KERESÉS search-close

Gina

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gina"

„A legnagyobb élményt az egész villalét adta”

A három finalista Gina, Soma és Vivi örülnek, hogy a játék alatt sok élménnyel gazdagodtak. Mindhárman imádták a cirkusz hetet, és boldogok, hogy megismerték a többi villalakót.

Vivien:

Vivien nem igazán tudta szavakba önteni, hogy mit érez a győztes Párbaja után, de azért megpróbálkozott vele...

Így bulizik a TOP4!

A ValóVilág powered by Big Brother utolsó Párbajának győztese Vivien lett. A még játékban maradt négy játékos, Gina, Vivi, Soma és Krisztián egy bulival ünnepelték meg azt, hogy ők lettek a TOP4!

Egy valaki számára hamarosan véget ér a verseny

Miután Vivi visszatért a Párbajról, megkezdődött a TOP4 bulija, azonban a villalakóknak hamar az arcukra fagyott a mosoly, ugyanis Anikó és Bence üzenete meglepte a még bent maradt négy játékost. 

Csak rajtad áll, kik lesznek a ValóVilág powered by Big Brother finalistái!

A ValóVilág powered by Big Brother utolsó Párbajának győztese Vivien lett, így már csak négyen vannak versenyben a rekordösszegű 36 millió forintos fődíjért.

A Kihívás után azonnal kialakult a Párbaj hangulat

Miután Dávid Vivire tette a kék kendőt, meg is kezdődött a harc kettejük között. Utána a villalakók csapatokra oszlottak és kezdődhetett a stratégiák kiépítése.

A lányok rákattantak Bélára?

Először Vivinek kerekedett ki a szeme, amikor megpillantotta Krisztián tesóját, utána a többiek Ginát kezdték el szivatni, hogy tetszik neki a srác. Meg is lett az eredménye: zavarbajött.

Mi hiányzik jobban: szeretet vagy répázás?

A villalakók már eléggé hiányolják a szexet: az élénk álmaikkal próbálják orvosolni ezt a problémát. Jött egy-két vallomás is: Vivi Zsoltival álmodott. De mit? És a végén kiszakadt belőlük: egy ölelés is elég lenne!

Dávidhoz vendég érkezett: a húga a nyakába ugrott!

Dávidhoz három nő áll a legközelebb: az édesanyja és a két húga. Dominika bátyja nyakába ugrott amikor megérkezett, és elmesélte neki, mennyire büszke rá mindenki odakint. Ráadásként még Vivit is rávette, hogy énekeljen.

Kit hívjon ki Dávid? Jöttek a tanácsok!

Dávid nagy döntés előtt áll: ki kell választania, kivel akar párbajozni. Nem maradt egyedül, a villalakók is elmondták neki, mit tennének a helyében.

A villalakók könnyes üzeneteket küldtek!

Mindegyik villalakó üzenhetett a szeretteinek Mikulás alkalmából, és nem maradtak el a cuki és érzelmes üzenetek. A legtöbben elérzékenyülve beszéltek a kamerába.

A villalakók mindent bevallottak a Mikulásnak?

A nagy várakozásnak még nagyobb meglepetés lett a vége: megérkezett a Krampusz, őt pedig a Télapó követte. Ezután mindenkinek vallani kellett: vajon virgácsot vagy csokit érdemeltek?

Jöhet a Mikulás: mindenki kikészítette a csizmáját

Mindenki nagyon izgatottan várta a Mikulást, ráadásul az is komoly dilemmát okozott, hogy hova is kellene tenni a cipőiket. Vivi persze inkább a mamuszát tette ki: több ajéndék fér bele (biztos, ami biztos).

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 7. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Dávid és Krisztián és válaszolt!

A villalakók dallal várták a Mikulást

A villalakók már nagyon várták, hogy megérkezzen hozzájuk a mikulás, ezért a krampusz vezetésével mikulás váró dalokat énekeltek.

Költsd el te is a 36 milliós főnyereményt!

