KERESÉS search-close

Gianni Annoni

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gianni Annoni"

Schiffer Miklós szerint nem az a lényeg, hogy feltűnj, hanem hogy emlékezzenek rád

Hamarosan megjelenik a stílusszakértő kilencedik könyve, amiben tanácsokat ad az olvasónak a mindennapi etikettről. A Reggeliben ezek mellett az olasz stílusról is beszélt.

Gianni életérzésétől Debreczeni Zita is felszedett pár kilót

Az olasz konyha napján Kovács Dóri tésztás ételt főzött és meghívtuk a legautentikusabb hírességet, aki elmesélte, milyen is az igazi olasz kávé, étel és dolce vita.

Hazánkban forgat Henry Cavill!


szerző:
2018.10.03. 13:52
Hazánkban forgat Henry Cavill!

Az acélember Magyarországon forgatja legújabb sorozatát!

Budapesten forgat Henry Cavill

Budapestre érkezett Superman, azaz Henry Cavill. A brit származású színész egy sorozatot forgat Magyarországon, és több hétig a fővárosban marad. Arra már volt ideje, hogy betérjen egy belvárosi étterembe, ahol olasz tésztát és grillezett sügért evett. Ráadásul még azt is megengedte, hogy a tulajdonos, Gianni Annoni egy közös fotót készítsen vele.

Debreczeni Zita és Gianni Olaszországba költöznek?

A házaspár konkrét célokkal költözne Gianni szülőhazájába.

Mi kapcsolja ki igazán a folyton pörgő Giannit?

Az ízig-vérig olasz, érzelmes Gianni azt vallja: minden nap élvezni kell az életet. Hiába pörög rengeteget, úgy érzi, ha a kíváncsiság vezérel minket, semmi sem lehet fárasztó vagy teher. A nagy kikapcsolódás és hobbi témába persze Soma, Kriszta és Steve is becsatlakoztak.

Zé: „Nem mondtad Gianni, hogy ez ennyire tré!”

A pasták kóstolásánál Gianni is visszatért, hogy letesztelhesse, miket is alkottak a csapatok. A kritikát egyikük sem tartotta magában, habár Zé megvádolta Giannit, hogy meg akarta szivatni őt a pirosak tányérjával...

Gianni elhozta a zsűri kedvenc pastáit!

A második feladat már a tésztákról szólt: ennél is pontosabban a zsűri nagy kedvenceiről. Ráadásul ezeket a különleges főételeket a pasta nagymester Gianni készítette el, és persze a főzés elindítása előtt adott pár hasznos tippet a csapatoknak.

Gianni és az igazi olasz ízek a Konyhafőnökben

A Konyhafőnök középdöntőseinek ma este Gianni Annoni utasításai alapján kell főzniük. Így hát az este legfontosabb eleme: a TÉSZTA.

Szemtelenül fiatal és jóképű az Év Ifjú Séftehetsége!

Hétfőn tartották a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálát, amin idén is számos díjat osztottak ki, többek között az Év Ifjú Séftehetsége díját! Itt is van velünk ennek nyertese, Kovács Péter séf és Gianni Annoni a Díjátadó Gála egyik műsorvezetője!

Romantikus kimaradt jelenet Giannival és Zitával!

Nézd meg a Havazin exkluzív felvételét, melyben Gianni és kedvese, Zita ellátogatnak egy csokoládé boltba, ahol képtelenek ellenállni a kísértésnek!

Debreczeni Zita mindig elérzékenyül, ha az esküvőjéről beszél

Ketten bemenni, és együtt kijönni. Már az esküvőjük is különleges volt. Zita Annoni, vagyis Debreczeni Zita, ragyog a boldogságtól. A portréban Gál Petra kolléganőnknek szívesen mesélt életük legszebb napjáról, ami tulajdonképpen fantasztikus élmény, több napos szórakozás volt családdal, barátokkal együtt. Zita persze nemcsak a gyönyörű, titkos esküvő részleteiről számolt be nekünk, hanem az életének nehezebb korszakairól is.

A teljes beszélgetést itt nézhetik meg!

Az úriember sosem megy ki a divatból

Vesznek – e még virágot a férfiak? Vagy észreveszik-e, ha egy hölgy segítségre szorul? És egyáltalán mi mit szólnak mindehhez a nők? Fenyő Iván, Nagy Sándor és Gianni Annoni elmondták nekünk, hogy mit jelent manapság úriembernek lenni, és hogy ők azok-e.

Story Extra 2017-07-18


szerző:
2017.07.18. 17:25

Fotók a múltból!


szerző:
2017.06.19. 17:50
Fotók a múltból!

Gianni, Debreczeni Zita, Pirner Alma és Zsidró Tamás olyan fényképeket bányásztak elő gyerekkorukból, melyeket még sehol máshol nem láthattak. A Story Extrának azt is elmesélték, milyenek voltak gyerekként.

