magát a konyhában. Vajon kik kerülhetnek be Ákos és Jenő csapatába?
 

Halász Klaudia szeretne jó háziasszony lenni

A Survivor egykori játékosa nem mondaná magát nagy gasztro mesternek, de pontosan az a célja a Konyhafőnök VIP-pel, hogy ezen változtasosn.

Halász Klaudia


szerző:
2018.11.06. 07:00
Halász Klaudia

A Survivor egykori játékosa nem mondaná magát nagy gasztro mesternek, de pontosan az a célja a Konyhafőnök VIP-pel, hogy ezen változtasosn.

Survivor Kibeszélő (4. rész) - Az élet írja a legjobb történeteket!

Varga Attila Sixx a legutóbb kiesett Eszterrel, a tavalyi évad Klaudiájával és a Survivor egyik főszerkesztőjével, Katona Andorral beszélgetett az elmúlt hét eseményeiről a Survivor Kibeszélő negyedik részében. A kommentelők rengeteg kérdésre választ kaptak és sok-sok kulisszatitok is kiderült a forgatásról!

Mit adott a Survivor a túlélőknek?

Az előző évad versenyzőinek teljesen megváltozott az élete a túlélőshow óta. Iliász, Szandi, Benedek, Anita és Klaudia meséltek róla, hogyan éltek régen és most.

Istenes Bence Iliásztól és Klaudiától tanul tüzet gyújtani és ananászos rizst főzni

Iliász a tűzgyújtás, míg Klaudia a tökéletes ananászos rizs elkészítésének rejtelmeibe avatta be a Survivor műsorvezetőjét. Ne feledd, szeptember 24-én jön a Survivor új évada, A túlélők viadala!

A Survivor szépségei a Balaton Soundot is túlélték!

A Survivor egykori játékosai nyakukba vették a fesztivált, és ugyan a bungee jumpingot nem, de egy másik extrém kalandot kipróbáltak - mutatjuk miről van szó!

Emlékszel, mi történt Alexával és Klaudiával?

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, valamint a 2017-es Survivor ötödik túlélője is maradandó élményeket szerzett és nyújtott decemberben, a dzsungelben. Így ma, március 20-án, Klaudia és Alexa napján elevenítsük fel együtt ezeket a pillanatokat!

Újra összeálltak a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai

Három hónappal ezelőtt három teljes hetet töltött együtt 12 celeb a Dél-afrikai dzsungelben. Szinte teljesen „idegenek” voltak egymás számára, de az a rengeteg megpróbáltatás, kihívás és kaland, amit közösen éltek át, összekovácsolta a csapatot.

Klaudia családja mindig bulival zárja a szentestét

A Survivor versenyzője is imádja a nyugis, szerettetteljes hangulatot, ami minden évben kialakul a fa körül, azonban náluk a legtöbbször kettéválik az ünneplés. A visszafogott ebéd vagy vacsi után a keménymagé lesz a terep, és jöhet a parti!

2018-ban újra Survivor!


szerző:
2017.12.18. 09:06
2018-ban újra Survivor!

A Survivor volt játékosai, Halász Klaudia, Kocsis Alexandra, Shweirif Márk Iliász és Bodzán Benedek érkeztek a stúdióba, hiszen 2018-ban is visszatér a túlélő show! Milyen tulajdonságodnak veszed hasznát, ha jelentkezni szeretnél? Mi kell ahhoz, hogy megmérettesd magad a szigeten? A volt versenyzők elárulták. Ha te is elég bátor vagy, jelentkezz!

A sztárok nem győzték törölgetni könnyeiket

A kutyusok megható története ismét könnyeket fakasztott a stúdióban. Fogadd örökbe a hűséges kutyusokat: 0620/934-4826

Szent a béke Koholák Alexa és Halász Klaudia között?

Újabb három celeb, Köllő Babett, Koholák Alexa és Halász Klaudia tért haza Magyarországra a tegnapi napon, hiszen végre ők is kiszabadultak a dzsungel fogságából. Bár Klaudia és Alexa kapcsolata nem indult könnyen virágzásnak, a lányok ma már elsimították a múltbeli összetűzéseket. Na és mi a helyzet Gabóval?