A villalakóknak lehetősége nyílt, hogy egy webshopban költsék el a 36 milliós fődíjat. Most rajtad a sor, hogy eltapsold ezt a rengeteg pénzt.

Sikítás a végső hajrában

Már csak négyen vannak a ValóVilágban, akik elvihetik a harminchat milliós főnyereményt. A legutóbbi párbaj talán nem volt a legszorosabb, de minden bizonnyal most volt a legnagyobb a feszültség. Nem is csoda, hogy a nyertes Gina sikítási rekordot döntött mielőtt visszament.

 

Gina szuperképessége a hajpiszkálás

Gina sokat foglalkozik a külsejével, és nemcsak sminkeléssel tölti az idejét, de a haját is rengetegszer igazgatja.

A villalakók két jellel Dávidot küldték Párbajozni

Soma Krisztiánra tette a jelét, Krisztián Somára, Dávid Vivienre, Vivien pedig Dávidra, így mind a négyen egy-egy jellel gazdagodtak. Végül Gina szava döntött, ő pedig Dávidot küldte párbajozni.

Lássuk, kinek szurkolnak az ex-villalakók!

Az ex-villalakók, Lóri, Mici, Dina, Tivy, Zsófi, Viki, Ati, Evelin, Zsolti és Zseraldin üzentek a villalakóknak, és elmondták, kinek drukkolnak!

Lássuk, milyen konfliktusok szinesítették a villalétet

Gina úgy érzi, azért ment vissza a Villába, mert mindig felvállalta a véleményét. A múlthét elsősorban Gináról és Atiról szólt, de volt konfliktus bőven a Villában.

Dávid és Vivi Párbajra készülnek?

A TOP 5 bulija nemcsak a szórakozásról szólt, ugyanis Vivi és Dávid az esélyeiket latolgatták, és a következő Párbajról beszéltek, Gina és Krisztián pedig megpróbálták rendezni a nézeteltéréseiket.

Vivi és Soma különleges verset írtak Ginának

Gina támogatóinak, Somának és Vivinek egy dicsőítő, harci kedvet meghozó dicshimnuszt kellett írnia a párbajozni induló lánynak.

Dávidot nagyon megviselte Ati kiesése

A hetedik Párbajt Gina nyerte, így Dávid elvesztette villabeli legjobb barátját. A fiúban egy világ omlott össze, és már néhány órával Ati kiesése után egyedül érezte magát.

A támogatók verssel tüzelték fel a Párbajozókat!

Dávid és Krisztián harci indulót írtak Atinak, ráadásul a srácok még harci festést is készítettek. Vivien és Soma kettőse más oldalról közelítette meg a dolgot, és egy mókás verssel búcsúztak Ginától.

Atinak sok erőt adott a srácok támogatása

Ati megköszönte Dávidnak és Krisztiánnak a támogatásukat, és megígértette velük, hogyha visszajön a párbajról, buliznak egy hatalmasat. Gina Vivitől és Somától búcsúzott, és azt tanácsolta nekik, hogy maradjanak olyanok, amilyenek most.

 

 

Soma Vivinek:

A Párbaj reggelén Ati azt tervezgette, hogy mit csinál majd, amikor belép a stúdióba, Gina pedig elkezdett pakolászni. Eközben Vivi szokás szerint kissé rányomult Somára, a fiú pedig megpróbálta hárítani a támadásait.

 

Vivien a Villa Neil Armstrongja

Vivi lett a Villa gólkirálynője, a lány ajándéka pedig egy korona volt. A koronához természetesen koronázási ceremónia is dukál, így Soma és Gina szeme láttára Viviből gólkirálynő lett.

Még mindig kérdezhetsz a villalakóktól!

Csak úgy mint a VV hetedik szériájában, idén is faggathatod a ValóVilág powered by Big Brother játékosait. Ha van bármi, amit szeretnél megtudni róluk, vagy csak van valami, ami már régóta foglalkoztat, és amire csak ők tudják megadni a választ, akkor most eljött a Te időd!

