KERESÉS search-close

Fásy Ádám

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Fásy Ádám"

VÉGSŐ BÚCSÚ: így emlékeztek pályatársai Koós Jánosra

Családtagok, barátok, pályatársak búcsúztak Koós Jánostól ma délután a Farkasréti temetőben. A szertaráson Szerednyey Béla mondott beszédet, amelyet Verebes István írt. A 81 évesen elhunyt énekes temetésén ott volt Zalatnay Sarolta, Fásy Ádám és Poór Péter táncdalénekes is: mindannyian önzetlen jóbarátként emlékeztek Koós Jánosra.

FÁSY ÁDÁM:

Fásy Ádám nemrég még közösen lépett fel vele egy Szenes Iván emlékkoncerten.

Fásy Ádámot is elítélték az őssejt perben

Felfüggesztett börtön Fásy Ádámnak az őssejt perben!A mulatós műsorairól ismert Fásy mellett a vádlottak között van egy ismert műgyűjtő és egy plasztikai sebész is. Az orvos is felfüggesztett börtönt kapott. A bíróság szerint az általuk üzemeltetett társaság egy ukrán orvos módszereivel illegális őssejt beültetéseket végzett.

Forronganak az indulatok a népszerű mulatós sláger körül

Mert a nézését meg a jogdíját… Lassan már ez is lehetne a refrénje Kis Grófo mulatós slágerének, ami egyébként nem is az övé. Fásy Ádám és zenész kollégája Kothencz Lajos ugyanis azt állítják, ők már levédették ezt a dalt, ami alig fél év alatt közel 10 millió kattintást hozott Kis Grófonak. Forgó Viktor riportja.

Kémkedő szülők nyomában


szerző:
2015.05.04. 17:05
Kémkedő szülők nyomában

Szülők mobiltelefonra letölthető kémprogramokkal blokkolhatnak internetes oldalakat. Monitoron figyelhetik, merre járnak csemetéik vagy kézhez kaphatják a teljes sms-, és híváslistájukat egy kis böngészésre.

Felfüggesztett börtön Fásy Ádámnak

Felfüggesztett börtönre és több mint húszmillió forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság a 2009-ben kirobbant őssejtbotrány vádlottjait. A vádlottak között van egy ismert műgyűjtő, az ismert plasztikai sebész, Scheffer András és a mulatós műsorairól ismertté vált Fásy Ádám is. A bíróság szerint az általuk üzemeltetett társaság egy ukrán tudós módszerei alapján illegális őssejt-beültetéseket végzett éveken keresztül. A páciensektől több millió forintot kértek a kezelésekért. Az ítélet nem jogerős.

Fókusz 15-04-29


szerző:
2015.04.29. 17:55
Fókusz 15-04-29

Fókusz: Őssejtbotrány - Fásy Ádám és a plasztikai sebész, Seffer István is felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Seffer korábban interjút is adott nekünk az ügyről. A legnagyobb királyok - Megtaláltuk a közösségi oldalak legnépszerűbb figuráit. Szabyest es Ricsi több millió like-ot gyűjtött össze. Visszatért! - Elhagyta az X-Faktort, majd a Barátok köztöt is. Bozsek Márkkal hatalmasat fordult a világ.

Döntés született az őssejt-botrány kapcsán

Többek között Fásy Ádám, korábbi szépségverseny-szervező, Dr. Seffer István ismert plasztikai sebész, és egy ismert műkincskereskedő közös vállalkozása engedély nélkül végzett őssejt kezelést. A pácienseik többnyire gyógyíthatatlan betegek voltak, akiknek egy részétől ötmillió forintot kértek, igaz, volt akitől kevesebbet, és előfordult olyan is, hogy valakit ingyen kezeltek. Hubai Antal riportja.
 

Felfüggesztett börtön és sokmilliós pénzbüntetés az őssejt-perben!

Többek között Fásy Ádám, korábbi szépségverseny-szervező, Dr. Seffer István ismert plasztikai sebész, és egy ismert műkincskereskedő közös vállalkozása engedély nélkül végzett őssejt kezelést. A pácienseik többnyire gyógyíthatatlan betegek voltak, akiknek egy részétől ötmillió forintot kértek, igaz, volt akitől kevesebbet, és előfordult olyan is, hogy valakit ingyen kezeltek. Hubai Antal riportja.

Fókusz 13-12-20


szerző:
2013.12.20. 19:55
Fókusz 13-12-20

Fókusz: A karácsony körülvesz - Fásy Ádámék megunták a sok utazást, Kóbor János kislánya pedig ajándékozni szeret leginkább. Az igazi ünneprontó - Exkluzív interjút adott a Fókusznak Vince Vaughn, aki Jennifer Aniston után végre megtalálta a boldogságot.

Esti Showder Fábry Sándorral 10-12-16

Esti Showder Fábry Sándorral: A celebgyerekek, akiket eddig nem láttunk! Schobert Norbert, Rubint Réka, Hajas László és Havas Henrik csemetéi az Esti Showderben. És a hab a tortán: Fásy Zsülike. Fábry Sándor vendége volt még az X-Faktor két korábbi versenyzője, Wolf Kati és Vastag Tamás.

Esti Showder Fábry Sándorral 10-11-04

Esti Showder Fábry Sándorral: X-Faktor Fábrynál! De bejuthatnak-e az eltitkolt versenyzők? És mit szól a zsűri: Keresztes, Geszti, Malek és Feró?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való