Bátorságpróba: Rozina elájult, Gabo bepisilt bungee jumping közben

Átélhették a celebek a szabadesés élményét, ami mindenkire másképp hatott. A legjobban Kabát volt megijedve a feladattól, ráadásul neki kellett utoljára ugrani, így végig kellett néznie, hogy mi történt a társaival...

Kabát és Gabo kényeztette a hölgyeket a dzsungelben

Egzotikus gasztrokalandban volt részük a celebeknek. Míg a csajok falatoztak, a srácok lesték a kívánságaikat. De persze ha Gabo és Kabát egymásra talalál, ott mindig történik valami extra...

Klaudia:

A lány épphogy lecsúszott a döntőről, de nem búcsúzott nehéz szívvel, mert olyan emberekkel találkozhatott, és olyan dolgokat próbálhatott ki az elmúlt hetekben, amiről nem is álmodott.

A lányok alaposan lecsutakolták Gabót!

Babett és Klaudia miközben a kecskéket fürdették, rájöttek arra, hogy a testépítő fiúnak sem ártana egy alapos csutakolás.

Klaudiának kellett ma este elhagyni a tábort!

Klaudiára szavaztak ma a legkevesebben, így miután a lány elhagyta a tábort, kialakult az idei dzsungelharc döntőseinek a névsora: Rozina, Peti és Gabo!

Ramin és Petin csúnya bosszút állhattak a celebek!

Eljött a dzsungellakók ideje, most visszaadhattak minden borzalmas pillanatot, amit a két műsorvezető okozott nekik. Annyi biztos, Rami és Peti nem úszták meg torta nélkül a találkozót...

A dzsungel konyhafőnöke Pumped Gabo és Kabát Peti?

A sikeres Kincsvadászatnak az eredménye az volt, hogy a táborlakók palancsitát süthettek maguknak. A fiúknak kellett összerakniuk a hozzávalókat, és nekik kellett kisütniük a strucctojásból készült tésztát.

Extra videó: Gabo igazán otthon érzi magát a dzsungelben

Rendkívül megfogyatkoztak a celebek, és mostanra kifejezetten családias légkör alakul ki a táborban. Ennek a meghitt pillanatnak pedig Gabo végül hangot is adott...

Kincsvadászat: Kiderült, ki a legkreatívabb celeb a dzsungelben!

Valóságos activity csatában vehetett részt az öt bent maradt versenyző. Azonban a helyzet nem volt ennyire egyszerű, mert nehezített körülményekkel is meg kellett küzdeniük a dzsungellakóknak, és megsúgjuk, hogy Frank volt az egyik...

Adrienne szeretné, ha Kabát nem keverné össze Klaudiával

Megható pillanatokat éltek át a celebek a dzsungelben. Rozinának édesanyja, Gabónak Luna, Babettnek kislánya, Klaudiának anyukája, Alexának párja, Petinek pedig természetesen Adrienne küldött üzenetet.

Bátorságpróba: Patkányok és kígyók biztosították a rettegést a dzsungelmúzeumban

Kiállítási tárgyakként küzdöttek meg saját vacsorájukért a celebek. Babett még a félelmetes feladat megkezdése előtt kimondta a büvös mondatot: Celeb vagyok, ments ki innen! De vajon hogy bírták a többiek?

Gabo letapizta a szűz dzsungellakó mellét

Különös meglepetést kaptak a celebek. A táborba új lakó költözött egy hölgy személyében, aki Gabó szerint megérett a szüzességének elvesztésére.

A lányok kiközösítették a fiúkat!

Klaudia, Babett, Alexa és Cicciolina úgy döntöttek, hogy egy piros szalaggal választják le a fiúkat a táborról. Vajon mit szóltak ehhez Kabáték?