Így ünnepelték a villalakók a TOP5-be jutást!

A vasárnapi Párbaj győztese Gina lett, így Ati távozott a Villából. A villalakók konfetti ágyúval ünnepelték a legjobb öt közé jutást, de ez csak a kezdet volt.

Vivi újra megcsillogtatta angoltudását

Vivi elmondta a többieknek, hogy azért vette visszafogottra a figurát, hogy kompenzálja a koronáját. A lány aztán elkezdett Krisztiánnak angolul hadoválni, aztán dalra is fakadtak.

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 5. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Gina és Vivi héliumos lufival bolondoztak

Miután Gina visszatért a Villába a Párbaj után, elkezdődött az ünneplés. A Párbaj győztes és Vivi azon kívül, hogy táncoltak, héliumos hangon énekelték Rihanna egyik legnagyobb slágerét.

Nem fogod elhinni, mi történt éjjel Vivivel!

Vivi annyira becsípett az esti buliban, hogy reggel még mindig úgy érezte, be van baszcsizva. A lány elmesélte Dávidnak, hogy mi történt vele éjjel, de a srácot nem hatotta meg Vivi története...

Kényszerzubbony került a két párbajozóra!

Ati és Gina kaptak egy-egy kényszerzubbonyt. A két párbajozót támogatóik segítették az alapvető dolgok végrehajtásában, Dávid pedig úgy érezte magát, mintha a bolondok házában lenne.

Soma elárulta, ki a legnagyobb riválisa!

Soma a nappaliban bóhockodott, sőt Gina kedvéért még kézen is állt. A srác aztán megmutatta Ginának és Vivinek, hogy ki a Villában a legnagyobb riválisa.

A kárszegre csipesz? Na, az aztán fájna

A csipesz-versenynek megvolt az utóélete is: a villalakók elmélkedtek, vajon mi fájna a legjobban, ha nekiállnának csipeszelni.

Soma:

Soma mindent megtett a női szívek nyugalmáért: látta, hogy Gina egy kicsit szomorkodott a sorverseny után, ezért a szaunában próbált meg egy kis lelket önteni a lányba.

Villa-kvíz: Gina és Ati kérdés-párbajoztak

Az utolsó feladatban eldőlt, ki nyeri a sorversenyt. Vivi tette fel a kérdéseket, Ginának és Atinak pedig válaszolniuk kellett, már ha tudták a választ. Mi az, hogy hedonista? Nehezen jött a megoldás.

Gina és Ati testét ellepték a csipeszek

A sorverseny második feladatában minél több csipeszt kellett a párbajozók testére rakniuk a csapatoknak. Gina a végén már a könnyeivel küszködött a fájdalomtól, azonban csak az egyikük győzhetett.

Vajon ki lett a Villa erő embere?

A párbajozóknak egy sorversenyben kellett összemérnie az erejüket: először a kitartás került elő, egy-egy ládát kellett kitartaniuk a fejük fölött. Atinak a fájdalmon túl a pisilhetnékjét is le kellett küzdenie.

A párbajozóknak sokkoló élményben volt részük

Ati és Gina nemcsak egy elő-Párbajt vívtak, de még egy sokkoló kütyüvel is izgalmasabbá tették az összecsapásukat. A kezdeti visítások után igazán egymásnak estek, Vivi pedig elaludt az unalomtól a nagy veszekedésben.

Vivi: „Steven Spielbergnek érzem magam”

Gina kampányfilmjéből Soma és Vivi óriási lendülettel vették ki a részüket: Soma forgatott, Vivi pedig rendezőként irányította Ginát. A kreativitás leállíthatatlanul szállt a levegőben.

Vivit mindenki ajándékkal lepte meg, egy valaki kivételével

Eljött Vivi névnapja, és mivel minden villatársa tudta, hogy ajándékokra vágyik, meglepetésekkel készültek neki. A boldogság hangos volt és cuki, azonban pont attól nem kapott semmit, aki most a legközelebb áll hozzá: Somától.

