KERESÉS search-close

Gyöngyi

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gyöngyi"

Gyöngyi Tamarának: „Máris feladtad az elveidet?”

Tamara lehetőséget kapott egy nagyköltségvetésű esküvő megszervezésére, édesanyjának azonban nem tetszett az ötlet…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gyöngyi másnaposan hányt le egy esküvői ruhát

Tamara és Gyöngyi remek lehetőséget kaptak, hogy bizonyítsanak esküvői tanácsadóként, Gyöngyi azonban a leglényegesebb pillanatban lett rosszul…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Gábor feladta a leckét a hazatérő Kristófnak

Joe nem tudta kiverni a fejéből Gingert. Tamara aggódni kezdett édesanyjáért. Lili Karesszal és Milánnal töltötte a napot. Gábor meglátogatta a hazaérkező Kristófot.

Bécy számára rosszul sült el a Gyöngyinek szánt szakítós randi

Miután Lali kikotyogta, hogy Bécy szakítani akar Gyöngyivel, a nő bosszút állt mindkettőjükön…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci Bencének: „Szakítasz Orsival, vagy leugrom a tetőről…”

Bence és Orsi Marci után kutattak. Lali Bécy-től kért munkát. Dani és Lili útjai újra és újra keresztezték egymást.

Tamara intim helyzetben kapta rajta Bécy-t és Gyöngyit

Tamara és Joe éppen közös pásztorórájukat töltötték el Gyöngyi hétvégi házában, amikor megjelent a nő és új szeretője, Bécy…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó hazardírozása életveszélybe sodorta a fiait

Lili megpróbálta lebuktatni Xéniát. Tamara és Joe rajtakapták Bécy-t és az új szeretőjét. Teó veszélybe sodorta a fiait.

Joe-nak sikerült kibékítenie Tamarát és Gyöngyit

Miután Tamara szívességet kért Joe-tól, a férfi átlátott a szitán, és más megközelítésből segített volt párjának.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara Gyöngyinek: „Fogadd el végre, hogy Teót szeretem!”

Tamara boldogan újságolta el mindenkinek, hogy Teóval gyermeket szeretnének. A hír hallatán azonban nem voltak túl boldogok a barátai, hát még az édesanyja, Gyöngyi.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó Gyöngyinek: „Sajnálom, hogy megúszta egy infarktussal…”

Amikor Teó meglátogatta Gyöngyit, hogy bocsánatot kérjen tőle, az események nem várt fordulatot vettek.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Borinak Anna miatt kell elköltöznie a Bécy-házból?

Teó megpróbált kibékülni Gyöngyivel. Bori szembesült Anna visszaköltözésével. Tamásék megmenekültek.

Tamara: „Hol volt Teó, mikor szükségem volt rá?”

Tamarát sokkolta, amikor reggel megtudta, hogy Gyöngyi Teó miatt kapott szívrohamot. Súlyos szemrehányásokkal illette a barátját, mivel nem tudta megbocsátani neki, amit az anyjával tett. Amikor azonban maga is megtapasztalta, hogy az anyja és a barátai milyen mértékben támadják Teót, ő is rettenetesen felháborodott.

Gyöngyi szívrohamot kapott, miután Teó kiosztotta Őt

Miután Gyöngyi és Tamara összevesztek Teó viselkedése miatt, a férfi úgy döntött, beolvas párja édesanyjának. Ezért Teó elment Gyöngyihez és keményen kiosztotta, miután azonban elsétált a nőtől, Gyöngyi szívrohamot kapott.

Tamara kidobta az édesanyját a fodrászatból

Tamara kellemetlen helyzetbe került, mert miután bezárták a bárt, hagyta, hogy Teó rábeszélje, essenek egymásnak a nyílt utcán, mire a rendőrség azonnal le is kapcsolta kettejüket. Bár Teó ezt később vicces történetként mesélte, Tami elszégyellte magát, főleg, amikor édesanyja és Joe fülébe is eljutott az incidens híre.

Tamarát örömlánynak nézték a rendőrök

Tamarát és Teót kényes helyzetben kapták el a rendőrök. Bence képtelen volt kordában tartani Orsi iránti érzéseit.

Az X-Faktorban ismertté vált Gyöngyi néni újra képernyőn!

Ezúttal az Anikó Show-ban csillogtatta meg énektudását Gyöngyike, akiért az X-Faktorban való szereplése óta epekednek a férfi rajongók!

Eredményhirdetés: Vivcsi és Gyöngyi vs. Quan és Vera

Vajon melyik étel ízlett jobban Pierre-nek? A tavaszi tekercs rizstésztával, szósszal vagy pedig a töltött kelkáposzta hagymamártással és hercegnőburgonyával? A tét 200 ezer forint! Most kiderül, ki viszi haza ezt az összeget.

