KERESÉS search-close

Házasodna a gazda

66 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Házasodna a gazda"

Gazdasszonyok jelentkezését is várja Nádai Anikó

Újra lesz Házasodna a gazda, a műsorvezető Nádai Anikó mesélt a műsor újításairól a Reggeliben. És azt is elárulta, mitől tűnik ilyen boldognak.

Újra Házasodna a gazda - Ő lesz a műsorvezető!

Idén visszatér a képernyőkre a Házasodna a gazda, méghozzá nem akármilyen újítással!

Jelentkezz, és adj esélyt az igaz szerelemnek!

Újra az RTL Klub-on Házasodna a gazda! Ismét elindítja nagysikerű társkereső műsorát az RTL Klub - részleteket ide kattintva találtok, jelentkezni pedig itt tudtok!

Gazdurak és gazdasszonyok, kiknek hiányzik a szerelem!

Újra az RTL Klub-on Házasodna a gazda! Ismét elindítja nagysikerű társkereső műsorát az RTL Klub - részleteket ide kattintva találtok, jelentkezni pedig itt tudtok!

Újra az RTL Klub-on Házasodna a gazda!

Ismét elindítja nagysikerű társkereső műsorát az RTL Klub, amelyben azok a tiszta lelkű, vidéki emberek keresik a párjukat, akik gazdálkodásból élnek.

Vascsővel hagyták helyben András gazdát!

András gazdát néhány napja vascsővel támadták meg. Az 54 éves férfi borzalmasan el van keseredve, mindenét fájlalja. A történet azonban nemcsak egy egyszerű támadásról szól, hanem egyfajta büntetésről és önbíráskodásról is. András nem tagadja, bűnt követett el, de nem hiszi, hogy így kellett volna megbüntetni.

Minden madár társat választ - Delhusa Gjon és a szerelmes gazdák

A spirituális vadmotoros 16 induló közül választotta ki aráját, a Házasság első látásra megfordította a megszokott helyzetet és esküvővel kezdődött, a Házasodna a gazda pedig terepre vitte a párkeresést.

Ha Önt is gorombította már le szóban az anyósjelöltje, akkor ez a videó Önnek szól

A Házasodna a gazda Annuska nénije kegyelmet nem ismerve büntetett, először reménybeli menyének, utána pedig saját fiának is keményen kiadta az ukázt. Ilyen hatékony kiházasítást 2012 óta nem láthattunk.

Szívtipró Péntek: Szilveszter gazda a képernyőn keresztül törte szilánkosra a menyecskék szívét

A Házasodna a gazda tiszajenői gazdálkodó alfahíme bemutatkozóvideójával olyan magasra tette a lécet, hogy azt csak kombájntetőről lett volna lehetséges újra megugrani. 29-e a szívtiprók napja!

Tomi és Bence gazda is párra talált

Befejeződött a gazdák párkeresése. Bence és Tomi úgy érzik megtalálták az igazit és szeretnék megpróbálni választottjukkal az együttélést, de Andrásra és Szilveszterre még várat a szerelem.

Orsi is összetörte András szívét

Andrásnak nincs szerencséje a szerelemben. Választottja, Orsi úgy érzi nem szerelmes belé és menthetetlen a kapcsolatuk.
 

András és Tomi gazda is megtalálta párját

Bence Velencébe vitte Melindát, amíg András és Tomi gazda meghozta élete legnehezebb döntését. Már csak Szilveszter gazda maradt hátra, hogy eldöntse Vikivel, vagy Rékával szeretné az együttélést megpróbálni.

Bence gazda összetörte Dorina szívét

Bence döntött: Melindával szeretné megpróbálni az együttélést.

Indirának is távoznia kellett

Szilveszter gazda is döntött: Indirával nem tudná leélni az életét.

Karinának kellett távoznia

Bence gazdának nehéz döntést kellett meghoznia: melyik lány távozzon?

Szilvi összetörte András gazda szívét?

Hölgyeket választottak a gazdák: Andráshoz és Bencéhez már le is költöztek a kiválasztottak. András gazda öröme azonban nem felhőtlen, mert az egyik hölgynek máris búcsút kellett intenie.

