KERESÉS search-close

Gáncs Kristóf

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gáncs Kristóf"

A háborúról készült homokanimációs mese Rékasi Károly hangjával

„Világzabáló és a visszacsinálók” címmel írt egy mesét Lackfi János József Attila-díjas költő. A mesét Cakó Ferenc dolgozta fel homokanimációs formában, a magyar változat mesélője Rékasi Károly, az angol nyelvűé Kamarás Iván volt.

A gyerekekért is futnak idén a Balaton körül

A „Felhőtlen gyermekkor” kampányán keresztül hátrányos helyzetű és bántalmazott gyerekek nyári táboroztatására is gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet. Az Ultrabalatonon is indít egy futócsapatot a szervezet.

Magyarok is segítenek visszaállítani a békét és jó körülményeket Irakban

2014 óta segíti az Ökumenikus Segélyszervezet Irak újjáépítését, most a harcokban károkat szenvedett iskolák kerültek sorra. Öt iskolát fognak felújítani. Emellett felújítanak egy ivóvíz-ellátó hálózatot is és humanitárius segélyeket is adnak a családoknak. Ehhez az újjáépítéshez kapnak támogatást a magyar államtól.

Iskolakezdés Szabados Ágival és Katus Attilával!

Iskolakezdés együtt! címmel hetedszerre hirdet országos pénzadománygyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet, 1000 gyermek beiskolázásának támogatására. A Segélyszervezet idén is személyre szabott, minőségi tanszercsomagokkal támogatta a nehéz sorsú iskolásokat!

Segíts Te is a nélkülöző és bántalmazott gyermekeken!

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója elmondta, miről szól a Felhőtlen Gyermekkor kampány, és hogyan segíthetünk mi is!

A budapesti brit nagykövet a magyarokért fut!

Adni jó! Különösen azoknak, akik rászorulnak. Évről évre, több alkalommal is felhívja a figyelmet a hátrányos helyzetű gyermekekre az Ökumenikus Segélyszervezet - szombaton is értük futnak. A kezdeményezés mellé állt a brit nagykövet úr is!

Adok-kapok napok a rászorulók megsegítésére

Az elmúlt 2 évhez hasonlóan, idén harmadik alkalommal indul útjára az ország egyik legnagyobb jótékonysági eseménye: a Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva ismét ruhagyűjtési akcióját szervez.  Vendégünk volt Wolf Kati, Gáncs Kristóf, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója és Imre Csaba a Premier Outlet igazgatója.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való