KERESÉS search-close

George Bush

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "George Bush"

30 éve ezen a napon mondta el legendás beszédét George Bush

30 éve éppen ezen a napon jött Magyarországra először amerikai elnök. Folytatjuk a rendszerváltás 30. évfordulója alkalmából indított sorozatunkat. Idősebb George Bush látogatása nemcsak a magyarok, hanem az amerikaiak számára is meghatározó élmény volt. A szakadó esőben elmondott Kossuth téri beszédje máig emlékezetes.

A rendszerváltás egyik emblematikus pillanata és George Bush látogatása

George Bush volt az első amerikai elnök, aki 30 évvel ezelőtt Magyarországra látogatott. Akkor még kommunisták irányították az országot és több tízezer szovjet katona állomásozott a laktanyákban. De az Egyesül Államoknak akkor fontos volt Magyarország. Már a látogatás híre is nagy port kavart, hiszen George Bush volt az évtizedeken át bírált és támadott kapitalista Nyugat első számú vezetője. George Bush 30 évvel ezelőtti látogatásának sosem látott felvételeit este láthatják a XXI Században.

Sully is elbúcsúzott az elnöktől

Különleges résztvevő az Egyesült Államok múlt héten elhunyt 41. elnökének búcsúztatásán. George Bush segítő kutyája, Sully elnöki emblémával ellátott öltözékben, kiemelt vendégként volt jelen a kísérőjével, amikor a koporsót a houstoni ravatalozóba vitték. Ott lefeküdt a lobogóval letakart koporsó előtt, amiről mostanra hatalmas érdeklődést kiváltó fénykép készült. A két éves labradort hamarosan Washingtonba viszik, volt gazdája temetésére.

Meghalt George H. W. Bush

Meghalt idősebb George Bush, volt amerikai elnök. Bush kétszer is járt Magyarországon. A volt elnök feleségét, Barbara Busht csak néhány hónappal élte túl. Az egyik legnépszerűbb first lady ez év áprilisában halt meg. Bush emlékét idézi fényképes összeállításunk is!

EMLÉKKÉPEK: Meghalt az idősebb George Bush

Életének néhány emlékezetes felvételével emlékezünk a volt republikánus amerikai elnökre, akinek hivatali idejéhez fűződik a hidegháború vége, a Szovjetunió összeomlása és az első Szaddám Husszein elleni háború.

Bush a tolószékből fogdosott

Kézfogás helyett a fenekébe markolt egy színésznőnek az idősebb Bush volt amerikai elnök - ezt maga a sértett, a 34 éves Heather Lind állítja. Az eset négy éve történt, amikor egy közös fotózás alkalmából, az akkor 89 éves, kerekesszékben ülő expolitikus hátulról megragadta. Bush elismerte a zaklatást és utólag bocsánatot kért.

Pánik George Bush dallasi birtokán

Egy ismeretlen autós behajtott a kapun és a volt amerikai elnök háza felé indult. Azonnal riasztották a rendőröket. Még a különleges alakulatok is kivonultak.

„A világnak jobb Szaddám Huszein nélkül”

Nem volt rossz döntés az Irak elleni háború - jelentette ki George W. Bush volt amerikai elnök az NBC egyik műsorában hétfőn.

George Bush esete Darth Vaderrel


szerző:
2010.11.03. 12:20
George Bush esete Darth Vaderrel

Adminisztrációja Darth Vaderének nevezi George Bush jövő héten megjelenő memoárjában egykori kemény és kegyetlen alelnökét.

Bush

Mivel ütötte el az időt a leköszönő elnök amióta nincsen hivatalban?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való