KERESÉS search-close

Fésűs Nelly

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fésűs Nelly"

Fésűs Nellynek bejött a rúdsport

Szenzációs eredményt ért el a színésznő, Fésűs Nelly a rúdsport magyar bajnokságon. Ezüstérme azért is csillog különösen erősen, mert Nellynek egy éve még semmi köze nem volt ehhez a sportághoz. A kétgyermekes anyuka tavaly ősszel, a Szenzációs Négyes forgatásán ismerkedett meg ezzel a sporttal.

Fésűs Nelly tudna cuki lenni lánya udvarlóival, de nem akar

Wolf Kati lánya 14 éves, Fésűs Nellyé 16, így egyre aktuálisabb a kérdés, hogyan fogják viselni az anyukák, ha házhoz jönnek a fiúk?

Fésűs Nelly a rúdon is bizonyított

Két elismerésben is részesült a bombatestű színésznő, aki már a Szenzációs Négyesben is megmutatta, hogy rúdtáncban is tehetséges. Szombaton a Rúdsport Magyar Bajnokságon ezüstérmet szerzett „Master (40+), amatőr” kategóriában, Orlandóban pedig legjobb női mellékszereplő kategóriában nyert a Keresztény Film Fesztiválon a Megszállottak című filmben nyújtott alakításáért.

Meglepetés esküvő után izraeli nászúton romantikáztak Fésűs Nellyék

Atrocitás és válás nélkül végződött Fésűs Nelly és Vajtó Lajos nászútja. Nelly szerint ez a közös nyaralás csak megerősítette kapcsolatukat, hiszen az öt nap alatt egyszer sem veszekedtek. Pedig az újdonsült házaspár óriási nehézségekkel indult neki a kalandnak. Legalábbis Lajos részéről. Az esküvő után bizonytalanná vált, hogy egyáltalán lesz-e idejük a pihenésre. Végül csak öt napot tudtak Izraelben tölteni. De évek óta először utaztak kettesben. Ez pedig vízválasztó volt.

Nagyvárosi trendeket mutatott Holdampf Linda

Linda szerint nagyon nehéz ledarálni a street fashiont, mert annyira sokszínű és kifejez sokféle egyéniséget. Azért volt, ami mégis a darálóban kötött ki.

Fésűs Nelly rapid nászútjáról és meglepetés-esküvőjéről mesélt a Reggeliben

A színésznőnek ősszel volt meglepetés-esküvője, amit részletesen kidolgozott fedősztorival alapoztak meg. Nelly nem is gyanakodott. Az esküvőről és rapid nászútjáról is mesélt a Reggeliben.

Top 9 - 5 százalék esélye volt, Fésűs Nelly mégis természetes úton esett teherbe

Listánk 9. helyezettje 31 évesen szülte meg első gyermekét, Csengét, és 42 éves volt, amikor második lányának életet adott. Fésűs Nelly teljesen véletlenül esett teherbe, párjával egyáltalán nem készültek gyermekáldásra. A színésznő az életkorából adódó hátrányokat egyáltalán nem érzi, nem félt az egészségügyi kockázatoktól, sőt jóval nyugodtabbnak tartja magát, mint első gyermeke születésekor.

Ők azok a sztáranyukák, akik 40 felett szültek!

Sokakban felmerül a kérdés, hogy hány évesen kell teherbe esnie egy nőnek. Most olyan sztáranyukák mesélnek erről a témáról, akik 40 felett élték meg ezt a csodát.

FÉSŰS NELLY: „Elza nem volt tervezett baba!”

Fésűs Nelly 31 éves volt, amikor első gyerekét, Csengét szülte, és 42 amikor a másodikat, Elzát. A második kislány nem volt tervezett baba a színésznő életében, ezért sok bántás érte

Rúdtánc-tippeket adott Fésűs Nelly a Peller-lányoknak

Amikor a Szenzációs Négyes véget ért, a színésznő megfogadta, hogy nem hagyja abba a rúdtáncot. Három hétig tanulta, hogy meg tudja tartani magát a rúdon, mert ez bizony egy kemény sport, ami minden izmot igénybe vesz.

