KERESÉS search-close

Gizi

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gizi"

Gyebnár Csekka férjéért aggódik

A küzdelemről és a bizakodásról szólt 2018 a Barátok közt Novák Gizellájának. A színésznő férjénél súlyos, több orvos szerint gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak. Csekkát sokkolta a hír, de aztán úgy döntöttek, alternatív gyógymódokkal próbálkoznak

Gizi, aki Géza volt


2018.10.02. 17:34
Gizi, aki Géza volt

Gizi azzal a nem mindennapi ténnyel, hogy Gézának anyakönyvezték 14 éves korában, az első személyi igazolvány elkészítésekor szembesült, ám annyira viccesnek találta mindezt, hogy eszébe sem jutott helyrehozni a bakit. Egészen addig, ameddig 18 éves korában behívták katonának.

Amíg Helga főzőcskézett, Bence felhívta Fluort

Amíg Helga feltette melegedni az olajat, Bence felhívta Fluort Facetime-on. Bár Bence kihangosította a telefont, Helga nem nagyon foglalkozott a műsorvezetővel, ráadásul Fluor Tomi sem vette fel neki a telefont.

Gizi:

Helga nagyon izgult, de úgy érzi, jól sikerült az étel. Gizi még a főzés után is remegett az idegtől, de elégedettek a végeredménnyel. Nagyon örülnek, hogy visszajöhettek a Hagyjál főzni!-be, és remélik, hogy nyerni fognak.

Istenes Bence lett Kondorosiék rizs felelőse

Helga feltette a rizst, Bence pedig nem akarta, hogy leégjen, ezért kicsit megkavarta. Zoli egyből meg is kérdezte tőle, hogy miért ő főzi a rizst, és kinevezte Bencét rizs felelősnek.

Bence szívesen látná Gizit kuktaként

Helga és Gizi azt találgatták, vajon hogyan készül Konczerék étele. Helga aztán megmagyarázta, hogy azért milánói, mert van benne gomba, Bence pedig megjegyezte nekik, hogy most nem Helgának, hanem Gizinek kellene főznie.

László és Gizi rájönnek, hogy nem akarnak megöregedni

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 22-i epizódjaiból!

Gizi ingája alapján a „lakás” nem tud dönteni Ágnes és Emília között

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2016. június 9-i epizódjaiból!

Lacinak sikerül tüzet csiholni az erdő közepén

Laci boldogan nekivágott élete nagy kalandjának, a zarándoklásnak. Úgy tűnik, először nem mérte fel a terepet, de meglepetésünkre ügyesen megoldotta a helyzetet. 

Karalábés csirkemell galuskával

Ez egy könnyű, kímélő étel. Van egy egész jó kis nokedli, és egy karalábés szósz, ami teljesen jól elkészült. Összességében egy korrekt étel, ami egy könnyű esti vacsorának megfelel.

A Hagyjál főzni! összehozza a családokat

Bence megjegyezte, hogy az ötödik főzésre Helga és Gizi milyen közel kerültek egymáshoz, így a Hagyjál főzni! nem csak főzni tanít meg, de a családtagokat is összekovácsolja.

Bence megmutatta Helgának, milyen a jó tészta

A Kondorosi család negyedszer is visszatért a konyhába, Bence pedig - szokásához híven - megpróbált segíteni Helgának, hogy legközelebb jobban teljesítsen.

Kondorosiék negédes stílusra váltottak

Kondorosiék a negyedik főzésre stílust váltottak, és a megszokott szigor helyett Gizi azt a taktikát választotta, hogy kedvesebben beszél lányával, hátha ettől Helga új erőre kap.

Helga tésztája

Az hagyján, hogy Helga tésztás vizében még hagymahéj is volt, de a tészta kőkemény maradt, ami evés helyett maximum kolompolásra volt használható.

Bence jó barátra lelt a piruló zöldségekben

Bence közelebbről is megnézte a sülésben lévő zöldségeket, és megtalálta az egyik jó barátját, egy feketére sült hagymaszeletet.

Istenes Bence hamarosan kiadja első szakácskönyvét?

Bence 1 perces főzőiskolával készült Kondorosiéknak, és hozzátette, hogy hamarosan megjelenik első könyve is, amit Helga otthon is tud majd tanulmányozni.

Gizi és Helga újra egymásnak feszültek

A kezdeti békesség ellenére Helga és Gizi a főzés végére újra egymásra förmedtek, Bence és Zolika pedig előre féltették Pierre-t, aki kénytelen volt megkóstolni Kondorosiék ételét.

Zolika Helgáról: „Durva marka van a lánynak!”

Zolika nem csak a krumplit, de Helgát is megkívánta, miközben ő a krumpli összetörésén fáradozott.

Gizi megdicsérte Helga tempóját

Helga nagyon gyorsan pucolta a krumplit, ezért Gizi végre szidalmazás helyett megdicsérte lányát, amin ő nagyon meglepődött.

Helga védőfelszerelést kapott Bencétől

Mivel az előző adásban Helga hatalmasat esett, Bence készült neki térvédővel, könyökvédővel és bukósisakkal, Zolika pedig bement a konyhába, és segített felöltöztetni a lányt.

Ez történt a 18. héten


szerző:
2016.05.06. 22:00
Ez történt a 18. héten

Miklós tervének egy újabb fázisa teljesül. Gizella és László komolyan összevesznek. Emília és Zsolt viszonya egyre személyesebbé válik. Alizék újabb problémával szembesülnek Bözsivel kapcsolatban. Bözsi többször is látja Vilmost Irmával beszélgetni, és féltékeny lesz. Péter veszélybe sodorja Mátét, amiért Attila súlyos döntést hoz. Felbukkan egy régi családtag, aki szembesül az elmúlt időszak sokkoló eseményeivel. Vajon mit tesz a történtek hatására? Júlia ismét nehéz választás elé kerül: a fia, vagy a szabadsága.

Előző rész (2016. április 21.)

Vajon összehozza Ottót és Lilit a közös színdarabpróba? Attila kétségbeesésében Miklóstól kér segítséget a cég megmentéséhez. Lászlóék bulit szerveznek, hogy felvidítsák Gizellát. Haller túszul ejti Nórát, Emíliát és Natasát. Vajon sikerül épségben megmenekülniük?

Bence megviccelte Kondorosiékat

Gizi és Helga kitalálni, vajon mi lapul a búra alatt. Az anyuka biztos volt benne, hogy ételük fő összetevője a csirke, majd Bence lerántotta a leplet, és kiderült, hogy rosszul tippeltek, ugyanis a fő összetevő a sárgarépa.

Istenes Bence puszival gyógyította Helga sebét

Gizi már a főzés elején sürgette lányát, aminek baleset lett az eredménye, ugyanis Helga már az első 2 percben elvágta kezét, de szerencsére ott volt Bence is, aki mindezt gyógypuszival orvosolta .

Helga hatalmasat vágódott a véghajrában

Az utolsó egy percben Helga mindent megtett, hogy valamit sikerüljön a tányérokra tenni. A nagy rohanás közepette el is esett, és saját elmondása szerint úgy nézett ki, mint akit lehánytak.

Kondorosi család


szerző:
2016.04.15. 20:30
Kondorosi család

Gizi és lánya Helga Vértesszőlősről érkeztek hozzánk. Gizi belevaló 3 gyermekes anyuka, és nem csak a konyhában érzi jól magát, hanem a motoron is. Rendszeresen főz, imádja az ázsiai konyhát. Helga az idejét a konyha helyett inkább egy közeli hippi farmon tölti, és a bundás kenyeret is csak az internet segítségével tudja elkészíteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való