KERESÉS search-close

Fülöp-szigetek

97 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fülöp-szigetek"

Magyarország nemmel szavazott, hogy az ENSZ kivizsgálja a Fülöp-szigeteki vérengzéseket

Magyarország egyedüli európai államként nemmel szavazott arra, hogy az ENSZ kivizsgálja a Fülöp-szigeteki, több ezer áldozatot követelő vérengzéseket. Rodrigo Duterte elnök utasítása alapján az országban bárkit meg lehet ölni, akiről azt hiszik, hogy drogkereskedő. A lépést a Külügyminsztérium azzal magyarázza, hogy a vizsgálatot kezdeményező izlandi külügyminszter nem tájékozódott a helyszínen. A DK szerint viszont a kormány az emberi jogok helyett a gazdasági érdekeket nézi.

Visszakapta a szemetét Kanada


szerző:
2019.06.30. 18:06
Visszakapta a szemetét Kanada

Öt év után visszakapta Kanada azt a 70 konténernyi szemetet, amelyet a Fülöp-szigeteken rakott le egy azóta már megszűnt ontariói cég.

Kirobbant a szemétháború

Elege lett a Fülöp-szigeteknek abból, hogy a fejlett ipari országok szemétlerakónak használják, ezért elkezdte visszaküldeni a náluk lerakott hulladékot oda, ahonnan érkezett. Elsőként Kanadába indítottak vissza egy teherhajót csaknem 70 tonna szeméttel, amely még 5 éve "újrahasznosítható műanyagként" érkezett hozzájuk, ám mint kiderült, ez nem volt igaz.

Felhőkarcoló tetején lévő medencéből zúdult le a víz

Kedden a Fülöp-szigeteken, földrengés hatására vízesésként zúdult le az óriási mennyiségű víz egy manilai felhőkarcoló tetejéről. A zuhatag óriási robajjal ért földet.

Két földrengés egymás után a Fülöp-szigeteken

Hatalmas pánik tört ki ma Manilában, miután a hétfői, legalább 16 halottal járó földrengést ma egy még erősebb követte a Fülöp-szigeteken. A mentőcsapatok épp csak elkezdték a kutatást a romok között a túlélők után, amikor újra megmozdult a föld. Az utórengés azonban nem tartott sokáig, újabb áldozatokról egyelőre nem lehet tudni.

Nem fogod elhinni, hogyan készült ez a kép Istenes Bencéről!

Istenes Bence motoros szelfijének születése nem ment egyszerűen... Kulisszavideónkból kiderül, hány órát motorozott a Survivor műsorvezetője a tökéletes fotóért!

Istenes Bence az elmúlt egy évben nem futott annyit, mint a 2018-as Survivor kezdete óta

Istenes Bencét elkísértük a Survivor forgatási szünetében futni. Fedezd fel velünk a műsorvezető "futópályáját"!

Így párbajozott a Survivor játékosa!

Egy évvel ezelőtt Klaudia átkerült a Holtak szigetére, ahol párbajoznia kellett a döntőbe jutásért. A Fókusz pedig beszámolt az eseményről.

Istenes Bence a világ egyik legmenőbb edzőtermében edz a Survivor forgatási szüneteiben

Istenes Bence tavaly egy kertben, csirkék közt edzett, amikor épp nem a Survivort forgatta a Fülöp-szigeteken, idén azonban egy sokkal menőbb helyen ugrálókötelezhet és súlyzózhat a műsorvezető.

Valóban higiénia eszközök nélkül élnek a Survivor játékosai?

Bár sokan kételkedtek benne, a Survivor játékosai tényleg mindenféle higiéniai eszköz nélkül éltek a lakatlan szigeteken. A XXI. századi ember számára nehéz belegondolni, hogyan lehet a hétköznapi rutinokat elvégezni ilyen egyszerű tárgyak nélkül, mint a fésű, fogkefe vagy a szappan. De egy évvel ezelőtt bemutattuk, hogyan oldják meg a tisztálkodást a szigetlakók.

