KERESÉS search-close

Forbes magazin

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Forbes magazin"

Ők a világ leggazdagabb celebjei!

Taylor Swift, Kylie Jenner és Kanye West - ők a legjobban fizetett hírességek a Forbes magazin legfrissebb Top 100-as listája szerint. Ebbe az elit klubba legkevesebb 37,5 millió dollár, átszámítva 10 milliárd 503 millió forint volt a belépő, a csúcs pedig 53 milliárd forintnak megfelelő dollár, szám szerint 185 milliónyi zöld hasú.

Forbes: Mészáros a leggazdagabb


szerző:
2018.12.28. 18:24
Forbes: Mészáros a leggazdagabb

Már nem Csányi Sándor az ország leggazdagabb embere. A Forbes magazin összesítése szerint az OTP elnök-vezérigazgatóját letaszította az első helyről a felcsúti gázszerelőből lett vállalkozó, Mészáros Lőrinc.

Ismét a legbefolyásosabb nők között Vidus Gabriella

Ismét a legbefolyásosabb nők között az RTL Magyarország vezérigazgatója.

 

2017-ben Alföldi Róbert az ötödik legértékesebb híresség!

A Forbes magazin minden évben listázza a legértékesebb magyar hírességeket. Alföldi idén az ötödik helyen végzett, és bár nagyon örül ennek a helyezésnek, a rendező most a Hegedűs a háztetőn című musicalen dolgozik. A bemutató szeptember 10-én a Papp László Sportarénában lesz látható Stohl András főszereplésével.

Forbes: a legbefolyásosabb magyar nők

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a legbefolyásosabb magyar nő a médiában. A magyarországi Forbes magazin 2017-ben is elkészítette az üzleti-, kulturális- és közélet, valamint a média szereplőinek női listáit.

Csányi bekerült a világ leggazdagabbjai közé

Bekerült a világ leggazdagabb emberei közé az OTP elnök-vezérigazgatója. Csányi Sándor vagyona a Forbes magazin szerint meghaladja az egymilliárd dollárt, azaz a jelenlegi árfolyamon átszámítva több mint 288 milliárd forint. Az újság szerkesztői ezt korábban is sejtették, de csak most sikerült adatokat szerezniük az üzletember távol-keleti érdekeltségeiről.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való