KERESÉS search-close

Gergő

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gergő"

A Farmból megismert Briginek és Gergőnek 7 tagúra bővült a családja!

Bővült a család a Farm szerelmespárnál. Brigi és Gergő egy kislány nevelőszülei lettek, így a hat tagú família, hét tagúra nőtt. Még 2016 év végén jött a hír, hogy Brigi a közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A pár egy percig sem titkolta, hogy csalódottak voltak a baba neme miatt, hiszen a három fiú után végre egy kislányt vártak, ezért Gergő már akkor pedzegette az örökbefogadás lehetőségét. Végül a nevelőszülőség mellett döntöttek, és így került hozzájuk az akkor 5 hónapos kislány. A nevelőszülőség szépségeiről még többet mesélnek: ITT!

Harmath Gergő


szerző:
2018.09.14. 10:47
Gergőék kapcsolatát megmérgezi a féltékenység?

Gergő párja betegesen féltékeny a férfi volt feleségére, akit Gergő nem szeretne kizárni az életéből, hiszen van egy közös kisfiúk. Azonban nemcsak a modellként dolgozó Szimonetta féltékeny, hanem Gergő is az barátnője rajongóira, éppen ezért egy meglepő ötlettel állt elő a férfi.

Gergő vissza akarja kapni keresztszüleit

Judit és Attila fontos részei voltak Gergő gyerekkorának, azonban egyik napról a másikra eltűntek az életéből. A fiú sosem tudta meg édesanyjától, hogy mi történt. Keresztszüleivel most végre újra találkozhatott, és mindent megbeszéltek.

Kornéliának elege lett exe zaklatásából!

Kornélia végett vetett féléves kapcsolatának, hiszen már nem tudta kezelni exe állandó féltékenykedését. Azonban hiába adta ki az útját (az ötödik alkalom után végleg), a fiú azóta is zaklatja telefonon, sőt mindennap követi őt.

Végre Lehel is csókot kapott!

Sajnos gyakori, hogy egy várva várt randevú nem úgy sül el, ahogy arról álmodoztunk. Legutóbb Lehel is nagy reményeket fűzött a romantikus vacsorához, ám a randi végül kudarcba fulladt. A mai epizódban viszont felcsillan a reménysugár a virágboltos számára, hogy a hőn áhított szerelem végre mégis rátalál.

Gergely:

Bár Gergely volt a második kiesője a Survivor 2017-es szériájának, mégis rengeteg élménnyel gazdagodott a játék során. Ha kíváncsi vagy, hogy mi volt a legkatartikusabb pillanat számára, és meghallgatnád egy szigetlakó véleményét arról, hogy miért érdemes jelentkezni a Survivorbe, nézd meg a sráccal készült interjúnkat! Ha pedig jelentkeznél a műsorba, kattints ide!

Ki János édesapja?


szerző:
2017.12.27. 20:30
Ki János édesapja?

Jenő, Krisztián és Gergő a három apajelölt, ugyanis az a bizonyos éjszaka a Love Parade-on minden volt, csak nem unalmas Karola számára...

 

A teljes adásért kattints IDE!

Hihetetlen változások: előtte-utána fotók a Survivor játékosairól!

Hatalmas szakállak, vastagodó szemöldökök, napbarnított bőr. Nézd meg, hogy mennyit változtak a szigetlakók több mint egy hónap alatt, amit egy lakatlan szigeten töltöttek el, távol a civilizációtól!

Gábor és Joe felidézték megismerkedésüket

Gábor kételkedni kezdett. Bori főzni tanította Rolandot. Milán cserbenhagyta Kareszt.

Gergő Mesinek: „Akarok tőled valamit, minden ezért volt…”

Karesz teljesen kétségbeesett, amikor rájött, hogy Mesi elköltözött. A lány eközben rájött Gergő valódi szándékaira és vele is megszakította a kapcsolatot. Karesz megpróbálta maradásra bírni a lányt, Mesi pedig le is feküdt vele, de végül így is amellett döntött, hogy szakítaniuk kell.

Karesz végleg elvesztette Mesit

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Előző rész (2017. október 09.)

