KERESÉS search-close

Guszti

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Guszti"

Fogadd örökbe Gusztit!


szerző:
2019.05.13. 08:18
Fogadd örökbe Gusztit!

A közepesnél kisebb (12-14 kg-os) kutyát hamarosan megszépítik és olyan gazdit keresnek neki, aki lakásában tartaná őt, vagy kertes házába fogadná, szabad bejárással a lakásba.

Milán romantikus gesztusa majdnem lebuktatta őt Ayse testvérei előtt

Milán megpróbált levélben üzenni szerelmének, de Ayse anyja elfelejtette odaadni az üzenetet lányának. Mivel a levéllel lebukhatnának, Milán Karesszel és Gusztival megpróbálta visszaszerezni azt. Hakan és Fatih után mentek a török fürdőbe, hogy kicsempésszék a levelet.

Karesz Milánnak: „Szánalmas vagy, nincs mit megbeszéljünk…”

Milán és Ayse mozizni mentek, ami miatt a fiú lemondta a Kareszékkal megbeszélt leltározást. Karesz és Guszti azonban váratlanul megjelentek a moziban, Milán pedig lebukott, és magára haragította barátait.

Karesz elrabolta Milánt, hogy végre észhez térítse

Milán úgy döntött tovább küzd Ayse-ért, és felkereste a lányt, hogy egy meglepetés előadással újra elnyerje a szívét. Később újra felkereste a lányt, de ekkor felbukkantak a lány erőszakos testvérei. Ayse megrémült, hogy agyonverik Milánt, és úgy próbálta megmenteni, hogy látványosan durván visszautasította a fiút, hogy a testvéreinek ne legyen oka bántani őt. Milán ettől totálisan kikészült, este pedig Guszti és Karesz próbáltak lelket önteni belé.

Új otthonba költöztek Laky Zsuzsiék!

A Reggeliben Laky Zsuzsi és kislánya, Luca vendégeskedett. Zsuzsiék nemrég elköltöztek férje, Dietz Guszti legénylakásából egy közös otthonba, így az utóbbi időben a felújítás kötötte le a szabadidejüket.

Guszti veszélybe sodorná Milán és Ayse kapcsolatát?

Amikor Milán reggel szerelmesen elhagyta a lakóhajót Aysével, egyenesen Gusztiba szaladtak bele. Guszti nagyon dühös volt, mert Milán eltitkolta előle az újdonsült kapcsolatát. Amikor Guszti később felbukkant a dönerezőben és Nihat előtt jelenetet rendezett, Milán attól félt, hogy Guszti kiszolgáltatta őt, és lebuktatta Ayse kettős életét.

Vajon Szofi képes lesz még visszaszerezni Tamást?

Joe reklámvideót készített Lalival. Guszti kiakadt Milánékra. Szofi meglepő helyről kapott segítséget.

Guszti lemondott Milán barátságáról

Milán reggel elhatározta, hogy megszerzi a kisegítői állást Ayseék éttermében, de a terve csődöt mondott, mert Ayse apja elhajtotta őt. Nehezen, de végül megszerezte az állást, de hiába, mert mint kiderült Ayse elutazik egy hétre. Mikor aztán este Guszti is durván rátámadt, mert úgy érezte, hogy Milán hátba támadta, Karesz figyelmeztette, hogy talán nem kellene kockára tennie a Gusztival való barátságát egy nő miatt.

Szintet lép Piros és Guszti kapcsolata?

Most, hogy a lány és Kornél eltávolodott egymástól, Guszti úgy érzi, eljött az ő ideje. Nem is habozott sokáig, inkább gyorsan a tettek mezejére lépett.

Guszti döntött, hogy Béla vagy az Erdész család oldalára áll

Angéla a lovászfiú segítségét kérte, hogy nyomozhasson édesapja és Béla után. A srác két tűz közé került, de végül meg kellett hoznia a döntést.

A teljes adásért kattints IDE!

Piros faképnél hagyta Kornélt

Épp mire tisztázhatták volna a félreértéseket, addigra Piros tudomást szerzett a babáról, és úgy döntött, Gusztival vigasztalódik az este. Kornél pont ezt a pillanatot választotta, hogy beszéljen a lánnyal, ám hiába...

A teljes adásért kattints IDE!

Roland mélypontra ért és felmondott Bécy-nél

Roland felmondott. Gábor újra megbántotta Joe-t. Milán és Guszti a verseny utolsó feladatához értek.

Roland megverte a klub egyik vendégét

Roland tovább szenvedett Bori megtámadásától. Guszti átverte Milánt. Evi rájött, hogy mit is tett.

Ayse miatt érhet véget Milán és Guszti barátsága?

Reggel Milán motiváltnak érezte magát, eldöntötte, hogy ő nyeri a mai kihívást. Ayse közölte a fiúkkal, hogy nagyon szeretne egy olyan rókafarkat, ami egy rocker motorján van. Milánnak az élete kockáztatásával végül valóban sikerült megszereznie a rókafarkat. Amikor Milán büszkén megmutatta Gusztinak a zsákmányt, aki korábban már gyáván feladta a küzdelmet, Guszti egy csúnya trükkel ellopta azt Milántól, mire Ayse őt nevezte meg győztesnek. A dühös Milán bosszút esküdött barátja ellen.

