KERESÉS search-close

Ezen a napon

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Ezen a napon"

Sírva hallgatták szeretteiket a celebek

Egy éve történt: a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben mindenki zokogott, Budapesten és Dél-Afrikában. A Celeb vagyok 2017-es szériájában 18 nap után érkeztek először videóüzenetek a hozzátartozóktól.

Így költekezünk karácsonykor

Egy évvel ezelőtt járt utána a Fókusz, vajon mennyire terheli le a pénztárcánkat a karácsony? Ugye önöknek is ismerős a roham, amikor bankkártyával, spórolt pénzzel, netán hitellel a zsebben igyekeznek az emberek gyorsan valami karácsonyi ajándékot vásárolni. Na de: mégis mennyit költünk ilyenkor? Kapaszkodjanak meg, 2017-ben 1000 milliárd forint fölé is ugorhatott a decemberi bolti költekezés.

Ilyen a karácsony az X-Faktor énekeseinél

Két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz, hogyan készültek az X-Faktor döntősei a végső összecsapásra. Arról is faggattuk őket, ennyi elfoglaltság mellett van-e idejük a karácsonyi előkészületekre, és egyáltalán, hogyan zajlik náluk a karácsony?

Bebocsátást nyert a Tatuinra a Fókusz

Egy éve történt: exkluzív felvételek a tunéziai sivatagból, ahol 40 éve a filmtörténelmet átíró Csillagok háborúja kezdődött! George Lucasnak állítólag annyira tetszett a táj, a barlanglakások, de még a helyiek öltözködése is, hogy mindent beletett a filmbe. A forgatás helyszínei pedig az évek alatt zarándokhellyé váltak...

Új csúcstartó robbant be a Rubik-kocka kirakásának bajnokai közé

Egy évvel ezelőtt számolt be róla a Fókusz, hogy a leges-leghíresebb magyar találmány, a bűvös, vagyis Rubik-kocka pontosan akkora lázban tartja forgatóit, mit negyvenhárom évvel ezelőtt. A logikai játék szerepelt már hollywoodi filmekben, és a namíbiai sivatagban, vagy egy Karib-tengeri sziget kiskocsmájában is találkozhatunk vele.

Cicciolina elhagyta a pályát


szerző:
2018.12.13. 05:00
Cicciolina elhagyta a pályát

Egy évvel ezelőtt történt: rögtön dalra fakadt és a tőle megszokott életörömmel vette tudomásul még távozását is. Cicciolinának kellett egyhagynia a celebek táborát, de kezdjünk mindent a legelején.

Így köszöntötték fel a legidősebb hollywoodi legendát!

Egy évvel ezelőtt az Oscar-, és Golden Globe-díjas színészt csodaszép, világhírű menye és jó fej unokája köszöntötte fel - nyilvánosan. A színészlegenda akkor volt 101 éves...

Celebek mondják: megbánások és kulisszatitkok

Egy évvel ezelőtt a Fókusz stábjának meséltek azok a hírességek, akik visszatértek a Celeb vagyok, ments ki innen! játékból. Volt, aki sok mindent megbánt, de akadt olyan celeb is, aki önvizsgálatként tekintett a játékra. Így élte meg a dzsungeltúrát Anger Zsolt, Herczeg Zoli.

Félreértették a többmilliós nézettségű videoklipet

Már több mint 4 millió kattintásnál járt egy évvel ezelőtt egy magyar rapper Cristiano Ronaldós dalának videóklipje. Reál és Barcelona rajongók is kiborultak miatta, pedig ez a dal valójában nem is az immáron ötszörös aranylabdás focistáról szól, hanem az aranyásó nőkről. Vagyis azokról, akik a pénz és a csillogás miatt akaszkodnak a Ronaldóhoz hasonló sportolókra.

Radics Gigi gitárosára Bruno Mars is kíváncsi

Egy éve mutatta be a Fókusz: Radics Gigi is korán kezdte, kilencévesen már saját zenekara volt, de az a kisfiú, akivel most próbál, rajta is túltesz. Áron basszusgitározik, de úgy, hogy világsztárok követik az oldalán, saját példaképei lájkolják, Bruno Mars zenekara pedig személyes akarta megismerni. Gigi koncertjén nemcsak a hétéves kissrác csapott a húrok közé, hanem az énekesnő X-Faktoros mentoráltjai is felléptek.  

Megmutatjuk az első lombikkutyákat

Három éve ilyenkor egy pótanya öt beagle és két beagle-spániel keveréket hozott a világra. Már az 1970-es évek közepe óta próbálkoznak lombikeljárással a kutyáknál, és ezúttal sikerrel jártak. A program több szempontból is fontos lehet: egyrészt megóvhatja a veszélyeztetett kutyafajtákat, de az új módszerek segíthetnek a kutyáknál és embereknél előforduló örökletes betegségek jobb megismerésében is.

