KERESÉS search-close

Gábor Zsazsa

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Gábor Zsazsa"

Elájulsz: ennyit ér Gábor Zsazsa mesés otthona!

A drága ékszerek után Gábor Zsazsa egykori otthonából is pénzt remélnek örökösei: már árulják a több mint 800 nm-es kúriát. A színésznő és 9. férje, Fridreich Von Anhalt számára igazi otthon volt a 6 háló és hét fürdőszobás ház, melyet 23.4 millió dollárra taksálnak.

 Kalapács alatt Gábor Zsazsa legértékesebb tárgyai

Gábor Zsazsa ékszerei, személyes tárgyai, sőt, hitvesi ágya is árverési tétel lesz jövő hónapban. Az özvegy, Fredrecik Von Anhalt összesen 1000 tárgyat szeretne pénzzé tenni, köztük igazi kincsekkel: az nyakláncok, gyűrűk és fülbevalók a kedvencei voltak a dívának: állítólag sosem hagyta el nélkülük a villáját.

 

Kórházba került Gábor Zsazsa özvegye!

Friedrich von Anhalt egészségi állapota annyira leromlott az utóbbi hetekben, hogy jelenleg az intenzív osztályon ápolják. Zsazsa férje pár napja már tüdőgyulladás gyanújával kórházba került, de akkor úgy döntött, otthon szeretne gyógyulni – ezért saját felelősségére hazament.

Fókusz 2017-01-02


szerző:
2017.01.02. 18:55
Budapesten temetik el a dívát

Budapesten temetik el Gábor Zsazsát. Özvegye, Frederic von Anhalt herceg egy német hírügynökségnek mondta el, hogy felesége hamvait hazaszállítják szülővárosába. A máig legismertebb Amerikába jutott magyar sztár szeretett volna még egyszer hazajönni, amíg élt, magyar rokonaival is tartotta a kapcsolatot. Gyászszertartását pénteken tartják Beverly Hillsben, ezután szállítják haza a hamvait.

Ikonoktól vettünk búcsút 2016-ban

Nagy művészektől búcsúztunk 2016-ban, akik szebbé, gazdagabbá tették az életünket. Rájuk emlékezni nem kötelesség, hanem természetes, így talán életben tartjuk és tovább visszük mindazt, amit ők képviseltek, amit nekünk adtak művészetük által.

Gábor Zsazsa nyomába sem érhetnek a mai celebek!

A 99 éves korában elhunyt magyar származású Gábor Zsazsáról emlékezett meg az asztaltársaság, velős szállóigéit kielemezve. Az eredmény vegyes lett, van, aki szerint a színésznő megrögzött hazudozó, mások szerint inkább a konzervativizmus ékes példája.

A magyar nő, aki szépségével és okosságával vette le lábáról Amerikát

A celebség, vagyis, hogy valaki arról híres, hogy híres,  az magyar találmány: a most elhunyt, Gábor Zsazsa nevéhez fűződik. A gyönyörű és eszes lány a második világháború idején menekült testvére után Amerikába. Amikor elterjedt a tévé, akkor megjelenéseivel lenyűgözte az országot: mindenki rá volt kíváncsi, a sziporkáira.

Meghalt Gábor Zsazsa


2016.12.19. 19:10
Meghalt Gábor Zsazsa

Egy hónap híján megélte a száz évet Gábor Zsazsa. A magyar származású díva volt az első, aki a szó mai értelmében is celebnek tartottak. Bár Golden Globe-díjas színésznő volt, mégis a legtöbben kilenc férje és egyéb hódításai miatt emlékeznek rá, talán ezért is maradt fent legendás mondása, hogy egy gazdag férfi soha nem lehet ronda.

Fókusz 2016-12-19


szerző:
2016.12.19. 19:00
99 évesen ment el Gábor Zsazsa

Meghalt Gábor Zsazsa, Amerika legrégibb híressége. A magyar származású színésznő 1936-ban Miss Hungary, vagyis szépségkirálynő volt. A második világháborús vészkorszak idején emigrált családja egy részével, majd az Egyesült Államokban belevetette magát a filmiparba. De soha nem lett filmsztár, celeb annál inkább. Gábor Zsazsa néhány hónappal 100. születésnapja előtt hunyt el Los Angeles-i otthonában

Meghalt Gábor Zsazsa!


szerző:
2016.12.19. 17:25
Meghalt Gábor Zsazsa!

A magyar származású amerikai színésznő magyar idő szerint vasárnap éjjel hunyt el egy szívroham következtében.  A primadonna karrierje 1936-ban kezdődött, mikor egy hazai szépségversenyt nyert meg, öt évvel később pedig az Egyesült Államokba költözött. Színésznőként rengeteg sikerfilmben szerepelt, ami igazi celebbé tette - persze ehhez hozzájárult az a tény is, hogy életében kilencszer kötött házasságot. Zsazsát lassan két évtizede gyötrik betegségek, legjutóbb tavasszal került kórházba, de akkor sikerült kigyógyulnia tüdőbetegségéből. Tegnap éjjel adta fel szervezete végleg a harcot: Az egyik leghíresebb magyar kilencvenkilenc éves volt.  

