KERESÉS search-close

Fresh

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fresh"

Top 4 - A Fresh-lányok külön-külön, de együtt is népszerűek voltak

Listánk negyedik helyére egy duó került. Külön-külön is, de legtöbbször együtt szerepeltek szinte az összes férfimagazin címlapján. Nem csak a férfiak imádták őket, de szinte mindenki szeretett velük együtt dolgozni.

Gyulai Viki elmesélte, miért hagyta ott a popszakmát

Az egykor Fresh Vikiként ismert énekesnő csillogó szemmel mesélt a hazai együttesek virágkoráról, amikor mindenki ismert mindenkit és rendszeresen találkoztak a különböző együttesek fellépéseken. De idővel megváltozott az értékrendje.

Fresh Wiki kisfia nemsokára 1 éves!

Gyulai Viki, alias Fresh Wiki élete legboldogabb időszakát éli: nemsokára 1 éves lesz kisfia, Samu! A terhességről, és a szülés óta eltelt időről mesélt nekünk az énekesnő.

Nyáron sincs leállás!


szerző:
2016.07.18. 18:00
Nyáron sincs leállás!

Villányi Andinak nem számít, hogy kint fülledt hőség van az utcákon, őamikor csak teheti, az edzőteremben izzad. Legyen az gépek használata, vagy egy kis kesztyűzés a tatamin, a cél mindig ugyanaz: a hibátlan alak!

Hova tűntek? – Egykori bálványok a zene világából

Már négy éve annak, hogy a Fókusz Plusz stábaja utánajárt annak, hova is tűntek az egykor igen felkapott szemet és fület gyönyörködtető zenekarok. Egyszerűen nélkülük nem is lehetett bulizni. 

Reflektor 14-07-18


szerző:
2014.07.19. 00:20
Reflektor 14-07-18

Reflektor: Erdei Zsolt kislánya élet és halál között lebegett, a Fresh-lányok pedig újra hódítanak!

Újra hódítanak a Fresh-lányok


szerző:
2014.07.19. 00:20
Újra hódítanak a Fresh-lányok

A kilencvenes évek legnépszerűbb lánycsapatáról az elmúlt években nem igen hallhattunk, nemrégiben azonban Andi és Viki újra belevetette magát a munkába.

Visszatérnek a Fresh lányok!

A Fresh lányok tizenöt év után eltűntek a nyilvánosság elől. Andi egy évig dolgozott egy állatgyógyászati cégnél, Viki pedig fitnesz edző lett. Most azonban visszatértnek új dalukkal a Fresh lányok!

Fókusz 13-08-21


szerző:
2013.08.21. 19:50
Fókusz 13-08-21

Fókusz: Időutazás - egy színpadon a ’90-es évek összes haknikirálya. A legtöbben magyarázkodni kényszerültek! A király újratöltve - az egész ország a rockoperáról beszél. Együtt néztük a show-t Szörényiékkel. Hogyan tovább? - Folytatódik a Barátok közt!

Retro sztárok újratöltve


szerző:
2013.08.21. 19:00
Retro sztárok újratöltve

Kisebb időutazásra invitálták a szervezők a RetroStars közönségét: a Balaton fővárosában, Füreden pedig mindenki szívesen beült az időgépbe, és egészen a ’90-es évekig repült. Az viszont senkit sem érdekelt, hogy a legtöbb műsor félig vagy egészen playback volt.

Vissza a múltba: retró csajbandák akkor és most

A 90-es évek szex-szimbólumai voltak. Nemcsak a slágerlistákat hódították meg, hanem a férfimagazinok címlapjait is. A retro-bombázók egykor fülbemászó dallamokkal tették le névjegyüket a hazai pop-rock porondon, de vajon most mit tesznek le az asztalra?

Fókusz 13-01-31


szerző:
2013.01.31. 20:55
Fókusz 13-01-31

Fókusz: Lehull a lepel – Bánfalvy Ági csak a Fókuszban meséli el, hogy mi igaz abból, hogy a férje elhagyta. Szexi csajok – Lánybandák tagjai voltak,ma már alig hallunk róluk. Meglátogattuk a Bestiák, a Baby Sisters és a Fresh énekesnőit. Hajléktalan hős - János embereket mentett a vörös iszap áradása idején, viszont elvesztette az otthonát. Mi lesz vele?

Egykori bálványok a zene világából – régen és most

Mi lett a hajdanvolt híres magyar popbandák tagjaiból? A fényes múlt és a nem mindig fényes jelen – többek között a Splash, a Fresh, a Baby Sisters és az UFO együttes tagjait kerestük fel újra.

Fókusz 12-03-30


szerző:
2012.03.30. 20:50
Fókusz 12-03-30

Fókusz: Csillagok után - Az Imingrants-et és Kárpule Ferencet utcai zenélés, a rappelő töritanárt pedig tanítás közben látogattuk meg. Cápák között - Bár Sebestyén Balázst megkóstolta egy ragadozó, sikerült a mutatvány. Vadon Jani 2 hete még úszni sem tudott. Átváltozás – Nem volt könnyű, de úgy tűnik megérte: a VV5 csúnya lánya, Annamari megszépült. Mégi Sehi sem ismerte meg!

Fresh Andi megjárta a poklok poklát

Egy téves, majd egy lesújtó diagnózis, egy műtét és végül sokkoló címlapok. Fresh Andi betegségének híre nemrég az egész sajtót bejárta, bár szerinte a lapok kicsit túllőttek a célon.

Reggeli 10-06-15


szerző:
2010.06.15. 07:51
Reggeli 10-06-15

A magyar száguldó cirkusz kedden ünnepli 24. születésnapját, ennek kapcsán exkluzív felvételeket is láthatnak. Csikó Szabit arról faggattuk, hogy igaz-e a hír, miszerint szakított kedvesével. Marót Viki pedig megmutatta a kisbabájáról készült első ultrahangos képet.

Fresh Andi gyászol


szerző:
2010.06.12. 03:50
Fresh Andi gyászol

Az énekesnő kutyája egy műtét után nem ébredt fel, ami Andi szerint gondatlanság miatt történt.

Viktor Kustánczi Liával válogatta a ruhákat

Az őszi kollekció bemutatója után Fresh Wiki bevallotta, hogy vállalhatatlan lába van.

Divat vagy hóbort a napszemüveg?

Egyes sztároknak mindössze trendi kiegészítő, ám akad, aki ezzel védekezik a külvilág ellen.

Tinisztárok gyászos klipjei


szerző:
2009.11.03. 08:55
Tinisztárok gyászos klipjei

A fiatal előadók videóiban fellelhető némi horror, és időnként külsejük is meglehetősen sötét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való