KERESÉS search-close

Gubik Ági

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gubik Ági"

Kulisszafotók – Így búcsúztak a Barátok közt sztárjai!

Csak semmi pánik, mindenki nyugodjon meg! Valóban elköszöntek egymástól a sorozat sztárjai, de csak egy hónapos különlétről van szó. Az elválást megelőző partiról pedig rendkívül izgalmas képeink vannak. A nézők viszont egész nyáron láthatják kedvenceiket a sorozatban.

Szabados Ági Szellővel nosztalgiázik

Szabados Ágnes, a Híradó műsorvezetője régi képet posztolt Facebook-oldalán. De vajon mit csinált 3 évvel ezelőtt Ági és Szellő István?

Krimi világ: a rejtélyek színházi birodalmába eredtünk

Agatha Christie, Váratlan vendég című krimijéből színpadi darab lesz. Ez nem is csoda, hiszen a bűnügyi történeket, bizony virágkorukat élik napjainkban. A Story Extra már az előkészületeket is nyomon követte, azt viszont, hogy ki a tettes, mi sem áruljuk el.

Story Extra 2016-02-01


szerző:
2016.02.01. 17:25
Minden mozdulatnak oka van a színpadon

Az Agatha Christie regények jellegzetessége, hogy minden részletre nagyon kell figyelni. Ugyanez érvényes akkor is, ha színpadra viszik egyik krimijét. A Barátok közt színésze, Gubik Ági most először játszik színpadon krimiben, és aki megnézi, minden mozdulatára figyeljen jól.

Gubík Ági elcsavarta Kerekes József fejét

A Barátok közt színésznője nem tagadja, el sem tudná képzelni, hogy a kollégájával, Kerekes Józseffel bármilyen viszonyba bonyolódjon a való életben, a színpadon ennek ellenére remekül kiegészítik egymást. A két színésszel legújabb darabjuk kapcsán beszélgettünk.

 

Reflektor 2015-11-17


szerző:
2015.11.18. 00:40
Reflektor 2015-11-17

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat négy szexi sztárja, Evelyn, Bori, Karola és Barbi egyáltalán nem jön zavarba, ha bikinire kell vetkőznie, hisz mindannyian tökéletes alakkal rendelkeznek. Gubík Ági elcsavarta Kerekes József fejét.

RTL-es díjazottak a Televíziós Újságírók Díjátadóján

Idén először ünnepélyes körülmények között adták át a Televíziós Újságírók Díját. A szakmédia által tavaly alapított elismerés célja, hogy kiemelje az igényes hazai televíziós teljesítményeket. A díjakat nyolc kategóriában osztották ki. Az elsőt Magyarország legnépszerűbb főzőműsora, A Konyhafőnök kapta. Az év Stand Up Comedy showja idén is a Showder Klub lett. A fiúk a gálán még az öltözékükből is viccet csináltak. Idén újdonságként a legjobb sorozatszínészeket is jutalmazták. A legjobb színésznőnek járó díjat ebben a kategóriában a Barátok közt Berényi Ágija, Gubík Ági kapta.

Közönségtalálkozz a Liza, a rókatündér szereplőivel!

Csütörtökön mutatják be a legújabb, egyedi hangulatú magyar vígjáték-őrületet, másnap pedig az alkotókkal találkozhatnak az érdeklődők.

Irány a moziba be: Dumapárbaj

Hadházi László és Kiss Ádám a TV képernyők után a mozivásznakat is meghódítják, túlsúlyos nővé maszkírozott Eszenyi Enikővel egyetemben.

Dumapárbaj - Hadházi László


szerző:
2015.01.18. 19:23
Dumapárbaj - Hadházi László

Kalmár Tamás karaktere megannyi sikert tudhat maga mögött, azonban egyszercsak beint neki az élet: a magánélete és a karriere is összeonlik. Hadházi László Tamás megpróbáltatásairól és céljairól mesélt.

Dumapárbaj - Gubik Ági


szerző:
2015.01.18. 19:19
Dumapárbaj - Gubik Ági

Egy szárnyaló férfi karrier mögött mindig ott áll egy nő is, így van ez a Dumapárbaj Tamásával (Hadházi) is, akinek az élettársát Gubik Ági játssza a filmben. A két karakter kapcsoaltáról és kettejük dinamikájáról mesélt a színésznő.

Gubik Ági a Mátyás király téren!

Új szereplőt ismerhettek meg a Barátok közt nézői. A Berényi Ágnest alakító színésznőt a forgatásokról kérdeztük, valamint arról, miként tudja összeegyeztetni a családot a munkával.

Nejem, nőm, csajom


szerző:
2014.07.13. 00:00

Nejem, nőm, csajom


szerző:
2014.07.13. 00:00
Nejem, nőm, csajom

Nejem, nőm, csajom: Helgának (Schell Judit), a sztár-műsorvezetőnek egyre gyanúsabb, hogy sármos szerelme nem engedi át a hálószoba küszöbén. Szilvi (Lovas Rozi), a holtomiglan-holtodiglan kimondására vágyó fiatal nő egy különös parti kellős közepén találja magát jövendőbelijével. Vera (Gubik Ági) nem szeretne választ adni férjének a nagy kérdésre: vajon kire ütött ez a gyerek? Flóra (Tompos Kátya) pedig nyomozni kezd hittantanár férje után. Négy nő különböző élethelyzetben, de hasonló problémákkal.

Reggeli - Csak csajok 12-12-21

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való