Madonna koncertet adott, de ezt előtte nem tudta senki

Három évvel ezelőtt a november 13-i terrortámadások áldozatainak tiszteletére énekelt Párizsban, a Köztársaság téren, amely a tragédia megemlékezéseinek központi helyszíne. A világsztár a francia fővárosban tartott hivatalos fellépése után közösségi oldalán posztolt rajongóinak a spontán koncert előtt.

Az olaszoknál boszorkány hozza az ajándékokat

Két éve mutatta be a Fókusz: Mikulás, Santa Claus, Joulupukki, Befana vagy éppen Black Peter: megannyi verzió egy témára. Még nálunk is két neve van, hiszen Télapónak is szokták nevezni. Vannak azonban olyan országok is, ahol teljesen másvalaki hozza az ajándékot a gyerekeknek.

A kémfilmek szuperkütyüi valóban léteznek?

Két éve járt utána a Fókusz: A James Bond filmekben sokan azokat a részeket várják a legjobban, amikor Q az új kémkütyüket megmutatja a 007-esnek. Kíváncsiak lettünk, hogy valóban léteznek-e ezekhez hasonló titkosügynök eszközök. Sokról kiderült, hogy főleg csak léteztek, a hidegháború alatt, de vannak még mindig forgalomban lévő darabok.

Mi tartja életben a szerelmet a gyerekvállalás után?

Két éve járt utána a Fókusz, hogy milyen változásokon megy át egy kapcsolat, ha már megvan a baba és megváltozik a szülők körül minden? Egy párkapcsolatban ez a legboldogabb korszak, de egyben a legnehezebb is. A gyerek sír, már semmi sem ugyanaz. Hiába keresi a férfi azt a nőt, akit annak idején megismert, az a nő már édesanya és sosem lesz ugyanaz a cserfes csaj, mint aki a gyerek születése előtt volt.

Világhírű filmek zeneszerzőjénél jártunk

Két éve történt: A Micsoda Nő, a Hatodik érzék, az Éhezők viadala-filmek vagy éppen a Harry Potter-előtörténet, a Legendás állatok és megfigyelésük. Egy név köti a kasszasikereket össze: James Newton Howard. A Grammy-díjas és nyolcszoros Oscar-jelölt filmzeneszerző Londonban adott interjút a Fókusznak. 

Kitört a háború a celebek között!

Egy évvel ezelőtt félidejéhez érkezett a Celeb vagyok, ments ki innen! Valakinek el kellett hagynia a dzsungelt, ahol egyre élesedett a küzdelem. Addig nagy volt a szeretet és az összetartás a táborban, de bátran kijelenthettük: ennek vége.

Élet az X-Faktor után: Ricco és Claudia nem pihen

Egy éve mutatta be a Fókusz: Stúdióba vonult az X-Faktor győztes párosa. Ricco és Klaudia egy percet sem pihent a műsor óta, megállás nélkül dolgoznak karrierjükön. Akkor épp a győztes dalt énekelték fel profi körülmények között.

Exkluzív interjú a Viszkis még körözés alatt álló bűntársával

Két éve mutatta be a Fókusz: 13 bankot raboltak és csaknem 140 millió forintot zsákmányoltak. Ambrus Attila történetét mindenki ismeri, azt azonban kevesebben tudják, hogy nem egyedül követte el a bankrablásait. Sőt, bankot mindig csak bűntársával rabolt. Ambrus a rablásokról és a börtönéveiről többször is mesélt már, társa, Orbán Gábor viszont eddig még soha nem állt a nyilvánosság elé. Nem véletlenül. Körözés alatt áll.

A valóságban is egymásra talált a két sorozatsztár

Egy éve mutatta be a Fókusz: akár csak a Hollywoodi filmekben lenni szokott, az Oltári csajokban is egymásba szeretett a két főszereplő. Nem a képernyőn, hanem a való életben. A két érintett akkor először beszélt az érzéseiről.

Majdnem megtámadta a francia First Ladyt saját keresztgyereke

Egy éve ilyenkor mutatta be a Fókusz, ahogy az első Franciaországban született panda kis híján nekiugrik Briggitte Macronnak, a francia elnök feleségének. A kisállatnak ő lett a keresztanyja, de a pandabébi nem örült a sok kíváncsiskodónak.

Beriasztotta a házat a Mikulás?

Tavaly ezen a napon járt utána a Fókusz annak, hogy mit gondolnak a gyerekek december két legnagyobb ünnepéről. Ki hozza az ajándékot? Télapó, Mikulás, Karácsonyapó, Joulu Pukki vagy éppen Jézuska – mindegy hogyan nevezzük, hiszen ahány ország, annyiféle hagyomány, de az üzenetük mindenképpen közös.