EXKLUZÍV: Ez történt a Playback Párbaj után a Villában!

Miután Ati és Gina eltolták produkcióikat, a Villában elszabadult a "pokol". Gina úgy táncolt, ahogy Atinak kellett Prodigy bőrébe bújva, Krisztián pedig megmutatta, hogyan kell táncolni a Maniac című számra.

A két párbajozónak megrázó élményben volt része

A két párbajozónak, Ginának és Atinak sokkoló élményben volt része. Kaptak egy pici eszközt, ami rázott, és a másik negatív tulajdonságait emlegetve kellett gratulálniuk egymásnak. További részletek a ma esti összefoglalóban, 22:00-tól!

Gina és Ati műveltségüket is összemérték

A párbajozók egy kvíz keretein belül műveltségüket is összemérhették. A kvíz vezetője Vivien volt,a ma esti összefoglalóban pedig kiderül, melyik villalakó bizonyult műveltebbnek. 

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 4. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Döntsd el, melyik volt a ValóVilág powered by Big Brother legjobb csókjelenete!

A tegnapi nappal elkezdtük a nagy adVVenti visszaszámlálást, már csak 8 nap, és kiderül, ki nyeri a ValóVilág powered by Big Brothert!

Ma este láthatod Ati és Gina Playback Párbaját!

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb televíziós formátuma, a Lip Sync Battle hazai kiadása december 2-től itthon is képernyőre kerül! Ma este nemcsak az RTL Spike mutatja be a Playback Párbajt, de a ValóVilág powered by Big Brother két párbajozója, Gina és Ati is összemérik az erejüket ebben a különleges műfajban!

Gina és Ati teljesen átalakultak!

A nézők szavazatai alapján Gina a Flashdance filmjének híres betétdalát adta elő, Ati pedig Prodigyvé alakult át. Az ma esti összefoglalóban a produkciókat hosszabban is láthatod majd!

Ti kérdeztetek: Íme a villalakók válaszai! - 3. felvonás

Újra lehetőségetek nyílt a ValóVilág powered by Big Brother játékosainak szegezni kérdéseiteket. Gina, Vivien, Soma, Ati, Dávid és Krisztián és válaszolt!

Dávid télből a nyárba utazott

Miközben Dávid teste csokiban úszott, újra elkezdte élvezni a nyár feelingjét. A fiú még egy limonádénak látszó "koktélt" is készített.

Pénteken Playback Párbaj a Villában!

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb televíziós formátuma, a Lip Sync Battle hazai kiadása december 2-től itthon is képernyőre kerül! Holnap nemcsak az RTL Spike mutatja be a Playback Párbajt, de a ValóVilág powered by Big Brother két párbajozója, Gina és Ati is összemérik az erejüket ebben a különleges műfajban!

Lóri tüllszoknyás kislányként tért vissza a Villába

Bár az adásból kimaradt, de nemcsak Zsófi, az ázsiai csoport, Erzsi néni és a Kretének voltak a Villában, de Lóri is, bár a srác szinte felismerhetetlen volt a parókában.

Vivi:

A villalakók folytatták a szexről való csevegést, szóba jött a nyalás, az anális szex, Vivi pedig váratlan vallomást tett.

Vivi elárulta, mi volt villabéli fura szexuális álma

Vivi elmondta, hogy az eddigi legfurább szexuális álmában Zsoltival reszelt, Dávid pedig az álmaiban éli ki szexuális vágyait, ugyanis nem vonzódik a benti lányokhoz. Krisz elmondta, hogy szexmániás, de szóba jött a szüzesség elvesztése is...

 

Soma nemcsak a korán kelés miatt akart villamester lenni!

A villalakók körbeültek, és elmondták, hogy Ati miért volt jó villamester. A játékosok már-már kikiáltották őt a legkorrektebb villamesternek, de ekkor úgy döntöttek, Somát választják meg az új villamesternek.

A nap témája, a puki-bizalom

A villalakók a púzásról kezdtek el beszélgetni. A fő szószóló Dávid és Krisztián volt, Soma viszont egy nagy bölcsességgel zárta a beszélgetést, miszerint a hangos fingnak nincsen szaga.