 

Gianni meglepődött a magyar házibulikon!

Gianni Annoni, aki 1994-ben jött Magyarországra, az Európa nap alkalmából mesélt, a magyarországi tapszatalatairól, arról, hogy miben más az olasz és a magyar mentalitás, valamint a házasságkötéséről is beszélt!

Debreczeni Zita hókirálynőként tündökölt az esküvőjén

Gianni Annoni és Debreczeni Zita háromezer méter magasan, az Észak-olaszországi Dolomitokban mondták ki a boldogító igent...

Jól indul az év!


szerző:
2017.04.19. 17:25
Jól indul az év!

Gianni Annoni számára 2017 élete végéig emlékezetes marad. Nem tudni, hogy végül megtartották –e az esküvőjüket márciusban Debreczeni Zitával, mert eddig mindkét fél sejtelmesen kitért a válasz alól. Instagramjukat böngészve az viszont egyértelmű, hogy nagyon boldogok: Gianni közösségi oldalára töltött képén úgy örül a tortának, ahogy egy focista szokott a gólnak.

Egy hét múlva egybekelnek!


szerző:
2017.03.24. 18:00
Egy hét múlva egybekelnek!

Nem várnak tovább: Debreczeni Zita és Gianni Annoni jövő hét végén összeházasodik. Bár a pár tagjai továbbra is titkolóznak, egy közeli barát elárult pár részletet a ceremóniával kapcsolatban. Úgy tudni, nem itthon, hanem Olaszországban mondják majd ki a boldogító igent, méghozzá igen szűk körben. Csak pár családtag és a legközelebbi barátok lesznek jelen a gyűrűhúzáskor. Állítólag még velük sem közölték a pontos időpontot és helyszínt, hogy véletlenül se tudódjon ki semmilyen információ. Persze ha hazatérnek, az itthon maradottakkal is csapnak majd egy nagy bulit Zitáék.

Story Extra 2017-03-24


szerző:
2017.03.24. 17:25
Debreczeni Zita és Gianni megismerkedésének története

A Havazin műsorában Gianni Annoni és Debreczeni Zita elmesélték első találkozásuk történetét, és azt, hogyan próbálta meg becserkészni Gianni Zitát.

Így tanult meg síelni és snowboardozni a sztárpár!

Gianni először síelni tanult meg, majd huszonéves korában váltott a snowboardra, Debreczeni Zita pedig a Havazinnak köszönhetően lett a síelés szerelmese.

Debreczeni Zita és Gianni hamarosan családot alapít?

A vasárnapi Havazin kapcsán, melyben az olasz műsorvezetőé és a gyönyörű fotósé volt a főszerep, összegyűjtöttük Gianni és Zita közös életének eddigi legfontosabb állomásait.

Elmondta, miért várt eddig Gianni

Amikor Gianni Annoni novemberben eljegyezte Debreczeni Zitát, a hír lavinaként zúdult végig a magyar bulvársajtón. Azóta arra is fény derült, hogy a 45 éves, olasz származású műsorvezető és étteremtulajdonos miért várt eddig azzal, hogy végre megállapodjon.

Story Extra 2017-02-09


szerző:
2017.02.09. 17:25

Jegyespár a hegyekben!


szerző:
2017.02.06. 17:25
Jegyespár a hegyekben!

Debreczeni Zita és Gianni Annoni már napok óta Olaszország és Ausztria lejtőit rója snowboardjaival. Szerencsére Zita az Instagram-követőivel meg is osztja azokat a tájakat, amelyeket felfedeztek. Így mi is láthattuk a hóval borított, magasba tartó hegygerinceket és a kis eldugott falucskát, amit faszerkezetes házak borítanak.

DEBRECZENI ZITA: Már van elképzelése az esküvői ruhájáról

Debreczeni Zitát a divatikonok kapcsán faggatta ki a Fókusz stábja, természetesen az öltözködés kapcsán az esküvői ruha is szóba került. Zitánál különösen aktuális ez a téma, hiszen a gyönyörű fotós, Gianni Annoni jegyese.

Debreczeni Zita Mexikóban ünnepelte 36. születésnapját

A gyönyörű fotós, Debreczeni Zita a minap ünnepelte 36. születésnapját. Boldog Születésnapot kívánunk!

Elő-nászútra ment a szerelmespár!

Gianni Annoni és Debreczeni Zita eljegyzésének híre november közepén söpört végig a bulvársajtóban. Akkor nem árultak el részleteket a közelgő esküvőről, de nyilatkozataik és mindkettejük Instagram-profilja alapján egyértelmű: nagyon boldogok. Előbb Gianni szülőföldjére, Olaszországba utaztak pihenni, de az újévet már Mexikó partjain köszöntötték.