Lali mindent megtett azért, hogy Gábor, Zoé és Joe kibéküljenek. Mesi elköltözött a hajóról. Szofit egyre jobban megviselték a problémái.

Rendőrök vitték el a részegen verekedő Kareszt

Kareszben újra fellángolt a féltékenység, amikor Mesi nem akart lefeküdni vele. A lány Gergővel járőrözött egész nap, barátja pedig úgy döntött követi őt, de semmi gyanúsat nem látott. Mesi viszont észrevette Kareszt, és szakított vele. A fiú később bocsánatot akart kérni, de amikor újra fellobbant benne a féltékenység, nekiesett Gergőnek és őrizetbe vették őt.

Előző rész (2017. október 06.)

Dani randira ment Zoéval. Tamás segítene szeretett volna Szofinak. Karesz újra féltékeny lett.

Így telt Anita első éjszakája Gergő nélkül

Anita videónaplóban foglalta össze, hogy mit jelentett számára Gergő, hogyan élte meg a legutóbbi párbajt és mi minden történt vele az első Gergő nélkül töltött éjszakán...

Gergő a játék után is szeretné folytatni kapcsolatát Anitával

A fulladásos versenyt elsőként Gergő adta fel, aki a magánéletben vízimentőként dolgozik. A fiú nagyon szomorú volt a kiesés miatt, de talán a sok nasi kárpótolja addig a csontsoványra fogyott fiút, amíg Anitára vár.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Gergő:

A Holtak legutóbbi párbaján Gergőnek kellett végleg elbúcsúznia a játéktól. A 22 éves srác a szobájába érve egyszerűen nem bírt a tükörbe nézni, és már alig várja, hogy újra visszatérhessen a pályára. Nézd meg Gergővel készült exkluzív interjúnkat!

Gábor nekiesett Joe-nak

Ildikó bogarat ültetett Gábor és Tamara fülébe. Bori féltékeny lett Karola új barátnőjére. Karesz bosszút forralt Gergő ellen.

Karesz lefújta Gergő rendőrautóját

Miután Gergő újra belerondított Karesz és Mesi közös programjába, Karesz úgy döntött ideje bosszút állnia, és lefújta a rendőr kocsiját. Barátnője viszont hamar rájött, hogy mit tett, és arra kényszerítette Kareszt, hogy tegye jóvá a tettét.

Vérre menő párbaj a Holtak Szigetén!

A Holtak Szigetén ismét párbajozniuk kellett a játékosoknak. Ezúttal három párbajnem közül választhattak: a maláj kötél, a sárkánytűz és a fullasztótartály mind-mind óriási kihívás elé állította a Holtakat. Vajon ki kit hívott ki, és végül kinek kellett elbúcsúznia a Survivortől?

Gergő és Anita egy hotelszobában töltötte az éjszakát...

Gergő a Survivorben ünnepelte 22. születésnapját, ezért egy kis meglepetés várt rá és Anitára. A szerelmesek egy éjszakát tölthettek el egy szállodában, ahol mennyei vacsora és két külön szoba várt rájuk, azonban a fiatalok hamar megbeszélték, hogy együtt "alszanak"...

Anita érzelmei egyáltalán nem hatották meg Gergőt

Anita nyerte a Holtak legutóbbi zsákmányszerzését, így ő vehette kézbe a családja által írt levelet. A lány teljesen elérzékenyült a sorok olvasása közben, Gergő azonban többre értékelte volna, ha az élelemért folyik a küzdelem.

A Holtak kiközösítették Adrit?


szerző:
2017.09.26. 20:05
A Holtak kiközösítették Adrit?

Gergőék azt a tervet eszelték ki, hogy külön vonulnak Adritól, abban bízva, hogy a lány így feladja a játékot. Vajon sikerül a tervük?

Anita még sohasem élt át ekkora fájdalmat!

Anita vállán lehorzsolódott a bőr a kúszós játék során, a sebbe ragadt homokszemeket pedig Gergő próbálta kitisztítani. Anita hihetetlen fájdalommal küzdött, de muszáj volt tűrnie, hogy ne gyulladjon be a sérülése.