Zsófi visszatérése felborzolta a kedélyeket!

A Villában megállt az idő. A villalakóknak gongszóra meg kellett fagyniuk, és vendégek jöttek hozzájuk. Először a ValóVilág powered by Big Brother első kiesője, Zsófi, aki melltartóban és bugyiban libbent be a Villába, majd ázsiai turisták, akik fotózkodtak a játékosokkal.

Nézzük, mi történt a beauty héten!

A múlt hét tematikája a beauty hét volt. A villalakók nemcsak azzal szembesültek, hogy hány kilót szedtek fel, de egy extrém fotózáson is részt vehettek.

Soma Atit küldte harcba!

Mivel Gina és Ati ugyanannyi jelet kaptak a Kiválasztáson, a villamesteren, Somán volt a sor, hogy eldöntse: melyik villalakót küldi Párbajozni. Végül Soma Atit küldte harcba, így a vasárnapi Párbajon ő biztosan ott lesz!

Így jutott be Gina a TOP6-ba!

A villalakók közel három hónapot töltöttetek bent a Villában, mi pedig megmutatjuk, hogyan jutott el idáig Gina! A lány a kisfilmet látva elmondta, hogy bár nehezen fogadta be őt a társaság, állta a sarat!

Vivi bepöccent Gina kornyikálása miatt

Vivi az esti buliban kért egy szomorú számot, Gina azonban nyekeregni kezdett, Vivi pedig nagyon felhúzta magát. Végül az udvaron Vivi újra pityeregni kezdett, és Somáékat szórakoztatta a könnyekkel vegyített kornyikálásával.

Az esti buliban újra benépesült a Villa

Dávid győzelme után elkezdődött az esti buli, a villalakókhoz pedig különleges vendégek "érkeztek": a villalakókat ábrázoló papír figurák. Vivi büszke volt magára és papírmására, és nagyon megnyugodott, amikor rájött, hogy ő könnyebb, mint az igazi Vivi.

Vivi, a legstresszesebb villalakó újra akcióban!

Miközben Vivi pakolta Zsolti cuccait, Soma újra akcióba kezdett, és poénkodással próbálta oldani a feszültséget. A srác rosszkor szólalt meg, ugyanis Vivi nagyon feszült volt a közelgő Párbaj miatt. Később Zsolti beszélt a lánnyal, és megígértette vele, hogyha kiesik, akkor sem törik össze!

 

Vivi megerőszakolta a farmerját

A beauty hét sok kérdés végére tett pontot, kiderült ugyanis, hogy nem a ruhák mennek össze a mosodában, egyszerűen a villalakók kihízták ruháikat. Vivinek most épp egy farmernadrággal gyűlt meg a baja, de hála Gina együttműködésének, a nadrág végül felkerült Vivire.

A párbajozókból eladható termékek lettek!

A párbajozók elcsendesedtek, a feladat most a többieknél volt: el kellett mondaniuk, miért nem érdemes a VV-árukat megvenni. Kritika és tévéshop egyben!

A villalakók kaptak egy kis kényeztetést

Az egész Villa a fotózásra készült, és most az edzések után jöhetett egy kis kellemes szieszta is: fogfehérítéssel és arcápolással.

A villalakók választották, jöhetett a haditanács

A villalakóknak három párbajozó közül kellett választania: Mici, Zsolti és Dávid mellé sorolhattak be. Miután kialakultak a támogató csapatok, jöhettek a Párbaj-megbeszélések.

Vivi mindent látni akart: Ginát kukkolta!

Gina igyekezett mindent eltakarni magából, amikor öltözködtek, de Vivit ez nem érdekelte: látni akarta Gina punciját. Dávid nyugtatta le a kedélyeket: Gina már úgyis villantott, mit izgul?