Már várják az Igazi felbukkanását a szerelemre éhes gazdák

A Házasodna a gazda első adásában Lilu bejárta az országot, hogy bemutassa a nézőknek azt a nyolc férfit, akik szívesen megosztanák otthonukat és életüket egy igazi nővel, aki társuk lehetne a sírig. A gazdák már várják a hölgyek jelentkezését!
 

Tomi gazda


szerző:
2015.05.30. 18:45

Szilveszter gazda


szerző:
2015.05.30. 18:42

Bence gazda


szerző:
2015.05.30. 18:37

András gazda


szerző:
2015.05.30. 18:30

Fókusz 13-08-30


szerző:
2013.08.30. 19:45
Fókusz 13-08-30

Fókusz: Boldog anyuka - Ismét kamera elé állt Ördög Nóra. Elmesélte, mi történt vele Mici születése óta. Szabad a gazda? - Visszamentünk a Házasodna a gazda főhőseihez. Vajon mindegyikre rátalált a nagy szerelem? Háború küszöbén? - Milyen hatással lesz ránk és a világra a szír helyzet? Nálunk élő amerikaiak és szírek a tragikus eseményekről.

Hová tűntek a gazdafeleségek?


szerző:
2013.08.30. 15:31
Hová tűntek a gazdafeleségek?

Izgultunk értük, és őszinte lelkesedéssel hittük, hogy megtalálják az igaz szerelmet. Tomi, Szilveszter, András és Bence gazda őszintén mesél a műsor utáni új szerelmekről, kalandokról és a reményről, miszerint megtalálják életük párját.

Fókusz 13-04-17


szerző:
2013.04.17. 19:50
Fókusz 13-04-17

Fókusz: Siker után sorscsapás - Szilveszter gazda birtokát elöntötte az árvíz! Az élet szép - Karok és lábak nélkül született, az anyja is lemondott róla. De hol az arany? - Sokan hónapok óta a pénzüket követelik, de a cég még mindig hirdeti a befektetést.

Szilveszter gazda 10 milliós kárt szenvedett

Az életet néha olyan események írják át, amelyek ellen semmit sem tehetünk. Jól tudjuk, a víz az úr. A Szombat Esti Láz utolsó napjaiban már tisztában volt vele Szilveszter gazda is: bármi is lesz a verseny vége, ő nem lesz maradéktalanul boldog.

Szilveszter gazda: istállóból a parkettre

A változatosság kedvéért a tiszajenői Don Juan most félretette traktorkulcsát és a fővárosba költözött, hogy csupa olyan dolgot próbáljon ki, amit 36 év alatt még sohasem.

Oláh Gergő meglátogatta András gazdát

Bő fél éve még senki sem ismerte őket, ma pedig már az egész ország kedvencei. Az X-Faktor győztese és a Házasodna a gazda társat kereső gazdája évekig egymással szomszédos faluban laktak, de sohasem találkoztak egymással.

Fókusz 12-12-19


szerző:
2012.12.19. 20:45
Fókusz 12-12-19

Fókusz: Leleplezés - Megmutatjuk a szavazatok alakulását az X-Faktor döntőiben. Kiderül, Gergő milyen rekordot állított fel. Szuper-buli - Hogyan készült Ákos a nagykoncertjére? Mi történt az öltözőben, és közvetlenül a színpadra lépés előtt? Megható látogatás - Egy kisfiú álma vált valóra. Levelében szegény sorsú családjának kért segítséget, mi teljesítettük.

Párra leltek-e a gazdák?


szerző:
2012.12.19. 19:00
Párra leltek-e a gazdák?

Négy szerelmi történet, amelyek a szemünk előtt bontakoztak ki. Négy férfi és négy eset. Együtt vagy külön? Hogyan tovább? Ma este minden kiderül.

Házasodik a gazda: a sértődött feleségjelöltek kitálalnak!

Két hölgy, akik hasonló cipőben járnak. Mindkettőjüket kikosarazták, de egyikük sem csalódott. Tomi és Bence gazda „majdnem” asszonyainak azonban megvan a véleménye a férfiak döntéséről.

