KERESÉS search-close

Fecó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fecó"

Evelin:

Evelin arra gyanakszik, hogy párja megcsalja, habár konkrét bizonyítéka nincs. Evelin úgy érzi, hogy párjával egyre rosszabb a kapcsolatuk, és most azért jött el az Anikó Show-ba, hogy kiadja Fecó útját. Evelinnek és Fecónak van egy két éves kisfia is, de a nő nem akar csak a gyerek miatt együtt maradni gyermeke apjával.

Lali elveszett Berlinben

Lali az átbulizott éjszaka után, egy padon ébredt és fogalma sem volt róla, hogy hol van. Regina remekül érezte magát Rebekával, az éjszaka után az egész napot is együtt töltötték. Kirabolták az ügynökséget. Anikó nem bírta elviselni Marci közeledését, ezért úgy döntött elküldi.

ValóVilág 5. – Aréna


szerző:
2013.12.16. 18:57
ValóVilág 5. – Aréna

2011. szeptember 12-én indult a ValóVilág ötödik szériája, 168 napig tartott.

Angliába vándorolnak a magyar sztárok?

Néhány magyar híresség úgy döntött, hátrahagyja Magyarországot, és külföldön próbál szerencsét.

VV Fecó sajátos dinnyeárusítási marketingmódszerei

A Fókusz stábja a ValóVilág Fecójával és családjával futott össze Pécs Kertvárosban, amint a Krisztina téri buszmegálló mellet épp dinnyeárusításhoz készülődtek.

Angélát és VV Fecót álmatlan éjszakák gyötrik

Ahol két gyerek elfér, jut a harmadiknak is! Fecóék hosszú éjszakákon át győzködték egymást, de úgy tűnik, rossz anyagi körülményeik miatt megszakítják a terhességet.

VV fanatikusok elvetemült és extrém tettei

Rajongók, akik bármire képesek az imádott sztárért, és minden alkalmat megragadnak, hogy valamilyen módon érintkezzenek vele. A VV szereplői fél éven át ott voltak a nézők otthonában, akik kiéhezve várták, hogy megismerhessék őket.

Fókusz 12-03-19


szerző:
2012.03.19. 20:45
Fókusz 12-03-19

Fókusz: A pimasz rapper kiakasztotta, az agrármérnök megríkatta a zsűrit. Honnan érkeztek a Csillag Születik első főhősei? Vajon miért ölték meg a két magyar tudóst Etiópiában? Elutaztunk Afarföldre. Fecó világa - Hogyan illeszkedett vissza családjába az egykori Villalakó? Meglátogattuk a kétgyerekes apukát.

A mulatós Fecó rajtra kész


szerző:
2012.03.19. 19:00
A mulatós Fecó rajtra kész

Bár a főnyereményt nem vitte el, talán sokkal nagyobbat nyert az egész játékon, ugyanis visszakapta Angélát. Fecót Pécsen látogattuk meg, hogy megnézzük, hogyan alakul az élete a Villa után.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé 12-02-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Finálé: Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a „nappalinkban”, vasárnap este azonban a finisbe ért a VV5. A stúdióban az érzelmek vették át az uralmat a játékosok felett, és a győztes könnyek között búcsúzott hőn szeretett Villájától.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Seherezádé az utolsó napokra megtalálta a közös hangot. Attila arra kérte a lányt, ha visszajönne, szexi fehérneműben várja az ágyban. Aztán kiderült egy titok...

Attila szívét újabban Seri dobogtatja

Az Összeférhetetlen és a Szenvedélyes nő az utolsó napokra megtalálta a közös hangot. Attila arra kérte, ha visszajönne, szexi fehérneműben várja az ágyban. Aztán kiderült egy titok...

Seri: Fecó, ne említs egy lapon a megcsalással

A Kihívás után Serit nem hagyta nyugodni, hogy Fecó Gergővel való szikrázására hivatkozott, amikor elmagyarázta, miért nem kerültek közel egymáshoz.

Fecó Csabára hagyta gyerekei képét

A Párbaj előtt a két jóbarát megajándékozta egymást, Csaba a pengetőjét adta Fecónak, a harcba induló pedig fiai fotójával kívánt szerencsét a Helyes pasinak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-24

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Az ex-Villalakók utolsó napjukat töltötték bent, és olyan titokra derült fény, amire végképp nem számított senki. Majd a VV5 legizgalmasabb Párbaja következett.