Anita:

A Holtak Szigetén nincs túl sok történés és a Holtak ezt elég nehezen viselik. Anita, Nóri, Lilla és Gergő alig várja, hogy végre párbajra mehessenek, addig azonban marad az alvás...

Gergő megríkatta Adrit, aki szerint egyszerűbb lenne feladni...

Adri érkezése felkorbácsolta Gergő hangulatát, és a fiú hangot is adott a haragjának. Gergő egyszerűen nem tudott beletörődni, hogy kiszavazták őt a többiek, és biztos benne, hogy Adri szövetségesei sem azok, akinek a lány hiszi őket. A lányt annyira megviselte a sráccal való veszekedés, hogy még azt is megfontolta, hogy feladja a játékot.

A Holtak felejthetetlenné tették Gergő születésnapját

Gergő 22 éves lett. A Holtak Szigetén élő lányok igyekeztek a körülményekhez képest a legtöbbet kihozni az ünneplésből, és készítettek a srácnak egy ananász tortát, virágcsokrot, Anita pedig egy kis apróságot is barkácsolt párjának.

Anita:

Anita a parton edzett, amikor figyelmes lett két csirkére. Rögtön a nyomukba is eredt, de hamar rájött, hogy egyedül semmi esélye. Azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy négyen is kevesek a két madár befogásához...

Gergő és Anita újra egymásra találtak!

Mivel Gergő kapta a legtöbb szavazatot a Törzsi Tanácson, ezért a Holtak Szigetére került. Anita nem hitt a szemének, amikor észrevette a tengerparton közeledő srácot, majd a nyakába ugrott és csókban teljesedett ki találkozásuk.

Előző rész (2017. szeptember 19.)

Joe romantikus meglepetéssel békíti ki Tamarát. Dani újra összeveszik TJ-vel. Karesz mindent megtesz azért, hogy megmutassa Gergőnek, Mesi az övé.

Rendőrök razziáztak Kareszék hajóján

Karesz megelégelte, hogy Mesi folyamatosan Gergővel tölti az idejét, hogy felkészülhessenek a rendőrségi előkészítőre, ezért bulit szervezett, ahol mindenáron megakarta mutatni a rendőrnek, hogy Mesi az övé. Gergő heccelésével odáig ment, hogy egy kamu füves cigit szívtak el a hajón, mire a rendőr kihívta kollegáit. Ezután Gergő négyszemközt bevallotta Mesinek, hogy többet érez iránta barátságnál, de a lány elutasította, mondván ő Kareszt szereti.

Joe, filmbe illően kért bocsánatot Tamarától

Egy átmeneti szakítás után, Joe romantikus gesztussal békítette ki Tamarát. Dani végleg összeveszett TJ-vel, ezzel pedig romba dőltek Hawaii-i tervei. Karesz mindent megtett azért, hogy megmutassa Gergőnek, Mesi az övé.

Egy szavazat döntött Gergő és Zoli sorsáról a Törzsi Tanácson!

A Törzsi Tanács végeredménye szemmel láthatóan megdöbbentette Klaudiát, aki azt hitte, hogy a megbeszéltek szerint mindenki Zoli nevét fogja a papírra írni. A valóság ezzel szemben egészen más volt: Zoli ugyanis eggyel kevesebb szavazatot kapott, mint Gergő.

Iliászék inkább a vereséget választanák?

Szandra, Adri, Iliász és Lilla tisztában vannak vele, hogy hamarosan elérkezik az egyéni játék ideje, és ha szeretnék magukat biztonságban érezni, ki kell szavazniuk Anitát és Gergőt. Ezt azonban csak akkor tudják megtenni, ha Törzsi Tanácsot tartanak, vagyis direkt elveszítik a védettségi játékot...

Lilla kellemetlen helyzetbe hozta Anitát és Gergőt a Buwaya előtt

Lilla visszatérése teljesen felforgatta a Buwaya életét, valamint Anita és Gergő eddig felépített szövetségeit. Az egykor Ibonos lány fájdalmasan emlékezett vissza a kiszavazására, Iliászék azonban mást hallottak a történtekről Anitától és Gergőtől. Vajon kinek van igaza?