80 éves kincset találtak egy felújításra szoruló lakásban

Három éve mutatta be a Fókusz a hihetetlen történetet. A munkások először azt hitték, hogy a Kossuth tér felújítása miatt statikailag megrogyott a ház. Megnézették a kőművessel, aki elkezdte bontani a falat, azt azonban álmukban sem gondolták, hogy eközben kincsre bukkannak majd.

Puskás Peti nem riad vissza a fizikai munkától

Három éve mutatta be a Fókusz az X-Faktor mentorának sokrétű munkásságát, amiben az énekes, színész és kliprendező feladatok mellett ennél földözragadtabb munkák is szerepeltek.

A sztárrá válás titka a művésznévben rejlik?

Három éve számolt be a Fókusz arról, milyen névvel születtek a legismertebb magyar és külföldi sztárok. A showbizniszben rengetegen lettek hatalmas sztárok új, saját maguk vagy a menedzserük által választott névvel. Elton John azt mondja új név, új személyiség, új élet, de mit mondanak a többiek?

Új családtag érkezett Sandra Bullock otthonába

Három évvel ezelőtt az Oscar-díjas színésznő örökbefogadott egy 3 és fél éves kislányt - Bullock ezt az amerikai People magazinban jelentette be, amelyben fotót is közöltek róla az újdonsült családtaggal. A Lousiana-ból származó színesbőrű Lailát nevelőszülőktől vette magához.

Felnőtt a kisfiú, akinek Michael Jackson mentette meg az életét

Három éve mutatta be a Fókusz Farkas Bélát, akinek a popkirály finanszírozta életmentő műtétét a 90-es években. Michael Jackson budapesti forgatása idején több gyermekkórházat is meglátogatott feleségével, és a beteg gyerekek között rengeteg ajándékot osztottak szét, Béla azonban sokkal többet kapott ennél.

Mark Zuckerberg bejelentette, amit már mindenki várt

Három éve számolt be róla a Fókusz, hogy megszületett Mark Zuckerberg kislánya, Max. A 31 éves édesapa gyermekének írt levelében bejelentette, hogy részvényeinek 99 százalékát jótékony célokra ajánlja fel, amelynek jelenlegi értéke 45 milliárd dollár, vagyis mintegy 13 ezer milliárd forint.

Harry herceg szembe megy a királyi családdal?

Egy éve számolt be a Fókusz arról, hogy Harry herceg elvált nőt készül feleségül venni, amire a királyi családban korábban nem volt példa. Bár eljegyzésüket csak néhány nappal korábban jelentették be, az ausztrál kormány máris hívta a szerelmeseket nászútra.

A Celeb vagyok, ments ki innen kulisszái mögött jártunk

Egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy közel 200 ember dolgozott éjjel-nappal azért, hogy a nézők minden este felhőtlenül szórakozzanak. Például azon, ahogy a celebek könyékig turkálnak a trágyában.

Klímaváltozás: vegyük sokkal komolyabban!

Hiába kongatják egyre többen a vészharangot, még mindig nem törődünk a klímaváltozással! Pedig a pusztító tűzvészek, az áradások, hurrikánok, földrengések, szmogriadók, egyszóval a klímaváltozás az emberiség pusztulásának egyik legfenyegetőbb veszélye. Felgyorsul az óceánok elsavasodása is. Akár az egész táplálék lánc felborulhat, legrosszabb esetben akár meg is szűnhet. De mi köze mindehhez a méheknek? Egy évvel ezelőtt ennek néztünk utána.

Megvan a titok: ezért tökéletes mindig a világsztárok haja!

Pont egy éve számoltunk be arról, hogy ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, amikor az emberek úgy váltogatják a frizurájukat, mint a blúzaikat vagy a szemüvegeiket. A saját hajhoz varrt parókában például bátran lehet úszni, fejest ugrani, hat hét után pedig a rövid feketét, hosszú vörösre is válthatja, aki akarja. Majdnem úgy, mint a világsztárok!

Hírességek nehéz helyzetben, avagy Celeb vagyok, ments ki innen!

A Celeb vagyok, ments ki! innen tavalyi évadában Köllő Babettnek és Pumped Gabónak nem volt könnyű dolga az egyik bátorságpróbánál: Babett nem úszta meg szárazon, ugyanis Gabó, vagy, ahogy Ramóna nevezte, Babónak köszönhetően bogarakba, gusztustalan folyadékokba mártották, és a végén extraként némi tollat is kapott a színésznő.

Történelmet írtak az X-Faktor nyertesei!

