KERESÉS search-close

Hadas Kriszta

73 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Hadas Kriszta"

Nem könnyű olvasmány Hadas Kriszta könyve az anyasorsról

Nagy sikert aratott Hadas Kriszta műsora, a Jön a baba, amelyben azt láthattuk, hogyan hozzák világra babájukat a kismamák az ország különböző pontjain. Közülük 11 nő életét követi nyomon a szülés után a riporter-műsorvezető új könyvében, az Anyasorsban, a 12. anya pedig ő maga.

Vadonatúj műsorsávval és nagyszabású produkciókkal újít a Spektrum Home!

Három új beszélgetős műsor is indul a Spektrum Home-on, amelyek felhőtlen szórakozást ígérnek a nézőknek: a Tesztbeszédben Dombóvári István önismereti kérdésekkel bombázza sztárvendégeit, a Nőkomment-ben Dobó Kata, Kovács Patrícia és Hadas Kriszta vendégeikkel minden héten összeülnek, hogy kibeszéljék azokat a témákat, amelyek foglalkoztathatják az embereket; a Helló, tesó! pedig egy dokuportré sorozat lesz, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és András várja a testvéreket.

Ma este indul a Keresem a családom új évada!

Hadas Kriszta, a Keresem a családom főszerkesztője, és Korn Anita felelős szerkesztő a népszerű családegyesítő műsor új évadáról mesélt nekünk, ami szerda este 21:30-kor kezdődik az RTL Klub-on!

Hadas Kriszta: „Én vagyok az ügyeletes bába!”

A „Jön a baba” főszerkesztője a Reggeli műsorában mesélt a forgatásokon átélt szülési élményeiről, a saját tapasztalatairól, és a sorozat „kulisszatitkairól”.

Keresem a családom: nehéz gyerekkorból a jótékonykodó felnőttkorig

A segítséget nagyon sok minden motiválhatja. A „Keresem a családom!” egy évvel ezelőtti műsorában Andrást ismerhették meg a nézők, aki olyan embereket támogatott, akik valamilyen oknál fogva elakadtak az életükben. Talán azért tette mindezt, mert ő is járt már hasonló cipőben.

Mi a rohamszülés, és mik a hatásai?

Rendőri felvezetést kapott az az édesanya, akinek az M7-es autópályán a szülési fájdalmai egyre erősödtek, így tartani lehetett attól, hogy nem ér időben a kórházba. De mi minden zajlik le ilyenkor egy édesanyában? Milyen hatással van a gyerekre a rohamszülés?

Nézettségi rekordot döntött a „Jön a baba Hadas Krisztával” harmadik évada!

Az RTLII-n futó dokusorozat egyszerűen letarolta a szombat délutáni idősávban futó műsorokat, megtöbbszörözte a csatorna nézettségét abban az időszakban. A legújabb epizódok számtalan fordulatot, izgalmat, könnyeket, megható jeleneteket, és felejthetetlen pillanatokat tartogattak.

Isten hozott benneteket, Liza és Lotti!

Dóra a terhessége alatt végig azon volt, hogy természetes úton szülhesse meg ikerlányait. A végén minden álma teljesült az édesanyának.

Otthon, édes otthon!


szerző:
2018.02.03. 16:00
Otthon, édes otthon!

Az ikerlányok nagy boldogságot hozott Dóriék életébe, de Szonja és Zsombi életébe is.

Csoda a szülőszobán! – Ismerd meg a Fekete-Káró család történetét!

Nem mese, és nem ámítás: Budapest III. kerületében él egy család, ahol nagy a szerelem, minden szép és jó, a tisztelet nem ismeretlen szójárás, és ahol a második gyermek után most érkezik a harmadik és a negyedik baba, az ikerlányok.

Jön a baba 2018-02-03


szerző:
2018.02.03. 15:00
Nagy nehézség árán, de megérkezett Zorán!

Kriszta sosem érzett még akkora fájdalmat, amit Zorán születésekor, de szerencsére azonban megszületett a kisfiú 3560 grammal és 49, 5 centivel.

Kriszta fájdalma a stábot is megrázta

Hiába szült öt gyermeket Kriszta, ekkora fájdalmat egyik babánál sem érzett...