Anita:

Anita, Klaudia, Benedek és Gergő bizalmat szavaztak Zolinak, ezért benntartották őt a játékban, és a hozzájuk közel álló Lillát küldték haza a legutóbbi Törzsi Tanácson. Ilyen volt a hangulat a kiszavazást követően!

Anita és Gergő a tengerparton ölelkeztek

Anita teljesen kiborult a védettségi játék eredményétől, és csak Gergő ölelése tudta őt megnyugtatni...

Együtt töltötte az éjszakát az Ibon két párja!

A zsákmányszerzésen megnyert párnákból és takarókból nem jutott minden szigetlakónak, ezért Klaudia Benedekkel, míg Anita Gergővel osztozott éjszaka.

Garantált a nevetés! Így rákásztak az Ibon férfi tagjai!

Benedek, Gergely, Gergő és Zoli dárdákkal a kezükben indultak a tengerbe. A srácok azt gondolták, hogy halászatuk sikerrel fog járni, és lenyűgözhetik a csajokat az elejtett állatokkal. A helyzet azonban pont ellenkezőleg alakult!

A fiúk röhögve nézték végig a lányok próbálkozásait

Az Ibon törzs lány tagjai úgy döntöttek, hogy a fiúk segítsége nélkül nyitnak fel egy kókuszt. A gond akkor kezdődött, amikor az eszközt sem találták a művelethez. A srácok persze a vízből nézték végig a történéseket, és igencsak jól szórakoztak.

Gergő és Anita közel kerültek egymáshoz

Mivel a zsákmányszerzésen az Ibon lányai győzedelmeskedtek, ezért a fiúk úgy gondolták, hogy egy kis masszázzsal kedveskednek nekik. Így történt, hogy Anita és Gergő között szinte megszűnt a távolság!

Kétfelé szakadt az Ibon törzs!


szerző:
2017.08.29. 20:05
Kétfelé szakadt az Ibon törzs!

A védettségi játékot követően feszültség lett úrrá az Ibon játékosain, és egy vita kerekedett a törzstagok között, akik egymást hibáztatták a csúf vereség miatt. A konfliktus odáig fajult, hogy érzékelhetően kettészakadt a társaság.

Így foglalta el a szigetet az Ibon!

Zoli, Benedek, Gergely, Gergő, Nóri, Klaudia, Anita és Lilla bár nem nyerték meg a zsákmányszerző játékot, azonnal jobb kedvre derültek a szigeten, amikor észrevették a fán csüngő banánokat és a földön heverő ananászokat.
 

Exkluzív! Ismerd meg a Survivor játékosait!

Augusztus 28-án tizenhat játékossal veszi kezdetét a Survivor. A következő pár percben bemutatunk közülük tízet, akik között akad személyi edző, kutyakozmetikus, sőt joghallgató is. Ami közös bennük, hogy egy a céljuk: megnyerni a Survivort!

Ha kíváncsi vagy minden játékosra, akkor kattints ide!

Gergő


szerző:
2017.08.22. 11:30
Ismerd meg az első valóságshow-babát!

Az RTL Klub reality show-jában feltűnt szerelmesek sokakat megleptek, ugyanis többen azt hitték, tiszavirág-életű lesz kapcsolatuk. Ennek megcáfolására nem is lehetne jobb bizonyíték, mint szerelmük gyümölcse, Miló.

Megszületett az első valóságshow bébi!

Ha láttak már életerős, elégedett, szép gyereket, akkor most nézzék meg a Farm szerelmespárjának első közös kisfiát! Az RTL Klub sok valóságshow-jában sok szerelem szövődött már az elmúlt években, évtizedekben, de úgy látszik, Brigi és Gergő kapcsolata volt annyira erős, strapabíró és időt álló, hogy annak jövője és gyümölcse is legyen.

A teljes adást megnézheti az RTL MOST-on!

Emlékeztek még? Ő nyerte a Farmot!