A negyvenesek számára véget ért a verseny

Tegnap este a negyvenesek hiába hozták a legjobb formájukat a Szenzációs Négyes színpadán, mégis nekik kellett távozni a műsorból. Koós Réka, Hajdu Steve, Kökény Attila és Fésűs Nelly azonban egy percig sem szomorkodott. Rengeteg élménnyel gazdagodtak az elmúlt hetekben, kipróbálhatták magukat bűvészként, operaénekesként, és a bátor produkciók ellenére ők voltak az egyetlen olyan generáció, akik sérülés nélkül megúszták a műsort.

A Szenzációs Négyes kiesői a Reggeliben

Vasárnap este a 40+-osok búcsúztak a showtól. Hajdu Steve és Kökény Attila nélkül érkezett a csapat két hölgy tagja és elmesélték, mit szerettek legjobban A generációk csatájában.

Exkluzív! Így búcsúznak a 40+-osok a generációk csatájától

Fésűs Nelly, Koós Réka, Hajdu Steve és Kökény Attila számára véget ért a verseny. Az eredményhirdetés után elárulták, mi fog hiányozni nekik a kiesésük után, és hogy melyek voltak a kedvenc pillanataik az elmúlt 7 hétből.

 

Bizony így kell elindítani egy showműsort!

A Szenzációs Négyes versenyzői párba álltak, és megmutatták, hogyan kell felrobbantani a színpadot.

A Szenzációs Négyes színpadán semmi sem biztos?

A versenyzők már nagyon izgatottan várták ezt a közös produkciót, amire rendkívül sokat készültek...

Jöjjön a Szenzációs Négyes nagy táncpárbaja!

Szabó Zsófi és Oláh Gergő a 20+-os, Lali és Nagy Alexandra a 30+-os, Fésűs Nelly és Hajdu Steve pedig a 40+-os csapatot képviselték a látványos táncprodukcióban.

Közös táncpara uralkodott a csapatokon?

A Szenzációs Négyes hatodik adása is egy különleges közös produkcióval indult, azonban a felkészülésnek nem mindenki ment neki ugyanúgy... 

Nem hiszed el, ki reagált Fésűs Nellyék produkciójára!

A 40+os csapat egy igazán nehéz feladatra vállalkozott a Szenzációs Négyesben: a Macskafogó egyik ikonikus dalát adták elő. Mindenki féltette őket, mégis sikert arattak. Sőt, nem akárki dicsérte meg őket!

Ganxsta Zolee: „Leghosszabb farka Attilának van!”

A 40+-osok előadását megvette a zsűri, és egyöntetűen úgy vélték, hogy a csapat az erejükön felül teljesített.

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

A 40+-osok igazi gengszterekké alakultak át!

A csapat egy örökzöld darabot varázsolt a színpadra – A Macskafogóból ismert Gengszter dalt.

A 40+-osok nagyon örültek Fésűs Nelly ötletének, kivéve egy valakit

Fésűs Nelly egy igen különleges produkciót talált ki a csapatának, amibe egy izgalmas csavart is belevitt.

Egy csapatnak véget ér a generációk csatája...

Ilyen még nem volt! Az RTL Klub vadonatúj, egyedi, saját fejlesztésű, vasárnap esténként jelentkező Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsorában egyedülálló módon négy generáció küzd meg egymással a győzelemért. A sztárokból verbuvált csapatok négy tagúak, a hírességek számos műfajban versenyeznek egymással olyanban is, melyben otthonosan mozognak és persze olyan feladatokban is próbára teszik magukat, melyben még soha sem láttuk őket. A csapatok előadásait a csapattagok egyéni produkciói is színesítik. Csak a legjobb csapat lehet a generációk csatájának győztese, és közülük kerül majd ki a műsor végén a legjobb egyéni előadó. +20: Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő, Szalay Bence + 30: Tóth Gabi, Nagy Alexandra, Szabó Simon, ÉNB Lali +40: Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdu Steve, Kökény Attila +50: Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Csonka András, Magyar Attila A Szenzációs Négyes csapatainak produkcióit három fős zsűri: Alföldi Róbert, Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee - és persze a nézők is véleményezik.

(40+): „Semmi jóra ne számítsanak az emberek!”

Fésűs Nelly lesz a 40+-osok csapatkapitánya a 4. adásban. Elárulták, hogy a lehetetlennel próbálkoznak, ami úgy tűnik, össze is fog jönni nekik vasárnap…

Megszületett az eddigi legalacsonyabb pontszám!