Istenes Bence utánajárt, hogy milyen állatokkal találkozhatnak a túlélők a Survivorben

Istenes Bence a 2017-es Survivor játékosát, Benedeket és egy szakértőt kérdezett arról, hogy milyen állatok élnek a Fülöp-szigeteken. Ne feledd, szeptember 24-én új évaddal folytatódik a Survivor az RTL Klubon!

Elérte Amerikát a hurrikán

Óránként 150 kilométeres széllökésekkel elérte az Egyesült Államok keleti partját a Florance hurrikán. Bár az előrejelzésekhez képest a vihar ereje csökkent, így is pusztító áradásokat okozhat. Észak-Karolina államra a következő két-három napban nyolc hónapnyi eső hullhat. Közben a Fülöp-szigetekhez minden idők legerősebb tájfunja közeledik.

Az adócsalás áldozatai: nagyértékű motorokat zúzatott be a diktátor

Sajátos és látványos módját választotta a Fülöp-szigeteki diktátor az adócsalók elleni küzdelmének. Több mint 100 nagy értékű motort zúzatott be egy markolóval Manilában, hatalmas sajtóérdeklődés mellett. A járművek értéke elérte a 640 ezer dollárt, ez több mint 166 millió forint.

Istenes Bence szívhez szóló üzenete

A Survivor műsorvezetője április elején jelentette be közösségi oldalán, hogy közel két hónapra elhagyja otthonát, hogy újra a Fülöp-szigetekre utazzon a túlélőshow házigazdájaként. Tudta, hogy nem lesz könnyű számára ez az időszak, ám erre talán ő sem tudott felkészülni előre…

Istenes Bence megmutatta, hogy hol lakik a Survivor forgatása alatt!

Már javában zajlik a Survivor forgatása, a túlélőshow műsorvezetője pedig szívesen osztja meg követőivel, hogy mit csinál a Fülöp-szigeteken, amikor épp nem dolgozik. Legutóbb például a lakóhelyét mutatta meg!

Istenes Bence elindult!

A Survivor házigazdája már a Fülöp-szigetekről posztolt, de még utazás előtt beszéltünk vele.

Ilyen volt Linczényi Márkó kalandos utazása a Fülöp-szigeteken

Izgalmas utazásáról mesélt a The KOLIN énekese, hiszen a Fülöp-szigeteken járt, ahol úgy élt, mint a helyiek. A kalandjai során nemcsak a lábujját törte el, de megtalálta a testvér állatát, sőt még a pók-parája is előjött.

Iszapár a láva mellé

Sárfolyamok indultak meg a láva mellett a fülöp-szigeteki Mayon vukán oldalán. Az iszapár eddig nem követelt emberéletet, de a hatóságok attól tartanak, a helyzet egyre rosszabb lesz. A tűzhányó két hete tört ki, és már 80 ezer embert kellett kitelepíteni miatta.

Zarándokok tragédiája

Újabb tragédia a Fülöp-szigeteken. Egy komp elsüllyedése, a vihar és a plázatűz után most tömegbaleset történt. Karácsonyi misére tartó zarándokok járműve karambolozott egy busszal. 20-an meghaltak, 30-an megsérültek. Még nem tudni, ki hibázott.

Bennégtek a plázában


szerző:
2017.12.24. 18:37
Bennégtek a plázában

Legalább 37-en meghaltak és sokan megsebesültek a Fülöp-szigeteki Davao városában, amikor kigyulladt egy bevásárlóközpont. A tűz a pláza harmadik emeletén keletkezett, a halottak többsége a negyedik emeleten lévő egyik iroda alkalmazottja.