Fókusz 12-12-05


szerző:
2012.12.05. 20:55
Fókusz 12-12-05

Fókusz: „Föl-földobott kő...” - Stone hazatért a hosszú verseny után, felesége már üresnek érezte a hálószobát egyedül. Husika újra - Staller Ilona, azaz Cicciolina 61 évesen is ledobná a ruháit, persze vannak feltételei. Három a kislány - Tomi gazda nincs könnyű helyzetben, ráadásul mindenki más párt ajánl neki. Vajon kit fog választani?

Tomi gazda nem jól döntött?


szerző:
2012.12.05. 19:10
Tomi gazda nem jól döntött?

Erika, Enikő és Kati egyforma esélyekkel indultak Tomi gazdánál, de a sármos sertéstenyésztőnek választania kell. Hatalmas lelki tusa előzte meg döntését.

Fókusz 12-11-07


szerző:
2012.11.07. 20:50
Fókusz 12-11-07

Fókusz: Vége a titkolózásnak - Ördög Nóri beismerte, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Már túl van a 12. héten! Curtiz Majkával fogadott és vesztett, a nyílt utcán kellett levetkőznie. A gazdák választottak, de hogyan élték meg ezt azok a hölgyek, akik nem nyerték el a tetszésüket?

Testi-lelki gyötrelmekkel küzdenek a gazdák

A gazdák választottak, de hogyan élték meg ezt azok a hölgyek, akik nem nyerték el a tetszésüket? A kikosarazottak meséltek.

Lilu: egy nő, aki már most mindent tud a Gazdákról

Szerda este indul a Házasodna a Gazda, amelyben hétről-hétre nyomon követhetjük majd, amint 4 férfi az igaz szerelmet keresi. A négy gazdáról talán senki sem tud többet, mint a műsor házigazdája, Lilu, aki elárult néhány kulisszatitkot a Reflektor nézőinek.

Reflektor 12-10-30


szerző:
2012.10.31. 00:25
Reflektor 12-10-30

Reflektor: Lilu: egy nő, aki már most mindent tud a Gazdákról! Szerda este indul a Házasodna a Gazda, amelyben 4 férfi az igaz szerelmet keresi. A négy Gazdáról talán senki sem tud többet, mint a műsor házigazdája, Lilu. Kocsis Tibó különlegességgel lepte meg Janicsák Vecát.

A Gazdák tovább folytatják a szerelem keresését

Azzal a 4 férfival folytatódik a történet, akik iránt a legtöbb hölgy érdeklődött. Ez a társkereső teljesen más lesz, mint az eddigiek. Míg a korábbiak inkább humoros show műsorok voltak, addig a Gazdában olyan emberek szerepelnek, aki valóban párt akarnak találni.

Fókusz 12-10-10


szerző:
2012.10.10. 20:50
Fókusz 12-10-10

Fókusz: Szexbotrány! - Lass Bea felháborodott az őt ért támadásokon. Az x-faktoros szerint ő nem szexfilmben szerepelt. Állati reggel - Balázsék tehenet fejtek és birkát nyírtak, sőt Vadon Jani a legmerészebb dolgot is bevállalta. Ne gyűlöljetek! - Janics Natasa könnyeivel küszködve magyarázza távozásának okait. Megviselték a kritikák.

Nyerő széria vár az RTL Klub nézőire!

Vadonatúj sorozatok, filmsikerek, közkedvelt és új vetélkedők és a Dallas vadonatúj részei –az utóbbi idők egyik legizgalmasabb és legszórakoztatóbb műsorkínálatát ígéri az RTL.

Fókusz 12-07-27


szerző:
2012.07.27. 20:05
Fókusz 12-07-27

Fókusz: Azok a boldog szép napok - Mit jelentenek Ferónak a ’80-as évek, a Boney M. vagy Rick Astley? Máltai rejtély - A kinti magyarok félnek egyedül az utcára menni. Van-e fejlemény az eltűnt lány ügyében? Giga-szárnyas - 500 milliárd forintba kerül az a hatalmas katonai gép, amelyet csak a Fókusz stábja próbálhatott ki.

Bence gazda igazi becsben tartaná szíve hölgyét

A Kucsora tanyán minden olyan békés és már-már giccsesen idilli. Gazdánk elárulja, hogy azokat a barátnőit, akikkel komolyan gondolta a kapcsolatot, el is vitte a tanyára. A fogadtatás viszont vegyes volt.

Ottó és Rolf gazda is az igazit keresi!