Egy évvel ezelőtt a tehetségkutató döntőjében Ricco&Claudia történelmet írt, ugyanis először nyert csapat a magyar X-Faktorban. A Fókusz stábja egy egész napot töltött a nyertesekkel. Mutatjuk!

Puskás Peti Afrikába költözött!

Puskás Peti először négy évvel ezelőtt járt abban a dzsungelben, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című show-t forgatták. Az énekes akkor még versenyzőként vett részt a megmérettetésen, tavaly azonban fordult a kocka.

Ilyen egy hercegi lánykérés!

Egy évvel ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy Harry herceg eljegyezte amerikai kedvesét a harminchat éves színésznőt, Meghan Markle-t. Harry saját tervezésű gyűrűt adott menyasszonyának, amelyből a gyémánt még Diana hercegnőé volt.

Kulisszák mögött: X-Faktor győzelem, és ami mögötte van

2017-ben Ricco&Claudia lett az X-Faktor győztese. Ezzel pedig egy új korszak kezdődött a tehetségkutatóban: a tavalyi győzelemmel már minden kategóriában nyer versenyző az elmúlt hét évben. Mutatjuk, hogy egy évvel ezelőtt pontosan mi is történt a kulisszák mögött.

Újra indul a dzsungel-show!

Majdnem egy teljes napnyi utazás után egy évvel ezelőtt celebjeink megérkeztek Dél-Afrikába. Az időjárás máris meglepte őket, a dzsungel pedig még messze volt tőlük. Ahogy négy évvel ezelőtt, tavaly is össze kellett szedniük magukat a celebeknek, hogy eljussanak a táborhelyükre.

Itt vannak a nyávogó „szörnyetegek”!

A világ legszebb cicái, a gazdik és a tenyésztők biztosan így gondolják, az év legnagyobb macskakiállításának főszereplőiről. Három évvel ezelőtt a Fókuszban bemutattuk a kis szőrösöket, emellett próbáltuk megdönteni a macskatartásról szóló tévhiteket.

Összecsaptak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplőit láthattuk már ezernyi szerepben, és volt köztük olyan is, ami egészen veszélyes volt. A három évvel ezelőtti feladat inkább csak különleges volt a szereplők számára, akik nagyon élvezték a játékot.

Ebben a filmben szerepel Palvi Barbi!

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy találni sem lehetett volna jobb szereplőt a legendás Herkules eljátszására, mint Dwayne the Rock Johnson. Emellett a filmnek több magyar vonatkozása is volt, például az, hogy 2013-ban, Magyarországon forgatták. Na meg az is, hogy feltűnt benne a bájos Palvin Barbara is, aki modellként már az egész világot meghódította.

Így nyaralnak télen az Éjjel-Nappal Budapest szereplői!

Novemberben is fejest ugrottak a nyárba az Éjjel-Nappal Budapest szereplői. Két évvel ezelőtt Montenegró tengerpartjáig kísértük őket, ahol a hangulatos óváros és a pálmafás strandok mindenkit lenyűgöztek...

Elindult a Celeb vagyok, ments ki innen!

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy Kiss Ramóna már birtokba is vette a dzsungelt. Az X-Faktor és a Reggeli műsorvezetése után nagy álma vált valóra azzal, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatával dolgozhatott. Nézd vissza, mit mesélt Rami a stábnak!

Vajon ki viszi haza a Konyhafőnök trófeát?

Több héten át tartó küzdelem után egy évvel ezelőtt ezen a napon ért véget az ország legnépszerűbb főzőműsora. A kétszeres anyuka és szépségkirálynő, Dobó Ági és Anger Zsolt, színész voltak azok, aki a gasztronómiára is művészetként tekintettek: ők ketten lettek  A Konyhafőnök VIP második évadának finalistái.

 

Cuki állatok: lehet egy kiscica egy orrszarvú-bébi barátja?

Egy éve mutatta be a Fókusz a cicát, aki semmitől nem fél!  Ez a fekete cicus gondolt egyet és egy orrszarvú-bébivel próbált barátságot kötni.

Nick Carter bíróság elé kerülhet?

Egy éve számolt be a Fókusz arról, hogy a Backstreet Boys egykori tagjáról, Nick Carterről Melissa Schuman énekesnő azt állította, 18 éves korában akarata ellenére Carter az ágyra lökte és megerőszakolta őt. De állítólag nem ő az egyetlen, akivel ezt megtette.

Jubileumot ünnepel Nádai Anikó

Pontosan egy éve történt, hogy Nádai Anikó századszor köszöntötte nézőit, és ezalatt az idő alatt megélt szinte mindent, amit ebben a műfajban meg lehet.