Indul a show: a Survivor kulisszatitkai a Fülöp-szigetekről

A következő hetekben 16 vakmerő embert ismerhetnek meg esténként. Mind vállalták, hogy a Föld egyik legegzotikusabb részén küzdenek meg a környezetükkel, egymással és saját határaikkal. A Survivor a világ egyik legkeményebb túlélőshow-ja. Nemcsak azért, mert a mindennapi falatokért is meg kell harcolni, vagy mert semmije sincs a játékosoknak, amit a civilizált életükben megszokhattak. Hanem főleg azért, mert itt fáradtan, idegesen, éhesen, szomjasan is versenyben kell maradni.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Istenes Bence megmutatja, hogy milyen feladattal indul a Survivor!

A 18:55-kor startoló Survivor játékosainak az érkezést követően rögtön egy versenyben kell megmérettetniük magukat, a tét pedig nem más, mint élelmiszer és eszközök a túléléshez. Az első feladatot Istenes Bence mutatja be most nektek!

Fókusz 2017-08-22


szerző:
2017.08.22. 19:00
Istenes Bence és a trópusi álommeló

Istenes Bence a nyár elején tért haza a Fülöp-szigetekről, ahol a Survivor című túlélő show forgatásán dolgozott műsorvezetőként. Az utolsó napokban még a helyszínen beszámolt arról, milyen élményekkel gazdagodott Dél-Ázsiában.

Erőszakra buzdítja katonáit az elnök

Három nő megerőszakolását engedélyezte katonáinak Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök, miután hadiállapotot vezetett be az ország muszlim többségű déli részén. Szavait, amelyeket állítólag csak viccnek szánt, hatalmas nemzetközi felháborodás követte.

Vajon mit szól Istenes Bence az X-Faktor új műsorvezetőjéhez?

A Survivor forgatásai jelenleg is tartanak, Istenes Bencét azonban sikerült elérni Skype-on keresztül, hogy meséljen egy kicsit a mindennapjairól a Fülöp-szigeteken, és arról, hogy mit szólt, amikor megtudta, hogy Kiss Ramóna váltja őt az X-Faktorban!

Istenes Bence elárulta, mi hiányzik neki a Fülöp-szigeteken

Istenes Bence már több mint 40 napja éli életét a földi paradicsomban, a Fülöp-szigeteken. Nagy erőkkel zajlik a Survivor forgatása, de Bence még szinte nem létező szabadidejéből is szánt egy kicsit a Story Extrára. Elárulta mi hiányzik neki a legjobban, milyen volt a 30. születésnapját a világ túlsó oldalán tölteni, és hogy mit szól ahhoz, hogy Kiss Ramóna váltja őt az X-Faktor műsorvezetői székében.

Királyként vették vállukra a kollégái a 30 éves Istenes Bencét

Megkoronázták, és a vállukon hordozták, Istenes Bence harmincadik születésnapjáról fergeteges felvételeket kaptunk a Fülöp-szigetekről. A műsorvezetőt hatalmas partyval ünnepelték kollégái, azt is megmutatjuk milyen körülmények között élnek hetek óta az egzotikus szigeten.

Istenes Bence belépett a harmadik X-be!

Ma ünnepli 30. születésnapját az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence.

„Új dimenziós együttműködés”

Új dimenzióba lép az együttműködés a Fülöp-szigetekkel - ezt ígérte a magyar külügyminiszter, miután találkozott az ország elnökével. Szijjártó Péter az első uniós külügyminiszter, aki bejutott Rodrigo Dutertéhez. A Fülöp-szigeteken többezren haltak meg a kormányváltás óta, mert az új elnök háborút indított a kábítószerek ellen. Duterte korábban kilátásba helyezte a választások felfüggesztését, egy interjúban Hitlerhez hasonlította magát. Az LMP szerint a magyar külügyminiszter legitimál egy katonai diktatúrát.

Földrengés rombolta le a várost


szerző:
2017.02.11. 18:20
Földrengés rombolta le a várost

Földrengés a Fülöp-szigetek déli részén. Legalább négyen meghaltak és százan megsérültek. Szökőártól tartottak az ott élők, de végül nem voltak nagy hullámok. A földrengés után rengetegen az utcákon töltöték az éjszakát.

