KERESÉS search-close

Fejős Éva

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fejős Éva"

Ez a rosszfiúk legnagyobb veszélye híres magyar nők szerint

Két éve járt utána a Fókusz: jóképű, de megbízhatatlan, felelőtlen nőcsábászok. Miért mászunk bele újabb és újabb kapcsolatokba azokkal a szexi férfiakkal, akiket megváltoztatni nem tudunk, és akik a családalapítás után is pont olyanok maradnak, mint előtte? Ismert nők szinte ugyanazt mondják erről a kérdésről!

Lelepleződött az álnév mögé rejtőzött, ismert írónő

Fejős Éva nem írói pályája elején, hanem ismertsége tetőfokán döntött úgy, hogy új könyveit nem a saját nevén jelenteti meg. De sokan még a titkolózás időszakában rájöttek, ki van az álnév mögött.

Top 2 - Fejős Éva mindvégig hitt abban, hogy egyszer anya lesz

Fejős Éva 49 éves volt, amikor első gyermekét szülte. Soha nem titkolta a korát, sőt kifejezetten büszkén vállalta, hiszen az írónő legalább 10 évet simán letagadhatna. Hiába járt nőgyógyászati vizsgálatokra, nem sikerült teherbe esnie. Aztán úgy döntött, hogy orvost vált és egy meddőségi specialistához fordult.

Így utazik gyerekkel Gubás Gabi és Fejős Éva

Fejős Éva igyekszik szórakoztatni kislányát, több dologgal is készül, mert egy-egy könyv vagy játék rövid ideig köti csak le. Gubás Gabi gyerekei már nagyobbak, de 3 éves korukban ők is elkezdték járni a világot.

Fejős Éva nem hagyja, hogy ellepjék a trollok a közösségi oldalait

Az írónő mesélt kétéves kislányáról is, de nem posztol túl sokat róla, mert szerinte az oldalainak az írói munkásságáról kell szólnia, nem a magánéletéről.

Ők azok a sztáranyukák, akik 40 felett szültek!

Sokakban felmerül a kérdés, hogy hány évesen kell teherbe esnie egy nőnek. Most olyan sztáranyukák mesélnek erről a témáról, akik 40 felett élték meg ezt a csodát.

Fejős Éva elárulta, miért csak 49 évesen szült

Fejős Éva először fiatal anyukaként képzelte el magát, aztán az élet átírta a forgatókönyvet. Az írónő elmesélte a Fókusz stábjának, hogy miért alakult úgy az élete, hogy végül csak 49 évesen adott életet első gyermekének.

Fejős Éva „büfés” palacsintával ment a séfek elé

Az írónő sajátosan értelmezte a tésztás feladatot, és úgy döntött, palacsintát készít. Vajon ez elég lesz a zsűrinek az első feladatban bemutatott rántott húsa után?

Íme, a Válogató hét utolsó 10 versenyzője!

A Válogató negyedik napján tovább folytatódik a küzdelem. A konyhába lépés előtt kifaggattuk a 10 hírességet, hogy mit szeretnének elérni a versenyben, és mitől tartanak a legjobban.

Fejős Éva kislányával járja be a világot!

Az írónő pici baba kora óta mindenhova magával viszi kislányát, rengeteg helyen jártak már. De vajon hogyan telnek a hétköznapjaik, pláne most, amikor az anyuka a Konyhafőnök VIP-re készül.

Fejős Éva mindenhova viszi magával kislányát

Az írónő, akinek kislánya lassan két éves, úgy érzi, kalandokban együtt sem volt hiány. Néhány meleg helyzetet nekünk is elmesélt, például, amikor a gyereknek 39 fokos láza lett egy mexikói reptéren.

Fejős Éva már vendégeket is mer hívni otthonra

Az írónő korábban úgy érezte, a főzés csakis egy több órán át tartó folyamat lehet, ami nem fér bele az életébe. De kislánya miatt mégis elkezdte tanulni a fortélyokat.