Attila vagy Fecó? A család megmondja

Attila és Fecó kapcsolata sokat változott az idő múlásával. Mostanra már eltávolodtak egymástól, így adódhatott, hogy ők párbajoznak. Angéla szerint férje méltó ellenfelet választott magának, Attila testvére szerint viszont túl nagy fába vágta a fejszéjét.

A nagy Villa ki mit tud a Fókuszban

ValóVilág gyorstalpalónk az utcán elképesztő eredményt hozott. A Villalakók élete a megszólítottak előtt nyitott könyv, a legapróbb részleteket is tudták Gergőékről. Maga Gergő pedig élő lexikonként üzemel VV történelemből.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-23

ValóVilág 5 - Kihívás: A Dumagép összeszedetlenül állt a Villalakók elé, hogy megnevezze Párbaj ellenfelét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika erőt vett magán és beismerte, mi is történt pontosan Peti és közte azon a kérdéses csütörtökön.

Fókusz 12-02-23


szerző:
2012.02.23. 20:15
Fókusz 12-02-23

Fókusz: Tarolnak az X-Faktoros nagyágyúk! Elkészült Kocsis Tibi és Muri Enikő első dala, de Tarány Tomi is zúzza a rockot! Vajon kit választ Fecó? Felesége és édesanyja szerint egyértelmű lesz a döntés! Vajon mostantól börtönbe küldik az orvost, ha hibázott? Kepes András kiáll Geréb Ágnes mellett.

VV: Eljött a Dumagép ideje


szerző:
2012.02.23. 19:00
VV: Eljött a Dumagép ideje

A dumagép, akiről időközben kiderült, nem is akkora dumagép, biztosan ott lesz a VV 5 utolsó párbaján. Az összecsapás másik résztvevőjének helye még kiadó. Vajon kinek a nevét mondja ki a Villalakó a kihíváson?

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

Kinga is lebukott, nemcsak Veronika

A Villalakók visszanézhették, hogyan kezdett ki egymással Kinga és Gergő, Seri mellett Attila is kiborult a látottakon. Peti beismerte, Veronika többször nála töltötte az éjszakát, a lány viszont tagad.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-21

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Titkokat és botrányokat hoztak magukkal a már kiesett Villalakók. A még játékban lévő versenyzők számára is kiderült Vera erotikus múltja, és Péter is nagy port kavart bejelentésével, miszerint Cristofel tudta nélkül, titkos viszonyt folytat Veronikával.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Az Érzékeny lelkű lány ismét megkavarta a szálakat; ezúttal Csaba és Fecó barátságába rondított bele.

Seri zokogott, Fecó megrottyant

Mikor a Villalakók szembesültek Vera kiesésével, egyedül Csaba és Attila mosolygott, Seherezádé a nyugiban sírdogált, Fecó pedig a wc-ben omlott össze.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Attila és Vera a Kihívás pillanatában megkezdték a harcot, minden egyes feladatot véresen komolyan vettek, így azok hangos veszekedésbe is torkolltak. Vera még Serinek is nekiment egy viccesnek indult házaspárbaj játék után. Este a két Párbaj-hős kocsmát nyitott, a buli alatt Attila békejobbot nyújtott, de Vera elutasította. A stúdióban már a Párbajozók belépése után megkezdődött egymás verbális gyepálása.

Attila nagy fölénnyel győzte le Verát

Alaposan megnőtt a különbség a szavazatok száma között a Párbaj alatt, a végeredmény 76 és 24 százalék lett. Az Összeférhetetlen higgadtan, humorral szállt szembe Verával.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila a Kihívás előtt még egyszer utoljára lehetőséget kapott, hogy kifaggassa a lehetséges jelöltjeit. Seherezádéhoz pedig két bombanő érkezett.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-17

ValóVilág 5 - Kihívás: Attila mellett senki sem volt biztonságban az utolsó napokban. Seri megbántotta a jelrakással, Csaba régóta az ellenfele, Vera viszont olyan balhékat generált körülötte az elmúlt napokban, hogy az egész Villa zengett.

A mártírok ideje lejárt, Attila Verával párbajozik

Attila mellett senki sem volt biztonságban az utolsó napokban. Seri megbántotta a jelrakással, Csaba régóta az ellenfele, Vera viszont olyan balhékat generált, hogy az egész Villa zengett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Csaba mindennel kihúzza a gyufát Veránál, de van az az állapot, amin már Seri és Fecó sem tud segíteni. Gianni viszont felhőtlen, nevetéssel teli percekkel szakította meg a vitaáradatot.

