KERESÉS search-close

Gyebnár Csekka

45 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gyebnár Csekka"

Közös múltjukról meséltek a Barátok közt színésznői

Mérai Kata és Gyebnár Csekka az RTL Klub Reggeli műsorában nosztalgiáztak egy keveset.

Mérai Kata és Gyebnár Csekka közös múltja nem a Barátok köztben kezdődött

A két színésznő régről ismeri egymást és Kata szerint sem ő, sem Csekka nem egy gyenge eresztés. Vajon volt köztük valaha rivalizálás?

Gyebnár Csekka: „Nem leukémiáról van szó”

A Barátok közt színésznője őszintén mesélt az elmúlt két év nehézségeiről, fájdalmairól, és arról, mi is történt a párjával.

Gyebnár Csekka tisztázta, mi történt a párjával

A Barátok közt színésznője nehéz éven van túl, egy ideig úgy tűnt, a szerelmének súlyos betegsége van, már kemoterápiát akartak adni neki, de nem vállalták ezt a kezelést, végül kiderült, hogy jól döntöttek.

Gyebnár Csekka és férje életük egyik legnehezebb szakaszáról meséltek

Két évvel ezelőtt Csekka és férje félelmetes hírt kaptak az orvosuktól: a színésznő szerelménél leukémia gyanút állapítottak meg.

Gyebnár Csekka férjéért aggódik

A küzdelemről és a bizakodásról szólt 2018 a Barátok közt Novák Gizellájának. A színésznő férjénél súlyos, több orvos szerint gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak. Csekkát sokkolta a hír, de aztán úgy döntöttek, alternatív gyógymódokkal próbálkoznak

Sárközi Ákos és Rácz Jenő kíméletlenül osztották a tanácsokat

A két Michelin-csillagos séf főzés közben folyamatosan monitorozta a versenyzők munkáját, és nem egyszer közbe kellett szólniuk... Kemény tanácsokat osztogattak nekik.

Gyebnár Csekka úton-útfélen készül a versenyre

A Barátok közt színésznője semmiképp sem akarta félvállról venni a versenyt, pláne, hogy két Michelin-csillagos séf kóstolja majd az ételeiket.

Gyebnár Csekka


szerző:
2018.11.09. 07:00
Gyebnár Csekka

A Barátok közt színésznője semmiképp sem akarta félvállról venni a versenyt, pláne, hogy két Michelin-csillagos séf kóstolja majd az ételeiket.

Fegyencnek állt a Barátok közt színésznője

Hat évvel ezelőtt mutattuk be, hogy Gyebnár Csekka különleges mozgásformának hódol, méghozzá a fegyencedzésnek. Az erősítő módszernek volt köszönhető, hogy a Barátok közt sztárja újra boldogan hordhatta régi ruháit.

Lilu egy hátizsákkal vágott neki Indiának?

Az RTL Klub sikerműsorainak – Híradó, Keresem a családom!, X-Faktor, Barátok közt, Reggeli, Konyhafőnök – sztárjait kérdeztük arról, hogy idén mit terveznek a nyárra.

Csekka majdnem férjhez ment Las Vegasban?

A Mozipercek közben Csekkának beugrott, hogy egy izgalmas sztorit még elfelejtett elmesélni: mindenkit lesokkolt vele, hogy hiába nem annyira házasságpárti, Amerikában csak az időhiány miatt nem mondta ki a boldogító igent.

Daráló: van, ami még Palvin Barbinak sem áll jól?

Holdampf Lindával ma a rompereket, azaz a kezeslábasokat vettük górcső alá. Kiderült, hogy jól meg kell gondolni ezt a ruhadarabot, hiszen egy rosszabb fazon még a legszebb alakon is furcsán mutathat. A nagy darálások közepette persze egy hangosabb kibeszélés indult Annáék között.

Gyebnár Csekka egy életen át menyasszony szeretne lenni

A színésznő és szerelme nem igazán házasságpártiak, ráadásul Csekkában egy régi csalódás miatt is van egy kis házasság-ellenzés. Mióta együtt vannak, persze sok minden változott az életében: elmesélte, hogyan fejelte le az ajtófélfát, amikor párja megkérte a kezét.