Klaudia és Gabo konfliktusa kezd eldurvulni

Gabo szerint Klaudia bunkón szólt hozzá, ezért nem csinálta meg azt, amit a lány kért, Babett szerint azonban egészen másról van szó: a srác csak kifogást keresett, hogy ne kelljen kitakarítania a wc-t.

Extra videó: Andika legyőzte Tenyát!

A celebek állatidomárok lettek, és úgy tűnik, igencsak jó munkát végeztek. Nézd meg Tenya és Andi mutatványát!

A Csótánykirálynő kezébe került a hatalom

Élő állatokkal a szájukban küzdött meg az uralkodásért Gabo és Kaludia. Fej-fej mellett haladtak, mígnem a hatalmas csótány eldöntötte a celebek sorsát.

A dzsungel 10 parancsolatával akarják betörni Gabót a lányok

Alexa, Rozina és Klaudia megelégelte Gabo méltatlankodását és viselkedését, ezért úgy döntöttek, papírra vetik követeléseiket. Íme a srác reakciója...

Nőuralom van a dzsungelben?

Kabát Peti és Pumped Gabo rájöttek, hogy mi lehet a feszültség forrása a táborban...

Bátorságpróba: Gyomorforgató pókerpartin vettek részt a dzsungellakók

Tenyának, Klaudiának és Rozinának egy igen különleges kihívással kellett szembenéznie, ugyanis, ízeltlábúakat kellett enniük, amiért cserébe féregfillért kaptak, hogy azokat levásárolhassák a dzsungelboltban.

(18+) Tenya pucér testével lepte meg a napozókat

A színész nem törődve senkivel és semmivel, úgy döntött, ádámkosztümben ugrik a habok közé. Addig nem is volt gond, míg nem szeretett volna partra jönni, mert a meztelen Tenyának nem mindenki örült.

 A táborlakók megpróbálták kikaparni Zsoltot a mélypontjáról

Zsolt fezsültsége és befordulása nagyon rossz hatással volt a táborlakókra, ezért Rozina megpróbált beszélni vele a helyzetről. A színész nem fogadta el a szavait, sőt betámadta Rozinát. A többiek később megrendülten hallgatták, mi történt, Zsolt viszont elgondolkodott és rájött, a társainak igaza van.

Gabo ledobta a textilt, a lányok pedig kiborultak

A lefety csata után Gabo gondolta, hogy gyorsan megmosakszik, persze ezt pőrén tette a folyó parton. Először a síkító Alexa menekült el a látvány elől, majd Cicciolina jött, aki szemrebbenés nélkül sétált el Gabo mellett. Később a táborban is kitört a pucér-pánik.

A táborlakókból előtörtek az ellentétek

Jenga-harcon dőlt el, hogy melyik csapat mehet Kincsvadászatra, azonban meglepő módon, miközben pakolták a kockákat, az indulatok is el-elszabadultak, sőt a játék után még inkább előjöttek az ellentétek a két csapat között.

Gabo röhögőgörcsöt tálalt a csapattársainak

A sikeres Bátorságpróba után óriási lakoma várt a csapatokra, azonban nem ugyanúgy élték meg a zabálást. Miközben a zöldek csöndesen várták, hogy elkészüljön a füstölt haluk, a kékeknél Gabo lett a kaja, és a hangulat felelőse is.

„Megjöttetek csalók?”

Miután a párosok visszatértek a Bátorságpróbáról, Klaudia mindenkinek elmesélte, hogyan viselkedett Tenya az összecsapáson. Amikor Tenyáék is becsatlakoztak hozzájuk, a szőke Tarzan felvetette, hogy odaadhatnának egy csillagot a másik csapatnak, hogy jóvá tegye a viselkedését. Vajon ez elég volt a békéhez?

Bátorságpróba: ellenségek lettek a flamingó-harcosokból?

Tenya és Zoli küzdött meg Klaudia és Gabo párosával. Flamingóra pattantak, és kapálózva, a rájuk zúduló vízsugarakkal is megküzdve próbáltak minél több csillagot összegyűjteni. Egy gond volt csupán: Tenya hátrarántotta Klaudiáék madarát, ez viszont nem maradt vita nélkül...

