KERESÉS search-close

Flipper

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Flipper"

Csocsó, darts, flipper: kocsmasportból világbajnokság

Sportok, amelyek vérbeli társasági szórakozásként a kocsma asztal mellől indultak, de ma már több millióan rajonganak a legjobb játékosokért. Csocsóban és dartsban a világ legjobbjai között vagyunk és a kissé elfeledett klasszikusnak, a flippernek úgy tűnik, nálunk van a legnagyobb kultusza.
 

Fókusz Plusz 2016-01-30


szerző:
2016.01.30. 18:50

Újra kinyithat a Flippermúzeum


szerző:
2015.07.03. 18:39
Újra kinyithat a Flippermúzeum

A bíróság szerint ugyanis a flipperek nem minden esetben minősülnek játékautomatának, vagyis nem feltétlenül vonatkozik rájuk az a törvény, amely szerint játékgépek már csak kaszinókban működhetnek. A múzeum azért zárt be, mert az adóhatóság félmillió forintra büntette és arra kötelezte őket, hogy a gépekre 10 milliós engedélyt váltsanak ki. Az alapító bíróságra ment. A NAV-nak most egyesével kell megvizsgálnia a gépeket, hogy melyikre vonatkozik a törvény és melyikre nem.

Bezárhat a Flippermúzeum júniusban

Tulajdonosa azt mondja: azért kerülhet lakat az intézményre, mert az adóhivatal szerint súlyosan megsértik a szerencsejáték törvényt. A NAV szerencsejáték felügyeleténél azt mondják, a gépekre a jogszabály szerint típusengedélyt kell kiváltani.

Fókusz Plusz 12-05-19


szerző:
2012.05.19. 19:30
Fókusz Plusz 12-05-19

Fókusz Plusz: Mesebeli luxus - Függöny milliókért, ablakpárkány egy ház áráért. Bemutatjuk az ország legdrágább, milliárdokat érő ingatlanjait. Világverő magyarok - Csocsóban és gombfociban sincs párunk. Különös sportok, amelyekben gyűjtjük az Európa- és világbajnoki címeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való