Gábor Zsazsára emlékezünk


szerző:
2016.12.19. 16:23
Gábor Zsazsára emlékezünk

Meghalt Gábor Zsazsa, Amerika legrégibb híressége. A magyar származású színésznő 1936-ban Miss Hungary, vagyis szépségkirálynő volt. A második világháborús vészkorszak idején emigrált családja egy részével, majd az Egyesült Államokban belevetette magát a filmiparba. De soha nem lett filmsztár, celeb annál inkább. Gábor Zsazsa néhány hónappal 100. születésnapja előtt hunyt el Los Angeles-i otthonában.

Magyar származású szupersztárok

Magyar származású szupersztárokból nincs hiány Hollywoodban. A legtöbbünknek elsőként Gábor Zsazsa neve ugrik be.

Gábor Zsazsa elpusztíthatatlan


szerző:
2016.12.19. 16:05
GÁBOR ZSAZSA: „Egy gazdag férfi sose ronda”

Gábor Zsazsa magyar szépségkirálynőként indult, de gyorsan ráérzett arra, hogyan lehet a legkevesebb energiabefektetéssel a legtöbb pénzt keresni.

A magyar színészek meghódították Hollywoodot!

Egy mondás szerint a világon mindenki magyar, csak utána kell nézni. Ez nyilván túlzás, azért Hollywoodban nagyon sok magyar származású színész dolgozik. Gábor Zsazsa vagy Lugosi Béla neve a világon mindenhol ismert. Viszont akad jó pár olyan híresség, akikről nem annyira köztudott, hogy magyarok.

Így vált valóra Gábor Zsazsa amerikai álma

A világ első celebje, a botrányairól és válásairól elhíresült Gábor Zsazsa igazi világsztár. Február 6-án töltötte be 99. életévét, ami már önmagában is ritkaságszámba megy. Élete kész kalandregény. A Story extra utánajárt, hogy lett egy budapesti lányból Hollywood üdvöskéje, majd dívája.

Story Extra 2016-05-19


szerző:
2016.05.19. 16:55
Gábor Zsazsa Budapesten töltené élete utolsó napjait

Két hónapja mi is beszámoltunk róla, hogy a magyar származású, amerikai színésznőt kórházba kellett szállítani hirtelen rosszulléte miatt. Pár nappal később hazaengedték, azóta férje gondoskodik a tüdőbetegséggel harcoló, 99 éves díváról. Frederick von Anhalt herceg arról beszélt egy interjúban, hogy mire kérte meg őt párja.

Story Extra 2016-04-06


szerző:
2016.04.06. 16:55
Mentő szállította kórházba Gábor Zsazsát

Hirtelen rosszulléte miatt került kórházba Los Angelesben - műtét és gyomorszonda vár Gábor Zsazsára. Az amerikai színésznő egyébként a hétvégén ünnepelte 99. születésnapját családjával.

Ismét kórházban ápolják Gábor Zsazsát

Az elmúlt évtized cseppet sem volt kegyes a magyar származású dívával, már ami az egészségét illeti.

Fókusz 14-04-22


szerző:
2014.04.22. 18:30
Fókusz 14-04-22

Fókusz: Életmentő cirmos - A szivárgó gázt a macska érezte meg, így tudott megmenekülni az állapotos nő és a férje. Megdöbbentő vallomás - Lehet boldog egy nő gyerek nélkül? Sütő Enikő szerint igen, de nem ő választotta ezt a sorsot. Az első csók - Egyre forróbb a hangulat a Szombat Esti Lázban, intim közeledések, pofonok és pironkodó zsűri. Mi lesz a folytatás?

„Egy gazdag férfi sose ronda”


szerző:
2014.04.22. 17:40
„Egy gazdag férfi sose ronda”

Gábor Zsazsa magyar szépségkirálynőként indult, de gyorsan ráérzett arra, hogyan lehet a legkevesebb energiabefektetéssel a legtöbb pénzt keresni.

Újabb műtétet élt túl Zsazsa


szerző:
2011.10.10. 11:29
Újabb műtétet élt túl Zsazsa

A 94 éves, magyar származású hollywoodi diva egy nehéz gyomorműtéten van túl.

XXI. század 11-09-27


szerző:
2011.09.28. 00:00
XXI. század 11-09-27

XXI. század: Gyönyörű volt és okos, ezzel mindent elért. Az Andrássy úti briliánsbolttól Los Angelesig vezetett az útja a szépségkirálynőnek, aki kitalálta a celebséget, és aki mindenkit darlingnak szólított. Gábor Zsazsa története a XXI. században.

Fókusz 11-09-27


szerző:
2011.09.27. 20:20
Fókusz 11-09-27

Fókusz: Mimózalelkek - Sértődés lett a vége a tegnapi Beszavazó shownak. Judit nem értette, miért nem ő került a Villába. Megszólal!- Kedvesnek, és jólelkűnek tartja a színészt Damu Roland barátnője, aki most édesanyjával állt kameránk elé. Szakítottak - Az ex-villalakó Gombi és szerelme, Picur elváltak egymástól. Az okokról mindketten mesélnek.

