KERESÉS search-close

Fehér Pálma

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fehér Pálma"

Hogyan könnyítsük meg a gyereknek a sulikezdést?

Jövő héttől ismét iskola és ez bizony nem könnyű időszak sem a gyerekeknek, sem pedig a szülőknek. A gyerekeknek éppúgy, mint nekünk felnőtteknek a szabadság után, bizony visszakell szokni a “mókuskerékbe”: suli, lecke, különórák. Ez pedig korántsem egyeszerű nekik sem, éppúgy, mint nekünk. Ebben szerettünk volna most a szülők és a gyerekeik segítségére lenni.

Nyaralás gyerek nélkül

Itt a nyár, minden szülő egy kis pihenésre, nyaralásra vágyik lehetőség szerint stresszmentesen. Dobó Ágival és Fehér Pálma pszichológussal arról beszélgettünk, hogy mikor mehet el először anyuka és apuka a gyerek nélkül vakációzni, úgy hogy ne legyen bűntudatuk, és hogyan kommunikálják mindezt a gyerek irányába.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való