Pontosan egy évvel ezelőtt ért véget a Farm show, ahol a játékosoknak az ételtől kezdve, az áramon át mindent maguknak kellett előteremteni. Izgalmas pillanatokat élhettek át a nézők tavaly ilyenkor, ugyanis a szavazás lezárásakor 61-39 százalékot mutatott a két fantomkép. Majd néhány másodperc feszült várakozás után Anikó és Zé közösen hirdették ki a Farm győztesét, Gábort. A fiú örömében futkározott és hálálkodott: megígérte, hogy innentől kezdve minden vasárnap ott lesz a templomban.

Huszárik Kata egyedül neveli kamasz fiát

Huszárik Zoltán filmrendező lánya, a színésznő Kata válása után magára maradt 12 éves kisfiával, ezért nagyon összetartanak. Egy hosszú séta során kötődésről, családi örökségről beszélgettünk velük, de még a vadászat is szóba került.

FARM: Szerelmi háromszög és féltékenység!

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon a Farm nézői egy szerelmi drámába csöppentek bele. Gergő és párja, Brigi egy kisebb fajta féltékenységi drámába keveredett, ugyanis Cintia látványosan rányomult a fiatal, foglalt lányra. Természetesen ezt Gergő egyáltalán nem bírta jó szemmel nézni.

Így búcsúzunk a játék második farmerétől!

A négylábú társával érkezőt játékos 10 héten át küzdött a 20 millió forintért, ám a nézők szavazatai alapján az ezüst érem lett az övé. Gratulálunk a második helyhez!
 

Így fogadták a farmerek a győztes párbajozót

A harmadik döntős habár biztos volt magában, mégis alig hitte el, hogy sikerült legyőznie ellenfelét az utolsó Párbajon. Visszatérése után pedig az is hamar kiderült, mit szóltak hozzá az otthon maradt társai.

Szavazz Gergőre, a Farm hősszerelmes döntősére!

Gergő az egyetlen farmer, aki nem egyedül költözött a tanyára. Hűséges négylábú társát, Kongót hozta magával, aki gazdája oldalán lett valóságshow-hős. A játékban pedig újabb, komoly érzelmeken alapuló kapcsolatra tehetett szert, ezért többen úgy vélik, a farmerlegény már most is biztos nyertese a műsornak.

Cintia zöld kendővel pecsételte meg a sorsát

Fördős Zé utoljára érkezett négyszemközti beszélgetésre a Farmra. Ezúttal Cintiát hívta ki magával a pajtába, akinek konkrét és határozott elképzelései voltak az utolsó Párbaj alakulásáról.

Gergő őrjöngve pityergett?


szerző:
2016.05.28. 21:10
Gergő őrjöngve pityergett?

Ismét elszabadultak az indulatok a tanyán, ugyanis Attila a többszöri felszólítás ellenére sem hagyott fel rossz szokásával. Gergő besokallt, ezért ingerülten kiosztotta farmertársát, aki azt állítja, hogy Kongó gazdája a vita hevében egy könnycseppet is elmorzsolt.

Kútba vetette magát Gábor


szerző:
2016.05.28. 21:10
Kútba vetette magát Gábor

A farmerek úgy döntöttek, lenéznek a kút mélyére. A 'csimpánz lábú' Gábor nagy lelkesedéssel indult le a mélybe, ahol "eleresztette a gőzt" - így elmondhatja magáról, hogy ebben is ő volt az első.

Gábor rosszul lett az utolsó Kiválasztáson

Fördős Zé vezényletével túl vannak a farmerek az utolsó kalapáláson. Gyorsan, és szinte zökkenőmentesen zajlott a Kiválasztás, leszámítva, mikor a műsorvezető észrevette Gábor rosszullétét...

A farmerek teljesen kiakadtak Attila miatt

A Kiválasztás eredménye nagyon feldühítette a farmereket, pontosabban inkább Attila gyávasága, amit a jelölésére alapoztak a többiek.

Váratlan fordulat! Ő lesz a biztos párbajozó...

A farm történelmének ez az első ilyen végkimenetelű Kiválasztása. Az aktuális Heti Gazda társait is meglepte visszavonhatatlan döntésével.

