KERESÉS search-close

Gyulai Viki

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gyulai Viki"

Ilyen kamasz volt Ganxsta Zolee és Wossala Rozina

Miközben a sztárvendégek kóstolták Fördős Zé isteni főztjét, Rozina megkérdezte Zoleet, mennyire van nehéz dolga a lányával, aki idén már 12 éves? Ennek kapcsán kiderült az is, ki milyen tinédzser volt.

A kétezres évek címlaplányait mutatja be a ma esti Toplista

A Fresh egykori énekesnője évente kétszer szerepelt szexi fotókon az újságokban, de a nyuszis magazinnak soha nem mondott igent.

Gyulai Viki elmesélte, miért hagyta ott a popszakmát

Az egykor Fresh Vikiként ismert énekesnő csillogó szemmel mesélt a hazai együttesek virágkoráról, amikor mindenki ismert mindenkit és rendszeresen találkoztak a különböző együttesek fellépéseken. De idővel megváltozott az értékrendje.

Divatosan a játszótéren: sztáranyukák tanácsai

Dobó Ágihoz képest Gyulai Viki egyelőre kezdő anyuka, de ami a baba divatot illeti, egyáltalán nem kispályás. Nem véletlenül fordultunk ehhez a két sztár mamihoz, hogy megtudjuk, milyen szettekben tologathatják a gyerekek igazán trendin a csattogós lepkét a játszótéren.

Gyulai Viki élete fenekestől felfordult

Gyereke születése óta gyökeresen megváltozott a Fresh énekesének élete, de ő ezt egyáltalán nem bánja.

Mindenre fel kell készülj, ha gyerekkel utazol!

Gyulai Vikiék rutinos utazók. Elmesélték, hogy szoktak felkészülni a babával való utazásra.

Milyen is az aktuális nyári babadivat?

A nyári meleg a legjobban a kisbabákat viseli meg, ezért Fresh Viki megmutatta, ő milyen divatos és lenge holmikkal könnyíti meg kisbabája életét.

Gyönyörű kisfiával adott interjút Gyulai Viki

Gyönyörű kisfával adott interjút a Fókusznak Gyulai Viki. A Fresh lányformáció énekesnője az utóbbi időben már személyi edzőként dolgozott. Samu születése óta viszont fiának és párjának él.

FRESH WIKI: Már a kisfiam, Samu az első

Gyulai Viki a Fresh együttes énekesnője bő egy évtizeden keresztül az ország egyik szex szimbólumának számított, fél éve azonban neki már a kisfia, Samu az első.

Fresh Vikiéknek kisfiuk lesz


szerző:
2017.04.06. 17:25
Fresh Vikiéknek kisfiuk lesz

Bőszen készül kisbabája születésére Gyulai Viki, a Fresh énekesnője. Sarkalatos pont ilyenkor a babaruha-vásárlás… persze erre csak akkor kerülhet sor, ha már tudjuk a pici nemét. Nincs több titkolózás: Viki elmesélte, kisfiú, vagy kislány lesz a baba.

 

Popsiháború: Minél nagyobb, annál jobb?

Süle László riportjában hátulról támadnak a hollywoodi celebek. Kis túlzással már 2014 is Kim Kardashian fenekéről szólt, aki úgy lett a világ egyik leghíresebb nője, hogy gyakorlatilag semmihez sem ért, csak nagy, kerek popsija van. És ezt nem is fél megmutatni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való