KERESÉS search-close

Gádoros

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gádoros"

Nincs megállapodás a gádorosi iskoláról

Nem tudni, ki fizeti szeptember elsejétől az iskola rezsijét és a gyerekek étkeztetését a Békés megyei Gádororoson, mivel az iskolafenntartó nem kötött időben szerződést a településsel – ezt állítja az RTL Híradónak Maronka Lajos polgármester. Öt éve a Szeged-Csanádi Egyházmegye kezeli az iskolát, a szerződésük augusztus 31-én járt le. Az iskola most kinyitott, de a polgármester szerint több kérdés is tisztázatlan.

Több tanár is veri a diákokat Gádoroson?

Rendszeresen pofozzák a diákokat, az egyik tanár botot is tart a tábla mellett, azzal üt rájuk - ezt mondta több szülő is az RTL Híradónak a gádorosi általános iskoláról.

Előzetes: Egyre több szülő panaszkodik

Rendszeresen pofozzák a diákokat, az egyik tanár botot is tart a tábla mellett, azzal üt rájuk - ezt mondta több szülő is az RTL Híradónak a gádorosi általános iskoláról. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Előzetes: Technikaórán bántalmazták

Szédült, hányt és még ma sem emlékszik a technikaórára. Ezt mondta szüleinek az a 9 éves gádorosi gyerek, akit állítólag a tanárnője többször pofon vágott, majd bántalmazott a technikaóra végén a római katolikus egyház által fenntartott általános iskolában. Este hatkor megtudhatják, ki értesítette a szülőket és mit mond az iskola.

Bilincsben vitték el az új polgármestert

Választási győzelmét ünnepelte, garázdaság lett belőle. Bilincs került a frissen megválasztott gádorosi polgármester kezére. Maronka Lajos elismerte, a választás éjszakáján valóban a szokásosnál hangosabb volt az utcán.
 

Életveszélyben a megégett kisfiú

A gyerek feltehetően gyufával játszott és meggyújtotta az ágyneműjét. Testének 70 százaléka megégett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való