Nem lehet tudni, hogy mi történt Attilával

Cintiát még az ágyban lepte meg Attila, majd folyton a nyomában volt, hogy meggyőzze arról, amire megvilágosodása közben jutott. A lány alig akarta elhinni, hogy mire készül Attila, ezért a fiúknak is elmesélte a hallottakat.

Szilveszter gazda most járt utoljára a Farmon, és ezúttal sem érkezett üres kézzel. Névre szóló ajándékokat és kabalákat is hozott a farmereknek, amik biztos, hogy örök emlék lesz majd a számukra.

Tehénről zuhant a farakásba Gábor


szerző:
2016.05.27. 20:00
Tehénről zuhant a farakásba Gábor

Gergő és Gábor kitalálta, hogy rodeózni fognak Tina és Tejcsi segítségével. Az ötlet jó volt, na de a kivitelezés?

Celeb mentorokkal a Farm győzelemért!

A játék utolsó hetében már csak négy farmer küzd a 20 millió forintos fődíjért, ezért ilyenkor minden támogatás számít. Lássuk, hogyan töltődött fel Cintia, Attila, Gábor és Gergő!

Asztalon táncolós bulit csinált Bunyós Pityu

Fergeteges volt a hangulat a tanyán. A farmlakók már régóta egy igazi karaoke buliról álmodoztak, most megkapták...

Mit gondol Gergő édesapja Brigiről?


szerző:
2016.05.26. 20:00
Mit gondol Gergő édesapja Brigiről?

A farmer volt az utolsó, aki vendéget fogadhatott a tanyán. Hozzá édesapja érkezett, akinek több dologról is kikérte a véleményét. Ám valószínűleg nem azt a választ kapta, amire számított...

Gábor Delhusa Gjonnak nézte Gergő vendégét

Gergőhöz is megérkezett mentora. A farmer először a tőle megszokott lelkesedéssel fogadta vendégét, akit Gábor valaki teljesen másnak hitt, végül azonban eredményes lett a nagy találkozás.

Gábor túl durván törte Attila fején a tojásait?

Ada vezetésével versengtek egymás ellen a farmerek. A vesztes csapat - aki ezúttal Gábor és Attila volt - megkapta a büntető feladatot, amit az izmos játékos talán túlságosan is komolyan vett.

Ada kiszedte Gergőből az igazságot Brigivel kapcsolatban?

A farmer mentora kíváncsi volt, hogy Gergőnek milyen érzelmei vannak Brigi iránt. Ada döbbenetés felfedezést tett a turbékoló pár kapcsolatát illetően.
 

Attila széttrollkodta a Felelsz vagy mersz? játékot

Cintia vendége, Dóri szeretett volna játszani a farmerekkel, hogy jobban megismerje őket, illetve ők is egymást. A srácoknak tetszett az ötlet, ennek ellenére ez a megmozdulás is feszültséggel ért véget.

Gábor: "Ezek kan méhek!"


szerző:
2016.05.25. 20:00
Gábor:

Új feladatot kaptak a farmerlegények, méghozzá mézet kellett készíteniük. A végeredmény kiváló lett, ám a kivitelezés nem ment zökkenőmentesen...

Gábor egy tehénnel, Attila egy fával, Gergő pedig egy kutyával beszélte meg lelki problémáit a tanyán. Az eredmény pedig majdnem minden esetben ugyanaz volt.

Au tájidegen elem a Farmon?


szerző:
2016.05.24. 20:00
Au tájidegen elem a Farmon?

Aurelio minden erejével azon volt, hogy felkészítse Gábort a nagy összecsapásra. Gergő eleinte nem szívlelte az egykori villalakót, de a végére már egész jót szórakozott rajta.

Jól állt Dóri kezében a tőgy


szerző:
2016.05.24. 20:00
Jól állt Dóri kezében a tőgy

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője érkezett Cintiához a Farmra. Természetesen ő sem üres kézzel jött mentoráltjához, de a többi játékossal is gyorsan összebarátkozott.

Megható üzenetet kaptak a farmerek


szerző:
2016.05.23. 20:00
Megható üzenetet kaptak a farmerek

Brigi végrendeletet küldött az egykori lakótársainak. Levelében minden farmernek szánt egy-két sort, ami mélyen érintette a játékosokat. Üzenetéből az is kiderült, hogy ki lett az utolsó Heti Gazda.