Bátorságpróba: Vigyázz, aligátor van a gatyádban!

Klaudiának, Rozinának és Mikikének nemcsak az idővel, a növekvő vízmennyiséggel, de még egy rakás állattal is szembe kellett nézniük. Klaudia az ismeretlenbe nyúlkált, miközben Rozi és Miki vízbe merülve úszkáltak és próbálták kiszabadítani a csillagokat.

Klaudia és Kabát Peti muffinokkal vezekeltek a társaik előtt

A répalopó páros lehetőséget kapott, ja és nem mellesleg egy doboz édes muffint: megtarthatták maguknak a finomságokat, de úgy is dönthettek, hogy odaadják a társaiknak. Ők a másodikat választották. Vajon hogyan reagáltak a táborlakók az édességek láttán? 

 Ki harapott rá titokban a „csoffadt répára”?

Klaudiának lelkiismeretfurdalása volt a répa-lopás miatt, nem bírta ki, elmondta Alexának a dolgot. Közben a többiek is rájöttek a turpisságra és ezek után megkezdődött a répalopó kutatás. Rozina már Klaudia szeméből kiolvasta a hazugságot. A Bölcsek Tanácsa döntött: leváltották a kormányt, repültek a cuccok.

Kabát Peti és Klaudia répát csentek!

Kitört az éhezés a táborban, hiszen Gabo büntetése miatt nagyon kevés dologból tudtak csak vacsorát készíteni. Klaudia emiatt egy kis csalafintaságra vette rá Kabátot: elcsentek valamit a készletből. Csak a többiek meg ne tudják...

Tenya: „Milyen szépek vagytok most így csajok”

Celebjeink a patakparton pancsoltak, amikor Tenya szörfdeszkaként használva saját testét, belibbent a képbe, majd jöhetett egy kis vízi balett is. Később a lányok megviccelték a csődört masszírozás közben, ámde hiába, Tenya minden pillanatát élvezte.

Klaudia nagy bánatára ismét demokrácia van a dzsungelben!

Klaudia egyszerűen nem bírta visszafojtani a könnyeit, amikor megtudta, hogy Gabo és Kabát újra bevezették a demokráciát a táborban. A szőke lány szerint ez fejetlenséghez fog vezetni, márpedig ő nem bírja a káoszt.

Pumped Gabo:

Egyesek szerint az előző táborparancsnok nem végezte elég jól a munkáját, ezért a táborlakók választást tartottak, hogy megtalálják az ideális vezetőt. A pozícióra Klaudia, Zsolt és Gabo is jelentkezett. Nézd meg, hogy milyen programmal indultak az egyes jelöltek!

Anger Zsolt Klaudiának:

Klaudia egyszerűen nem bírta elviselni, hogy rendetlenség és kosz van a táborban, nemtetszésének pedig hangot is adott. Anger Zsolt azonban egyáltalán nem értett egyet a szőke lánnyal...

Anger Zsolt olvasni tanítja a celebeket?

A színésznél elszakadt a cérna, mikor a focistának egyszerűen nem sikerült "jól" felolvasnia a tábor számára érkezett levelet. Kiderült, az olvasással nem csak Petinek vannak problémái.

Alexa:

A lányok megbeszélték egymással: elegük van a cukiskodásból, az éneklésből és a szeretgetésből. Itt az ideje, hogy végre valami balhé is legyen a táborban!

Kincsvadászat: Tenya ezúttal az izmos balerina szerepét töltötte be

Fellógatva, bebörgetve, csukott szemmel küzdöttek a celebek a vágyott kincsért. Pintér Tibor nem mindennapi látványt nyújtott társainak és a nézőknek egyaránt.

Cicciolina óriási kebleivel sokkolta Alexát

Eljött a strandolás ideje, ugyanis kisütött a nap a dzsungelben. A művésznő ennek annyira megörült, hogy melleit is szabadjára engedte, hogy ők is élvezhessék a nap sugarait. De mit szóltak ehhez a celebek?