Ráskó Eszternek és Ganxsta Zolee-nak tetszett a 40+-osok produkciója, Alföldi Robi viszont keményen beleállt az értékelésbe!

 

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Ilyen előadást nem látni az Operában!

A Traviata Pezsgő áriája még sosem szólt úgy, ahogy a 4+-osok előadták!

A 40+-osok újraértelmezik az opera fogalmát?!

Koós Réka ezen a héten az opera műfaját választotta csapatának, aminek nem mindenki örült!

(40+): ˝Óriási látványok lesznek, nagy dolgot viszünk a színpadra˝

Saját bevallásuk szerint, nagyon vicces lesz a produkciójuk, ugyanis operát fognak énekelni...

Fésűs Nelly több éves tévhitet oszlatott el magáról!

Szenzációs Négyesben őrületes rúdtánccal varázsolta el a zsűrit - a Reggeliben pedig Nelly elmesélte, hogy sokat készült a produkcióra, és egy több éves tévhitet is eloszlatott magáról!

Fésűs Nelly a nászéjszakájáról mesélt!

Fésűs Nelly azt hitte, hogy barátnője esküvőjére megy, viszont kiderült, hogy a sajátjára! A részleteket maga Nelly mesélte el!

Fésűs Nelly barátnője esküvője helyett, a sajátjára érkezett

Fésűs Nelly a meglepetés esküvőre azért sem számított, mert párja, Vajtó Lajos mindig is házasságellenes volt. A férfi végül imádott kislányuk kedvéért döntött az esküvő mellett, amit a legnagyobb titokban szervezett meg. Még több felvétel a ceremóniáról ITT nézhető meg!

MEGHATÓ: ilyen volt Fésűs Nelly meglepetés esküvője

Fésűs Nelly kedvese Vajtó Lajos váltotta valóra a színésznő legnagyobb álmát: nyolc év együttélés után, a legnagyobb titokban szervezte meg esküvőjüket.

(40+) Hajdu Steve: ˝Ezt a hetet is sikerült toronymagasan megnyernünk!˝

A 40+-osok nagyon élvezik a Szenzációs Négyest, ugyanis saját bevallásuk szerint egy nagyon jó játékban vannak. Nelly pedig sérülései ellenére is olyan teljesítményt nyújtott a színpadon, ami maximális pontszámot ért a zsűri szerint.

Fésűs Nelly bomba 10-est kapott Ganxsta Zoleetól

Abban biztosak vagyunk, hogy Nelly férjét lenyűgözte a színésznő szexi produkciója, de vajon mit gondol róla a zsűri?

Nézd vissza Fésűs Nelly egyéni produkcióját!

Fésűs Nelly rúdtánccal viszonozta férje meglepetését

Fésűs Nelly egy testhez simuló latex ruhába bújt szexi rúdtánc produkciójához, így kedveskedve újdonsült férjének.

Fésűs Nelly a házasságkötő teremben tudta meg, hogy a saját esküvőjén van

Fésűs Nelly férjhez ment a hétvégén: a színésznő a házasságkötő teremben tudta meg, hogy a saját esküvőjére érkezett, ugyanis a férje titokban szervezte meg a nagy napot. Az érzelmes pillanatokért nézd meg a videót!

„Annyira cukik voltatok!”

A zsűrit lenyűgözte a 40 pluszosok cirkuszi előadása, különösen Nelly magasba emelkedése.

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Szenzációs volt a Kökény Cirkusz előadása!

A 40 pluszosok cirkuszi előadással álltak színpadra a Szenzációs Négyes második adásában.

„Csináljunk cirkuszt!”

A 40 pluszos csajok cirkuszoltak, amikor meghallották Kökény Attila ötletét, egyedül Steve lelkesedett a cirkuszért.

40+Szédületes lesz a 40+-osok produkciója!

Fésűs Nelly és csapata már nagyon készül a vasárnapi adásra. Most azt is megmutatták, hogyan szavazhattok rájuk.

Fésűs Nelly: ˝Szeretnék nagyon jó pontokat kapni tőletek!˝

A 40+-osok generációját ezúttal Nelly erősíti majd egyéni produkciójával.