Töltött kelkáposzta hagymamártással és hercegnőburgonyával

Pierre hercegnőburgonya helyett egy szétcsapatott burgonyapürét kapott, aminek az íze és az állaga sem lett az igazi. A töltött kelkáposzta és a hagymamártás hagyott némi kivetnivalót maga után, összességében viszont az ételnek csak a 28%-a készült el.

Vivcsi egy kis ragasztóval spékelte meg az ételét

Vivi répapucolása közben Quan megjegyezte, hogy a lány milyen ügyesen bánik a répával. Később Bence figyelmeztette Gyöngyiéket, hogy a serpenyő aljáról bele fog folyni a ragasztó az ételbe, de már késő volt.

Bence vietnámiul szurkolt Vivcsinek

Miután Bence megtudta Quantól, hogyan kell vietnámiul szurkolni, egyből hasznosította a nyelvi gyorstalpalót, és az ideges Vivcsit több nyelven biztatta.

Bence KRESZ teszttel készült Vivcsiéknek

Mivel Vivcsi és Gyöngyi jogosítványra gyűjtenek, Bence rögtönzött KRESZ tesztnek vetette alá a családot. A villámtanfolyam után a műsorvezető arra a következtetésre jutott, hogy jobb, ha Viviék már most a pótvizsgára kezdenek gyűjteni.

Vivcsi „ellátáson” volt Bencénél

Vivcsi a zöldségeken kívül az ujját is lereszelte, ezért Dr. Istenes ismét rendelt, és ellátta a lány sebét. Gyöngyit persze cseppet sem érdekelte lánya sérülése, őt egyetlen dolog hajtotta: hogy az étel időben elkészüljön!

Dávid aggódott Vivcsi testi épségéért

Gyöngyi finoman szólva is hangosan dirigált lányának, a Csepregi család pedig aggódni kezdett Vivcsuért, nehogy baja essen.

Currys tojással töltött göngyölt rántott csirkemell paszternák pürével, tzatziki salátával

A paszternák állaga olyan volt, akár egy rántottáé. A tzatziki saláta inkább hasonlított egy ecetes uborkalevesre, a hús pedig a tojás nélkül jobban ízlett volna Pierre-nek.

Vivit nagyon idegesítette Gyöngyi jajveszékelése

Gyöngyi a főzés közben többször is hangos szóval illette Vivit és főzési technikáját. A lány egy darabig jól tűrte, aztán elszakadt nála is a cérna, és bevallotta anyukájának, hogy iszonyúan idegesíti a hangos instruálása.

Bence megirigyelte Gyöngyi hosszú kezeit

A pánikgomb megnyomása után Gyöngyi berohant a konyhába, és elkezdte pótolni a hiányzó alapanyagokat. Miközben az anyuka arra koncentrált, hogy megtalálja a fokhagymát, Bence megjegyezte, hogy milyen hosszú kezei vannak.

Gyöngyi Vivcsinek:  „Én vagyok a góré”

Vivcsi többször is szembement Gyöngyi akaratával, de az anyuka határozottan kijelentette, hogy most az van, amit ő mond, ugyanis ő a főnök!

Hortobágyi húsos palacsinta

Az egyből feltűnt Pierre-nek, hogy a palacsinták nagyon vastagra sikerültek, a töltelék viszont kellemes lett, az aprócska húsdarabok pedig kifejezetten elnyerték ítészünk tetszését.

Gyöngyi Vivcsinek: „Lökd el Bencét”

Bence elállta Vivcsi útját, mire Gyöngyi határozottan arra kérte a lányt, hogy lökje el a műsorvezetőt, majd megjegyezte, hogy tényleg olyan, mintha otthon főzőcskéznének.

Vivcsi minden porcikáját órákig kényezteti a fürdőszobában

Kiderült, hogy Vivi rengeteg időt tölt a fürdőszobában, és nem csak a hajával foglalkozik sokat, de Gyöngyi szerint minden egyes porcikáját órákig kényezteti.

Vivcsi paplan vastagságú palacsintát sütött

Bence megjegyezte, hogy a palacsinta tésztája elég vastagra és keményre sikerült, és inkább hasonlít egy paplanra.

Pásztor Tibor először mutatja meg kedvesét

A Barátok közt Schneider Róbertjét alakító színész tavaly szeptemberben egy közös munka kapcsán ismerkedett meg a párjával, Gyöngyivel, akivel pár hónap eltelte után össze is költöztek, sőt már a családlapítást tervezgetik

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való