KERESÉS search-close

Hajógyári Sziget

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hajógyári Sziget"

Jane Goodall a Szigeten!


szerző:
2019.08.09. 18:56
Jane Goodall a Szigeten!

A 85 éves világhírű főemlőskutató csütörtökön  a Nagyszínpadon tartott előadást, óriási ujjongás fogadta. A Nobel- díjas kutató egyebek között arról beszélt, bízik a fiatal generációban, és abban, hogy megoldást találnak a természet megóvására.

A sátrukban árulták a drogot a Szigeten

Az eddig legnagyobb drogfogás a szigeten: két holland fiatalnál 5 millió forint értékű kábítószert találtak. Úgy buktak le, hogy a biztonsági őrök észrevették, nagy a jövés-menés a sátruk közelében. A kiporciózott, előre csomagolt adagokhoz árlista is készült.

Sziget: 1500-an vigyáznak a fesztiválozókra

1500 fős biztonsági személyzet a Szigeten. Az európai terrortámadások után minden eddiginél szigorúbb ellenőrzésen kell átesnie annak, aki a fesztiválra jegyet váltott. Fémdetektoros kapuk, személyi adatokat rögzítő chipes, karszalagok, és alaposabb csomagvizsgálat- ezekre kell felkészülnie mindenkinek, aki a Szigeten akar bulizni. A fesztivál szerdán kezdődik, de már több mint 10 ezren vannak a Hajógyári Szigeten, nagyrészt külföldiek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való