A börtön elől szökhetett

Öt éves börtönbüntetés elől szökött a Fülöp-szigetekre a szilveszterkor meggyilkolt magyar. A Bors című napilap írt arról, hogy a férfit kábítószerrel visszaélés miatt ítélték el jogerősen. Még most is érvényben van az elfogató parancs ellene. A Fülöp-szigetekkel nincs kiadatási egyezmény, így valószínűleg ezért ezt az országot választotta búvóhelynek.

Tragikus: Miért kellett meghalnia a magyar férfinak a Fülöp-szigeteken?

Tragikus hírrel kezdődött az újév: egy magyar férfit meggyilkoltak a Fülöp-szigeteken. De miért és hogyan történhetett meg ez a szörnyűség? A magyar férfi szomszédja a gyilkosság óta már megtette a beismerő vallomást, a negyvenkét éves halász a helyszínen beismerte, hogy négy lövéssel végzett áldozatával, akivel a szilveszteri petárdázás miatt vesztek össze.

Jelentkezett a család


szerző:
2017.01.03. 18:07
Jelentkezett a család

Jelentkeztek a Külügyminisztériumnál a Fülöp-szigeteken meggyilkolt magyar férfi rokonai. Ha úgy döntenek, hogy Magyarországon temetik el a férfit, a magyar diplomaták segítenek a családnak az ügyintézésben. A 37 éves férfi a szilveszteri tűzijáték miatt veszett össze szomszédjával, aki négy lövéssel végzett vele. A gyilkost a helyszínen elkapták.

Brutálisan kivégeztek egy magyar férfit

Brutálisan kivégeztek egy 37 éves magyar férfit az év első napján a Fülöp-szigeteken. A helyi lapok szerint a szomszédja lőtte le, miután összevesztek azon, hogy a mellette lakó nem hagyta abba a petárdázást. M. Dániel biztonsági őrt is hívott, aki rá is szólt a petárdázóra, a halálos lövés ezután dördült el. A férfi holttestét szintén magyar menyasszonya találta meg.

Tájfun tombol a Fülöp-szigeteken

Csaknem 400 ezren töltik a karácsonyt átmeneti szállásokon, ezekben az órákban halad át a Nock-Ten tájfun a Fülöp-szigeteken. Már négy halálos áldozata van a trópusi viharnak, amelynek ereje ugyan gyengült, de továbbra is nagy károkat okoz.

Krokodillal etették meg áldozatukat

Brutális gyilkosságokra adott parancsot, de saját kezűleg is gyilkolt a Fülöp-szigetek elnöke - állítja egy halálosztag egykori tagja, aki saját bevallása szerint körülbelül ötven embert ölt meg Rodrigo Duterte utasítására. Élőben közvetített vallomása tele van sokkoló részletekkel: legalább ezer áldozatot említ, olyan is volt, akit egy krokodillal etettek meg. Az elnök szóvivője tagadta a vádakat.

Bódi Sylvi teste teljesen átalakult

Az egykori playmate újra szakmát váltott: a modellből lett profi szörfoktató most egy teljesen új szerepben próbálhatta ki magát. 

Börtönbe kerül Madonna?


szerző:
2016.03.02. 17:40
Börtönbe kerül Madonna?

Súlyos bűnt követett el az énekesnő. Fülöp-szigeteki koncertjén a nemzeti zászlóval tett olyat, ami a helybéliek számára megbocsáthatatlan. Ezért hamarosan  kénytelen szembenézni a következményekkel, pedig korábban mi is beszámoltunk arról, hogy utazása során árvaházban és kórházban is jótékonykodott.

Miss Universe először beszél a koronázás óta

Először mesélt az életéről a Miss Universe 2015-ös versenyén történt kínos pillanatok után a győztes fülöp-szigeteki lány. Az egész világot bejárta a hír, hogy a műsor házigazdája rosszul olvasta fel a nyertes nevét a döntőn.