Így fogyott le a Barátok közt Csekkája!

A Barátok közt színésznője az egészséges életmód híve, nagyon odafigyel, hogy mit fogyaszt. Anna azonnal tudni akarta, mi a titka, hogy ennyire jól néz ki. Persze, az életmódváltás mellett még az is kiderült: otthon magának termeszt zöldségeket, amiből még kóstolót is hozott.

20 éves a Barátok közt!


szerző:
2018.05.07. 07:27
20 éves a Barátok közt!

20 éves a Barátok közt! A legszebb pillanatokról, élményekről beszélünk az egyik legrégebbi szereplővel, Tihanyi Tóth Csabával és sorozatbeli feleségével, Gyebnár Csekkával! És hogy kik érkeztek "Novák Lacihoz"? Itt kiderül!

Ez volt a legpikánsabb Barátok közt forgatás!

Hét évvel ezelőtt egy pénteki epizódban egy igen pikáns jelenetet mutattak be a sorozat készítői, ugyanis Bokros Gizi egy erotikus tánccal hozta tűzbe Vili bácsit. A Fókusz pedig összehozta a szereplőket és párjaikat egy vacsorára, ahol mindenki elmondta véleményét a szexis jelenetről.

Kabát Peti a tenger hullámai közt lovagolt!

Bár szerencsére a zimankós mínuszok még nem érkeztek meg, a magyar sztárok már most úgy döntöttek, hogy inkább melegebb éghajlaton vészelik át a hideget. Lássuk, ki hol telel!

Story Extra 2017-07-11


szerző:
2017.07.11. 17:25
Íme a Barátok közt dögös dívái! Te kinek a stílusát választanád?

A híres sorozat gyönyörű hölgyeit nap mint nap megcsodálhatjuk a képernyőn. Gyorsan el is játszottunk a gondolattal, hogy kinek a ruháit és kiegészítőit hordanánk a legszívesebben. Töredelmesen bevalljuk, nem tudunk választani. Neked sikerül? Kinek a stílusa tetszik a legjobban?

A Barátok közt színésznője megmutatta párját!

Öt éve már annak, hogy Gyebnár Csekka a Reflektornak adott interjút. A Barátok közt népszerű Gizije igazi belevaló nő. Akárcsak az őt alakító színésznő, aki akkor már több mint két éve boldog párkapcsolatban élt. Csekka akkor úgy döntött, Reflektor nézőinek is bemutatta a párját.

Végre megszólalt a Barátok közt színésznője!

Hat éve már annak, hogy Gyebnár Csekka, a Barátok közt színésznője meghívást kapott a Fél Kettő című műsorba. A Mátyás király tér Gizije őszintén mesélt arról, hogy egyébként hivatásos grafológus is. Az is kiderült, Csekka mit gondol őszintén a barátságról, családról, hűségről.

Életigazságok Barátok közt


szerző:
2016.08.06. 11:00
Életigazságok Barátok közt

A sorozat sztárjainak is szükségük van a motivációra. Most elárulták, mivel tartják magukban a lelket.
 

Így motiválnak a Barátok közt sztárjai

Ha egy kis lelkesítésre vágysz, most megkaphatod. Méghozzá az RTL Klub nagysikerű sorozatának szereplőitől!

Komoly dologra vállalkozik Laci és Gizi

Tihanyi Tóth Csaba és Gyebnár Csekka a sorozat 8000. epizódjának ünneplése közben árulta el, mi vár Lacira és Gizire a következő részekben.

Novák Laci és Gizi élete fenekestől felfordul

Azt már biztosan tudjuk, hogy a házaspár valamire készül. De vajon mi lesz a végeredmény? Talán az évek óta tartó küzdelem hamarosan véget ér? Hamarosan kiderül…

Így telt a nyári szünet Barátok közt!

Újra forognak a kamerák a Mátyás király téren. De mielőtt tovább futnának a szálák, biztosan mindenki kíváncsi, hogy mivel töltötték szabadidejüket kedvenc sztárjaink. Íme!

Így telt a nyári szünet Barátok közt!

Újra forognak a kamerák a Mátyás király téren. De mielőtt tovább futnának a szálak, biztosan mindenki kíváncsi, hogy mivel töltötték szabadidejüket kedvenc sztárjaink. Íme!