Fejős Éva


szerző:
2018.10.27. 07:00
Fejős Éva

Az írónő korábban úgy érezte, a főzés csakis egy több órán át tartó folyamat lehet, ami nem fér bele az életébe. De kislánya miatt mégis elkezdte tanulni a fortélyokat.

Mozipercek: Gergőék meglesték, milyen filmek lesznek a hétvégén!

Csütörtök van, és lassan itt van a hétvége. Úgyhogy Gergő, Miki és Éva megnézték, mit érdemes megnézni a tévében.

Fejős Éva új terepen próbálta ki magát az írás után

Nemcsak regényhősei, de ő maga is példaképet jelent követői számára. Ifjú édesanya és író, aki szabadidejében a követőinek is segít. De hogyan éli meg, hogy ennyien kikérik a véleményét és a tanácsait?

Fejős Éva megmutatta csodaszép kislányát!

Pontosan egy évvel ezelőtt a Fókusznak azt mondta, ha cseppnyi kétség is lett volna benne, hogy ennyi idős fejjel lehet-e, legyen-e gyereke, nem szült volna. Fejős Éva egy évvel ezelőtt, negyvenkilenc évesen lett először anyuka és boldogan mutatja meg kislányát mindenkinek. Nem fél a jövőtől, nem rágódik a múlton, sőt naponta segít aggódó, hasonló módon későn babát váró nőknek.

Mit viszel magaddal a nyaralásra?

Szerinted Puzsér Róbert, Barabás Éva, Réz András vagy Fejős Éva mit nem hagy otthon, ha nyaralni megy? Sztárjaink válaszoltak a Story Extra stábjának, a riportból minden kiderül!

Hová mész nyaralni?


szerző:
2017.06.08. 18:05
Hová mész nyaralni?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hova megy nyaralni Puzsér Róbert, Barabás Éva, Réz András és Fejős Éva, akkor nézd meg a velük forgatott interjúnkat!

Milyen az ideális szülő-gyerek kapcsolat?

Szeretet, tisztelet és végtelen empátia - az emberi kapcsolatok ideális összetevői. Egy ideális szülő-gyerek kapcsolatban pedig még fontosabbak a felsorolt érzések. De hogyan gondolnak véleményformálóink erről a kérdésről? Puzsér Róbert, Barabás Évi, Fejős Éva és Réz András válaszolt a Story Extra stábjának.

Fejős Éva elhozta hozzánk kisbabáját!

Januárban megszületett Fejős Éva elsőszülött gyermeke. Az írónő 50 évesen vállalta az anyaságot. Arról kérdeztük őt, hogy milyen változást hozott Linda az életébe, hogyan tudja összeegyeztetni a munkát a gyermekneveléssel, és tanácsokat is adott azoknak, akik hozzá hasonlóan később vállalnak gyermeket.

58 évesen szült ikreket


szerző:
2017.04.30. 18:30
58 évesen szült ikreket

58 évesen szült ikreket egy mexikói nő. Mindkét gyerek -a kislány és a kisfiú- is jól vannak, egészségesek. A nő mesterséges úton esett teherbe. Azt mesélte egy korábbi orvosa azt mondta neki, esélye sincs, hogy gyermeke szülessen. A Híradónk által megkérdezett szülész- nőgyógyász azt mondta, egyre több nő vállal gyermeket 40 felett, vagy annál is idősebben. Az ő klinikáján például jelenleg is fekszik egy 50 éves kismama.

Fejős Éva 49 évesen lett édesanya

Nagyon fordult a világ pár héttel ezelőtt Fejős Évával, és párjával, közel húsz év együttlét után megszületett ugyanis első gyermekük, Linda Zsófi. Az írónő nemcsak az elmúlt hónapok örömeiről mesélt kollégánknak, a következő riportból azt is megtudhatják, hogy miért sajnálja, hogy kislánya születésével lezárult egy korszak az életében.

Kései anyaság? Fejős Éva őszintén mesélt a gyermekvállalásról

Ragyogóan néz ki Fejős Éva, és ahogy meséli, könnyű terhessége van. Pedig az írónő 49 éves, és első gyermekét várja.