Gábor Zsazsa, a hivatásos férjkereső

A leggazdagabbakat szerezte meg magának, az egyik legirigyeltebb szexbomba volt. Hogyan lett a Magyarországról indult szépségkirálynő Amerika elsőszámú celebritása?

Az első, aki arról lett híres, hogy híres

Az Andrássy úti briliánsbolttól Los Angelesig vezetett az útja a szépségkirálynőnek, aki kitalálta a celebséget.

Gyereket akar a 94 éves Zsazsa


szerző:
2011.08.17. 10:56
Gyereket akar a 94 éves Zsazsa

A 94 éves Gábor Zsazsa és 67 éves férje gyereket akarnak, hogy a Gábor nevet továbbvigye valaki.

Ezüstlakodalom Gábor Zsazsa hálószobájában

A világ legjobban házasodó sztárja kétség kívül Gábor Zsazsa. A 94 éves színésznő kilencedik házasságában épp ezüstlakodalmát ünnepli. A sokat bírált egykori szépségkirálynő nincs túl jó állapotban.

Árulják Gábor Zsazsa villáját


szerző:
2011.06.08. 23:07
Árulják Gábor Zsazsa villáját

15 millió dollárért eladásra kínálták fel kedden Gábor Zsazsa házát Los Angeles Bel Air negyedében.

Gábor Zsazsa élete megint veszélybe került

Ismét kórházba került Gábor Zsazsa, miután problémák adódtak a gyomorszondájával.

Gábor Zsazsa megint beteg


szerző:
2011.05.05. 09:14
Gábor Zsazsa megint beteg

Tüdőgyulladás miatt ismét kórházba került szerdán Gábor Zsazsa - közölte a 94 éves színésznő szóvivője.

Megint kórházban Gábor Zsazsa


szerző:
2011.03.30. 12:00
Megint kórházban Gábor Zsazsa

Ismét kórházba került Gábor Zsazsa. A magyar származású amerikai sztár jelenleg lélegeztető gépen van.

Gábor Zsazsa készül a halálra


szerző:
2011.03.24. 16:05
Gábor Zsazsa készül a halálra

Rosszul lett Gábor Zsazsa, amikor meghallotta barátnője és egykori szomszédja, Liz Taylor halálhírét.

Fél Kettő 11-03-09


szerző:
2011.03.09. 14:20
Fél Kettő 11-03-09

Fél Kettő: Bővül a család - Gubás Gabi anyai örömök elé néz, a színésznő nyár elejére várja kislányát. Az első celeb - Évtizedekig Gábor Zsazsától volt hangos Hollywood, vendégünk a színésznő unokaöccse. Újra itthon - Fél év után hazajött Ausztráliából Marsi Anikó és családja.

Gábor Zsazsa küzd a lábáért


szerző:
2011.03.05. 10:54
Gábor Zsazsa küzd a lábáért

Hazatért a kórházból pénteken Gábor Zsazsa, aki úgy döntött, nem járul hozzá, hogy a másik lábát is amputálják.

Veszélyben Gábor Zsazsa bal lába is?

Hét héttel az után, hogy amputálták a jobb lábát, megint kórházba került Gábor Zsazsa.

Vért köhögött Gábor Zsazsa


szerző:
2011.02.02. 08:03
Vért köhögött Gábor Zsazsa

Az egykori színésznőt az intenzív osztályon kezelik, ahol nem csak a tüdejét, de a lábán kialakult fertőzést is vizsgálják.

Anyagi gondokkal küzdenek Gábor Zsazsáék

Férje elmondása szerint nehezen tudják kifizetni Gábor Zsazsa orvosi számláit és a ház fenntartási költségét, ezért kell eladniuk luxusotthonukat.

Már veszekszik Gábor Zsazsa


szerző:
2011.01.23. 14:00
Már veszekszik Gábor Zsazsa

"Energiával teli, kiabál az ápolóival és férjével is. Szóval, minden a legnagyobb rendben" - mondta az egykori filmes díva szóvivője.

Amputálták Gábor Zsazsa jobb lábát

A beavatkozásra azért volt szükség, mert a végtagon kezdődött fertőzés terjedni kezdett, és rövid időn belül életveszélyessé válhatott volna.

Küzdenek az orvosok Gábor Zsazsa lábáért

Antibiotikumos kezeléssel próbálkoznak, de ha az nem használ, akkor amputálni kell a jobb lábát.

Amputálják Gábor Zsazsa egyik lábát

kórházba szállították vasárnap Gábor Zsazsát, akinek térdből amputálni kell az egyik lábát.

Elhunyt Tony Curtis


szerző:
2010.10.01. 07:36
Elhunyt Tony Curtis

Nem csupán Hollywood egyik legendája távozott, hanem a magyarság egyik világszerte ismert figurája is.

Ismét kórházban Gábor Zsazsa


szerző:
2010.09.01. 09:45
Ismét kórházban Gábor Zsazsa

Kórházba szállították kedden a 93 éves Gábor Zsazsát, miután a férjének „nem reagált”.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való