Tízezrek hagyták el otthonukat


szerző:
2015.10.19. 18:20
Tízezrek hagyták el otthonukat

Tízezreknek kellett elhagynia otthonát a Fülöp-szigeteken, ahol vasárnap reggel óta pusztít a Koppu tájfun. Rengeteg eső zúdult az ázsiai országra, áradnak a folyók, egész falvak kerültek víz alá. Már legalább kilencen meghaltak.

Lassú tájfun pusztít


szerző:
2015.10.18. 18:18
Lassú tájfun pusztít

Megérkezett a Koppu tájfun a Fülöp-szigetekre. A trópusi vihar csaknem 200 kilométer per órás széllökésekkel ért partot. Az előrejelzések nagyon vészjóslóak. A tájfun ugyanis túl lassan mozog, így napokon át ömlik majd az eső. 10 ezer embert máris kitelepítettek otthonából.

Trópusi viharrá gyengült a tájfun

Legkevesebb 21 ember vesztette életét a Fülöp-szigeteken, ahova megérkezett a Hagupit névre keresztelt tájfun. A partot érés után trópusi viharrá szelídült ciklon a vártnál jóval kisebb károkat okozott.
 

800 ezren menekültek el a tájfun elől

800 ezernél is többen várják, hogy Hagupit elvonuljon. A tájfun a Fülöp-szigetek középső részén csapott le 175 kilométer per órás erejű széllel, heves esőzésekkel. Az ítéletidőben a lezúduló csapadék miatt áradások alakultak ki. Sok helyen nincs áram, az emberek átmeneti szállásokon várják, hogy elvonuljon a vihar.

 

Fókusz 14-01-15


szerző:
2014.01.15. 19:55
Fókusz 14-01-15

Fókusz: Túlélte a tájfun pusztítását! Gábor csodával határos módon maradt életben, de ki kellett menekíteni a Fülöp-szigetekről. Tarolnak - A lányok megőrülnek értük! Beültünk a turnébuszba a ByTheWay első idei koncertkörútján. Irány a ValóVilág - Laci magánéleti válsága elől költözik a Villába. Végre egy igazi alfahím?

Túlélték a tájfunt, most már visszamennének

Több mint ötezer halott, közel kétezer eltűnt személy, és félmilliónál is több hajléktalanná vált ember, járványveszély. Ez maradt a Fülöp-szigeteken a novemberben pusztító Haian más néven Jolanda tájfun után.

Fókusz 13-12-31


szerző:
2013.12.31. 19:30
Fókusz 13-12-31

Fókusz: Botrányok éve - Idén sem unatkoztunk: Cristofeltől Szepesi Nikiig sokan gondoskodtak a meglepetésekről. Bejártuk a Földet - Mindenhol ott voltunk, ahol történt valami érdekes. Van, aki most is egy sivatagban forgat. Civil a pályán - Sok jelentkezőt kipróbáltak, de a végén csak egy ülhetett be Erős Antónia mellé. Út a Híradóig.

Fókusz Plusz 13-12-07


szerző:
2013.12.07. 20:00
Fókusz Plusz 13-12-07

Fókusz Plusz: Pokoli paradicsom - A tájfun, amely mindent elpusztított. Exkluzív útinapló a Fülöp-szigetekről. A hálózat csapdájában - Mi a ciki és mi a menő a közösségi oldalakon? És hogyan védjük meg magunkat a netes visszaélésektől?

Magyarok, akik testközelből élték át a katasztrófát

Gigászi erők csaptak össze a Fülöp-szigeteken néhány héttel ezelőtt. Összedőlt házak, leszakadt tetők, kettétört és kidőlt fák, valamint méteres törmelékhalom jelezte és jelzi most is az útjukat.

Vérontás nélkül ért véget a túszdráma

Négy fegyveres megpróbált kirabolni egy bankot a Fülöp-szigetek fővárosának közelében, de elrontották az akciót.

