KERESÉS search-close

Gyermekmentő

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gyermekmentő"

Hogyan nyaralnak Kerekes Józsefék?

Egy magyar fejlesztésű gyermekmentő autó segíti a Mentőszolgálat munkáját, a fejlesztővel beszélgetünk. Kerekes Józsefék nyaralásán mindig történik valami, erről mesél majd a Jászai Mari-díjas színész és szinkronszínész. De megpróbáljuk megfejteni a szép, zöld gyep titkát ebben a hőségben holnap reggel.

Gyermekmentő autó karácsonyra


szerző:
2014.12.13. 18:20
Gyermekmentő autó karácsonyra

Karácsonyra új gyermekmentő autót kapott a pécsi Szemem Fénye Alapítvány. Évente hatvanezer gyerek és családjuk életét könnyítik meg azzal, hogy a betegeket otthonukból kórházba, kezelésekre viszik.
 

Gyermekrák - Mi lesz a fel nem használt százmilliókkal?

Gyermekmentővel is jár, hatalmas villában él és hevesen védi az igazát. Miért éppen neki jut az adófizetők sok milliárdja?

Házon kívül 14-02-05


szerző:
2014.02.05. 23:50
Házon kívül 14-02-05

Házon kívül: Kicsoda Balogh István, és mi a titka, hogy évről évre az ő szervezete gyűjti össze a legtöbb 1 százalékos felajánlást? Aztán: Kereskedők, akik kikészültek a pénztárgép-mizériától. És: A budai villa és a nem fizető albérlő. Mit tehet az özvegyen maradt háromgyerekes anya, hogy bejusson a házába, és megkapja a neki járó pénzt?

Fókusz Plusz 12-07-07


szerző:
2012.07.07. 19:30
Fókusz Plusz 12-07-07

Fókusz Plusz: Babavárás pasiszemmel - Hogyan készül fel gyermeke születésére Király L. Norbi és hogyan élte át a 9 hónapot Németh Kristóf? Gyerekcsempész - Angyal Gyula megbízói édesanyák, akiktől elrabolták a gyereküket. Miért vállalta az életveszélyt a magándetektív?

Újabb rohamkocsi szolgál a kis életekért

Az ország legjobban felszerelt gyermekmentő rohamkocsiját indította el szombaton a 12 éves Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat.

Küldetésük gyermekéletet menteni

Miben más gyermekekért izgulni egy mentőautó belsejében? Csak az tudja ezt, aki nap, mint nap ezt teszi. Riporterünk egy egész műszakot töltött egy gyermekmentő fedélzetén.

Személyautóval erősítenek a balatoni mentők

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány kocsija gyorsabb, mint egy hagyományos mentő, és a felszereltsége is nagyobb.

A gyerekek 80 százalékának van rossz foga

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat egész nyáron, összesen tíz helyszínen végez ingyenes szűréseket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való