Kabát párja joggal lehet féltékeny Klaudiára?

A celebek, és bizonyára a nézők is nagyon kíváncsiak, hogy alakul-e valami Peti és Klaudia között. Lehet, hogy a játék végére elmélyül a kapcsolatuk? De vajon ehhez mit fog szólni Adrienne?

˝Klaudia Kabátja˝ - Valami alakul Peti és a lány között?

Költemények születtek a dzsungelben a celebek tollából: Klaudia sokkot kapott Tenya és Cicciolina versétől, amit meg is vitatott a sráccal, ugyanis nem szeretné, ha hozzátartozóik találgatnának...

Oroszlánszag és testirigység költözött be a celebek táborába

Eljött a tisztálkodás ideje, azonban ezt a szükségletet nem mindenki érezte magáénak. Rozina, Zoli és Klaudia a jéghideg vízbe ugrott, hogy lemossák magukról a hosszú út és az első dzsungelkalandok porát, Kabát viszont csak addig jutott, hogy megcsodálja Klaudia testét - végül Peti és Gabo inkább tönkretette a zuhanyzót.

Klaudia Kabátról: ˝Ránézek és röhögnöm kell˝

Valami elindult Peti és Klaudia között. A lány el is mesélte, hogy szerinte mi ez a különös dolog, amit már az első napon felfedezett Petiben.

Na, ki csinált elsőként tüzet a celebek közül?

Míg Gabóék próbáltak tüzet csiholni, addig Kabát letolt gatyával kezelgette az újonnan szerzett sérülését. Közben az oroszlánok közül valaki életre keltette a lángokat.

SOKK! Ezek voltak a celebek első dzsungelélményei

Pintér Tibornak egy békával, a celeb hölgyeknek pedig Pumped Gabóval kellett szembenézniük már most. Sőt, egy ismerős arc is feltűnt a múltból, aki nem más, mint Frank!

Pumped Gabo: ˝Amerikaaa!˝

Lehet, hogy eltévedt a fiatal izompacsirta? Szerencsére csak fejben! Az biztos, hogy csajozási szándékát egyáltalán nem befolyásolja tartózkodási helye. Landolás után kézrátétellel ellenőrizte le Klaudia hátsóját...

Tudják-e a celebek, hogy melyik állat okozza a legtöbb ember halálát?

Talán te se gondolnád, hogy melyik is az az állat, amelyik a legtöbb emberáldozatot követelte Dél-Afrikában. Nézd meg, hogy a celebek közül kinek sikerült eltalálnia!

Celeb vagyok EXTRA: Fel tudnak-e a celebek sorolni afrikai országokat?

Egy-két celebnek komoly fejtörést okoztak a kontinens országai. Neked sikerült volna? 

Indulás előtt: így készültek a celebek a dzsungelbe!

Vajon ki lesz az, aki először fog könyörögni, hogy Celeb vagyok, ments ki innen? Hétfőn elstartol az RTL kultikus műsorának ötödik szériája. Az indulás előtt meglátogattuk a hírességeket. Hogy megnézzük, ki hogyan készül élete legnagyobb kalandjára.

A celebek már úton vannak Afrika felé, de ki hogyan készült a nagy kalandra?

Ma délután elindultak Dél-Afrikába a Celeb vagyok, ments ki innen szereplői. A repülőtéren nem csak szeretteiknek, de a hétköznapi luxusnak is búcsút intettek, mivel hamarosan egy hónapig a dzsungel lesz az otthonuk.

Halász Klaudia már a Survivor után vágyott egy új kalandra

Klaudia mindig is nagy rajongója volt a Celeb vagyok, ments ki innen! szériáinak, úgyhogy nagy álma vált azzal valóra, hogy most ő is kiutazhat a dzsungelbe. A túlélő show és a 41 nap szigetlét után azonban már nem sok mindentől fél. A Survivorben a taktikázás volt számára a legnehezebb, de most már ez sem foghat ki rajta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való