Csak egy túsznak kegyelmeztek meg


szerző:
2011.10.03. 10:51
Csak egy túsznak kegyelmeztek meg

Az asszony 14 éves fiát és egy rokonát azonban továbbra is fogságban tartják.

Tájfun tombol a Fülöp-szigeteken

Egy héten belül már a második tájfun csapott le, ráadásul ugyanazon a vidéken, mint az előző tájfun, amely több mint 80 ember halálát okozta.

Nincs 60 centi a világ legkisebb embere

A világ legkisebb embere mostantól egy 59,93 centis fülöp-szigeteki fiatalember.

Korbácsolás, keresztrefeszítés és lábmosás Nagypénteken

Az extrém húsvéti szertartások a katolikus egyház szerint csupán idegenforgalmi célokat szolgálnak.

Maszkkal a vulkáni hamu ellen


szerző:
2011.02.23. 13:44
Maszkkal a vulkáni hamu ellen

Maszkokat kezdtek osztani a fülöp-szigeteki Bulusan tűzhányó közelében élő embereknek miután egy asztmában szenvedő kisfiú életét vesztette a vulkáni hamu miatt.

Forrongó vulkánok és földrengés

85-re emelkedett a Merapi kitörésében meghaltak száma. Erős földrengés rázta meg a Fülöp-szigeteket.

Gyilkosságba torkollt a filmforgatás

Lelőttek egy símaszkot viselő és játékpisztolyt szorongató színészt filmforgatás közben a Fülöp-szigeteken.

Elérte a szupertájfun a Fülöp-szigeteket

Az óránként több mint 280 kilométeres szeleket kavaró vihar földcsuszamlásokat is okozott.

A rendőrök is öltek meg túszokat?

Rendőrök lövedékei is eltalálhatták a turistabuszban túszul ejtett hongkongi turistákat.

Véres leszámolás a kézfogón


szerző:
2010.09.05. 15:30
Véres leszámolás a kézfogón

Egy brit férfit és leendő menyasszonyát eljegyzési bulijukon szúrta le a féltékeny szerető.

Gyásznap a nyolc hongkongi halottért

A Fülöp-szigetek elnöke a szerdát nemzeti gyásznappá nyilvánította a manilai túszdráma miatt.

Megölte túszai egy részét a kirúgott rendőr

Lelőtték azt a volt rendőrt, aki túszul ejtett egy turistabuszt a Fülöp-szigeteken.

Szakadékba rohant egy busz


szerző:
2010.08.18. 11:56
Szakadékba rohant egy busz

Harmincöt ember vesztette életét, amikor szakadékba zuhant egy zsúfolt utasszállító busz.

Hetvenhat halottja van a tájfunnak

A legfrissebb adatok szerint hetvenketten tűntek el egy hete, amikor lecsapott az a Fülöp-szigetekre a forgószél.

Tájfun pusztított a Fülöp-szigeteken

Már legalább 20 áldozatot követelt a Conson névre keresztelt tájfun, amely kedden söpört végig az országon.

70-en voltak a szakadékba zuhant buszon

Az áldozatok között főleg iráni és pakisztáni állampolgárok vannak.

Ismeretlen óriásgyíkot fedeztek fel

Teljesen új varánusz fajt fedeztek fel Fülöp-szigeteki kutatók.

Megmentette öccsét a 6 éves kislány

Kimentette égő házukból egy hatéves kislány a négyhónapos öccsét a Fülöp-szigeteken.

Hazamehetnek a Mayon vulkán mellett lakók

Három héttel azután, hogy a vulkán hamut és lávát lövellt, mérséklődött a kitörés veszélye.

Kitörésre érett a Mayon vulkán


szerző:
2009.12.23. 11:17

Hamut hány a fortyogó vulkán


szerző:
2009.12.22. 14:12
Hamut hány a fortyogó vulkán

A Mayon-hegytől több mint tíz kilométerre is érezni lehet a vulkanikus hamut, amelyet a kitörni készülő tűzhányó lövell.