Soma ringbe vitte volna Vivit

Soma megpróbált segíteni Viviéknek az edzésben, de nem volt elégedett a csajokkal. Nem úgy ütöttek, ahogy akarta. Akárhogy is próbálkoztak, fura verekedés lett a vége.

Akkor most Gina melyik párbajozó mellé áll?

A Kihívás után mindkét csapatban akadt némi feszültség, az ok pedig ugyanaz volt: Gina. Senki sem értette, miért hagyta maga mögött Miciéket, egyedül Zsolti támogatta, mert átérezte a helyzetet.

A lányok kiakadtak: nyomozni kezdtek!

Gina és Vivi nagyon rosszul fogadták a többiek kritikáit, ezért nyomozni kezdtek, hogy vajon kik voltak velük ennyire "rosszindulatúak". Miciék kintről figyelték a kiborulásukat és röhögve kommentálták a hisztit.

A villalakók kritikáikkal sokkolták egymást!

Mici és Zsolti csapata is őszintére vették a figurát, és leírták mindenkiről, hogy miért nem lehetnének modellek. Ment a kritika-áradat, és persze a legerősebbek nagyon betaláltak.

Vivi:

Miközben a fiúk a teljes kimerülésig edzették magukat, Vivi és Gina megúszásra játszottak. Fóliával addig tekercselték magukat, amíg nem bírtak megmozdulni, utána pedig némi sült kolbász motivációval nekikezdtek a kusza edzéstervüknek. Soma persze nem hagyta szó nélkül.

A barnító mindenek felett!

A srácok eléggé belemerültek a barnulásba, már ami a krémet illeti. Amikor viszont elfogyott, Soma teljesen kikészült lelkileg.

Íme az ezerarcú villalakók!

A villalakók gőzerővel készülnek a fotózásra. A videóból nemcsak az derül ki, hogy milyen fejet vág Zsolti, amikor elveszik a kiskutyája, de azt is láthatod, hogyan pózol Mici zombiként.

Dávid Zsoltinak:

Az összecsapás utolsó felvonásában még inkább előjött a Dávid-Zsolti ellentét, ami még a box meccs után sem ért véget!

Elszabadultak az indulatok a Villa-box közben

Ahelyett, hogy Vivi és Krisztián durrogtatták volna a szó-bombáikat, annyira nagy lett a feszültség és annyi sérelem jött elő, hogy a ringen kívül ülők is beleálltak a vitába.

Na, ki a legnagyobb pózer a Villában?

Mindegyik villalakó bevonult a Sufniba, hogy bebizonyítsák, nekik aztán számtalan arcuk van és mindent képesek lereagálni. Persze, a társaik kintről figyelték őket, röhögve.

Vivi és Gina együtt mentek a felszedett kilók elleni harcba

Miután az udvar konditeremmé változott, nemcsak a fiúk, de Gina és Vivien is elkezdtek edzeni, Vivi pedig megjegyezte 20 bicepsz erősítő gyakorlat után, hogy ő egy igazi body builder! Ami a biciklin történt, arra pedig nem találunk szavakat...

Viviék bűnbe estek a nagy fogyókúrázásban

Miközben a fiúk nagyban gyúrtak odakint, hogy fittek legyenek a hétvégi fotózáson, Gina és Vivi folyamatosan a nassolás miatt szenvedtek. Végül feladták, és becsempészték a csipszet a szobába.

Vivi meztelen szellemként loholt Soma nyakában

Zsolti saját magát és Ginát szórakoztatta, Vivi pedig Somát kergette a nappaliban, egészen addig, amíg Soma le nem dagadtozta a lányt

Gina:

Amikor Gina meglátta a szépségszalonnak berendezett Villát, egyből fellelkesült. Olyannyira, hogy meg is szerette volna örökíteni a pillanatot, már csak az a kérdés, hogy kihek szólt a kérése..

Vivi egy rózsaszín unikornist kapott ajándékba!

Mikor Vivien visszatért a Villába, Zsolti épp kint cigizett. A lány egy hatalmas plüss unikornist szorongatott, és átadta Zsoltinak az ajándékát, amit barátnője küldött neki. Gina aztán egyből lecsapott volna a lány csillámpónijára...