Élesedik a harc a Szenzációs Négyes generációi között

Ne feledd, a Szenzációs Négyes vasárnapi adása alatt már Te is leadhatod a voksod kedvenc csapatodra SMS-ben vagy az RTL 24 applikáción keresztül. Az biztos, hogy van kiért izgulni: mi ezúttal a 40+-osok csapatából két versenyzőt, Fésűs Nellyt és Magyar Attilát faggattuk a próbán: vajon most hétvégén is tudnak meglepetést okozni a nézőknek?

˝Szavazzanak ránk, a 40-esekre!˝

A Rá-ter-met-tek tudják, hogy a 40-es csak egy cipőméret, de ők ezen is túl vannak...

40+: Kökény Attilától kapják a következő feladatot a Rá-ter-met-tek!

Hajdu Steve nagyon büszke volt illuzionista generációjára. A következő adásban azonban Attilán a sor, hogy valóra váltsa gyerekkori álmát a Szenzációs Négyes színpadán.

Hisztérikus 10-est kaptak az Illuzionisták

Alföldi Róbert szerint végre a 40+-os csapattagok megtalálták a megfelelő foglalkozást, Ganxsta Zolee azonban úgy vélte, hogy ez a produkció "Bomba volt!" Lássuk a pontokat!

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Elvarázsolták a zsűrit a 40+-osok

Illuzionisták és bájos segítőik mindent megtettek azért, hogy ne csak a nyulat varázsolják elő a kalapból. Hajdu Steve, Fésűs Nelly, Koós Réka és Kökény Attila egy igazán rendhagyó bűvész show-val lepte meg a zsűrit.

Hajdu Steve titkos vágyát valósítja meg a 40+-osokkal

Steve, a 40-esek csapatkapitánya gyerekkorából merített ötletet első csoportfeladatukhoz. Társai kezdetben szkeptikusan fogadták a rájuk bízott feladatot, ám a végére mindenki lelkesen vetette bele magát a bűvésztrükkökbe.

A Szenzációs Négyes csapatai máris próbálnak!

Múlt héten derült ki, hogy szeptember második jön az RTL Klub sajátfejlesztésű showműsora, amiben négy csapat küzd meg egymással. A hírességek máris belevetették magukat a felkészülésbe.

Fésűs Nelly


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Mindenkit el fogunk varázsolni˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorának középpontjában A generációk csatája áll. Fésűs Nelly a 40+-osok csapatát erősíti Koós Réka, Hajdu Steve és Kökény Attila mellett.

40+


szerző:
2018.08.14. 12:00
Létezik barátság férfi és nő között? Fésűs Nelly megmondja a tutit!

Fésűs Nelly nem kertelt, kimondta a véleményét!

Mit jelent a barátság?


szerző:
2018.06.26. 08:34
Miről kell lemondanunk, hogy sikeresek legyünk?

A kérdést Szily Nóra, Fésűs Nelly és Szilágyi Áron olimpikonunk válaszolja meg!

Fésűs Nelly nyáron sem pihen!


szerző:
2018.06.26. 07:34
Fésűs Nelly nyáron sem pihen!

A gyönyörű színésznő magánéletről és karrierről is mesélt nekünk!

Randitippek Adától, Fésűs Nellytől és Czutor Zolitól!

A három sztár válása után nem könnyen talált párt magának - végül mégis sikerült. Most elárulják, hogyan!

FÉSŰS NELLY: nehéz párt találni egy anyának

"Az biztos volt, hogy olyan ember szóba sem jöhet, aki nem fogadja el a gyerekemet" - mondta a színésznő, amikor arról faggattuk, szerinte hogyan kell egyedülálló szülőként párra találni.

Hogyan kell gyerek mellett randizni?

Mi tévő legyen az elvált szülő, ha gyerek mellett szeretne újra párra találni? Fésűs Nelly, Pintér Ada és Czutor Zoli már tudja. Hasznos tanácsok sztároktól szingli anyáknak és apáknak!

Megszületett az álomtanár az RTL képernyőjén

A Tanár Nagy Ervin főszereplésével szombat este belopta magát a nézők szívébe. A sorozat hatására a Fókusz stábja Fésűs Nelly-t, Fluor Tomit, Alföldi Róbertet, Geszti Pétert és Som-Balogh Edinát kérdezte arról, hogy szerintük milyen egy jó tanár.