Maga írta első klipjéhez a dalt az X-Faktor énekese

Egy éve jelent meg az X-Faktor 2016-os szériájából megismert Vincze Alíz Liza első videoklipje! A saját szerzeményű dalt nyáron írta, ősszel forgatta, a klip pedig télen debütált. A videót egyetlen kamerával forgatták, amelyben Liza szemüvegén keresztül szülővárosát, Pécset ismerhetjük meg.

Trump-ellenesség uralta a zenei díjkiosztót

Két éve számolt be róla a Híradó, hogy az amerikai zenei díjkiosztón több művész is inkább Donald Trumpra, illetve a megválasztott elnök politikájára tett megjegyzéseket. Sok sztár két hét elteltével sem békélt meg azzal, hogy Trump lett az Egyesült Államok elnöke.

Gáspár Lacinak választania kellett saját versenyzői közül

Két éve számoltunk be arról, hogy Gáspár Lacival megtörtént minden mentor rémálma. Saját versenyzői közül kellett választania, hogy kit küldjön haza. Bár az ítészek döntése egyhangú volt, Lacit nagyon megviselte a választás.

Az X-Faktor csapatának klippremierje a Fókuszban!

Három éve mutattuk be a Spoon nevű együttes videóját. Az egyik legeredetibb magyar klip után a Spoon ezúttal dalszöveg helyett saját magát helyezte a középpontba. A város című számhoz készült kisfilmben a hozzájuk illő fiatalos életérzést szerették volna átadni.

A Metallica is bírta a magyar diákok feldolgozását

Egy éve számolt be arról a Híradó, hogy maga a legendás rockzenekar adott engedélyt egy gyöngyösi gimnázium zenekarának arra, hogy saját feldolgozásukat feltölthessék a legnagyobb videómegosztó oldalra.

Bombafenyegetést rögzített a Tankcsapda Amerikában

Három éve számoltunk be arról, hogy a Tankcsapda amerikai turnéján a Fókusznak készített felvételeket. De arra nem számítottak, hogy bombafenyegetés és kényszerleszállás, meg FBI-os új rock rajongók is szerepelnek majd riportban.

Kutyafrizurák, amik felülmúlják a legextrémebb elképzeléseket

Három évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz, hogy az emberek kreativitásánál, már csak a kutyák türelme és türőképessége határtalanabb.

Charlie Sheen vallomása megrázta a rajongókat

Három éve történt, hogy Charlie Sheen vallomása megdöbbentette a világot. Az 50 éves színész élő egyenes adásban vallott betegségéről, és megerősítette a hírt, miszerint HIV-pozitív, ráadásul a szeretők első hulláma már be is jelentette, hogy perelni fog.

A szerelemről meséltek az X-Faktor versenyzői

Két évvel ezelőtt az énekesek egy érzelmes dalokkal teletűzdelt élő show-n voltak túl, ezért a Fókusz stábja megkérdezte a versenyzőket arról, hogy milyen tapasztalataik vannak a szerelemmel kapcsolatban.

Másfél hetesen kiengedték a bébielefántot

Egy éve szerepelt a Fókuszban a nap felvételén a budapesti állatkert legfiatalabb lakója, aki csupán másfél héttel korábban született, de annyira szépen fejlődött, hogy a gondozói már a szabadba is kiengedték. A kiselefántot Arun névre keresztelték.

Ilyenek az X-Faktor énekeseinek hétköznapjai

Egy éve mutattuk le a legjobb négy X-versenyző mindennapjait, amit az élő show-ban nem láthattunk. Hétről hétre újabb dalokat tanultak, ének és táncpróbákra jártak, interjúkat adtak és forgattak. De mit csináltak az X-Faktor versenyzői a szabadidejükben? És egyáltalán van-e nekik olyan?

Ilyen tündéri bébikengurukat még biztosan nem láttál

Egy évvel ezelőtt mutattuk be a Fókuszban, ahogy három tündéri bébikenguru élvezi az etetési időt. Iluka, Lyla és Kalani feje szinte egy ütemre járt a cumisüveg szívása közben, kivéve a középső kicsiét, aki néha annyira belemerült az evésbe, hogy majd elaludt közben.

Az ÉNB egykori szereplője megmutatta kisbabáját

Egy éve számolt be arról a Fókusz, hogy megszületett az Éjjel-Nappal Budapest Barbijának kislánya. Lilien két hónapos volt akkor, és anyukája először mutatta meg őt a nyilvánosságnak. A csupa mosoly kislány 2500 grammal és 49 cm-rel született.

Kihalás szélén álló tigrisbébi született Prágában

Egy évvel ezelőtt két kritikusan veszélyeztetett fajba tartozó maláj tigris született a prágai állatkertben. Születésük azért különleges, mert nagyon nehéz szaporítani a kihalás szélén álló maláj tigriseket. Európában eddig csak két állatkertnek sikerült mindez.

