KERESÉS search-close

Grumpy Cat

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Grumpy Cat"

Alig hunyt el Grumpy Cat, máris itt vannak a trónkövetelők!

Májusban pusztult el Grumpy Cat, a híresen morcos macska, akinek a mai napig több millió követője van. Bár halálhírét szomorúan fogadták a rajongók, máris itt vannak a méltó utódjai, akik már túl is szárnyalták elődjüket.

ZSÉMBES MACSKA: Az internet első igazi állat sztárja

Mogorva belenyugvással tűri Grumpy Cat, azaz a zsémbes macska az őt kísérő médiafelhajtást. Mindenki vele akart fotózkodni 2014-ben a Music Television filmes díjkiosztóján. Az eredetileg "Tartármártás" - névre hallgató házi kedvenc már akkor világhírű volt. Ő volt az első állat, amely sztárrá vált az interneten.

Szőrös kedvencek, akik híresebbek a sztároknál!

A világ legnépszerűbb macskája mellett nekünk is megvannak a magunk internetes állatsztárjaink, akik kreatív, őket imádó és menedzselő gazdájuk nélkül persze sehol sem lennének. Legfeljebb a szomszédok szórakoznának, vagy bosszankodnának rajtuk vagy miattuk.

A világháló négylábú hírességei

A világháló legnépszerűbb kisállatai, amivel gazdáik is egészen pontosan tisztában vannak. Nem véletlen, hogy menedzselésükre sok időt és persze kreativitást fordítanak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való