Vivien megmutatta a munkaidő alatt készült szürrealista fotókat!

Vivi és Zsolti csináltak pár vicces fotósorozatot Zsoltival, a lány pedig elmesélte, hogy melyik kép minek a jegyében készült.

A hatodik Párbajon 3 villalakó csap majd össze!

Közeleg a végjáték, így az események is felgyorsultak ValóVilág powered by Big Brotherben!

Gina még nem találkozott

Gina és Krisztián nem álltak meg a kapcsolat-elemzésnél, utána a különféle - eddig látott - nemiszervekről is elmélkedtek egy kicsit.

Miért jó egy kapcsolat? Krisz megmondta: a szextől!

Miközben Mici édesdeden - horkolva - szúnyókált Krisztián lábán, párja elmélkedésbe kezdett Ginával a kapcsolatokról. Miközben Gina a bizalmat tartotta a legfontosabbnak, Krisz természetesen a szexre szavazott.

Eljött a sorversenyek sorversenye!

Zsoltiék egy olyan versenyt akartak összehozni a társaiknak, amiben egyesítik az eddigi sorversenyek legtöbb feladatát. A párosok estek-keltek és úsztak a trutyiban rendesen.

A villalakók táncban is egymásra hangolódtak

Miután mindannyian felkészültek az első báljukra és kicicomázták magukat a sötétben, jöhettek a közös táncok. A párosok persze változtak, így akadt romantika és ökörködés is bőven.

Gina és Mici között kitört az igénytelenség-harc

A villalakóknak meg kellett szavazniuk a legeket. A legönzetlenebb vagy a legszexibb még nem okozott gondot, amikor azonban a legigénytelenebb Soma és Mici lettek, Mici teljesen kiakadt - főleg Ginára, aki poénból szavazott rá.

Vivi és Mici nem lettek a sorversenyek királynői!

A lányok nem egy szmötyit megjártak arccal, már semmit sem láttak a fejükön csordogáló trutyiktól, és a végén még az is kiderült Viviről, hogy erő-bajnok sem lehet belőle. Kifogott rajta a vizes palack.

Vivi és Zsolti óriás fülekkel gyűjthetik a legújabb pletykákat!

Miután a villalakók megválasztották a legtöbbet csicsergő, pletykálkodó társaikat (Vivit és Zsoltit), jöhetett is a "jutalom": izgi fejfedők, pontosabban fülfedők kerültek a kiválasztottak fejére.

Mici és Krisz a kanapén estek egymásnak

Mici és Krisztián képtelenek voltak visszafogni magukat, és a nappali kanapéján estek egymásnak. A fiatalokat még az sem zavarta, hogy Gina folyamatosan ott legyeskedik körülöttük.

Vajon kik lettek a Villa sörpong mesterei?

A sorverseny második feladata egyesítette az alkoholt és a lyukérzéket: a sörpongban a lányok nem igazán jeleskedtek, cserébe viszont mindannyian elmerülhettek egy picit az alkoholban.

Vivi:

A fiúk és a lányok sorversenyen mérték össze az erejüket és az első feladatban rögtön ügyeskedniük kellett: jött a zsákban futás. Vivinek már maga a zsák is nagy problémát jelentett!

A villalakók egymás bőrébe bújtak!

Mindegyik versenyzőnek valaki másnak kellett beöltöznie. Volt nagy öröm és vihogás, szeximitálás és DiCaprió-féle alakítások is. A végén mégis Zsolti hozta mindenkire a frászt egy Gina-féle pánikroham/kiakadással.

Dávid és Ati balhét akartak! Vajon összehozták?

Dávid és Ati ültek a szerkesztői székekbe, és mindenképpen akartak egy kis feszkót a villalakók között, szavazást rendeltek el: vajon ki a legbefolyásolhatóbb? A végén nem a kiválasztott drámázott, másnál rúgták el a pöttyöst ezzel a feladattal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való