Nemcsak földrajzilag élnek távol egymástól, de stílusban és életkorban is különböznek. Ottó két házasságon, Rolf pedig egy 6 éves kapcsolaton van túl. Mégis mindketten ugyanazt szeretnék: egy boldog házasságot!

Fókusz 12-07-19


szerző:
2012.07.19. 20:05
Fókusz 12-07-19

Fókusz: A gyilkos nyomában - Hol és hogyan élt és miket követett el korábban Bándy Kata gyilkosa? Titokzatos kór - Lebénult az ország legerősebb emberének karja. Fekete László még a kanalat is alig tudta felemelni. Balatoni sellő - Miért műttette meg a mellét Mádai Vivien? Megtalálta-e a boldogságot a műsorvezető?

Malaca lesz Tomi gazda jövendőbelijének

Tomi gazda, jó gazda, sőt aranykoszorús gazda. Tomi gazda módos gazda, hiszen több száz darabos sertésállománya van, és Tomi gazda magányos gazda, hiszen jó ideje egyedülálló.

Reggeli - Csak csajok 12-07-11

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Szilveszter gazda: Aki a modern világgal ötvözi életét

A modern gazda nem lóval, hanem quad-dal jár a földjére, nem kaszával, hanem a világ legnagyobb kombájnjával arat, és nem ladikon, hanem jetskin szeli a Tisza habjait.

Reggeli - Csak csajok 12-07-10

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-07-09

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Kutatás: András gazda már csak a szerelemre vágyik

35 hektáros birtok András gazda mesebeli birodalma. Van itt vaddisznó, dámszarvasok, lovak, róka és persze tengernyi erdő. Csak egy valami hiányzik: egy szerető nő.

Reggeli - Csak csajok 12-07-06

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-07-05

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-07-04

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-07-03

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-07-02

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Lilu gumicsizmát húzott


szerző:
2012.06.30. 01:10
Lilu gumicsizmát húzott

A műsorvezető volán mögé ült, 4000 kilométert vezetett, hogy minél jobban megismerhesse azt a 8 gazgát, akik a szerelmet keresik az RTL képernyőjén.

Reflektor 12-06-29


szerző:
2012.06.30. 01:10
Reflektor 12-06-29

Reflektor: Lilut mind a nyolc gazda levette a lábáról. A Linkin Park együttes tagjai rettegnek a színpadtól.

Fókusz 12-06-28


szerző:
2012.06.28. 20:55
Fókusz 12-06-28

Fókusz: Elvarázsolta - Székhelyi József nem tud betelni újszülött lányával, jelent-e kockázatot 60 fölött gyereket vállalni? Feleségre vágynak - Az élet szép, a gazdaság működik, már csak egy dolog hiányzik, a szerelem. Házasodna a gazda. Mellbedobással - Kustánczi Lia már csak a zenének él, de már a családalapítás is megfordul a fejében. Miről álmodik a lány?

Meglátogattuk a szerelemre éhes gazdákat

A Fókusz elkísérte a műsor házigazdáját, Lilut aki a Házasodna a gazda összes jelöltjénél háztűznézőt tartott.

Fókusz 12-05-03


szerző:
2012.05.03. 20:50
Fókusz 12-05-03

Fókusz: Világsztár Budapesten - Bruce Willis egy hónapos babájával és feleségével érkezett Magyarországra. Az integetés mindenkinek szólt. Tömeges X-tázis - Több ezren gyűltek össze az X-Faktor idei válogatóján. Vajon kiben van ott az a bizonyos X? Pezsegnek a hormonok - Levetkőztek a lányok a jó idő hatására, VV Attila és VV Péter pedig utcai vadászatra indult.

Fókusz 12-04-24


szerző:
2012.04.24. 20:50
Fókusz 12-04-24

Fókusz: A nagy összecsapás - Varga Viktor felháborodott Puzsér Róbert szombati kritikáján. Hogyan védi meg magát az énekes? Hollywood Budapesten - Autós robbantás Bruce Willis filmjének forgatásán a belvárosban. Kulisszatitkok, amelyeket senki sem láthatott. Mellbedobás - Seherezádé keblei 70 köbcentivel nőttek meg. Az eredménnyel kameránk előtt szembesült. És miért nem láthatja ezt a párja?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való