BABA 45 FELETT: „Sokan vannak ebben a cipőben”

Fejős Éva 49 éves és most várja első gyermekét. Azt mondja, vele már huszonévesen is azt éreztették, hogy el van késve a szüléssel. A Fókusznak nyíltan beszélt arról, hogy miért most vállalt gyereket, ezzel pedig többek közt az is a célja, hogy sok hasonló helyzetben lévő nőnek is segítsen, mert mint mondja, rengeteg ilyen nő van.

Házi kedvencek, akik életre keltek a közösségi oldalon

Armani cica, Bono kutya vagy Pepper, a trükkös Jack Russel. Házi kedvenceink kezdenek egyre inkább emberként viselkedni, legalábbis a közösségi oldalakon, hiszen egyre többjüknek van profilja a világhálón. Fejős Éva kutyái tanácsokat osztogatnak az interneten. Az ország legnépszerűbb macskája, Erzsi, pedig a lézer trükknek sem dől már be. Kilyén Tamás riportja.

Állatok a közösségi oldalon

Armani cica, Bono kutya vagy Pepper, a trükkös Jack Russel. Házi kedvenceink kezdenek egyre inkább emberként viselkedni, legalábbis a közösségi oldalakon, hiszen egyre többjüknek van profilja a világhálón. Fejős Éva kutyái tanácsokat osztogatnak az interneten. Az ország legnépszerűbb macskája, Erzsi, pedig a lézer trükknek sem dől már be. Kilyén Tamás riportja.

Botrányszag lengi körül az Ulpius-házat

Frei Tamás, Kelemen Anna, Karafiáth Orsolya. Sikerkönyvek szerzői, akiknek a művei egykor a márcisuban bedőlt Ulpius- háznak szállították a milliókat. A tulajdonos aztán eladta a házát, kikapcsolta a mobilját, és gyakorlatilag eltűnt a föld színéről. De hogy lehetséges ez? És miért nem szólalnak fel azok, akiknek létkérdés a cég jövője? Fejős Éva szerint sokan attól félnek, ha hangosabban haragszanak, sosem kapják meg a beragadt pénzeiket.

Futnak a pénzük után a sikerkönyvek szerzői

Frei Tamás, Kelemen Anna, Karafiáth Orsolya. Sikerkönyvek szerzői, akiknek a művei egykor a márciusban bedőlt Ulpius- háznak szállították a milliókat. A tulajdonos aztán eladta a házát, kikapcsolta a mobilját, és gyakorlatilag eltűnt a föld színéről. De hogy lehetséges ez? És miért nem szólalnak fel azok, akiknek létkérdés a cég jövője? Fejős Éva szerint sokan attól félnek, ha hangosabban haragszanak, sosem kapják meg a beragadt pénzeiket. Hollósi Szandra riportja.

Ne dőljünk be a kutyusok bűnbánó tekintetének

Bűnbánó szemek, amelyeknek egyszerűen nem lehet ellenállni, mozdulatlan hanyattfekvés a nagy rumli közepette, amikor egyértelműen látszik, hogy ki volt a tettes. Ugye minden kutyatartónak ismerős valamelyik szituáció?

Bűnbánó szemek kontra szétmarcangolt kanapé

Bűnbánó szemek, amelyeknek egyszerűen nem lehet ellenállni, mozdulatlan hanyattfekvés a nagy rumli közepette, amikor egyértelműen látszik, hogy ki volt a tettes. Ugye minden kutyatartónak ismerős valamelyik szituáció? De vajon hogyan vezekelnek bűneikért a celeb-kutyák?

Fél kettő 11-09-23


szerző:
2011.09.23. 14:15
Fél kettő 11-09-23

Fél kettő: Béranyaság - Romániában és Ukrajnában elfogadott, itthon még tiltják, vendégünk volt Fejős Éva. Furcsa pár - Különböző egyéniségek ha találkoznak, vendégünk volt Szervét Tibor. Kék angyal - Elkészült Janicsák Veca új klipje, vendégünk volt az énekesnő.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való