Újrakezdeni sosem késő! – Kriszta, László és családjuk igaz története!

A gyermek akkor boldog, ha az anyuka is az, mondják. De mi van akkor, ha az édesanya már nem érzi jól magát a gyermekei apjával, és közben váratlanul rátalál az igaz szerelem? Erről mesél Kriszta és László, akik harmadik közös babájukat várják épp most.

Jön a baba 2018-01-27


szerző:
2018.01.27. 15:00
Kiderült, mit is jelent a

Viki harmadik babáját várja, és mivel az első kettő gyermekét császárral szülte, az orvosok a gyengéd császármetszés mellett döntöttek.

Vikin életmentő műtétet hajtottak végre!

Semmilyen előjel nem utalt arra, hogy Viki a szülés után olyan állapotba kerül, hogy azonnali, életmentő műtétre lesz szüksége.
 

Megszületett Milán, a harmadik baba

Nem hiába mondták előre az orvosok, hogy Viki harmadik kisfia óriási méretekkel lesz megáldva: Milán 4630 kilogrammal és 56 centivel jött a világra.

„A gyermekeim a legfontosabbak” – Viki, Attila, Tomi, Marci és Milán története

Van úgy, hogy egy kapcsolat tönkre megy, még úgyis, ha már több gyermek van a családban. De mit tehet ilyenkor egy édesanyja, aki tudja, romokban a házassága, jön a harmadik baba és egyszerűen nincs mit tenni, így kell tovább csinálnia, az élet megy tovább…

Jön a baba 2018-01-20


szerző:
2018.01.20. 15:00
Dóriék aggódnak a kislányuk miatt

Már több mint kilenc napja, hogy a kis Lotti megszületett, viszont úgy tűnik, egyelőre még nem jöhet ki a kórházból. A szülők egyre fáradtabbak és eléggé elcsüggedtek.

Isten hozott a nagyvilágban, Lotti!

Dóri és Marci kislánya hat héttel korábban érkezett, teljesen váratlanul. Így a stáb lemaradt a baba érkezéséről, de szerencsére az édesapa készenlétben volt, és videóra vette a csodálatos pillanatot.
 

Jöhet a kilencedik gyerek! – Ismerjétek meg a Joób családot!

Az ötödik gyermekáldás után Dóri és Marci úgy érezte, innentől kezdve már bármennyi baba jöhet. A kívánságuk teljesült, megérkezett hozzájuk a kilencedik csoda, akinek a születése azonban nem úgy alakult, ahogy azt tervezték.

Jön a baba 2018-01-13


szerző:
2018.01.13. 15:00
A szülés utáni depresszió márpedig létezik

Petra boldogan várta Balázzsal első közös gyermeküket, és semmi jel nem utalt arra, hogy a boldogságot szorongás, majd depresszió fogja felváltani.

A hormonok tehetnek mindenről?

A fiatal anyuka félve vállalta második gyermekét, félt attól, hogy kiújul a szülés után depresszió. Petra jól érezte, viszont a mostani helyzetet már sokkal tudatosabban kezeli a férjével.

Isten hozott Kováts Abigél!

A gyönyörű kislány 4,33 kilogrammal és 58 centivel jött a világra. Mind a baba, mind az édesanya igen büszke lehet magára.

˝Meg akartam halni!˝- Petronella, Balázs, Lotti és Abigél igaz története

A szülési utáni depressziót nem szabad félvállról venni, és beszélni kell róla, pont úgy, mint Petra és Balázs, akik megjárták már egyszerre a poklot és a mennyet, és most újra belevágtak a gyermekvállalásba. Persze bonyolultabb ennél a történet, mert azt nem gondolták, hogy ismét szembe kell nézniük a kórral.

Jön a baba 2018-01-06


szerző:
2018.01.06. 15:00
Barbi egy szörnyű kapcsolatból menekült el

Rengeteg bántalmazott nő van Magyarországon, akiknek erőt adhat Barbi története. Neki és lányának sikerült elmenekülnie a szörnyűségek elől, és most egy szebb és boldogabb életet élhetnek.

Egy újabb csoda született: Olívia

A kislány 3600 grammal és 50 centivel jött a világra.

Egy új élet kezdete – Barbi, Gábor, Fanni, Maja és Olívia története!