A gének nem hazudnak: szép anyák és szép lányaik

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, vagy az alma nem esik messze a fájától. Mondhatnánk még ilyen közhelyeket, amik ezekre a lányokra tökéletesen illenek, hiszen a nagyszerű gének mindannyiuknál adottak. A Fókusz stábjának Rába Tímea, Fésűs Nelly, Rubint Réka és Kulcsár Edina nyilatkozott a szépségről.

Fókusz 2017-02-16


szerző:
2017.02.16. 19:00
Dögös szerkókban pózoltak a dívák

Vészesen közeleg a Story Gála, ami azzal jár, hogy a sztárok gondolatai mostanra szinte csakis a bál körül forognak. Az egyik legfontosabb kérdés ilyenkor, hogy milyen ruhakölteményekben lépjenek a vörös szőnyegre. Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit közösen készülődtek a Story Extra kamerája előtt. A három díva nem rejtegette formás idomait…

Story Extra 2016-02-11


szerző:
2016.02.11. 17:25
Hogyan lehetünk 40 felett is dögösek?

A nők általában sokat tesznek azért, hogy a legjobb formájukat mutassák. De mi a helyzet akkor, ha már azok a bizonyos húszas évek rég elmúltak? Három híresen szexi 40 feletti sztárt kérdeztünk erről.

Dolgozzon a nő, vagy legyen háztartásbeli?

Egy felmérés szerint dolgozni küldenék a japán férfiak a nejüket. A nők ott inkább támogatják az „apa dolgozik, anya főz” szerepet. Vajon mit gondol erről két igen határozott nő, Marjai Judit és Fésűs Nelly, és mit mond, a párkapcsolati tanácsadó, Aranyos Zsolt arról, hogy nálunk mi a helyzet? Elárulták reggel.

Fésűs Nelly megbízik a lányában

A színésznő tisztában van vele, hogy a lassan kamaszkorba lépő Csenge milyen veszélyeknek van kitéve, a vaskalapos szigor helyett azonban sokkal fontosabbnak tartja, hogy mindig mindent őszintén megbeszéljenek egymással.

Reflektor 2015-10-14


szerző:
2015.10.15. 00:55
Reflektor 2015-10-14

Az Attraction Árnyékszínház után újabb magyar tehetség bizonyította be, hogy a nemzetközi porondon is megállja a helyét. Király Viktor máris meghódította az amerikai közönséget. Fésűs Nelly vaskalapos szigor helyett sokkal fontosabbnak tartja, hogy mindig mindent őszintén megbeszéljenek egymással.

Kínos kérdések gyerekektől

A gyerekek sokszor próbára teszik a szülők türelmét, olykor a zavarba ejtő és kínos kérdéseikkel, hogy hogyan kell mindezekre reagálni, arról egy pszichológus szakértővel beszélgetünk, Fésűs Nelly és Beleznay Endre pedig a saját tapasztalatairól meséltek.

Zsebpénz: mikor, mennyit és miért?

Minden családban fontos kérdés a zsebpénz. Eljön az a kor a gyerekek életében, amikor már igénylik, hogy legyen saját kis pénzük, de nem minden szülő gondolja, hogy helyes zsebpénzt adni a gyereknek, azt pedig pláne változó, hogy ki mennyit ad és, hogy motivációs vagy jutalmazó eszköznek jó-e a zsebpénz. Vendégünk volt Fésűs Nelly és Beleznay Endre.

Fésűs Nelly joggal büszke a lányaira

A színésznő nagylánya, Csenge már 12 éves, így gyakran besegít édesanyjának a ház körüli teendőkbe, sőt olykor hét hónapos testvérére, Elzára is ő vigyáz.

Reflektor 15-05-21


szerző:
2015.05.22. 02:00
Reflektor 15-05-21

Reflektor: Csonka Bandi fogadott nagymamájaként tekint Lorán Lenkére. Fésűs Nelly joggal büszke a lányaira.

Dombóvári István szuperhősnek állt

A Showder Klub humoristája volt a vendégünk, aki szuperhőssé változott, nem titkolt célja ugyanis, hogy poénjaival jobb kedvre derítse az embereket. Később ellátogatott hozzánk Fésűs Nelly, Haumann Petra és Bálint Ádám is, akiket arról kérdeztünk, hogy miről kellett lemondaniuk gyerekeik születésekor. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Miről kell lemondanunk, ha gyermekünk születik?