Attila szerint a pizza tészta olyan, mint egy női bugyi

Gianni Vera kérésére látogatott el a Villalakókhoz, és megmutatta nekik a pizza készítés csínját-bínját. Attila volt a tésztadobálás legjobbja a lakók közül és természetesen egyből véleményt is formált a nyúlós anyagról.

Attila Csabival vacsorázott, a Párbaj is terítékre került

A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba Rock and Roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba rock and roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.

Sehi „nekiugrott” Fecónak

Seherezádé Fecó jelén és indoklásán teljesen kiakadt a Kiválasztás után, ekkor vette kezdetét a végeláthatatlan szájkarate.

Rappelve gúnyolódtak a Villalakók

A Villalakók fiú és lány csapatra osztva rapszövegeket költöttek, majd elő is adták azokat. Az irónia volt a főszerep, mégis mosolygás lett a vége.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-15

Valóvilág5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Vera könnyek közt ajándékozta meg Attilát. Bár az Összeférhetetlent megdöbbentette a gesztus, ő is Verának készített ajándékot a szerelem napjára. Stand-uposok érkeztek a Villába, a lakók is kipróbálták magukat humoristaként. Majd ismét Kiválasztás volt, még a védett Fecó sem maradhatott nyugodt, mert tudta, egyenlőség esetén ő küld valakit párbajozni.

Attilát a gyűlölt-szeretett Vera is kikívánja a Villából

Vera könnyek között ajándékozta meg Attilát Valentin napon, és az Összeférhetetlen is Verát tüntette ki figyelmével. Majd a Kiválasztáson egymásra rakták a jelet. Attila párbajozni megy.

VV jóslat: Szólottak a természetfeletti tudósok

Seri, Kinga, Vera, Fecó, vagy Csaba. Több mint öt hónap után már csak ők maradtak a Villában. Miközben mi hétről hétre próbáljuk megfejteni az erőviszonyokat, vannak, akik már pontosan tudják, mi fog történni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Bangó Margittal egy hamisíthatatlan cigánybálon mulattak a Villalakók a sorsdöntő Aréna után.

Attila ki van éhezve Verára


szerző:
2012.02.14. 15:32
Attila ki van éhezve Verára

A Villafiúk szexhiánnyal küzdenek, ennek hatására Attila meglepő vallomást tett Fecónak és Csabának egy gyenge pillanatában. Majd megjelent az emlegetett Villalány.

Bangó Margit énekelni tanította a Villalakókat

A Kívánsághéten minden Villalakó választhat egy vendéget, a sort Fecó kezdte, aki Bangó Margitot szerette volna látni és hallani.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga titoklevelében őszintén vallott Attila iránti érzéseiről. Az Összeférhetetlen fiú sokkot kapott a hallottaktól.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Ildikóról kiderült, hogy úgy tud horkolni mint egy traktor, Csabi és Attila összeugrott Kinga feje fölött, és kiderült, hogy Seherezádé még mindig Gergő miatt mérges a Cselszövőre. A vasárnapi Párbaj egy "ősi" konfliktusnak vetett végett. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-11

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Már Olivért is idegesíti az a felesleges veszekedés, ami az Összeférhetetlen és az Érzékeny lelkű között zajlik. Vera elvetette a sulykot Seri pártfogása közben. Kinga Attilával töltötte búcsúestjét.

Seherezádé mégsem akar durván harcolni a Párbajon

Vera hevesen védi pártfogoltját, a többiek szerint viszont Seri helyett vívja meg a harcot. Attila továbbra is támadja Verát, miközben újra imádja Kingát.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-10

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából. Attila és Szandika randizott, Olivér duplán szívatta meg az Összeférhetetlent.

Seri és Kinga nem vár a Párbajig a vérre menő harccal

A Párbajozók egy tárgyaláson válaszolhattak a vádakra és kérdésekre, a szembesítésen még az eddig békés Seherezádé is kikelt magából.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-09

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga könnyeiben úszott a Villa. Attila ugyanis visszautasította a lány bulimeghívását, ezért Kingára megint rájött a világvége-hangulat.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-08

ValóVilág 5 - Kihívás: Vera úgy érezte, nem ő Seherezádé ellenfele annak ellenére, hogy kiejtette Gergőt és Esztert. Kinga és Fecó összeveszett azon, ki az esélyesebb a zöld kendőre, Fecó végig izzadt Seri háromperces kihívóbeszéde alatt.