A múlt fájdalmas történésein ugyan túl van már Barbara, de nyolc évvel ezelőtt sosem gondolta volna, hogy egy szörnyű házasság után rátalál majd egyszer az igaz szerelem, és az újabb gyermekáldás.

Jön a baba 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 15:00

Jön a baba 2017-12-16


szerző:
2017.12.16. 15:00
Jön a baba 2017-12-16

Barbara útja a kissé zaklatott, de mégis nagyon boldog családi életig, hosszú és rendkívül viszontagságos volt. Rémes első házasság, válás, gyermekét egyedül nevelő anyaság után, ha nem is fehér lovon, de megérkezett Gábor. Az első közös gyereküket majdnem elvesztették, és Barbi életéért is küzdeni kellett. Most ismét jön a baba! Remélik, már kipipálták az összes vészhelyzetet, és minden rendben lesz.

A „Keresem a családom!”  stábja előtt nincs megoldhatatlan feladat

Tucatnyi megható történetet, valódi családegyesítést láthattunk már a „Keresem a családom!” évadjaiban. A műsor készítőiről többször kiderült, nem ismernek lehetetlent. De hogyan találják meg a rokonokat a világ egy távoli zugában? Mit csinálnak, amikor a nemzetközi szervezetek, a családkutató cég, és a magánnyomozók is csődöt mondanak? Nézd meg a Fókusz riportját, melyet egy évvel ezelőtt, ezen a napon mutattunk be.

Megszületett Benedek


szerző:
2017.12.09. 16:00
Megszületett Benedek

A kisfiú 3300 grammal, és 52 centivel érkezett a világra, a szülei és persze a mi örömünkre.

Csodák márpedig léteznek! – Mariann, Rajmund, Gyula és Benedek története

Hat év rengeteg idő, főleg, ha az rettegéssel, félelemmel és próbálkozással telik. Ennyi idő kellett, hogy Mariann és Gyula babája megfoganjon, és beteljesüljön a vágyuk.

Jön a baba 2017-12-09


szerző:
2017.12.09. 15:00
Újratervezés: Emese császárral fog szülni!

Emese nem így tervezete, természetes úton szerette volna megszülni ötödik kisbabáját, de teljesen másképp alakultak a dolgok.

Az első találkozás pillanatai!

Liza, Elekesék ötödik kislánya, fél tíz után egy perccel jött a világra, makkegészségesen.

„Hátha fiú lesz!” – Az Elekes család története!

Emese a nyugalmat találta meg a nála 10 évvel idősebb Mihályban, és az elején ez nem is volt másképp. Aztán minden megváltozott, mikor szép sorban megszületett a pár négy gyermeke. Az ötödik pedig épp úton van!

Jön a baba 2017-12-02


szerző:
2017.12.02. 15:00
Itt a Jön a baba harmadik adásának előzetese!

Az Elekes családba gyors egymásutánban születtek a gyerekek. Négy lány! Náluk állandó a ricsaj, az ének, a tánc és az újratervezés. Ettől persze még nem különlegesek. Az viszont nagyon ritka, hogy egy családban 4 gyerekből 3 úgynevezett okuláris albínó legyen. De ez egy kicsit sem keserítette el őket. Elekesék úgy döntöttek, jöhet az ötödik gyerek. Hátha fiú lesz!

Jön az ötödik baba: holnap új résszel folytatódik a Jön a baba!

Szombat délután háromkor ismét egy megható történettel folytatódik a "Jön a baba Hadas Krisztával".

Viki: ˝Nem bírom!˝


szerző:
2017.11.25. 16:00
Viki: ˝Nem bírom!˝

Viki vajúdása egy örökkévalóságnak tűnt, több mint tíz óra után végül a szülés legvégső szakaszába ért a kismama és a kisbaba.

Megszületett Boldizsár!


szerző:
2017.11.25. 16:00
Megszületett Boldizsár!

Szerencsésen elérkezett a pillanat, mikor Boldizsár egészségesen, 3620 grammal és 58 centivel megszületett.

˝Nem kell félni az előítéletektől!˝- Viki, Bálint, Kristóf és Boldizsár története

Adott egy harmincas egyedülálló anyuka, és egy fiatal húszas éveiben lévő, laza srác, akik egy szórakozóhelyen pillantották meg egymást először. Akkor és ott megpecsételődött a sorsuk: most közös gyermeküket várják.