Ezrek a veszélyzónában!


szerző:
2009.12.21. 11:27
Ezrek a veszélyzónában!

Még mindig több mint 3 ezren maradtak a veszélyzónában a Mayon vulkánnál, amely bármelyik pillanatban kitörhet.

Nem nyugszik a fülöp-szigeteki vulkán

A környékről eddig több mint harmincezer embert menekítettek ki a hatóságok.

Nemi szerven lőtték az áldozatokat

A manilai kormány arról számolt be, hogy az 57 halottat követelő támadás női áldozatait valószínűleg megerőszakolták.

Őrizetben a mészárlás gyanúsítottja

A hatóságok az egyik város polgármesterét vádolják az 57 áldozatot követelő mészárlás megszervezésével.

Az elnök szövetségese felelős a mészárlásért?

52-re nőtt a politikusok és újságírók ellen elkövetett mészárlás áldozatainak száma.

Politikai mészárlás a Fülöp-szigeteken

Közelről lőttek fejbe 46 embert, köztük újságírókat, aktivistákat és politikusokat.

Elengedték az elrabolt papot


szerző:
2009.11.12. 12:49
Száznál is több áldozatot követelt a tájfun

Vietnámban 90-en, Kambodzsában ketten, a Fülöp-szigeteken pedig 27-en haltak meg a Mirinae tájfun miatt.

Tűzvész a Fülöp-szigeteken


szerző:
2009.11.02. 07:19
Tűzvész a Fülöp-szigeteken

Legalább 16 ember halt meg, amikor tűzvész pusztított a fülöp-szigeteki Bacolod városában hétfőn.

Újabb tájfun pusztít a Fülöp-szigeteken

A vihar elmosott egy hidat, több út járhatatlan a kidőlt fák miatt, bezárt a manilai reptér.

Pusztított a szupertájfun


szerző:
2009.10.04. 10:54
Pusztított a szupertájfun

Áradásokat okozott, fákat csavart ki és házakat döntött romba a Parma a Fülöp-szigeteken.

Áradások után szupertájfun a Fülöp-szigeteknél

Több tízezer embernek kellett elmenekülnie az alacsonyan fekvő vidékekről az áradások elől.

Menekülnek a szupertájfun elől


szerző:
2009.10.02. 11:44

Kitombolta magát Ketsana


szerző:
2009.10.01. 07:29
Kitombolta magát Ketsana

Csaknem 500 ember halt meg a Délkelet-Ázsián végigsöprő tájfun miatt.

Segítséget kér Manila


szerző:
2009.09.28. 13:43
Segítséget kér Manila

Száznegyvenre emelkedett az esőzések és áradások által követelt áldozatok száma.

Újabb vihar közeleg a Fülöp-szigetek felé

A fülöp-szigeteki meteorológiai szolgálat szerint a vihar egyelőre messze van.

Komptragédia a Fülöp-szigeteken


szerző:
2009.09.06. 16:01
Komptragédia a Fülöp-szigeteken

A hajó csaknem ezer emberrel a fedélzetén merült el. Öten megfulladtak, 80-an eltűntek.

43 halott a Fülöp-szigeteki összecsapásban

A katonák egy kiképzőtábort rohantak meg.

Európaiak is meghaltak a Fülöp-szigeteken

Eddig 11 halálos áldozatot követeltek a heves esőzések miatt kialakult földcsuszamlások.

Földcsuszamlás a Fülöp-szigeteken

A lezúduló sárlavina 12 házat teljesen maga alá temetett.

Mégsem fejezték le a vöröskeresztes túszt

Szabadon engedték a Vöröskereszt egyik munkatársát a fülöp-szigeteki muszlim lázadók.

Bábuégetés és kisangyalok Húsvétkor

Videós összeállítást készítettünk arról, hogy más kultúrákban hogy ünnepelnek húsvétkor.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való