Ilyen egy állati futam a Farmon!


szerző:
2016.05.23. 20:00
Ilyen egy állati futam a Farmon!

Szilveszter gazda nemcsak hozott, de vitt is. A farmereknek búcsút kellett venniük a tanya állati lakóitól, amit egy őrült hajsza előzött meg, ugyanis minden egyes jövevényt nekik kellett becserkészniük.

Finálé: Döntsd el, melyik parasztból legyen király!

Van egy erdő, benne nagy ház, abban néhány farmer tanyáz. Régebben még sokan ’vótak’, a gyengék majd éhen ’hótak’. Harcoltak, balhéztak, éheztek, mostanára minden munkával végeztek. Csak egy meló maradt, de az magukra vár: döntsék el, melyik parasztból legyen király! Vasárnap finálé, telefon a kézbe! 19:55 – ezt véssék észbe!

Így alakult a 10. kalapálás - Kiválasztás

Elérkeztünk a tizedik Kiválasztáshoz, ami azt jelenti, hogy habár a farmerek száma csökkent, a feszültség csak növekedett. De felkerültek a jelek, így Gábornak kelle döntenie a biztos párbajozóról.

Fördős Zé állította le az eldurvult vitát

Szét kellett ültetni Attilát és Gergőt, mert félő volt, hogy tettlegességig fajul a kakaskodásuk. Szerencsére a műsorvezető még időben közbelépett...

Kisállatok születtek a Farmon!


szerző:
2016.05.21. 21:25
Kisállatok születtek a Farmon!

Újabb jövevények érkeztek a tanyára, ám őket ezúttal nem Szilveszter gazda hozta a farmereknek. Cintia teljesen elolvadt a csöppségektől. Ezt érdemes megnézni!

Gergő egyedül folytatja...


szerző:
2016.05.21. 21:25
Gergő egyedül folytatja...

A farmert nagyon meglepte, hogy párja mit tett Attilával a háta mögött. Brigi már hiába próbálta megbeszélni szerelmével a helyzetet, ő hajthatatlan volt.

Fördős Zé Attila kezébe adta a döntést

Eljött a 10. Kihívás ideje, amit szokás szerint a műsorvezető látogatása előzött meg. Attila határozott ítéletethirdetése nem volt meglepő, mégis kíméletlenül érte zöld kendős ellenfelét.

Brigi Gergő támogatásában reménykedett

Levelet kaptak a farmerek, amiben az állt, hogy mind a két párbajozó kiválaszthat egy-egy embert, akivel szeretne beszélgetni az összecsapás előtt. Brigi párját választotta, ám valószínűleg nem azt kapta Gergőtől, amire számított.

Kiderült! Gergő nem osztozna Brigivel a fődíjon

Fördős Zé kíváncsi volt még a Párbaj előtt, hogy vajon Briginek milyen esélyei vannak a fődíjra, ha ő esik ki, és esetleg Gergő nyeri meg a 20 millió forintot. A hős szerelmes válaszolt!

Brigi ment, de csalódottságnak nyoma sincs...

Kicsit úgy tűnt a Párbaj után, hogy Attila joban bánja Brigi kiesését, mint Gergő, aki el is árulta, hogy egyáltalán nem csalódott. Sőt, nagyon lelkesen segített párjának a csomagolásban.

Új időszámítás indult Gergő Farm-életében

Párbaj után jöhet a jól megérdemelt mulatozás. Gergő is a pohár fenekére nézett, majd felhőtlenül szórakozott Cintia, Attila és Gábor társaságában.

Csula bá csapdába csalta a farmereket

Cintia és Brigi arra készültek, hogy megtisztítsák az alpakákat, ám Lorenzo, más néven Csula bá, a köpködő láma kihasználta a farmerek gyanútlanságát. A lányokat sarokba szorította, a fiúknak pedig megmutatta, hogy ki az úr a háznál.