Jön a baba 2017-11-25


szerző:
2017.11.25. 15:00
A Jön a baba következő része lebontja a sztereotípiákat!

A holnapi adásban bemutatunk egy igaz történetet arról, hogy a korkülönbség egyáltalán nem számít egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, ahol épp úton van a baba.

Így született Zétény!


szerző:
2017.11.18. 16:00
Így született Zétény!

Gábor és Kriszta nem úgy tervezték, hogy végül császármetszéssel jön világra kisfiuk. Az operáció közben kiderült, miért lett volna életveszélyes, ha természetes úton születik meg Zétény.

Probléma adódott a szülőszobán!

Hiába vajúdott aktívan Kriszta, a baba csak nem akart előbújni. Az orvos szerint ennek sajnos több oka is lehet. 

„Nem magán múlott, megtett mindent!” – Kriszta és Gábor története, Zétény születése

A fiatal pár örömmel és boldogan várta a nagy pillanatot, kisbabájuk érkezését. Úgy érezték, mindenre fel vannak készülve, és nem történhet semmi baj kisfiuk születésekor. Azonban az élet minden forgatókönyvet szeret átírni, ez történt most is.

Jön a baba 2017-11-18


szerző:
2017.11.18. 15:00
Itt a Jön a baba Hadas Krisztával szombati előzetese!

Kriszta és Gábor fiatal házasok, szerelmesek, jókedvűek, lazák, imádnak bulizni, pörögni, jönni-menni. Amikor úgy döntöttek, hogy jöhet a baba, Kriszta azonnal várandós lett. Eldöntötték, hogy ők nem lesznek rettegő szülők. Nem bújják az internetet betegségek, rendellenességek, komplikációk után kutatva. Mert „minden rendben lesz”. Csak így történhet! Aztán nagyon másképp alakult. 26 órás vajúdás, hiába való szenvedés és félelem jutott nekik, amire egyáltalán nem voltak felkészülve. A sokszor elképzelt meghitt szülésből, ahogy ők mondják; „igazi rémálom lett”. De nem csak a mesékben, a valóságban is lehet happy end.

Ismét Jön a baba! – Hadas Krisztával

Újabb csodálatos utazásokra hív minket Hadas Kriszta a Jön a baba! legújabb évadában. A doku-reality harmadik évada megindító családi történeteken keresztül mutatja be a várandóssággal járó örömöket és nehézségeket.

 

Izgalmas pillanatokat, és váratlan fordulatokat tartogat a Jön a baba első része!

Kriszta és Gábor a szülőszobán tapasztalták meg, hogy bizony nem minden úgy van, ahogy az nagykönyvben le van írva.

Szombaton debütál a Jön a baba! első része

Hadas Kriszta vadonatúj műsora minden szombaton 15:00-kor várja a nézőket az RTLII-n. A Jön a baba! tíz részében tíz anyuka terhességének utolsó trimeszterét követhetjük végig. A műsorvezető most a kulisszatitkokba is beavatta a nézőket.
 

November 18-tól Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Anyák és apák, akik mind mások, a közös bennük, hogy gyereket várnak. Szorongás, fájdalom, és végül határtalan boldogság. November 18-tól, 15:00 órakkor Jön a baba Hadas Krisztával az RTLII-n!

Egy hétvégén két szülés: már javában zajlik a ˝Jön a baba Hadas Krisztával˝ forgatása!

A műsor készítői nem sokat aludtak az elmúlt két napban, ám ezt egyáltalán nem bánják...

Kulisszatitok: ilyen egy riasztás, ha tényleg „Jön a baba Hadas Krisztával!

Már forog az RTLII legújabb doku-reality sorozata, ahol bizony lesznek izgalmas percek. Ezt már most elárulhatjuk!

Hadas Kriszta: ˝a Jön a baba a legjobb meló˝

A doku-reality főszerkesztője, és egyben műsorvezetője elárulta, miért nőtt a szívéhez ez a „meló”, és kinek ajánlja szívből a következő évadot.

Hadas Krisztánál már kétszer jött a baba!

