KERESÉS search-close

Ganxta Zolee

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ganxta Zolee"

ÉNB Karola megmutatta, melyik a legszexibb testrésze!

A vastag ajkak és a férfiak fókuszát eltérítő keblek után a nagy hátsók jöttek a divatba, emiatt sokan direkt növesztik és sokat is edzenek rá, mint ahogy az Éjjel-Nappal Budapest sztárja is. Mutatjuk!

Együtt zenélt Gangxsta és lánya

Ganxsta Zolee és lánya, Zoé olyat tettek, amit még soha életükben! Hárfát, fuvolát, és nagybőgőt ragadtak, és megpróbálták egyik kedvenc filmjük, a Star Wars betétdalait eljátszani. Mutatjuk, az eredményt!

Kis hip-hop történelem

Újra él a hip-hop! Nem hogy nem tűnt el a süllyesztőben, hanem jobban nyomul, mint valaha…Nézzünk a múlt és a ma nagy sztárjait, Kendrick Lamart, Drake-et és a magyar nagymenőket: Ganxtaa Zolee-t, Punnany Massif-éket és az Animal Cannibals-t!

Story Extra 2017-07-21


szerző:
2017.07.21. 17:25
Érzelmi válságban van Ganxsta Zolee!

Kínjairól saját közösségi oldalán fakadt ki Ganxsta Zolee, aki arról írt, hogy nincs értelme az életének, és még az is megfordult a fejében, hogy véget vet neki. Állítólag még édesapja is fiához rohant, hogy megtudja, mi történt. A zenész állítólag azért omlott össze, mert elhagyta 24 évvel fiatal szerelme.

Fókusz 2016-01-12


szerző:
2016.01.12. 18:55
Tényleg nincs karácsony Kevin nélkül?

Az RTL Klub programigazgatója tényleg Kevin rajongó? És Balázs, Lilu meg Istenes Bence? Miért elképzelhetetlen a karácsony Reszkessetek betörők nélkül?  

VV Dennis Fanniéknál aludt!

A ValóVilág véget ért, jöhet a villaszerelmek valóságpróbája! Vendégünk volt VV Dennis és Fanni, de itt volt velünk a szerdai 8:08-ban Ganxta Zolee is, akitől megtudtuk ki az a lány, aki az ujja köré csavarta. S hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Reggeli 10-12-22


szerző:
2010.12.22. 08:35
Reggeli 10-12-22

Reggeli: Ahány ház, annyi szokás. Vágó Piroséknál 24-én reggel jár a Jézuska, aztán útilaput kötnek és 26-áig meg sem állnak. De vajon, hogyan ünnepel a Ganxta és Balzsay család?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való