Robbie Williams privát felvételeket hozott nyilvánosságra

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy soha nem látott videófelvételeket rakott ki Robbie Williams a videóblogjába budapesti fellépéséről. Hogy, mit? Kiderül a videóból!

Soha ilyen botrány nem volt a ValóVilág párbaján

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy akkora botrány volt a valóságshow párbaján, hogy Istenes Bence sokat tapasztalt műsorvezetőként is nagyon nehezen uralta a helyzetet. Krisztián és Tivy a szünetben kis híján egymásnak esett, ami pedig az élő műsorban történt, az egész egyszerűen pusztító volt.

Caramel életét megváltoztatta, hogy beszállt egy liftbe

Egy évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz az énekes történetét arról, hogyan hozta össze a sors gyermeke édesanyjával. Szenvedélyes csók vagy éppen tömegverekedés – egy liftben minden előfordulhat. Caramel is itt találkozott először feleségével. A liftben való viselkedést a szociálpszichológia is kutatja.

Greg már egy éve is az RTL Klub képernyőjén tűnt fel

Pontosan egy éve mutatta be a Fókusz a Villalakót, aki mindig is Ken babára akart hasonlítani. Maga Gregor sem érti pontosan, hogy miért akar az első két lábon járó, magyar Ken lenni, de tény, hogy gyerekkora óta gyűjti ezeket a babákat. 29 évesen sem csillapodott a vágya, hogy átváltozzon.

Bud Spencer lányai a stúdióban nézték az X-Faktort

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a Fókusz meghívta Bud Spencer lányait is az X-Faktor ötödik élő show-jába. Hogy mit szóltak Serenához, a riportból kiderül.

Sosem volt még ilyen meleg novemberben

Három évvel ezelőtt hasonló időjárás volt hazánkban, mint idén. Közel 20 fokos hőmérséklet, verőfényes napsütés, rügyező növények és tavaszt idéző hangulat – mindez novemberben. Az időjárás valóban szokatlan, de ennek inkább örültünk, mintsem vágyakoztunk a szomorkás, hideg idő után.

Görbe Nóra újra Lindává válik Kocsis Tibó videóklipjében

Három éve ezen a napon számoltunk be arról, hogy Nóra Kocsis Tibor klipjében újra Lindát alakítja majd. A ’90-es években a csapból is ő folyt, évek óta azonban szinte semmit nem lehet hallani róla. A Fókusznak elárulta, miért tett kivételt, és miért vállalta el ezt a szerepet.

Sosem volt ennyi botrány egy elnöki családban

Két évvel ezelőtt, ezen a napon mutatta be a Fókusz a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump családját. Az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke, csaknem 70 éves volt akkor, már harmadik feleségével élt, a több mint húsz évvel fiatalabb Melaniával, aki eddig legfőképpen merész aktképeivel került a középpontba.

A Rapülők 25 év elteltével egykori rajongóival koncertezik

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy negyed évszázad után egykori rajongóival állt össze Geszti Péter és a Rapülők. Tóth Gabi és Vera mellett Vadon Jani is elemében érezte magát a klipforgatáson, és a végére Balázst sem zavarta már annyira a ritmus.

Amerikai magazinban modellkedett a Saul fia főszereplője!

Két évvel ezelőtt Röhrig Géza új oldaláról mutatta meg magát a kamerának. Egy New York-i áruház magazinjában adott hosszabb interjút életéről, családjáról és karrierjéről, ehhez pedig egy fotósorozatot is mellékeltek.

A Fókusz kamerái előtt jegyezték el az X-Faktor énekesnőjét

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az X-Faktor énekesnőjének, Abaházi Nagy Líviának párja harmadszor is megkérte kezét. A nem mindennapi eseménybe a Fókusz stábja is be volt avatva. A szombati élő show előtt, a legnagyobb titokban zajlottak az előkészületek.

Egy fiatal színésznő miatt válik Ewan McGregor

Egy évvel ezelőtt az akkor 46 éves McGregor felbontotta házasságát francia-görög látványtervező feleségével, akit 24 évesen ismert meg. Az ok, hogy viszonyt kezdett 32 éves kolléganőjével a Fargo című sorozat forgatásán.

Lábra állt az X-Faktor kerekesszékes énekese

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy az X-Faktor énekese, ha segítséggel is, de meg tudott tenni néhány apró lépést. A súlyos autóbalesetet szenvedett versenyzőnél ez is hatalmas dolog, mivel közel 10 éve kerekesszékben éli az életét.

Kiselefánt született a Fővárosi Állat- és Növénykertben

Egy évvel ezelőtt ezen a napon jött világra Angele legkisebb borja. Az újszülött sikeresen lábra is állt.