Az RTLII műsorvezetője három évvel ezelőtt mesélt arról, hogy fiatalon, 22 éves korában szülte első gyerekét, Sárát, akit tizenhat évvel később követett a második gyerek, a most négyéves Zsigmond. Kriszta azt mesélte, hogy mindig is tudta, hogy azzal tesz a legjobbat a lányának, ha megbízik benne.

Vadonatúj részekkel tér vissza a Jön a baba az RTLII-n

Hadas Kriszta nagysikerű doku-reality műsora visszatér a képernyőre.

Jön a baba? Itt az RTLII vadonatúj műsora!

Hadas Kriszta nagysikerű sorozata, a „Jön a baba!” hamarosan új évaddal jelentkezik az RTLII-n! Ha úgy érzed, te is szívesen része lennél ennek a fantasztikus produkciónak, és természetesen kismama vagy, akkor ITT tudsz jelentkezni a műsorba! Figyelem, Jön a baba Hadas Krisztával!

„Egy ellenségünk van, a közöny” – Ilyen egy nap a „Keresem a családom!” stábjával

Abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy eltölthettem egy egész napot az ismert műsor hazai készítőivel. Azzal a stábbal, akik két éve keresik az elveszett családtagokat, akik eggyé válnak nap, mint a nap a szívszorító történetekkel, akik fáradtan és akár betegen is forgatnak. Milyen erő hajtja őket, honnan ez a szenvedély? Mi a titkuk? – ezekre a kérdésekre kerestem a válaszokat!

Hadas Kriszta: „A forgatáson gyakran van, hogy le kell állítani a kamerákat” – Így készült a Keresem a családom második szériája

A hazánk egyedülálló doku-realityjéről sokan azt gondolják, hogy inkább fikció, mint valóság. A műsor főszerkesztőjével készült interjúból azonban rengeteg minden kiderült a készítőkről, a forgatásokról és arról, vajon, hogy lehet feldolgozni a feldolgozhatatlant.

Lélekszaggató pillanatok! Ez történt a Keresem a családom második szériájának sajtóvetítésén!

Jövő hét kedden, november 15-én indul útjára a műsor második szériája. A sajtó munkatársai már belepillanthattak a nyitórészbe, melynek hatása nem maradt el, a jelenlévők nem bírták ki könnyek nélkül a vetítést.

Hajdu Steve sírva fakadt, mert elfelejtette a szövegét

Idén május 1-jén ünnepelhettük az anyák napját, ez pedig a Heti Hetes tagjaiban is felidézte az iskolás emékeket. Hajdu Steve elmesélte, milyen kellemetlen helyzetbe került évekkel ezelőtt - annyit elárulhatunk, nem csak ő küszködött végül a könnyeivel.

Biciklis incidens - Gálvölgyi János kifakadt

A színész több ízben is érzékeltette, mennyire bosszantja őt a kétkerekűek társadalma. Habár kicsit ingerülten avatta be a nagyérdeműt emlékeibe, a rekeszizmokat egyáltalán nem kímélte.

Törékeny hímtag helyett eltávolítható intim testrész

Felcsatolható péniszt kapott a francia Héraklész szobor, mivel a város vezetése megelégelte, hogy a vandálok rendereszen lelopják az intim testrészt a köztéren álló alkotásról. A sajnálatos esetek miatt csak ünnepnapokon láthatja viszont hímtagját.

Illetlen volt Farkasházy Tivadar Häkkinennel?

Kellemetlen, de mégis egy életre szóló emlékéről mesélt Teddy. Ebben a 'jelenetben' is Hajdu Steve volt a partner, aki ezúttal Mika Häkkinent játszhatta.

Liluék zord vidéken keresik az eltűnt családtagot

A Keresem a családom! készítői nem ismernek lehetetlent. Ha úgy van, a világ végére is elutaznak, csakhogy fel tudjanak göngyölíteni egy-egy esetet. Itt az újabb helyszín!

Hadas Kriszta hamarabb megszült, mint a szerelő

A szolgáltatókkal nem mindig könnyű. Volt, akit bezártak a lakásba, ugyanis nem akarta, vagy nem tudta megfelelően elvégezni munkáját. Hadas Krisztával azonban még ettől is furcsább dolog történt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való