Győzött az elemi ellenszenv: Kinga a Kihívott

Fecó és Kinga volt a legesélyesebb a Párbajra, és eljött a régóta várt Seherezádé-Kinga csata ideje.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-08

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga kiborult, mert az ex VV-sek Verát szeretik, vele viszont nem szimpatizálnak. Az este tartott salsa partyn Attila minden nőt betámadott, Szandika bevetette erotikus énjét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-07

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A kiadós hócsata után a Villalakók tanácsot adtak Seherezádénak, hogy kivel szemben lenne esélye a Párbajon. Majd a VV4-esek költöztek be és forgatták fel a Villa életét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-06

ValóVilág5 - Összefoglaló: A Villa Szenvedélyes nője már tudja, kit szeretne Párbajra vinni, de Attilának még annyit se árult el, hogy kik lehetnek esélyesek.

Hatfős családnál segített Vera és Fecó

Egy 6 fős családnál jártunk Fábiánházán, ahol kakaós csigát készített az anyuka, mert ahhoz nem kell tojás. A Minden Gyermek Lakjon Jól Alapítvány programjáról a helyi családsegítőtől hallottak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-05

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: A Villában az indulat helyét a taktika váltotta fel. Attila bravúros csavart vitt monológjába, a többiek egyértelműen és könyörtelenül fogalmaztak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-04

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila Kingára cserélte kuktáját, mert nem tetszett neki a kijelölt segítség. A reggeli bosszankodás után azonban könnyek jöttek. A Villalakók kampányfilmet készítettek.

Attila nem volt hajlandó Csabival főzni

Az Összeférhetetlen Kingára cserélte kuktáját, mert nem tetszett neki a kijelölt segítség. A reggeli bosszankodás után azonban könnyek jöttek.

A Villalakók nem jutottak szóhoz egy család ajándékától

A jótékonysági hét kapcsán újabb kisfilmet néztek meg a játékosok, ezt sem bírták ki könnyek nélkül. Aztán kaptak egy jó adag disznótorost.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-03

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila és Vera pár nappal ezelőtt még kígyót-békát kiabált egymásra, mára már legnagyobb cimborák lettek. Csaba, Kinga és Fecó pedig értetlenül nézi, hogy mi történik körülöttük.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-02

ValóVilág5 - Összefoglaló: Kinga a várakozásoknak megfelelően teljesen idegenül mozgott a konyhában, a főzőversenyre készített menüje elkészítésében pedig Fecó sem volt nagy segítségére a szőke lánynak.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-01

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila Vera kuktája lett egy napra és igen engedelmes, jó segítségnek bizonyult. Majd szembekerült Csabával az Arénában. Míg Verával egyre jobb viszont ápol, addig Kinga újabb csalódást okozott az Összeférhetetlennek.

Attila először akarta a védettséget és meg is kapta

Az Összeférhetetlen Vera kuktája lett egy napra és igen engedelmes, jó segítségnek bizonyult. Majd szembekerült Csabával az Arénában.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-31

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Újra jótékonykodnak a Villalakók. A negyedik széria történelmi sikere után a ValóVilág5 szereplői is segíteni fogják a Minden gyerek lakjon alapítvány munkáját.

Megérintették a lakókat az alultáplált gyerekek szavai

A Villalakók ezen a héten segítenek a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványnak pénzt gyűjteni a rászorulóknak. Első lépésként megnéztek egy filmet róluk.

Csaba ágyba vitte a reggelit Serinek

Seherezádét ismét veszteség érte Eszter távozásával, ezért a Villalakók szerették volna jobb kedvre deríteni a lányt. Reggelit készítettek neki és fel is szolgálták.

Gyötrelmes felkészülés és könnyes Párbaj

Volt sírás, nevetés, de nem csak a Hajdu Steve és Magyar Attila által megálmodott színdarabban, hanem az azt követő Párbajon is, ahol végül a tengermély érzésű Vera, - ha csak egy hajszállal is -, de győzedelmeskedett Eszter felett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-30

ValóVilág5: A színházi előadás után Attila méltón akart elbúcsúzni mindkét lánytól. A Párbaj utáni titoklevelek pedig ismét nagy port kavartak...