Milán női ruhában zsonglőrködött Ayse számáért!

Miután Milánék újra felkeresték Ayset a teázóban, a lány megjelent a hajón, és egy pikáns kihívás elé állította két hódolóját. Milán először meghátrált, de mikor Guszti kiállta a próbát, ő sem akart beégni, és teljesítette a feladatot. Végül Ayse döntetlent hirdetett ki, ami nem tetszett a fiúknak.

Borit késes támadók fenyegették meg

Rolandot és Borit támadás érte. Evelin hazudott Daninak. Milán és Guszti újabb kihívást kapnak.

Milán és Guszti megcsókolták egymást Ayse kedvéért?

Orsi sokkot kap, mivel Marci elakarta küldeni az apjának azt a videót, amit a tegnapi bulin vettek fel. Teó elakarta küldeni a videót Tamarának, hogy így tegyen szert előnyre a lánynál. Orsi elcsórta a mobilt, hogy tönkre tegye, Joe azonban visszatartotta Orsit, és felszólította, hogy adja vissza. Orsi szót fogadott, majd megkérte Marcit, hogy törölje a videót a barátságuk kedvéért. Végül sikerült megpuhítania Marcit, ennek következménye viszont az volt, hogy a fiú összetűzésbe került az apjával.

Teó Marci felvételével járatná le Joe-t?

Szofi bevallotta az igazat Tivadarnak is. Marci leakarta járatni Joe-t. Guszti és Milán Ayse telefonszámáért versenyeztek.

Heti szőrös: Guszti egy szerető gazdira vár!

Majdnem minden héten megpróbálunk örökbe adni egy kedves kiskutyust, hogy segítsük a Vigyél haza! Alapítvány munkáját. A mai nap is érkezett hozzánk egy szőrgombóc. Ő Guszti.

Újabb barátot tiltottak el Kareszéktól

Kiderült, hogy Gusztit eltiltották Karesztól és Milántól, a fiúk azonban nem akarták annyiban hagyni a helyzetet, ezért elmentek barátjuk szüleihez. A szülőknél aztán csak még rosszabb színben sikerült feltüntetniük magukat, és kidobták őket a házból. Este azonban legnagyobb meglepetésükre megjelent Guszti, aki úgy döntött odaköltözik a lakóhajóra barátaihoz.

Teó: „Soha nem tudtam, hogy kell jó apának lenni…”

Teó összeomlott. Gusztit eltiltották a fiúktól. Bori és Roland szexbalesetet szenvedtek.

Karesz és Milán malacot loptak!

Karesz és Milán elloptak egy malacot Gusztiéktól, mivel azt gondolták, hogy levágásra ítélték a disznót. Guszti azonban megjelent a fiúknál, és ők kénytelenek voltak visszaadni az állatot, amiről ráadásul kiderült, hogy nem levágják majd, hanem ajándékba adják Guszti unokahúgának.

Tamara nyomozni kezdett Teó után!

Tamara nyomozni kezdett Teó után. Lili féltette újdonsült kapcsolatát. Milán és Karesz új barátot találtak.

Karesz és Milán csajozni tanították Gusztit

Karesz és Milán megismerték Gusztit, Endre unokatestvérét, aki el volt tiltva a két sráctól ezért ők hazudtak a kilétükről hogy beszélgessenek Gusztival. A fiúról kiderült, hogy szerelmi bánata van, Karesz és Milán pedig úgy döntöttek, kisegítik őt.

Dáridó Lajcsival 10-08-01

A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Bódi Margót tenyerükön hordozták az egyiptomiak

Az asszony azt füllentette, hogy édesapja kairói, a helyiek pedig ettől kezdve imádták őt.

Csak csajok 10-06-24


szerző:
2010.06.24. 10:08
Csak csajok 10-06-24

Ezen a héten tartjuk a férjek főzőversenyét, aminek csütörtökön lesz az utolsó versenynapja. A végére egy nagy durranással készültünk, hiszen Bódi Guszti életében először főzött.

Bódi Margó beoson az edzésre


szerző:
2010.04.30. 09:01
Bódi Margó beoson az edzésre

Az énekesnő beleszeretett az aerobicba, de a ruházat miatt van egy kis gondja a mozgással.

Reggeli 10-03-24


szerző:
2010.03.24. 08:37
Bódi Gusztiért thai lány rajongott

A zenész feleségével egy hónapig pihent Thaiföldön, ahol Gusztiba beleszeretett egy helyi szépség.

Reggeli 10-02-09


szerző:
2010.02.09. 08:01

Lajcsi újra tanult trombitálni


szerző:
2009.12.11. 09:11
Lajcsi újra tanult trombitálni

A zenész minden kedden pasinapot tart, ilyenkor előkerül kedvenc hangszere is.

Bódi Guszti újra színpadra lép!

A zenész szívinfarktusa után munkába áll, nem titkolja, hogy ennek köze van a pénzhez is.

Bódi Guszti issza Margó minden szavát

Infarktusa után Guszti változtatni akar az életén, az orvos minden egyes utasítását betartja.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való