KERESÉS search-close

Húsvét

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Húsvét"

Húsvéthétfőn sztárvendégek érkeznek az Éjjel-Nappal Budapestbe!

Ne feledjétek, nagypénteken és húsvéthétfőn sem marad el az Éjjel-Nappal Budapest! Hétfőn ráadásul igazi sztárvendégek teszik tiszteletüket a sorozatban.

 MÁRIAPÓCS: Megmutatjuk az ország egyik leglátogatottabb zarándokhelyét

A Szabolcs megyei aprócska Máriapócson alig több, mint 2000-ren laknak, mégis ez Magyarország egyik leglátogatottabb zarándokhelye. Itt őriznek egy Szűz Mária képet, ami utoljára 1905-ben könnyezett. Ennek emlékét egy zsebkendő őrzi, mellyel a könnycseppeket felitatták.

HÚSVÉT: A Passió című film alapján rendezett színdarabbal készülnek az ünnepekre Máriapócson

Az alig több, mint 2000 lelket számláló Szabolcs megyei Máriapócson nagy lelkesedéssel készülnek a húsvéti ünnepekre. A kisváros és a környék lakói látványos passiójátékkal kedveskednek, amiből a nézőket sem zárják majd ki.  

10 milliárdot költhetünk sonkára húsvétkor

Idén várhatóan 10 milliárd forintot fognak a vásárlók költeni húsvétkor sonkára - hangzott el a Magyar Húsiparosok Szövetségének hagyományos húsvéti sajtótájékoztatóján.

Magát védte a férjét leszúró nő?

Ügyvédje szerint magát védhette az a 20 éves nő, aki a vád szerint tavaly húsvétkor leszúrta férjét a Borsod megyei Aszalón. A férfi olyan súlyosan megsérült, hogy néhány perc múlva meghalt. A bíróság most tartott előkészítő ülést, ahol a nő nem tett vallomást, ezért ítélet sem született.

Miket rejtenek a színes tojások?

Móni azért érkezett, hogy rendbetegye kapcsolatát az exével, Antival. A lány színes tojásokat is hozott magával, amik a fiú egy-egy hibáját rejtegetik. Móni ugyanis elhatározta magát: ha Anti képes a változásra, akár ismét egy pár lehetnek...

 Urak, figyelem! Íme a vágyfokozó húsvéti kölni!

Erik az iskolatársát, Biankát szeretné meghódítani, ennek érdekében pedig egy saját locsolóverssel készült neki. Sőt, a siker érdekében még a vágyfokozó kölnijét is bevetette...

Nagypapa Húsvétra


szerző:
2018.04.02. 18:00
Nagypapa Húsvétra

Klaudia és édesapja, Csaba évek óta nem találkoztak egymással, ráadásul a férfi kisunokájával, Diuskával sem tartotta a kapcsolatot. Most egy valódi nyuszival lepte meg a kislányt.

Mi mindenre érdemes figyelni?

Figyeljünk a termékek szavatossági idejére, összetételére, származási helyére és a csomagolásokra is. Erre hívja fel a fogyasztóvédelmi felügyelet és az élelmiszerlánc biztonsági hivatal a vásárlók figyelmét a húsvéti bevásárlás előtt.

Így fest a Mikivel töltött bárány, és Stohl, a gorilla

Anna és Mikike Húsvét alkalmából megajándékozták Alföldit és Bucit. A két színész akár a gyerekek, úgy estek neki a csomagolásnak, az ízléses ajándékok láttán pedig Robi csak annyit mondott: "ezek rémisztő tárgyak."

Húsvét: megteltek a szállodák

Megteltek a szállodák a Balatonnál – sokan kihasználták, hogy idén először négynapos a húsvéti hosszúhétvége. Hagyományosan húsvétkor a hajózási szezon is elindul a Balatonon. Ebből az alkalomból egy új hajót is vízre bocsátottak a siófoki kikötőben.

Sok a baleset az utakon


szerző:
2017.04.14. 18:08
Sok a baleset az utakon

Egymást érték a balesetek az elmúlt 24 órában az utakon. Encsnél egy motoros halt meg, amikor elgázolta egy teherautó. Hiába volt rajta bukósisak, a mentőknek esélyük sem volt, hogy segítenek rajta. A motoros valószínűleg éppen hazafelé tartott, miután bevásárolt az ünnepekre. A rendőrök arra figyelmeztetik az autósokat, hogy húsvétkor nagyon sokan vannak az utakon, ezért nagyobb odafigyeléssel közlekedjenek.

Hatalmas nyuszifülek


szerző:
2017.04.12. 13:39
Hatalmas nyuszifülek

Károly Józsefnek a heves megyei Hatvanban német óriás nyulakat tenyészt. Jelenleg 120 nyuszija van, akik közül többen is fajta-, klub és kollekció győztesek az országos versenyeken. Az FC Hatvan egykori labdarúgója szerint a nyulakról való gondoskodás nemcsak kikapcsolódást jelent, de nyugtatólag is hat rá.

Nálatok mi a húsvéti menü?


szerző:
2017.04.11. 17:25
Nálatok mi a húsvéti menü?

Magyarországon, egy húsvéti vacsora asztalon a sonka, a tojás és a kalács általában megtalálható, ezen túl viszont lehetnek eltérések. A Konyhafőnök VIP versenyzőit a különbségekről faggattuk: Nálatok mi a húsvéti menü?

NyusziSTOP húsvétra


szerző:
2017.04.10. 15:04
NyusziSTOP húsvétra

Az állatvédők arra figyelmeztetnek, hogy ne vegyen senki felelőtlenül élő állatot Húsvétra!  Több éves tapasztalatuk, hogy az ünnepek után sokan egyszerűen kidobják a kisnyulat vagy a kiscsibét az utcára, mert nem tudnak vele mit kezdeni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való