Titkokat fecsegtek ki a Barátok közt sztárjai!

Meddig titok a titok? Természetesen, ha minél kevesebben tudják. Jól megizzasztottuk a Barátok közt sztárjait, mert megkértük őket, hogy mondják el egy titkukat!

Meglepetéssel készültünk – Boldog anyák napját!

A Barátok közt szereplői összefogtak, és nagy titokban készítettek egy kedves kis köszöntőt az anyukák számára, amit nektek is megmutatunk.

Boldog anyák napját kívánunk!

Ezzel a kedves köszöntéssel szeretnénk nagyon boldog anyák napját kívánni!

Barátok közt: „Boldog Anyák napját”

Végre elérkezett az év egyik legszebb napja. A szeretetteli ünnep alkalmából mi is készültünk egy kis meglepetéssel.

Gizi most tényleg nagy bajba került!

A véletlennek köszönhető, hogy Zsófival, és a babával nem történt nagy baj! A szerencse most Gizi mellé állt, pedig akár tragédiával is végződhetett volna az alkoholproblémából fakadó tehetetlensége. De mi is történt valójában?

Rendhagyó esküvő a Barátok köztben!

Egy póniló is szerepet kap a Barátok közt hétfői részében, amelyben Gizi és Laci egy rendhagyó, latin esküvőben találják magukat, amit a barátaik szerveztek nekik. A készítőknek komoly fejtörést okozott, miként oldják meg a forgatást az idomított állattal. Fehér István riportja.

Reflektor 12-09-20


szerző:
2012.09.21. 01:35
Reflektor 12-09-20

Reflektor: Nagy Sanyi zarándokúton járt. Gyebnár Csekka fegyencnek állt.

Reggeli - Csak csajok 12-06-29

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-05-24

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Ő Gyebnár Csekka szerelme!


szerző:
2012.04.11. 07:30
Ő Gyebnár Csekka szerelme!

A Barátok közt népszerű Gizije igazi belevaló nő. Akárcsak az őt alakító színésznő, aki már több mint két éve boldog párkapcsolatban él. Csekka most a Reflektor nézőinek is bemutatta a párját.

Reflektor 12-04-10


szerző:
2012.04.10. 23:50
Reflektor 12-04-10

Reflektor: Gyebnár Csekka bemutatja a párját. Szabó Győző megint kisütött valamit. Lindsay Lohan börtönbe kerül?

Reggeli - Csak csajok 11-12-05

Reggeli - Csak csajok: A hétfő Reggeli Csak csajokban Gyebnár Csekka elárulta különös hobbiját, körbejártuk a tartásdíjjal kapcsolatos kérdéseket, sőt: a Mikulás létezéséről is lerántottuk a leplet.

Csak csajok 11-09-30


szerző:
2011.09.30. 09:05
Csak csajok 11-09-30

Extrém szépségápolással és egy nők számára igazán extrém sporttal, a női jégkoronggal ismerkedtünk meg a pénteki Csak csajokban.

Fél Kettő 11-02-03


szerző:
2011.02.03. 14:20
Fél Kettő 11-02-03

Fél Kettő: Szív 3D-ben - Kevesebb halálos infarktust várnak az orvosok egy új CT berendezéstől. „Vegák” – Milyen érvek szólnak a vegetáriánus konyha mellett, vendégünk volt Sütő Enikő. Véletlenek sorozata – Nevét is egy szerepéről kapta a grafológusként végzett színésznő, Gyebnár Csekka.

Vidéken ünnepelnek a Barátok közt sztárjai

A sorozat lányai sütivel lepték meg kollégáikat, de a saját készítésű ajándék Szabó Kitti családjánál is értékesebb.

Pikáns darabban szerepel a Barátok közt sztárja

Gyebnár Csekka igazán sokat köszönhet a színitársulatnak, amelynek tagja.

Reggeli 10-06-23


szerző:
2010.06.23. 08:41
Reggeli 10-06-23

Csak itt, csak most, csak Önöknek: Kiszel Tünde és 2010-es bikini-kollekciója; és itt volt Karda Bea is, aki nálunk mutatta be először szerelmét, Lászlót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való