Szexbotrányba keveredett A pletykafészek sztárja?

Egy évvel ezelőtt Kristina Cohen színésznő azt állította, hogy A pletykafészek sorozat sztárja, Ed Westwick megerőszakolta őt. A nő azt mondta, a színész három évvel ezelőtt erőszakoskodott vele, amikor egy producer barátjával Westwick lakásában jártak, egy ebéden.

Ilyen cuki rendőrkutyákat még nem láttál!

Egy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Mása és Swarek lettek a Somogy Megyei Rendőrkapitányság új alkalmazottjai. A három hónapos németjuhász kölyköket már elkezdték kiképezni. A tervek szerint a kutyusok gazdáikkal a megye területén bűnüldözési feladatokat látnak majd el.

Angelina Jolie új férfit talált?

Egy évvel ezelőtt meglepő információ szivárgott ki Angelina Jolie-ról: állítólag már annyira túltette magát Brad Pitten, hogy az esküvőjét szervezi egy másik férfival.

Élesedik a verseny a Konyhafőnök VIP-ben!

Egy évvel ezelőtt a Fókuszban mutattuk be, hogy amíg a nézők jól szórakoztak a szakácsjelöltek versenyén, addig a versenyzők kemény harcot vívtak magukkal és egymással: sok új főzési technikát és fogást tanultak meg a pult mögött.

X-Faktor: a mentorok mindenkit megleptek!

Bármilyen furcsán is hangzi, Radics Gigi és Gáspár Laci eddig még soha nem énekeltek közös duettet - egészen az X-Faktor egy évvel ezelőtti élő show-jáig. A Fókusznak pedig elmesélte a két énekes, hogy miért várták ennyire a közös munkát.

Mutatjuk, mit gondolnak a magyar hírességek James Bondról!

Minden mozinézőnek megvan a maga 007-es ügynöke. Van aki Pierce Brosnanre, más Sean Connery-re vagy Daniel Craigre esküszik. Három évvel ezelőtt utánajártunk, a magyar hírességek hogyan vélekednek a népszerű ügynökökről.

Megmutatjuk ki a legszexibb férfi az Éjjel-Nappal Budapestben!

Három évvel ezelőtt fedte fel a Fókusz, hogy az általuk létrehozott szavazáson ki lett a sorozat legnépszerűbb pasija. A legtöbb szavazatot kapott öt szereplő pedig elmondta a véleményét a helyezésről és a riválisairól.

Elhoztuk nagyanyáink szépségtrükkjeit 1956-ból

Disznózsíros és rozslisztes tésztamaszkpakolás, gyümölcspépes-uborkaleves mellfeszesítés, arcborotválás, és mindenféle alternatív sminkhelyettesítő? De vajon beváltak nagymamáink - ma már bizarrnak számító - szépségtrükkjei? Két évvel ezelőtt a Fókusz stábja tesztelte őket!

Konyhafőnök: ez volt a műsor legnagyobb balhéja!

Két évvel ezelőtt egy adag rizs miatt olyan vita robbant ki a Konyhafőnök stúdiójában, mint még soha. A Fókusz akkor megkérdezte a két versenyzőt, mi történhetett a műsor alatt, hogy ilyen durván összeugrottak.

Egy újabb sorozat indul az RTL Klubon?

Végy nyolc zenészt, add hozzá Európa legszebb városait, fűszerezd meg némi humorral és máris kész egy tökéletes reality receptje. Ez volt a Trip to the moon, ami merőben új megvilágításba helyezte a zenész műsorokról alkotott képet. Egy évvel ezelőtt mutattuk be az új formátumot a Fókuszban.

Bomba alakú anyukák testközelből!

Egy évvel ezelőtt a Fókuszban bemutattuk azt a fitneszversenyt, ahol olyan édesanyáké volt a főszerep, akik akaraterejükről lettek híresek. Mindannyian azt mondták, nem könnyű összeegyeztetni az edzéseket az anyai szereppel, ám ha a család mellettük áll, nincs akadály.

Mariah Carey hivatalosan is halhatatlan?

A 48 éves énekesnő tavaly november elsején hagyta ott kéznyomát a TCL Kínai Színházban. Carey nem a - tőle már megszokott - mély dekoltázsa miatt került be a halhatatlan sztárok közé, hanem 18 toplistavezető dalával akkor a második legnépszerűbb előadónak számított a világon a Beatles után.

Radics Gigi nemzetközi karrierre tör!

Az X-Faktor mentora egyszer már lenyűgözte hangjával Jamie Foxxot. Gigi egy évvel ezelőtt ismét egy privát koncertet adott a világsztárnak egy szál zongora kíséretében, később pedig Jamie is mikrofont ragadott. Mutatjuk!

