KERESÉS search-close

Fejes Tamás

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fejes Tamás"

A Balatont is meghódította Lukács Laci és Fejes Tamás!

Ezúttal Balatonfüredre kísérte el a Fókusz stábja a Tankcsapdát, ahol a Kékszalag rekorder katamaránja és a 8 fős legénység már várt rájuk. Lukács Laci és Fejes Tamás örömmel fogadták az ajándék vitorlázást, amelyet a banda harmincadik születésnapjára kaptak. Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen lesz a Tankcsapda következő videoklipje, akkor nézd meg ezt az interjút!

Pszichoterapeuta hozta ki a legjobb sztorikat a Tankcsapdából

A Liliput Hollywood – A kendőzetlen igazság című könyv őszinte beszélgetések alapján készült. Mindhárom fiú négyszemközt beszélgetett Bakó Csabával, a zenekar menedzserével és szintén négyszemközt beszélgettek Kertész Tímea pszichoterapeutával. Ezeknek a beszélgtéseknek a leirata a könyv.

TANKCSAPDA: 30 éves jubileumát ünnepli a zenekar

Magyarország legnépszerűbb rockbandája, a Tankcsapda idén ünnepli 30. születésnapját. A bandát most Debrecenben látogattuk meg, és elkísértük őket azokra az ikonikus helyszínekre, amikhez számtalan emlék köti Lacit, Sidit és Tomit. Hogy mi a zenekar sikerének a titka, hogyan tudott a banda minden tagcseréből megerősödve kijönni, kiderül a videóból!

Tankcsapda: 30 éve töretlen a rockbanda sikere!

Magyarország legnépszerűbb rockbandája, a Tankcsapda idén ünnepli 30. születésnapját. Sok helyzetben és szituációban láthattuk már őket, ott voltunk a 20. és a 25. évfordulójukon, beszámoltunk a kéthetes amerikai turnéjukról, amellyel a banda valóra váltotta minden magyar zenekar álmát, elkísértük őket különleges kompkoncertjükre és összefoglaltuk Lukács 50 évét. A zenekarral ezúttal a banda szülővárosában, Debrecenben találkoztunk, hogy körbevezessenek minket azokon az ikonikus helyszíneken, amelyek jelentősek voltak a csapat vagy a tagok életében.

A Tankcsapda odaadja egy rajongójának egyedi dobfelszerelését

A rockzenekar jövőre 30 éves lesz, még idén 3 koncertet adnak és kitaláltak egy játékot, aminek a nyereménye kivételesen ritka.

Harminc éves a Tankcsapda: így ünnepel az ikonikus rockegyüttes

Rendhagyó koncertsorozattal és titokzatos ajándékkal készül a debreceni banda, tegnap este pedig egy váratlan meglepetés is színesítette jubileumi ünneplésüket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való