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-01-29

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: A hazugok! című színdarab ősbemutatója után a VV5 eddigi legszorosabb Párbaját is láthatta a stúdióban helyet foglaló nagyérdemű.

Fecó dalban mondta el


szerző:
2012.01.29. 15:31
Fecó dalban mondta el

A Villa Dumagépe dalba foglalta, hogy mit vár Eszter és Vera Párbajától, de a többiek meglepetésére még egy viccesre sikerült rapbetét is bolondította Fecó első slágergyanús szerzeményét.

Csabánál húsz perc egy maratoni aktus

A Villa Helyes pasija Verának és Fecónak mesélt szexuális szokásairól, amik hallatán barátai nem tudták leplezni meglepettségüket.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-28

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Heves vitáktól volt hangos a Villa, majd egy bulival oldották a hangulatot, amin Vera és Fecó mellett Csaba és Attila is részt vett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-27

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Esztert és Verát is csak egy-egy társa támogatja a Párbaj előtt. A nagy megmérettetés előtt még egy sajtótájékoztatón is válaszolhattak a provokatív kérdésekre.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-26

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Vera remeg, mint a kocsonya. Az Érzékeny lelkű nő a Kihívás után bevallotta Fecónak, hogy bár harcolni fog, mégis nagyon tart a vasárnapi Párbajtól.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-01-25

ValóVilág 5 - Kihívás: Eszter beszéde alatt mindenki lélegzet-visszafojtva várta a végső nevet, aki a Karrieristával együtt főszerepet vállal majd a vasárnap esti Párbajon.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-25

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga robot módban szavalt, Seherezádé szónoki képességeit csiszolgatta, közben Eszter és Vera egymásnak feszült, aminek Attila örült a legjobban.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-24

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Színészek lepték el a Villát: Hajdu Steve és Magyar Attila előtt vallottak színt színészi képességeikről a Villalakók.

Attila jó férj, Eszter hiteles dühös feleség volt

Hajdu Steve és Magyar Attila ezen a héten a színjátszással ismerteti meg a Villalakókat. Eszter és Attila egy házaspár konfliktusát rögtönözték a pódiumon.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Vera annyira rosszul érezte magát Kingával és Attilával, hogy teljesen kirekesztette magát a Hotel Villa Völgy nyújtotta mesés lehetőségekből.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-01-22

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Az indulatok a tetőfokára hágtak a Kiválasztás alatt, Kinga és Seherezádé egymásnak feszült, Attila és Fecó is összeszólalkozott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-21

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Az „1 perc és nyersz!” végső döntője előtt Csaba nyerte az utolsó megmérettetést, Attila pedig bújócskával ütötte el szabadidejét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villa Karrieristája, Eszter fejébe vette ezúttal ő fogja irányítani a Kiválasztást.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila végre közel kerülhetett Kinga meztelen testéhez. A Villalakók kedvük szerint pingálhatták egymást. Attila Kingára festhetett, aminek kifejezetten örült, Csaba Verát kapta, a Helyes srácot viszont kicsit sem izgatták fel Vera bájai.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Elérkezett egy újabb megmérettetés ideje: a Villalakók ismét megharcoltak a lila kendőért. Fecóról pedig kiderült, hogy a fenékriszálás nagyon megy neki, Csaba orra viszont nem kompatibilis a vazelinnel.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-17

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Balhés esélylatolgatás, megható rokonlátogatás és őszinte baráti közeledés jellemezte a Villalakók napját.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A titoklevelek ismét nagy port kavartak. Kinga Fecót haragította magára, Peti pedig bevallotta, mi is történt azon a bizonyos estén Vera és közte az ágyban.

Fecónak volt kínos Kinga titka

A Királylány levelében Fecót bírálta, a Dumagép csak hebegett-habogott, hogy mentse magát Seri és Eszter előtt, amin végül Kinga sértődött meg.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-01-15

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Véget ért a Rendőrakadémia hét a Villában: a záróvizsga egyeseknek könnyesre, másoknak vidámra sikerült.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-14

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Amikor a pandúrból rabló lesz... Péternek végleg elege lett Verából, Verának pedig a többiekből.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A két Párbajozó megnyitotta toborzó irodáját, elmondták, hogy miért álljanak mellé a Villalakók. Attila szerint Kinga leleplezte magát. Királylányos búcsú buliján úgy osztotta le a szerepeket, ahogy valójában érez Villatársai iránt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való