Gyász: hogyan dolgozzuk fel?

Bele is lehet betegedni a feldolgozatlan gyászba, amelynek lefolyása a szakemberek szerint legalább egy év. A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének docense egy évvel ezelőtt nyilatkozta a Híradónak, hogy a mai társadalom nem nagyon tud mit kezdeni a gyásszal, sőt azt várja a környezet, hogy rövidebb ideig tartson ez az időszak.

Ilyen nálunk a Halloween!


szerző:
2018.11.01. 05:00
Ilyen nálunk a Halloween!

Ijesztő maszkokkal találkozhatott az, aki egy évvel ezelőtt Halloween éjszakáját Budapest utcáin töltötte. Még koporsóba is lehetett feküdni. A kisebbeket országszerte az állatkertekben várták kevésbé rémisztő programokkal.

Halloween: ezek voltak a legőrültebb sztárjelmezek!

A tengerentúl egyik legijesztőbb ünnepe egy évvel ezelőtt is megmozgatta a hírességek kreativitását. Halloweenkor a celebek buliról bulira járnak és a legijesztőbbtől a legviccesebb maskarákig, bármit magukra húznak, csakhogy magukra tereljék a figyelmet.

Survivor: ezek voltak a legszörnyűbb emlékei a játékosoknak

Megjárták a poklot és a mennyországot. Több mint egy hónapig küzdöttek, szenvedtek és éheztek a Föld egyik legszebb térségében pontosan egy évvel ezelőtt. A műsornak vége lett, mi pedig arról kérdeztük a Survivor szereplőit, mi volt a legjobb és legrosszabb élményük a játék alatt.

Itt az RTLII legújabb napi sorozata?

Pont egy évvel ezelőtt mutattuk be, hogy az RTLII saját gyártású telenovellája három, vidékről a fővárosba költözött lányról szól. Az Oltári csajok végül az egyik legsikeresebb napi sorozat lett az RTLII műsorán.

X-Faktor: fokozódik a feszültség!

Egy évvel ezelőtt a mentorok szerinti leggyengébb és legerősebb produkció távozott szombat este az X-Faktornól, ami azt is jelentette, hogy Bereznay Dániel Gigit hibáztatta a kiesése miatt.

Emberségből jeles: rendőr segített a veszélyeztetett kismamának

Mit tegyen az ember, ha a feleségével rohan a szülőszobára, de már az autópályán megindulnak az események? Óriási szerencséje volt Zsuzsáéknak három évvel ezelőtt, hogy az M7-esen épp arra járt Török Balázs törzs-szászlós. Azonnal rendőrautóba ültette a vajúdó kismamát, és ezzel valószínűleg megmentette kisbabája életét.

70 kilótól szabadult meg Győzike?

„Addig vagy híres, kisfiam, amíg támadnak” – mondta Győzike három évvel ezelőtt. A BeleValó műsorvezetője az mondta, ő betartja nagyapja tanítását, és nem bánja, ha mindenki őrá céloz az újságok címlapján, vagy épp az interneten. A Fókuszban pedig arról nyilatkozott 2015-ben, hogy hetven kilótól szabadult.

Ilyen egy különleges lánykérés!

Két évvel ezelőtt a Fókusz kamerája előtt zajlott le a titokban megszervezett lánykérés: Máté ötletére a világbajnok bűvész beépítette trükkjébe a gyűrűt is és romantikát is.

Istenes Bence nyilvánosan kért bocsánatot!

Már két évvel ezelőtt is tudtuk, hogy Istenes Bence az egyik legnagyobb troll. A 2016-os X-Faktor műsorvezetőjét egy versenyző anyukája – zavarában – Puskás Petivel keverte össze. A videó egy hét alatt nézettségi rekordot döntött. Puskás Peti pedig rajongóit meghívta a Madách Színházba a Macskákra, aminek ő az egyik szereplője. Váratlanul Istenes Bence is megjelent egy csokor virággal.

Soha nem látott Star Wars-jelenetek?

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy a híres sorozatnak a 8. részét fogják vetíteni a magyar mozikban. Ennek okán a Fókusz igen különleges felvételt mutatott a rajongóknak, és még a kulisszák mögé és bepillantást nyert.

Ez ám a virtuális varázslat az X-Faktorban!

Hihetetlen előadásnak lehettünk a szemtanúi a tavalyi tehetségkutatóban: egy hatalmas ledekkel kirakott fal előtt megjelenő lények, robotok pont úgy mozogtak, ahogy az énekesek mellett a profi táncosok. A Fókusz pedig utánajárt annak, hogyan lehet megvalósítani egy ilyen nagyszabású produkciót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!