Eljegyezték Debreczeni Zitát!

Januárban először a Story Extra kamerái előtt vállalta Gianni Annoni és Debreczeni Zita, hogy szeretik egymást. Azóta még komolyabbra fordult a kapcsolatuk. Egy árulkodó Intsagram-fotóból kiderült, Gianni eljegyezte fotósként dolgozó barátnője kezét. Kérdésünkre Zita elárulta, hogy mindketten végtelenül boldogak és izgatottak. Az esküvő pontos időpontját még nem találták ki, nem szeretnék elsietni a döntést.

Mi történt Debreczeni Zita és Gianni között?

Az egykori modell, aki jelenleg fotósként tevékenykedik különös fotót posztolt közösségi oldalán, amihez párjának is köze van! Mi lehet ez? Eláruljuk, sőt meg is mutatjuk!

Debreczeni Zita és Gianni elegánsra vették a figurát

Ha fotózásra készül az ember, gondosan meg kell válogatni a szettet, amit visel. Debreczeni Zita és Gianni Annoni is elegánsba vágta magát, ami érthető: a Várban készült róluk a fotósorozat.

Story Extra 2016-08-17


szerző:
2016.08.17. 17:25
Kim Kardashian kishúga Magyarországon!

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egyszer a tengerentúlon nagy népszerűségnek örvendő família legfiatalabb üdvöskéje, Kylie Jenner hazánkba is ellátogat! Pedig, így történt, azon pedig hogy milyen közvetlen, mi is meglepődtünk!

Gianni és Debreczeni Zita megpróbáltak együtt főzni, sikertelenül

A pár tavaly márciusban jelentette be hivatalosan, hogy igazak a hónapokkal azelőtt felröppent pletykák: tényleg egy párt alkotnak. A modell és fotós Zita, valamint az olasz étterem tulajdonos Gianni eddig kizárólag közösségi oldalaikon osztották meg boldogságukat, sosem szerepeltek együtt a TV képernyőin, mint szerelmes pár. Egészen eddig!

Mitől vonzó a nő?


szerző:
2015.01.12. 10:00
Mitől vonzó a nő?

Választ kaptunk az örök kérdésre, és még sok más téma is szóba került a hétfői 8:08-ban. Frontérzékenység, gyereknevelés, és az igazi forró csoki. S hogy mik voltak még, tovább olvasva kiderül!

Plusz tíz perc alvás használ?

Magyar fiatalok rukkoltak elő egy új applikációval, amelynek az a lényege, hogy ha a felhasználó a szundi gombot nyomja le és így nyer magának még tíz ágyban töltött percet, fizetnie kell egy bizonyos összeget. Hogy valóban jót tesz-e az a pár plusz perc reggelente a felkelés előtt, ezt próbáltuk megfejteni.

8:08 – Minden reggel 13-10-21

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden reggel 13-07-18

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Reflektor 13-04-24


szerző:
2013.04.24. 23:50
Reflektor 13-04-24

Reflektor: Esztergályos Cecília bemutatja az unokáját. Sztárok különleges vacsorája.

A nők jobban bírják a szakítást, mint a féfiak

Legalábbis Gianni Annoni szerint. Gianni úgy gondolja, hogy a nőknek több a hobbijuk és egyéb elfoglaltságuk, mint a férfiaknak, ezért jobban el tudják foglalni magukat egy szakítást követően.

Gianniék olaszosan karácsonyoznak

A temperamentumos Annoni család minden évben meghitt karácsonyt szervez, de az ünnepi vacsora szinte mindig heves, amolyan olaszos vitába torkollik. Természetesen azért finom falatokban nincs hiány, amiről Gianni személyesen gondoskodik.

Reggeli - Csak csajok 12-09-04

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reflektor 12-05-29


szerző:
2012.05.29. 23:45
Reflektor 12-05-29

Reflektor: A Csillag Születik kulisszatitkai. Dukai Regina nem házasságpárti.

Reggeli - Csak csajok 12-05-03

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reflektor 12-04-12


szerző:
2012.04.13. 01:00
Reflektor 12-04-12

Reflektor: Geszti Péter és Baricz Gergő közös kalandja. Gianni kórházba került. Jennifer Lopeznek nem számít a pénz.

Reggeli - Csak csajok 12-03-23

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reflektor 12-03-14


szerző:
2012.03.14. 23:50
Reflektor 12-03-14

Reflektor: Gianninak Pikali Gerda keres párt. Zimány Linda ikreket szeretne.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Csaba mindennel kihúzza a gyufát Veránál, de van az az állapot, amin már Seri és Fecó sem tud segíteni. Gianni viszont felhőtlen, nevetéssel teli percekkel szakította meg a vitaáradatot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való