Fésűs Nellyvel, Haumann Petrával és Bálint Ádámmal arra kerestük a választ, hogy vajon mik azok a dolgok, melyek egy kisgyermek születése után hiányozhatnak a friss szülők életéből. Vajon miről kellett lemondaniuk?

Ferenc pápával találkozott a magyar cigány válogatott

A magyar cigány labdarúgó-válogatott április 15-én a Svájci Gárda csapatával játszott mérkőzést. A találkozó előtt Ferenc pápa audiencián fogadta a csapatot a vatikáni Szent Péter téren. A játékosok megérinthették, sőt közös fotót is készíthettek a focirajongó pápával. A csapat képviselői élményeikről meséltek. Később vendégünk volt Ilona, a Konyhafőnök új csodabogara, és azt is megtudhattuk, hogy mit tehetünk, ha gyermekünk duzzog. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül. 

Mit csináljunk, ha duzzog a gyerek?

Hány éves korban kezdenek duzzogni a gyerekek? Mi miatt duzzognak leggyakrabban? A fiúknál vagy a lányoknál gyakoribb a duzzogás? Ezekről beszélgettünk Fésűs Nellyvel és Labancz Dániel, gyermekpszichológussal.

Virágzik a drogbiznisz

Virágzik a vidéki drogbiznisz, de hogyan fordulhat elő, hogy hat-hét éves fiatalok droghoz juthatnak, és milyen veszélyeket rejt mindez magában, egy addiktológus mondja el. Duzzogjon csak az a gyerek, de meddig? – Fésűs Nellyvel erről beszélünk. Ferenc pápával találkozott a magyar cigány válogatott, kik ők, és hogyan jött létre a találka, kiderül hétfőn reggel.

Nagy Ricsi összeköltözik testvérével

Hogy ki viszi majd a háztartást és miért alakult így az életük, azt maguk mesélték el nekünk a keddi 8:08-ban. De vendégünk volt még Szabó Patrícia és Fésűs Nelly is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Elza Zorka bearanyozta Fésűs Nelly életét

A színésznő alig öt hónappal ezelőtt adott életet kislányának, Elza Zorkának, aki azóta beragyogja a napjait. Második terhességéről, kisbabájáról és a mindennapokról kérdeztük.

Szabó Patrícia elárulja miért fontos, hogy a gyerek megtanuljon egyedül játszani

Négy évvel ezelőtt egy ország aggódott, az akkor 6 éves Mátéért, aki 288 napot várt egy új szívre. Elárulja nekünk, hogy van most, de itt lesz velünk a keddi 8:08-ban Fésűs Nelly és Szabó Patrícia is.

Elza Zorka bearanyozta Fésűs Nelly életét

 A színésznő 5 hónapja adott életet második kislányának és érthető módon, azóta sem tud betelni vele. Annak idején váratlanul érte a terhesség, de mára nagyon örül, hogy így alakult az élete, olyannyira, hogy 42 évesen a következő babán gondolkodik.

Reflektor 15-03-13


szerző:
2015.03.14. 01:25
Reflektor 15-03-13

Reflektor: Varnus Xavér égi jelnek vette a balesetét. Fésűs Nelly úszik a boldogságban.

Reflektor 14-04-24


szerző:
2014.04.25. 00:50
Reflektor 14-04-24

Reflektor: Danics Dóra Zsófival nosztalgiázott. Fésűs Nelly kislányt hord a szíve alatt.

Fésűs Nelly babát vár


szerző:
2014.04.09. 01:00
Fésűs Nelly babát vár

Fésűs Nelly 42 évesen a második gyermekét várja. A színésznőt meglepetésként érte az örömhír, de mint mondja, az egész család nagyon örül az új jövevénynek. Nellyvel Gór Nagy Mária partyján találkoztunk, ahol több, ma már híres tanítványával is összefutottunk.

Reflektor 14-04-08


szerző:
2014.04.09. 01:00
Reflektor 14-04-08

Reflektor: Világsztárokkal buliztunk Londonban! Az F&F show-ján nemcsak a legújabb trendeket tekinthettük meg, de világsztárok társaságában bulizhattunk. Fésűs Nelly 42 évesen a második gyermekét várja! A színésznő nem tervezte a családbővítést, így meglepetésként érte az örömhír.

