KERESÉS search-close

Gyuricza Dóri

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gyuricza Dóri"

Gyuricza Dóri a Konyhafőnök címet nem, Rácz Jenő szívét viszont megnyerte!

Gyuricza Dóri jött, versenyzett, és nyert. Nem Konyhafőnök címet, és nem tízmillió forintot, hanem egy olyan dolgot, amelyet előtte még soha senki nem vitt haza a versenyből: Rácz Jenő szívét. A szerelmesek már 4 hónapja alkotnak egy párt, és bár nem mindenki örült kapcsolatuknak, ők köszönik szépen, jól vannak és boldogok!

GASZTROSZERELEM: Rácz Jenő és kedvese köszönik, boldogok!

Igazi gasztroszerelem szövődött a Konyhafőnök szigorú zsűritagja és az egyik csinos versenyző között. Miután Gyuricza Dóri kiesett a versenyből, Jenő randira hívta a lányt. Dóri elárulta nekünk, hogy Jenő csak a munkában ennyire szigorú, magánemberként kifejezetten figyelmes és romantikus. Amikor kiposztolták első közös fotójukat, kaptak hideget-meleget, ők azonban nem foglalkoznak a kritikákkal, élvezik az életet és egymás társaságát!

Rozina sosem látta korábban cukinak a szerelmes Rácz Jenőt

Fokozatosan buktatta le magát a Konyhafőnök szerelmespárja, a Michelin-csillagos séf és a műsor versenyzője, Gyuricza Dóra. Már a forgatások alatt forrt köztük a levegő, de csak a verseny után kezdtek randizni.

Rácz Jenő összejött a Konyhafőnök – Visszavágó egyik versenyzőjével

Sejtelmes posztokkal kezdődött a séf párjának bemutatása, akiről nagyon sokan megtippelték, hogy ki is valójában. A csinos lány ráadásul Rácz Jenő csapatában versenyzett.

Sárközi Ákos: „Kezdjünk el tálalni!”

Pár perccel a főzés vége előtt a séf végig szaladt a versenyzők pultjai között, hogy megnézze, mik hiányoznak még a tányérjaikról. Hihetetlen tempóban diktálta a feladatokat.

Egy perc alatt kielemezni Sárközi Ákos ételét? Valakinek ez lett a sorsa!

Miután Patrik kapta az előnyt, neki kellett eldöntenie, melyik versenytársa kóstolhatja csupán 60 másodpercig Sárközi Ákos ételét...

Vajon a versenyzők felismerik Sárközi Ákos ételét?

A séf egy eléggé összetett étellel készült a versenyzőknek, amit úgy kellett lemásolniuk, hogy egyáltalán nem látták, hogyan is készült.Csak a kóstolás menthette meg őket.

Rácz Jenő meg akarta etetni Zét?

Jenőnek nagyon bejött Dóri étele, éppen emiatt is akarta megmutatni Zének, hogyan kell ennie az ételt.

A zsűrit torzszülött sünikkel riogatták a csapatok

Gesztenyés édességek még sosem borítottak ki így senkit... A versenyzők újraértelmezett para finomságai sokkolták a zsűrit.

Zsolt: „Hátba szúrtál, engem is és Jenőt is!”

Imre Kata után újabb piros kötényes versenyző döntött úgy, hogy a saját csapattársa életét nehezíti meg.

Kvíz: mennyire ismerik a versenyzők a bizarr alapanyagokat?

Megdöbbentő nyersanyagokkal már most is találkozhattak a Konyhafőnök versenyzői, de vajon mennyire figyeltek a korábbi évadoknál? Leteszteltük őket!

A séfek mindenkit pörgettek - ilyen volt a rapid tálalás

Mielőtt bárki elkészült volna az ételével, a séfek még futottak egy gyors kört a pultoknál, hogy kiadhassák az utolsó utasításaikat is.

Tanulj a séfektől: így csinálj házitésztát és tintahalat

Miután kiderült, hogy liszttel és tintahallal kell dolgozniuk a versenyzőknek, a séfek gyorsan elmondták nekik a legfontosabb tudnivalókat.

Rácz Jenő zavarba hozza a versenyzőit?

A séf első hat versenyzője lelkesen ugrik fejest az előttük álló megpróbáltatásokba, de vajon mit gondolnak mentorukról? 

Gyuricza Dóri


szerző:
2019.05.03. 21:30
Gyuricza Dóri

Gyuricza Dóri már a versenye első napján hátráltatást kapott, a második feladat után azonban bejutott a piros csapatba.

Zé még erről az egyről is lemondott volna, ha a lány kötényt kap

Zé mindent megtett, hogy Gyuricza Dóri bekerüljön egy csapatba. Még egy olyan dologról is lemondott volna ezért, amivel még a séfeket is meglepte.

Zé elment vadászni, hogy utána a versenyzőket sokkolhassa

A zsűri most vadmadarakkal készült a versenyzőknek, amiket nemcsak a tollaiktól, de a belsőségeiktől is meg kellett fosztaniuk a versenyzőknek. Kitört a pánik...

Nem várt fordulat! Pultot cseréltek a versenyzők!

A zsűri a Válogató negyedik napján is készült egy kis meglepetéssel, két versenyzőnek ki kellett cserélnie az alapanyagait, de nem akárhogyan!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való