Gyilkosság! Gyászolnak a farmerek


szerző:
2016.05.20. 19:55
Gyilkosság! Gyászolnak a farmerek

Malac fürdetést terveztek mára a farmerek, de sajnos szerencsétlenül alakultak az események. Két csöppség kiszökött, de már csak egy térhetett vissza kistestvéreihez.

Ez a szerkezet tett védetté két farmert is!

Már megszokhattuk, hogy ha Párbaj előtt állnak a játékosok, akkor újabb védettségi játék előzi meg a nagy összecsapást. Fördős Zé ismertette a feladatot, ami már akkor is elég izgalmasnak ígérkezett...

Így küzdöttek a farmerlegények a kék kendőért

Attila, Gábor és Gergő most megmutathatta ország-világ előtt, hogy ki a legerősebb hármójuk közül. Itt már nem volt mellébeszélés, az eredmények magukért beszéltek.

Brigi hátat fordított Gergőnek


szerző:
2016.05.19. 19:55
Brigi hátat fordított Gergőnek

Levelet hozott a postás! A farmereknek egyesével el kellett mondaniuk, hogy kit várnak vissza a 9. Párbajról, és miért. A jelenleg biztonságban lévő játékosok szinte egy emberként Dóri mögé álltak, csak éppen Brigi választásával megtörte a sort...

Attila masszázst kért Gergő párjától

Miután Brigi szembe ment a nép akaratával, elvonult a piros kendős játékossal a fák árnyékában megbújó padhoz. Attila feszegetni kezdte a háromgyermekes anyuka és a Farmon kialakult kapcsolatának határait...

Nádai Anikó feltépte a sebeket


szerző:
2016.05.19. 19:55
Nádai Anikó feltépte a sebeket

A mostanra felgyorsult játék elérkezett a 9. Párbajhoz, de előtte még Nádai Anikó arról faggatta a farmereket, hogy ki kinek szurkol, vagyis kit várnak vissza a tanyára. Így újra kibukott Brigi választása, aminek következtében a farmerlegények egymásnak feszültek a nagy megmérettetés előtt.

Nádai Anikó vígasztalta a könnyeivel küszködő Dórit

Attila győzelme egyenes út volt Dóri számára a kerítésen túlra. A zöld kendős párbajozó még visszatérhetett, hogy összecsomagoljon, majd a kapun kilépve a műsorvezető várta...

Gergő úgy őrjöngött Brigivel, mint talán még soha!

A hős szerelmes férfi nem tudja túltenni magát Brigi döntésén és hozzáállásán. A háromgyermekes anyuka viszont egyáltalán nem érti, hogy párja miért van így felháborodva, sőt szerinte nem is vele van a probléma...

"Ez egy akkora barom..."


szerző:
2016.05.18. 19:55

A 9. Kiválasztáson egyértelmű volt, hogy Gergő szeretne kimaradni a többiek taktikázásából, ezért a Heti Gazda neve alá szögelte a jelet, aki a kalapácsolás után kijelöli a biztos párbajozót. Briginek ez az ötlet nem igazán tetszett, a véleményének pedig hangot is adott, amiből nem kis vita kerekedett...

Gábor megjósolta a szerelmesek jövőjét?

Szinte nem telik el nap Brigi és Gergő veszekedése nélkül. A farmerek már nagyon ki vannak hegyezve ezekre az összezördülésekre, Gábor pedig azt is elárulta, hogyan képzeli el a párost a Farmon túl...
 

Gergő nem bánja, ha Attila Brigit viszi párbajozni

Attila hihetetlen taktikai játszmákba kezdett. Először Attilát és Brigit szerette volna összeugrasztani a piros kendővel kapott hatalmával. Vajon sikerül neki?

Gergő miatt vesztette el Brigi a játékot?

Habár a hős szerelmes segíteni szeretett volna párjának, rosszul sült el a közeledése. Brigi teljesen kiakadt Gergőre, aki nem győzőtt magyarázkodni a történtek után.

Brigi a takaró alatt engesztelte ki Gergőt

Szokták mondani, hogy egy feszült vita után mindig édesebb a békülés. Lehet, hogy Brigi is ezt vallja, ugyanis ismét kellemesen teltek a veszekedés utáni percek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való