Mire kell figyelni, ha csecsemő érkezik a háziállatok mellé?

Az internet új sztárja egy kis kutyus, aki minden délután együtt alszik apró gazdijával. De vajon ennek nincs semmilyen kockázata? Fésűs Nelly számára természetes volt, hogy a háziállatok és a lánya együtt cseperednek fel.

Détár Enikőt a barátnői segítik a nehéz időkben

Egy vörös, egy barna és egy szőke. Három színésznő, akit többéves barátság köt össze. Fésűs Nelly és Ladinek Judit, jó barátnőhöz illően, mindvégig Enikő mellett állt az elmúlt hónapokban.

Reflektor 13-11-22


szerző:
2013.11.23. 01:15
Reflektor 13-11-22

Reflektor: Bozsek Márk őszinte vallomása. Márk mesélt riporterünknek a döntése okairól, és azt is elárulta, hogyan érzi magát a történtek után. Détár Enikőt a barátnői segítik a nehéz időkben. A három színésznőt, Détár Enikőt, Fésűs Nellyt és Ladinek Juditot többéves barátság köti össze.

Őszi ékszertrendek: mit viseljünk idén?

Idén ősszel a barokkos, díszes ékszerek mellett az egyszerűbb, testhezálló darabok is hódítanak. Lőkös Kinga, aki jártas az ékszerkészítésben elmondta, az ő esetében hangulatfüggő a kiegészítők viselete, az viszont fontos, hogy ékszere egyedi legyen.

8:08 – Minden reggel 13-11-08

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Dolgozzon a nő, vagy legyen háztartásbeli?

Japánban a nők szívesebben lennének háztartásbeliek, a férfiak pedig inkább küldenék őket dolgozni. Vajon itthon mi a helyzet és mit gondol erről Marjai Judit és Fésűs Nelly?

Őszi cipődivat Fésűs Nellyvel és Molnár Andival

Az idei őszi cipődivatra jellemző lehet a zokni-szandál kombináció, a szezon egyik meghatározó színe pedig a fekete. Kiderült az is, hogy mennyire fontos a zokni és a cipő színeinek össszeegyeztetése, illetve hogy a cipődivat követése mennyire korfüggő.

Ráerőltethetjük gyermekünkre saját akaratunkat?

Bár egyre kevésbé jellemző, hogy a gyerekeknek követniük kell szüleik hivatását, de ha így van, akkor általában a szülő saját nem megvalósult álmait szeretné megvalósítani a gyerek által.

Fésűs Nelly szalagszakadását nem ismerték fel

A színésznő egy darab főpróbáján lépett rosszul, eleinte félrediagnosztizálták, és a gyógyulás is elmaradt. Miután másik orvoshoz fordult, kiderült, hogy szalagszakadása van. Majd megműtötték, még néhány nap, és a varratoktól is megszabadulhat.

Mi idegesíti a sztárokat a másikban?

Bárdosi Sándor, Fésüs Nelly, Valkó Eszter és VV Attila arra próbáltak választ találni, hogy mi a idegesítő nőkben és a férfiakban. Előkerültek a szokásos dolgok, mint a kocsikban sminkelő nők és az ülőkét le nem hajtó férfiak, és olyan megállapítások is elhangzottak, hogy a férfiak figyelhetnének egy kicsit jobban is a nőkre.

Fésűs Nelly és Vajto Lajos külön kasszán él

Nelly és Lajos lassan két éve alkotnak egy párt, gyakorlatilag össze is költöztek, de külön kasszán élnek. Kifaggattuk őket, hogyan tudják anyagi viták nélkül élni a mindennapokat.

Reggeli - Csak csajok 12-11-16

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fésűs Nellyék mindent bevállaltak a nyaraláson

Magukat is meglepték azzal, hogy spontán repülőre ültek és meg sem álltak Bulgáriáig. Ha a nyaralást nem is tervezték, a programokat annál inkább. Ugyanis amit csak lehetett kipróbáltak. Vajon kettejük közül ki volt a bátrabb?

Reflektor 12-08-10


szerző:
2012.08.11. 00:30
Reflektor 12-08-10

Reflektor: Exkluzív interjú a Korn énekesével. Fésűs Nellyék mindent bevállaltak a nyaraláson.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való